Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 192

Θέμα: TDM vs HORNET 600

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nassosxlvbros Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή κυκλοφοράς με μηχανή εσύ; Απίστευτο!
    gia na katalavis otan me stamatane ta mpatsoi gia elenxo tous dino to an8ologio me tis adies ke tous leo gia trava pinakida na dis pio ine...

kala den ime ke o catmaster pou exi 11 mixanes ke vgazi adies ke apo patzakia...
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    κι εγώ έκανα κόντρα στην εθνική.

είμαι με το 954 και πάω κλασσικά πίσω από την ουρά μηχανάκια, ένα αργόσχολο παπί μπροστά μου, κανα 2 σκούτερ πιο μπροστά και άλλα 2 on-on.

ακούω από πίσω ένα μπουρ(ουχ) μπουρ(ουχ) και σκέφτομαι ότι κάποιος πάει να με περάσει και να χωθεί μπροστά μου και πίσω από το παπάκι και μετά να χωθεί στο παπάκι κ.ο.κ.

κυττάζω καθρέφτη και βλέπω έναν ακράνοβιτς-βερμούδοβιτς-φανελάκοβιτς με κακάσχημο μπεβέ να μου χώνεται από αριστερά. τον αφήνω και μπαίνει μπροστά μου και ανοίγοντας ελάχιστα γκάζι τον περνάω από δεξιά και χώνομαι πάλι μπροστά του σε 0,5 δευτ. πριν προλάβει να δει τι έγινε (δεν ακούγομαι κιολα). και μετά δεν τον άφηνα να ξαναχωθεί γιατί μόλις το σκεφτόταν έτρωγε τσάϊ.

συμπέρασμα: το 954 είναι γληγορότερο από τη μπουρούχα κι εγώ πυρωταθλητής. ευχαριστώ κλαπ-κλαπ-κλαπ, γεια σας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Το tdm εχει τελικη 220 με 225 το bandit εχει 235 με 245 αναλογα με το αν ειναι το 600 ή το 650 και το cbf 230....Μάθε και μετα μίλα...
    Ναι, μαλλον πρεπει να ξεχασα, γιατι εχουν περασει 4 χρονια που ειχα tdm και 3 cbf...

Επισης, κοντρα δεν ειναι η τελικη ταχυτητα.Αν ισχυε αυτο, ολοκληρες κατηγοριες μοτο με εκρηκτικες επιδοσεις 402 και 1000μ και τελικη απο bros 400. θα επρεπε να ειναι για τα ψωνια του σουπερμαρκετ..

ke ego perasa ena aeroplano stin attiki sta spata to eskisa leme
    pefto kato psaraki ke matsakono tigka to gkazi mexri pou mou figan ta papoutsia (leo den gamiete 8a ta paro meta...)
    ke afou to ftafo ksafnika to pernao naoum ke to skizo
    ala meta tin ipia kolirio giati mou ipan oti i ptisi 352 apo kato xalaoua ixe provlima ke 8a ka8isterisi ke otan rotisa ti egine mou ipan kita monos sou
    ke ti na do ixe xalasi o kinitiras lene ke emine to aeroplano stasimo ston aera...
    leo ke ego re pousti mou toso grigoro mixanaki exo...
    afrotwin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    ke ti na do ixe xalasi o kinitiras lene ke emine to aeroplano stasimo ston aera...
    καλά, δεν είδες τόσο χοντρή αλυσίδα από την άγκυρα; αλλαγή ζελατίνας!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    ke ego perasa ena aeroplano stin attiki sta spata to eskisa leme
    pefto kato psaraki ke matsakono tigka to gkazi mexri pou mou figan ta papoutsia (leo den gamiete 8a ta paro meta...)
    ke afou to ftafo ksafnika to pernao naoum ke to skizo
    ala meta tin ipia kolirio giati mou ipan oti i ptisi 352 apo kato xalaoua ixe provlima ke 8a ka8isterisi ke otan rotisa ti egine mou ipan kita monos sou
    Μια φορα να μην γραψεις με λατινικους χαρακτηρες και τι στον κοσμο.....στραβωθηκαμε παλι
    προσέχουμε για να έχουμε!...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    Ναι, μαλλον πρεπει να ξεχασα, γιατι εχουν περασει 4 χρονια που ειχα tdm και 3 cbf...

