Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 113

Θέμα: reflection καλως τα μας...(κι ο θεος μαζι μας)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reflection Προβολή μηνύματος
    Ο Θάνατος ψάχνει τη Ζωή!.....
    Εδω reflection...

Λάθος ύποπτο ιχνηλατείτε!.....
    Whatever..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

χριστε μου,τι σκληρα και λακωνικα αγορια που μου ειστε...αντρακλες μου εσεις...

μια ο ροσσι που τον στραγγιζει σταθερα και αδιαλλειπτα,μια το τζερτζελο εδω μεσα,μου πεφτει πολλη η ευτυχια και εχει μπουκωσει το ειναι μου...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Μέλος Το avatar του/της reflection
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoulGR Προβολή μηνύματος
    τελικα ρε παιδια θεος υπαρχει η οχι? να ξερω, να το φαω το πιτογυρο η οχι επειδη μπηκε παρασκευη?:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Υπαρχει δεν υπαρχει..
    το βεβαιο είναι πως μερικοί που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ το ΘΕΟ τους είναι σίγουρα Υπαρκτοί!.....
    always two steps from hell

Μέλος Το avatar του/της reflection
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω ιδέα τι εννοείς (μάλλον έχω, αλλά προσποιούμαι ότι δεν). Ο τύπος που πόσταρα είναι ο αστυνόμος Murphy. Μάλλον ούτε αυτόν εννοούσες.
    Εχουν γνωση οι ..φύλακες .. και τις στοιχειώδεις κινηματογραφικές ενημερώσεις για τα μεταλλαγμενα αρσενικά της μεγαλης οθονης!....

Επιμενω: Ευχαριστω δε θα παρω!!!

Παντως ο αστυνόμος μπορεί να φανεί χρήσιμος για Εκείνους που μας.... παρακολουθούν διαρκώς...
    always two steps from hell

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reinmeister Προβολή μηνύματος

μια ο ροσσι που τον στραγγιζει σταθερα και αδιαλλειπτα,μ
    Μιλάμε στάλα δεν άφησε !

Βήματα προς τα πίσω

Πολύ αρνητικό ήταν το δεύτερο τριήμερο στη Μαλαισία για την Ducati

Τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για την Ducati και τον Valentino Rossi στη Μαλαισία, στο δεύτερο τριήμερο δοκιμών της Sepang. Ο Ιταλός προσπάθησε να συνεχίσει την καλή δουλειά που έκανε στο πρώτο τεστ, ωστόσο τίποτα από αυτά που δοκίμασε δεν δούλεψαν προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα προβλήματα παραμένουν στον τομέα της επιτάχυνσης, αλλά ο Rossi πλέον διαπίστωσε πως δεν μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση ούτε στην είσοδο της στροφής με την GP12.

«Ήταν αρνητικά τα πράγματα», είπε προβληματισμένος ο αναβάτης της Ducati στο τέλος της ημέρας. «Το μοναδικό θετικό ήταν η απόσταση από την πρώτη θέση που ήταν λίγο μικρότερη, αλλά δυστυχώς θέση μας είναι πολύ χειρότερη. Το να είσαι πίσω από τις εργοστασιακές Honda και Yamaha στο πρώτο τεστ ήταν θετικό, αλλά όλα όσα δοκιμάσαμε αυτήν τη φορά – ιδιαίτερα στο να φτιάξουμε τα μεγάλα μας προβλήματα – δεν δούλεψαν. Είμαστε πιο κοντά στην κορυφή, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας τις δορυφορικές Yamaha και Honda. Ανησυχούμε ιδιαίτερα για αυτό το γεγονός».

Το μοναδικό θετικό ήταν το νέο πακέτο ηλεκτρονικών. «Τα νέα ηλεκτρονικά δουλεύουν καλά και βοηθάνε στην ευθεία, αλλά είμαι πολύ αργός στην είσοδο της στροφής και δεν μπορώ να έχω τη σωστή ταχύτητα μέσα στη στροφή. Επίσης η μοτοσικλέτα κουνιέται πολύ στην επιτάχυνση. Δεν είμαστε πολύ μακριά αλλά τα 6 δέκατα είναι πολλά σαν ρυθμός αγώνα».

