Βασικά για ταξιδάκια σκεφτόμουν όχι τόσο την εθνική αλλά τους επαρχιακούς δρόμους, (αναγκαστικά βέβαια κάποια στιγμή θα μπεις και εθνική αλλά δεν την έχω σαν πρώτη προτεραιότητα). Γιαυτό με ενδιαφέρει, ότι πάρω να είναι άριστο σε στροφές.
@ radd
«Τα τετρακύλινδρα είναι καλύτερα στην εθνική αλλά υστερούν στους άλλους δρόμους ενώ είναι πιο ακριβά και απαιτητικά στο κόστος χρήσης/συντήρηση.»
Τότε μάλλον θα απορρίψω τα τετρακύλινδρα, δεν φαίνεται να ικανοποιούν τα κριτήρια που θέτω για το υποψήφιο μηχανάκι (τα ίδια φαντάζομαι ισχύουν και για το super four ως τετρακύλινδρο ε?)
Από CBF 500 δε,
μόνο 6 κυκλοφορούν στο car.gr και το πιο φθηνό είναι του παιδιού από τον Πειραιά, αλλά (τουλάχιστον από το τηλέφωνο που μιλήσαμε και του έκανα νύξη), δεν την συζήταγε την τιμή.
@ gregogti
«κανε και μια βολτα απο καμια μαντρα και κανε καμια βολτα κανα μηχανακι να δεις πιο σου αρεσει περισσοτερο»
Εδώ στην πόλη μου δεν έχει σχεδόν τίποτα στους μαντράδες, σκούτερ αρκετά, κάμποσα παπιά και από εκεί και πέρα το χάος… ίσως κανά ΧΤ.
Στην Πάτρα που πήγα επίσης, δυο τρεις που πρόλαβα να γυρίσω επίσης δεν είχαν κάτι, ότι είδα ήταν σε αρκετά χάλια κατάσταση (εμφανισιακά τουλάχιστον γιατί μηχανολογικά δεν τα έλεγξα και ακριβά). Ένα ΤΡΑΝΣΑΛΠ του ’04 που ήταν σε καλή κατάσταση το έδινε 3800 και ένα CBF 250 του ’07 αν θυμάμαι καλά, το έδινε 2700. Και επίσης ένα GS στην αντιπροσωπεία της BMW, του ’01 σε επίσης πολύ καλή κατάσταση το έδινε 2700.
@ VASOS
«Transalp λέμε. Ξεκόλλα. Ή χτύπα το gs που κοίταζες εάν είναι καλοσυντηρημένο (που δεν μου μοιάζει...).»
Και Transalp ποιο από όλα? Εδώ είναι το θέμα…
Λες τελικά παρόλες τις αντιρρήσεις του ΑΦΡΟ, να δώσω μια ευκαιρία στο GS και να το πάω σε μάστορα να το δει?
Παναγιώτης