χαχαχ ρε συ τροπεας εισαι πολυ μικρος ρε συ για να μου τη λες σε τετοια πραγματα ....και δεν εισαι και μεσα στα κολπα για να ξερεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μάλλον δεν το πας σε εξουσιοδοτημένο που θέλει να το σφραγίζεις κάθε 6.000 χλμ , αν το πήγαινες πόσο θα σου πηγαίναν?
Γράψε μία τιμή αλλαγής μπουζί... στα 24.000 δηλαδή ακόμα είσαι με τα μαμα? ελεγχος - ρύθμιση βαλβίδες μόνο τα εργατικά?
ελεγχος ιντζέξιον στα 24.000?
σε ποιον τα πουλάς? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Καταρχην το vfr εαν δεν το ξερεις φοραει μπουζι ιριδιου οπου ο κατασκευαστης δινει αντικατασταση στα 48000 χλμ....και ναι ειμαι κανονικα μεσα στην εγγυηση και το βιβλιο σφραγιζεται κανονικοτατα....επισης δεν υπαρχει κανενας προληπτικος ελεγχος στο injection συμφωνα με το service manual του κατασκευαστη...για ελεγχο βαλβιδων μιλαμε μονο τελικα επομενως το μεγαλο service του vfr ρχεται στα 48000 χλμ και τοτε θα παει και το υπολογιζω γυρω στα 500 ευρα αφου τα μπουζια ειναι πανακριβα!!!
Τωρα γιαννη εχω Yamaha A100 και ναι ο κυλινδρος στην αντιπροσωπεια (τη φτηνη ) κανει 370 ευρα...και δυστυχως ολα τα α100 παρουσιαζουν προβλημα (μετα απο χρονια ετσι!) στα μπουζονια της κεφαλης με αποτελεσμα τα περισσοτερα να καταληγουν στα σκουπιδια εφου κανενας δεν δινει 370 ευρα για ενα μηχανακι που δεν αξιζει παραπανω απο 150 ευρω!!!
Επειδη λοιπον οι καραμελες με τα honda και τις αντιπροσωπειες κλπ και παραπληφορειται ο κοσμος σε ορισμενα σημεια παρτε και μαθετε πρωτα για το μηχανακι που σας ενδιαφερει ενδεικτικες τιμες σε ανταλλακτικα -αναλωσιμα και μετα αποφασιστε και αφηστε εμας τις κασανδρες και τους ξερολες να κουρευομαστε
Γιατι πολλες φορες οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος!!!!