κι εγώ έκανα κόντρα στην εθνική.
είμαι με το 954 και πάω κλασσικά πίσω από την ουρά μηχανάκια, ένα αργόσχολο παπί μπροστά μου, κανα 2 σκούτερ πιο μπροστά και άλλα 2 on-on.
ακούω από πίσω ένα μπουρ(ουχ) μπουρ(ουχ) και σκέφτομαι ότι κάποιος πάει να με περάσει και να χωθεί μπροστά μου και πίσω από το παπάκι και μετά να χωθεί στο παπάκι κ.ο.κ.
κυττάζω καθρέφτη και βλέπω έναν ακράνοβιτς-βερμούδοβιτς-φανελάκοβιτς με κακάσχημο μπεβέ να μου χώνεται από αριστερά. τον αφήνω και μπαίνει μπροστά μου και ανοίγοντας ελάχιστα γκάζι τον περνάω από δεξιά και χώνομαι πάλι μπροστά του σε 0,5 δευτ. πριν προλάβει να δει τι έγινε (δεν ακούγομαι κιολα). και μετά δεν τον άφηνα να ξαναχωθεί γιατί μόλις το σκεφτόταν έτρωγε τσάϊ.
συμπέρασμα: το 954 είναι γληγορότερο από τη μπουρούχα κι εγώ πυρωταθλητής. ευχαριστώ κλαπ-κλαπ-κλαπ, γεια σας.
Ναι, μαλλον πρεπει να ξεχασα, γιατι εχουν περασει 4 χρονια που ειχα tdm και 3 cbf...
Επισης, κοντρα δεν ειναι η τελικη ταχυτητα.Αν ισχυε αυτο, ολοκληρες κατηγοριες μοτο με εκρηκτικες επιδοσεις 402 και 1000μ και τελικη απο bros 400. θα επρεπε να ειναι για τα ψωνια του σουπερμαρκετ..
ke ego perasa ena aeroplano stin attiki sta spata to eskisa leme
pefto kato psaraki ke matsakono tigka to gkazi mexri pou mou figan ta papoutsia (leo den gamiete 8a ta paro meta...)
ke afou to ftafo ksafnika to pernao naoum ke to skizo
ala meta tin ipia kolirio giati mou ipan oti i ptisi 352 apo kato xalaoua ixe provlima ke 8a ka8isterisi ke otan rotisa ti egine mou ipan kita monos sou
ke ti na do ixe xalasi o kinitiras lene ke emine to aeroplano stasimo ston aera...
leo ke ego re pousti mou toso grigoro mixanaki exo...
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Οκ σκουπιστείτε τώρα γιατί μας πήρανε τα φλόκια….
Εγώ λοιπόν πήρα μεταξύ άλλων ΚΑΙ ένα ΤδΜ 900 μερικά χρόνια πριν.
Όταν το πήρα είχα στο μυαλό μου το δευτερεύον οδικό δίκτυο της Ελλάδας, τα Βαλκάνια και την Ασία.
Σήμερα μετά από περίπου 90000 ΜΟΝΟ ταξιδιωτικά χλμ που το μηχανάκι άναβε το πρωί και έσβηνε το βράδυ, σε μέρη που αν μείνεις σε τρων τα ζώα (που ακόμα κι αν σας τα πω, οι περισσότεροι δεν μπορείτε ούτε να τα δείξετε στο χάρτη) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που μου έδωσε.
Διαβάζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αν κάποιος σας έδινε ένα ζευγάρι γάντια του μποξ να του πείτε τη γνώμη σας εσείς θα παίζατε πιάνο για δοκιμή.
Ότι αν κάποιος σας έδινε παπούτσια ποδοσφαίρου θα χορεύατε μπαλέτο κλπ κλπ
Το σχόλιο για το φόρουμ του ΤΔΜ Ελλάς με χάλασε. Ήμουν στη λέσχη αυτή για αρκετά χρόνια (και ΔΣ) και μπορώ να βεβαιώσω ότι η καγγουριά ποτέ δεν ήταν στο χαρακτήρα της λέσχης αυτής
ΚΛΕΙΝΩ με μια τσάμπα συμβουλή που διάβασα από τον Κ Μαλτέζε
Πριν βγάλεις την ακίδα από το μάτι του άλλου, κοίτα να βγάλεις τον κορμό από το δικό σου
Μπάιζ !
Νικο μην μπερδευεις το Φορουμ TDMHELLAS.GR με την λεσχη TDMHELLAS.
εκει αναφερετε ο trelf οπου στο ανοιχτο κομματι εχει φυσικα ΚΑΙ καγκουρες !!!
η Λεσχη ναι ποτε δεν εδωσε τετοιο δικαιωμα πλην 1-2 περιπτωσεων...
φίλε μου παρεξηγησες τα λεγομενα μου ....
πολύ σοβαρά χωρίς κοροϊδία είπα στο φίλο να κάνει ΚΑΙ εκεί το πόστ διότι πιθανόν το παιδί με το tdm που αναφέρει να παρακολουθεί κ το αντίστοιχο φόρουμ !!!!!απορώ γιατι προσβληθηκες ....
και να ενημερώσω οτι είχα tdm ....το θεωρώ ως το πιο ολοκληρομενο μηχανάκι κ την καλύτερη επιλογή για ελλάδα ....ακόμη κ στις μέρες μας ......
επίσης παρακολουθω κ τώρα με το 990 αλλά κ παλιότερα ενεργα το tdmHellas.gr ...ρίξε μια ματιά θα βρείς πολλά ποστ μου....
απορώ κ πάλι γιατί παρεξηγηθηκε το σχόλιο μου.....
Και γιατί να του πω ?
Εγώ φίλε φαρμακείο έχω.
Θα έρθει θα πάρει μπαμπάκια, μπεταντίν, οξυζενέ, επιδέσμους….
Να ζήσουμε κι εμείς ρε φίλε !
Κλέφτες θα γίνουμε ????
![]()
![]()
Τέσπα ότι είχα να πω το είπα και σοβαρά θα ήθελα να προσθέσω κάτι.
Το ότι σε κάποια στιγμή της ζωής μου πήρα ίδιο μηχανάκι με κάποιον δεν με βάζει στην ίδια πλευρά μ αυτόν.
Δεν με κάνει φίλο, σύμμαχο κλπ κλπ
Δεν είναι αρκετό !
Γιατί όσο ήμουν εγώ εκεί το λάιβ ριπλάι θα είχε και πανηγυρική έξοδο !
Τώρα αν άλλαξε αυτό από τότε που έφυγα δεν ξέρω αλλά δεν το νομίζω. (αν και δε παρακολουθώ πια ενεργά)
υγ
Τώρα με την κρίση όμως έχω ρίξει νερό στο κρασί μου !
Λέω άσε τα παιδιά να κάνουν το κέφι τους.
Να εκφραστούν ελεύθερα !!!!
Ξέρεις τι ανεργία μαστίζει την υγεία ?
Ορθοπεδικά, φάρμακα, αντιτετανικοί ?
‘Όλα ράφι αράχνη !
![]()