Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 232

Θέμα: τον ιουλιο στα βαλκανια ξανα

φαγητο σε ρεστοραν στη παλια πολη,αδιαφορο και πανακριβο.
    κατοπιν επιστροφη στο καμπινκ για μπανακι,ξεκουραση και το βραδυ στο ρεστοραν του καμπινκ χαλαρωση με καμια 10αρια μπυρες για να πεσω ξερος για υπνο και να μην καταλαβω τα παλουκια στο σωμα μου,αφου το καινουργιο αυτωφουσκοτο στρωμα μου βγηκε off.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	διακοπες 7-2012 155.jpg 
Προβολές:	278 
Μέγεθος:	103,0 KB 
ID:	265942

ειμαστε στην 5η μερα του ταξιδιου και αναχωρουμε απο ντουμπροβνικ για βοσνια και συγκεκριμενα για μοσταρ.
    φορτωνουμε τις μοτο,πληρωνουμε το καμπινγκ,αγοραζω παντοφλες απο το μινι μαρκετ του καμπινκ και παμε για καφε-πρωινο στην πολη οπου ξαναγοραζω παντοφλες,εγω και ο κωστας γιατι οι πρωτες βγηκαν μαπα.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	διακοπες 7-2012 179.jpg 
Προβολές:	276 
Μέγεθος:	99,7 KB 
ID:	265943

συνεχιζεται...........

η διαδρομη προς μοσταρ ειναι πολυ ομορφη και η ζεστη συνεχιζεται αν και ειναι 2 βαθμους λιγοτερη.
    πριν τα συνορα με βοσνια σταματαμε σε βενζι-αδικο για γεμισμα.παω να βαλω μπροστα και τσαφ...ενταξει bmw εχω....
    εδω να πω οτι ο κωστας ειναι ενα πολυταλαντο παιδι.ενα απο αυτα ειναι οτι ηταν πρωην ηλεκτρολογος αυτοκινητων και εγω πρωην μηχανικος μοτο.
    αχτυπητο δυδυμο για ταξιδι....να μας προτιμησετε στα ταξιδια σας
    εντιτ σε 1 λεπτο εχουμε βγαλει πορισμα.μπαταρια-ρελε-πολοι
    οκ θα μου πεις σιγα τα λαχανα...αντε τωρα να βγαλεις τις δεμενες αποσκευες για να βγαλεις την σελα για να ξεβιδωσεις τις βιδες απο τα πλαστικα του ψευτοτεποζιτου για να τα βγαλεις για να σου αποκαλυφτει η μπαταρια και ολα αυτα μεσα στο λιοπυρι.
    επειτα απο χασιμο ενος λιτρου ιδρωτα το φτιαχνουμε,δηλ δεν φτιαξαμε και τιποτα,σφιξιμο οι πολοι θελαν και δεν καναν καλη επαφη (βλεπε τσαφ),
    ξεκιναμε επιτελους και ακριβως στα συνορα,που εχει μια γεφυρα ακριβως πριν,το gps μου λεει να στριψω δεξια πριν τα συνορα και αμεσως μετα την γεφυρα,
    το ακουμε και παμε οπως μας λεει σε εναν επαρχιακο δρομο υπεροχο που περναει μεσα απο ενα δασος με ωραιες στρροφες για στριψιμο,
    μετα απο 17χλμ οδηγικης νιρβανας φτανουμε σε αλλα συνορα και μας υποδεχεται ομορφη συνοριοφυλακας,που μας λεει ολο γλυκα οτι απο δω περνανε μονο μονιμοι κατοικοι και εμεις πρεπει να ξαναγυρισουμε πισω.μα τους αγριους εκκεντροφορους μου μεσα της λεω.....το gps απο μας εδειξε να ερθουμε.
    το ξερω καρντια μου μου απανταει και συνεχιζει......στα βυζια μου..σορρυ στα ομορφα ματια μου αν κανατε τοσα χλμ.καντε αλλα τοσα τωρα και πατε...............παλι πισω.
    ενστολη,ομορφη και αυστηρη...πως να της αντισταθω,αδυναμιες βλεπετε.......
    οποτε γυρναμε,περναμε τα συνορα σε συμπαθιτικο χρονο και 12χλμ πριν την μοσταρ ειναι ενα χωριο το blajaj που εχω σταμπαρει για καμπινκ.
    το gps κελαιδαει αδιαφορα οταν βαζω διευθυνση του καμπινγκ,οποτε ρωτωντας πας στην πολη....
    να πω εδω κατι που μπορει να σας φανει χρησιμο.στην κροατια-μαυροβουνιο-βοσνια-σερβια και πρωην γιουγκοσλαβικο μπλοκ,οταν τους λες camping σε κοιτουν σαν εξωγηινο.
    αμα τους πεις autocamp ομως τους αρεσει,το γουσταρουν λεμε.......
    με τα πολλα βρισκουμε το ομωνυμο autocamp blajaj το οποιο ειναι ονειρικο,με υπεροχα παιδια που το εχουν και καλες τιμες.10 ευρω ο καθενας.
    το συνιστω ανεπυφιλακτα.απλα υπεροχο.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	διακοπες 7-2012 272.jpg 
Προβολές:	262 
Μέγεθος:	108,7 KB 
ID:	265953