Ο Ιταλός πρόσθεσε: «Νομίζω ότι έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι διότι σε δύο ή τρεις περιπτώσεις σήμερα αν είχα την παλιά μοτοσικλέτα θα είχα πέσει. Αλλά δεν είναι αρκετό αυτό. Τώρα, όταν κάνουμε αλλαγές η μοτοσικλέτα είναι ακριβής και ανταποκρίνεται καλά, σε σχέση με πέρυσι, αλλά δυστυχώς δεν φτιάξαμε τίποτα. Δυστυχώς με αυτήν τη μοτοσικλέτα δεν μπορώ να είμαι όλο και πιο γρήγορος, όπως οι υπόλοιποι και πρέπει να καταλάβουμε γιατί. Τώρα πάμε στη Jerez, διαφορετική πίστα και διαφορετική θερμοκρασία και θα δοκιμάσουμε να καταλάβουμε που βρισκόμαστε. Και βλέπουμε…».

Ο Valentino Rossi ήταν πολύ πιο αργός σε σχέση με το πρώτο τριήμερο στη Sepang και αυτό τον προβλημάτισε σημαντικά.

http://www.msfree.gr/ms.php?id=26187

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Καιρό είχε να μπει τέτοιο θηλυκό ε? Προβλέπω 50 σελίδες :P
    Life begins at 45°.

Εχουν γνωση οι ..φύλακες .. και τις στοιχειώδεις κινηματογραφικές ενημερώσεις για τα μεταλλαγμενα αρσενικά της μεγαλης οθονης!....

Επιμενω: Ευχαριστω δε θα παρω!!!

Παντως ο αστυνόμος μπορεί να φανεί χρήσιμος για Εκείνους που μας.... παρακολουθούν διαρκώς...
    Συγκεντρώσου….

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω ιδέα τι εννοείς (μάλλον έχω, αλλά προσποιούμαι ότι δεν). Ο τύπος που πόσταρα είναι ο αστυνόμος Murphy. Μάλλον ούτε αυτόν εννοούσες.
    υπαρχει και ο murphy με τους γνωστους νομους...τα κοριτσακια επαιζαν,ως μωρα με μπαρμπι και ουχι με ρομποκοπ...μην προβληματιζεσαι λοιπον που δεν εχει ασχοληθει με τον γουελερ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Συγκεντρώσου….
    ειναι απολυτως συγκεντρωμενη εκει που πρεπει να ναι..στα εδω τεκταινομενα αρκει μια απλη συμμετοχη...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reinmeister Προβολή μηνύματος
    υπαρχει και ο murphy με τους γνωστους νομους...τα κοριτσακια επαιζαν,ως μωρα με μπαρμπι και ουχι με ρομποκοπ...μην προβληματιζεσαι λοιπον που δεν εχει ασχοληθει με τον γουελερ...
    Ξέρω πολύ καλά τι εννοούσε. Κανείς δεν πιάνει το χιούμορ μου εδώ μέσα. Πφ.
    Life begins at 45°.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Αντιλαμβανομαι ότι ορίστηκε καθ' εικονα του ανθρωπου και αποφασισα να ...θεοποιήσω τον ίδιο τον Ανθρωπο!.....
    Γιαλαντζί άθεη μου φαίνεσαι κι' εσύ ........

Δίχως κάποιον θεό (οποιονδήποτε) πάνω από το κεφάλι σας, δεν μπορείτε..........

Καλώς ήρθες !!!!!!!!
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoulGR Προβολή μηνύματος
    τελικα ρε παιδια θεος υπαρχει η οχι? να ξερω, να το φαω το πιτογυρο η οχι επειδη μπηκε παρασκευη?:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    Το μονο που υπαρχει ειναι η λεξη και η αναγκη της υπαρξης της. Μπορεις ελευθερα και χωρις τυψεις να ευχαριστηθεις το Πιτογυρο
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Φυσικά... το είπε ο Πλωτίνος ως προέκταση της θεωρίας των Ιδεών του Πλάτωνα: "Ότι μπορεί να νοηθεί, μπορεί και να υπάρξει!!!"
    Ας μην χαλάσουμε τη μαγεία των παιδικών αναμνήσεων!....
    Τι εννοείς; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από npat Προβολή μηνύματος
    Τον Παπουλάκο ξεχάσατε (προστάτη του φόρουμ) και θα αρχίσω τα γαμοσταυρίδια...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Από αρσενικό είμαι Πλήρης!!!
    κι ενίοτε παίζει και το ρόλο του ... Ανθρωποκεντρικού Θεού που ικανοποιεί το αίσθημα της ... Πίστης μου!!!!...

Ευχαριστώ δε θα πάρω...

Tai ???????

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο θεος μαζι σας
    από mbjp στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2006, 11:24
  2. Καλώς τα μας...
    από gojakla στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2006, 10:26