Επισης, κοντρα δεν ειναι η τελικη ταχυτητα.Αν ισχυε αυτο, ολοκληρες κατηγοριες μοτο με εκρηκτικες επιδοσεις 402 και 1000μ και τελικη απο bros 400. θα επρεπε να ειναι για τα ψωνια του σουπερμαρκετ..
    Δεν ειπα το αντιθετο... τουχιστον με φιλο που εχω ανοιξει πολλες φορες ειμαι μπροστα και σε εκκινηση...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Μια φορα να μην γραψεις με λατινικους χαρακτηρες και τι στον κοσμο.....στραβωθηκαμε παλι
    na stravoneste ta ktinodis kopis ktonte?...
    Τελευταία τροποποίηση από ego_o_idios; 06/09/2012 στις 21:34.
    afrotwin

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από trelf Προβολή μηνύματος
    φιλαρακι......κανε copy & paste και στο TDM φορουμ......ειναι πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να τον βρεις! αντε μπας και δουμε Live το replay!!!!
    Ωραίος,αλλά καλύτερα οι σφήνες να έλειπαν...και να ξέρεις πως η τελική του TDM είναι η τετάρτη του Hornet,οπότε μην ασχοληθείς ξανά...δεν κλέβουμε εκκλησίες...
    Ε,τά'παμε αυτά...ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω...
    Προσωπικά θα έπρεπε να αποσυρθούν τα TDM,να καταστραφούν πάραυτα,και ο σχεδιαστής να κάνει χαρακίρι,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Επίσης αν και το TDM είναι χειρότερο κατασκεύασμα μετά το vmax, υπάρχουν κάτι παλικάρια που τα καβαλάνε και δεν είναι οι γνωστοί κάτοχοι TDM (Μπουρναζι, σαγιοναρα, λαδι στο μαλλί) που τα πάνε τόσο αξιοπρεπώς που δεν θα είχες στον ήλιο μοίρα.:
    Παλιό ή καινούργιο Hornet,μην καίτε τζάμπα βενζίνες...κάτι προιόντα σαν το TDM τα είχε και τα έχει για πρωινό.... προσωπικά έχω το Hornet του 05 και με όσους αναβάτες TDM έχω ανοίξει -ακόμα και "στρίφτες" αποδεδειγμένοι- με το Hornet δεν είχαν καμμία μα καμία τύχη σε καμία ασφάλτινη διαδρομή...no hard feelings κύριοι,αλλά είναι η αλήθεια...ακόμα και "τράμπα" που το έκανα και οδήγησα TDM δεν άλλαξε τίποτα...απλά έβλεπα τον κώλο του Hornet να απομακρύνεται...:

Σε ένα πράγμα είναι καλό το TDM: να του βάλεις ακράπες και να το ακούς... μετά ηχογραφείς τον ήχο για όσο χρόνο θες και μετά το πουλάς!

Α!και μιστερ ζνιπερ* αν κάποιος δεν μπορεί να πάει ένα γυμνό 600άρι για κάνα 20λεπτο μισάωρο με 200 ας πάρει σκούτερ...

*άσχετο,ο μετρητής των πόστ δε δουλεύει;
    Αυτο το κολλημα του τυπου οτι εχω tdm 900 αρα ειναι και πιο γρηγορο απο street 600(4κυλινδρο) ποτε δεν το καταλαβα....
    Το tdm λογω 2 κυλινδρου μπορει να ''φευγει'' λιγο σε εκκινησεις, αλλα μετα....αστο..
    Μηχανες οπως hornet 600,cbf 600, z750, bandit 600-650, fazer 600 εχουν τα tdm ανετα..
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Άσχετα αν τα Ζ είναι κι αυτά μπουρδέλ@ (όχι τόσο πάντως) όσο τα TDM.
    Πέρσυ τέτοια εποχή στην ευθεία της Θήβας με ένα τελικιασμένο TDM έφτασα δίπλα του και κατέβασα 5η... η έκτη του χόρνετ δείχνει 244 κοντερίσια (σκυφτός εννοείται)όποιος δεν το πιστεύει το δίνω για δοκιμή...
    kitakse sniperaki to z to 750 ine ena mpordelo metaforiko meso toulaxiston to tdm apo 8orivo skizi
    ala metaksi tous ine asigkrita ine san na sigkrinoume skata elefanta me skata strou8okamilou..
    ine ke ta dio stin katigoria skata

pantos afti pou pernoun tdm ine sigkekrimenoi tipoi
    den exoun idea apo mixanes sixnazoun gimnastiria exoun kamia mikrompizna dikia tous manavides mpakalides praktoria propo ine oloi aravoniasmenoi kala pedia apo spiti ke kseneroti mexri aidias

eno aftoi me ta z ine ligo alitronia

pezi rolo ke afto stin kontra pantos..