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	διακοπες 7-2012 216.jpg 
Προβολές:	260 
Μέγεθος:	105,4 KB 
ID:	265954
    το καμπινγκ ειναι μικρο κουκλιστικο θα ελεγα και καταληγει σε ποταμι που εχει εκει το μπαρακι του.οτι πιεις μπυρα χυμο κτλ. 1ευρω.
    κανο και ποδηλατο θαλλασης δωρεαν.διαφιμηση του εκανα....

Όνομα:	διακοπες 7-2012 217.jpg 
Προβολές:	260 
Μέγεθος:	83,1 KB 
ID:	265955
    το νερο παγωμενο,εγω δεν τολμησα.ο κωστας ομως δεν μασησε.....μεχρι που βουτηξε.

Όνομα:	διακοπες 7-2012 178.jpg 
Προβολές:	262 
Μέγεθος:	103,6 KB 
ID:	265956
    συνεχιζεται...........

αφου ξεκουραζομαστε στο καμπινγκ,ξεκιναμε για βολτα και φαγητο στην μοσταρ.
    μια πολη ομορφη,ησυχη με την παλια πολη με την γνωστη γεφυρα πανεμορφη.λενε οτι απο την μια μερια της γεφυρας επικρατει το χριστιανικο στοιχειο και απο την αλλη το μουσουλμανικο.εγω ειδα οτι και στης 2 πλευρες επικρατει το μουσουλμανικο.
    μερικα κτιρια στην μοσταρ εχουν μεινει βομβαρδισμενα απο τον πολεμο,ετσι για να μην ξεχναει κανενας.
    ουτε θελω να φανταστω τι περασαν οι κατοικοι στον πολεμο.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	διακοπες 7-2012 264.jpg 
Προβολές:	250 
Μέγεθος:	107,0 KB 
ID:	265966

αντε ρε κωστα θα μπεις να βαλεις βιντεο και φοτο???Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	διακοπες 7-2012 225.jpg 
Προβολές:	250 
Μέγεθος:	106,2 KB 
ID:	265968

η γνωστη γεφυρα,προστατευμενη απο unesko.γκρεμιστηκε στον πολεμο και την ξαναεχτισαν.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	διακοπες 7-2012 230.jpg 
Προβολές:	249 
Μέγεθος:	106,6 KB 
ID:	265969

Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σβήνουν οι ελπίδες για τον Έλληνα στα Ιμαλάια
    από notakos600 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2010, 20:48
  2. ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ
    από gsx1400 στο forum Συναντήσεις & βόλτες