ok καταλαβα τωρα τι παιζει.
εγω θα τσιμπισω και WP λαδακια 10αρια και μαλλον θα βαλω αυτα πρωτα ας ειναι και σαν μελι σφιχτα![]()
Αν δεν δουλεψει καλα το πειραμα τα ανακατεβω με τα οηλινς για κατι ενδιαμεσο.... ρε που μπλεξαμε
![]()
![]()
ok καταλαβα τωρα τι παιζει.
εγω θα τσιμπισω και WP λαδακια 10αρια και μαλλον θα βαλω αυτα πρωτα ας ειναι και σαν μελι σφιχτα![]()
Αν δεν δουλεψει καλα το πειραμα τα ανακατεβω με τα οηλινς για κατι ενδιαμεσο.... ρε που μπλεξαμε
![]()
![]()
Οϊ μανούλαμ'!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
ρε που μπλεξαμε
![]()
![]()
Αυτό ξαναπέστο...
![]()
http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
"That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ συνίσταται το "ανακάτεμα" λαδιών διαφορετικής μάρκας !!!
(Κανονικά, δεν επιτρέπεται και το ανακάτεμα ίδιας μάρκας και διαφορετικού ιξώδους, αλλά...ας όψεται η "τυποποιημένη" διαβάθμιση )!!!
Οι εταιρείες βάζουν διαφορετικά ενισχυτικά / βελτιωτικά / πρόσθετα στα λάδια τους αλλά και χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους "πόλωσης" των μακρομορίων(*), με αποτέλεσμα να ΜΗΝ γίνεται ΠΛΗΡΗΣ ανάμιξη των λαδιών, αλλά να παραμένουν μέσα στο πηρούνι "συσωματώματα" του κάθε λαδιού !!!
Φαντάσου την "προδευτικότητα" που θα έχεις στην βύθιση, όταν μέσα από τις βαλβίδες απόσβεσης περνάνε "τμήματα" λαδιών διαφορετικού ιξώδους ...
(*) Μια οικονομική και αποτελεσματική μέθοδος για να δώσεις σε ένα λάδι χαρακτηριστικά πολύτυπου. ("Τραβάς" ένα μόριο μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο,το "ξεχειλώνεις" και το αφήνεις έτσι και αυτό το καϋμένο "τρελλαίνεται" με τις διαφορές θερμοκρασίας και "ξαναμαζεύτεται" στο κρύο και "χοντραίνει").
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
οκ μετα και απο αυτα μπορω να κρατησω τα λαδια αν δε μου κανουν και να τα κανω μια ωραια χωριατικη![]()
![]()
![]()
![]()
Είστε 2-3 (σεσημασμένοι!!!) που "ξύνεστε" με το μπροστινό σας !!!
(Μόλις το φτιάξετε, θα καταλάβετε ότι το πίσω είναι πιο μπ@υρδέλο...)
Οι υπόλοιποι Ζάκηδες, ΓΙΑΤΙ δεν έχουν πρόβλημα ???
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ΛΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ!!! (honda, kawasaki κοκ)
Να είναι καλά η Motul...
http://www.motul.com.au/product_line...blendchart.pdf
(ειναι μικρό 120Kb)
Αααααααααααααααααααραααα λοιπόοοον...
Το Ζ750 απο την μάνα του φοράει G10 (KHL-34G10) το οποίο είναι 33.9 cSt@40C...ενδιαφέρον...και εγώ αυτή την στιγμή φοράω 15W Ohlins που είναι στην ουσία 30.7 cSt@40C...
Πανέμορφα...
Εχμμμμ...γκουχ-γκουχ...ειπαμε...και πίσω εχει μπεί Ohlins...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδή προφανώς ο ένας απο τους 2-3 "σεσημασμένους" είμαι εγώ...τι να σου πώ βρε Αντώνη...προφανώς εγώ είμαι παράξενος/βλάκας/κουλος/οδηγικά ασχετος/κομπλεξικός/γενικά ανικανοποιητος/δεν ξέρω ουτε εγώ τι θέλω/γουστάρω να βρίσκω προβλήματα που δεν υπάρχουν κοκ...