to gelio ine otan ixa vgi volta me ena filo pou exi akrivos to idio mixanaki me emena se mavro kokino ke mas erxete ena Z ke i8ele trelitses ke anigoume apo fanari ke ton katapiame ton foukara
    tou efige i psixi ton afisame piso mexri pou estripse ke ksefanistike apo ton dromo apo nropi...
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οκ σκουπιστείτε τώρα γιατί μας πήρανε τα φλόκια….
    Εγώ λοιπόν πήρα μεταξύ άλλων ΚΑΙ ένα ΤδΜ 900 μερικά χρόνια πριν.
    Όταν το πήρα είχα στο μυαλό μου το δευτερεύον οδικό δίκτυο της Ελλάδας, τα Βαλκάνια και την Ασία.
    Σήμερα μετά από περίπου 90000 ΜΟΝΟ ταξιδιωτικά χλμ που το μηχανάκι άναβε το πρωί και έσβηνε το βράδυ, σε μέρη που αν μείνεις σε τρων τα ζώα (που ακόμα κι αν σας τα πω, οι περισσότεροι δεν μπορείτε ούτε να τα δείξετε στο χάρτη) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που μου έδωσε.
    Διαβάζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αν κάποιος σας έδινε ένα ζευγάρι γάντια του μποξ να του πείτε τη γνώμη σας εσείς θα παίζατε πιάνο για δοκιμή.
    Ότι αν κάποιος σας έδινε παπούτσια ποδοσφαίρου θα χορεύατε μπαλέτο κλπ κλπ
    Το σχόλιο για το φόρουμ του ΤΔΜ Ελλάς με χάλασε. Ήμουν στη λέσχη αυτή για αρκετά χρόνια (και ΔΣ) και μπορώ να βεβαιώσω ότι η καγγουριά ποτέ δεν ήταν στο χαρακτήρα της λέσχης αυτής
    ΚΛΕΙΝΩ με μια τσάμπα συμβουλή που διάβασα από τον Κ Μαλτέζε
    Πριν βγάλεις την ακίδα από το μάτι του άλλου, κοίτα να βγάλεις τον κορμό από το δικό σου
    Μπάιζ !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Διαβάζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αν κάποιος σας έδινε ένα ζευγάρι γάντια του μποξ να του πείτε τη γνώμη σας εσείς θα παίζατε πιάνο για δοκιμή.
    σωστά τα λες, αλλά πες τα στον γκρι TDM που του δώσανε TDM και αυτός βάζει χόντρα με κόρνετ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Νικο μην μπερδευεις το Φορουμ TDMHELLAS.GR με την λεσχη TDMHELLAS.

εκει αναφερετε ο trelf οπου στο ανοιχτο κομματι εχει φυσικα ΚΑΙ καγκουρες !!!

η Λεσχη ναι ποτε δεν εδωσε τετοιο δικαιωμα πλην 1-2 περιπτωσεων...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οκ σκουπιστείτε τώρα γιατί μας πήρανε τα φλόκια….
    Εγώ λοιπόν πήρα μεταξύ άλλων ΚΑΙ ένα ΤδΜ 900 μερικά χρόνια πριν.
    Όταν το πήρα είχα στο μυαλό μου το δευτερεύον οδικό δίκτυο της Ελλάδας, τα Βαλκάνια και την Ασία.
    Σήμερα μετά από περίπου 90000 ΜΟΝΟ ταξιδιωτικά χλμ που το μηχανάκι άναβε το πρωί και έσβηνε το βράδυ, σε μέρη που αν μείνεις σε τρων τα ζώα (που ακόμα κι αν σας τα πω, οι περισσότεροι δεν μπορείτε ούτε να τα δείξετε στο χάρτη) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που μου έδωσε.
    Το σχόλιο για το φόρουμ του ΤΔΜ Ελλάς με χάλασε. Ήμουν στη λέσχη αυτή για αρκετά χρόνια (και ΔΣ) και μπορώ να βεβαιώσω ότι η καγγουριά ποτέ δεν ήταν στο χαρακτήρα της λέσχης αυτής
    ΚΛΕΙΝΩ με μια τσάμπα συμβουλή που διάβασα από τον Κ Μαλτέζε
    Πριν βγάλεις την ακίδα από το μάτι του άλλου, κοίτα να βγάλεις τον κορμό από το δικό σου
    Μπάιζ !

