γεια σου ρε Hindu-KTM με τις σχεδιαστικές αναλαμπές σου
:a31:
γεια σου ρε Hindu-KTM με τις σχεδιαστικές αναλαμπές σου
:a31:
αν ξαναπει κανεις οτι η BMW βγαζει ασχημα μηχανακια να του καει ο ανορθωτης (πεους)
τι μαλακια ειναι αυτη ρε?
(το καλο ειναι οτι μπορει οπως ειπε καποιος να πεσει η τιμη των 990)
KALA TO MHXANAKI EINAI SUPER ALLA K AYTO THA TO KATALAVETE OTAN APLA TO SINITHISETE STO MATI H TO ODHGHSETE.
proton exei elaxistes diastaseis gia ta kyvika toy ktl.
deyteron exei eykoloteri eos poly eykoloteri prosvasi sto moter opoy kai ayto itan ena themataki me to 990..kai sigoyra an kapoios meinei(poy tha meinei) se kamia raxoyla pano se kana potami dipla kai xreiastei na valei xeri tha to ektimisei.
triton h ktm koitaxe na veltiothei ekei poy epasxe as poyme se sxesi me ton antagonismo..(asfaltino taxidi polyoro +anesi) kai eimai sigouros oti tha to exei kanei.
tora sto xoma na doyme pos tha tsoyla kai an pasxei se kati apo ta mprikia ta alla kai to sizitame..an k to apokleio.
tora i exatmisi ekei..sigoyra tha periorisei ta kagoyrilikia sto xoma giati tha ti gamiseis alla idomen.
thimame san tora ta prota sxolia k gia to 950..otan protobgike..oyte copy paste na ta kanate.
ΣΣΣΣΣΣ........... το κτηνος παιρνει πρωινο,ετοιμαστητε για σεισμο αλλα 950 στην κατηγορια
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Φρέσκιες φώτο..
http://www.motorradonline.de/motorra...ehr/418665?#24
Ευτυχώς δεν μου αρέσει![]()
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Δεν ξέρω ρε γαμωτο, δεν νομίζω να βγει έτσι στην παραγωγή , σαν ημιτελές είναι ,
Πολυ πρόχειρο για ktm.
Ελπίζω να μας κάνουν πλάκα .…
καλα καλα τα χουμε ξανακουσει αυτα για μελλοντικα μπεστ σελερς....
Ban 'em all
Εγω λεω να μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα. Ας οριστικοποιηθούν τα σχεδιαστικα κομματια......να ρυθμιστουν τα μοτερια.....να το δουμε απο κοντα, να το οδηγησουμε κ μετα κρινουμε. Φαινεται ωστοσο οτι η ΚΤΜ εχει βαλει ροτα να πιασει ολες τις κατηγοριες πελατων.......για να δουμε......
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....