Ή απλά μπορεί εμένα προσωπικά να μην με ικανοποιουν κάποια πραγματάκια που ΟΝΤΩΣ μπορουν να φτιαχτουν (αλλιώς θα το είχα ήδη πουλήσει) και να προσπαθώ να φέρω την μοτό πιο κοντά στα μέτρα μου (και παράλληλα βελτιώνοντας και την οδήγηση μου να ερθω εγώ πιο κοντά στα μέτρα της συγκεκριμένης μοτο)...
Α σχετικά με το pdfάκι της Motul...
Η Motul υποστηρίζει οτι τα συγκεκριμένα λάδια μπορείς να τα αναμίξεις και έχει και ετοιμο πίνακα με μιξη 4ων διαφορετικών ιξωδων..
(δυστυχώς απο 2.5w έως και 10w οπότε εμένα δεν με βοηθάει)
χμμμμ ... ενδιαφερον. Εγω πιστευω οτι της WP θα ειναι τζετ.![]()
Τα οηλινς ειναι νερακι τα μοτυλ εχουν μεγαλο κενο απο το 10αρι (35.9 ) στο 15 (57.1 θα ειναι σαν γρασο)
Λεπον παραγγειλα WP 10αρι 11.5 Ευρωπουλα. Θα βαλω αυτα με οηλινς ελατηρια και ο Θεος βοηθος.....![]()
![]()
11.5 ευρώπουλα??? (μάλιστα και 28 κάνουν τα Ohlins...)Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
χμμμμ ... ενδιαφερον. Εγω πιστευω οτι της WP θα ειναι τζετ.![]()
Τα οηλινς ειναι νερακι τα μοτυλ εχουν μεγαλο κενο απο το 10αρι (35.9 ) στο 15 (57.1 θα ειναι σαν γρασο)
Λεπον παραγγειλα WP 10αρι 11.5 Ευρωπουλα. Θα βαλω αυτα με οηλινς ελατηρια και ο Θεος βοηθος.....![]()
![]()
Επίσημη τιμή ή "φιλική" απο κάποια άκρη σου???
Πότε θα τα βάλεις να έχουμε κάποια άποψη???
Εγώ ακόμα το σκέφτομαι για το Golden Spectro Fork 10W (46,3 cSt@40C)...
τωρα σκεφτομαι ισως να εκανε λαθος το παλικαρι και η τιμη να ηταν για αλλο πραγμα και αλλο πελατη.![]()
το μαγαζι ειναι το μοτο madness θηβων 479 Ιλιον πρεπει να σου πεφτει λιγο μακρυα νοτια δε μενεις?
πηρα τηλ πριν λιγο κανουν γυρω στα 12 Ε.
Γραψε 210 2633450 αμα θες να ρωτησεις κατι. Πιστευω αρχες της αλλης εβδομαδας θα τα εχω βαλει![]()
Κ. Πατήσια είμαι αδερφέ...
Μια χαρά τιμή είναι...
Αρχή άλλης εβδομάδας ε???
Ε, οποιος προλάβει πρώτος τότε...
![]()
οι αλλοι απο εκει μας ξεσηκωνουν και για σωληνακια υψηλης σαλιο δεν θα μεινει και μετα δανεικα![]()
![]()
μην ανησυχεις δεν εισαι ο μονος!!1Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
οι αλλοι απο εκει μας ξεσηκωνουν και για σωληνακια υψηλης σαλιο δεν θα μεινει και μετα δανεικα![]()
![]()
και εμενα μπαινει την δευτερα για ελατηρια φιλτρο σωληνακια υψηλης και φιλτρο!!!!![]()
![]()
![]()
νομιζεις οτι δεν το ξερουμε οτι η πισω αναρτηση υστερει???Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα εχεις να μου δωσεις 600 ευρο να την αλλαξω????
απλα το μπροστινο με 150 ευρο εχεις καποιες λυσεις!!!!![]()