φίλε μου παρεξηγησες τα λεγομενα μου ....

πολύ σοβαρά χωρίς κοροϊδία είπα στο φίλο να κάνει ΚΑΙ εκεί το πόστ διότι πιθανόν το παιδί με το tdm που αναφέρει να παρακολουθεί κ το αντίστοιχο φόρουμ !!!!!απορώ γιατι προσβληθηκες ....

και να ενημερώσω οτι είχα tdm ....το θεωρώ ως το πιο ολοκληρομενο μηχανάκι κ την καλύτερη επιλογή για ελλάδα ....ακόμη κ στις μέρες μας ......

επίσης παρακολουθω κ τώρα με το 990 αλλά κ παλιότερα ενεργα το tdmHellas.gr ...ρίξε μια ματιά θα βρείς πολλά ποστ μου....

απορώ κ πάλι γιατί παρεξηγηθηκε το σχόλιο μου.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    σωστά τα λες, αλλά πες τα στον γκρι TDM που του δώσανε TDM και αυτός βάζει χόντρα με κόρνετ
    Και γιατί να του πω ?
    Εγώ φίλε φαρμακείο έχω.
    Θα έρθει θα πάρει μπαμπάκια, μπεταντίν, οξυζενέ, επιδέσμους….
    Να ζήσουμε κι εμείς ρε φίλε !
    Κλέφτες θα γίνουμε ????

Τέσπα ότι είχα να πω το είπα και σοβαρά θα ήθελα να προσθέσω κάτι.
    Το ότι σε κάποια στιγμή της ζωής μου πήρα ίδιο μηχανάκι με κάποιον δεν με βάζει στην ίδια πλευρά μ αυτόν.
    Δεν με κάνει φίλο, σύμμαχο κλπ κλπ
    Δεν είναι αρκετό !

φίλε μου παρεξηγησες τα λεγομενα μου ....

πολύ σοβαρά χωρίς κοροϊδία είπα στο φίλο να κάνει ΚΑΙ εκεί το πόστ διότι πιθανόν το παιδί με το tdm που αναφέρει να παρακολουθεί κ το αντίστοιχο φόρουμ !!!!!απορώ γιατι προσβληθηκες ....

και να ενημερώσω οτι είχα tdm ....το θεωρώ ως το πιο ολοκληρομενο μηχανάκι κ την καλύτερη επιλογή για ελλάδα ....ακόμη κ στις μέρες μας ......

επίσης παρακολουθω κ τώρα με το 990 αλλά κ παλιότερα ενεργα το tdmHellas.gr ...ρίξε μια ματιά θα βρείς πολλά ποστ μου....

απορώ κ πάλι γιατί παρεξηγηθηκε το σχόλιο μου.....
    Γιατί όσο ήμουν εγώ εκεί το λάιβ ριπλάι θα είχε και πανηγυρική έξοδο !
    Τώρα αν άλλαξε αυτό από τότε που έφυγα δεν ξέρω αλλά δεν το νομίζω. (αν και δε παρακολουθώ πια ενεργά)

υγ
    Τώρα με την κρίση όμως έχω ρίξει νερό στο κρασί μου !
    Λέω άσε τα παιδιά να κάνουν το κέφι τους.
    Να εκφραστούν ελεύθερα !!!!

Ξέρεις τι ανεργία μαστίζει την υγεία ?
    Ορθοπεδικά, φάρμακα, αντιτετανικοί ?
    ‘Όλα ράφι αράχνη !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

συγνωμη, δεν αντεξα....

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