Ποιος κανει πλακα??? ....Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Μετά τα τελευταία περί Βενεζουέλας και λαχταριστής μικρούλας η κουβέντα έχει πάρει μια σουρρεαλιστική τροπή....
Θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον τη συνέχεια, όσο βέβαια μου επιτρέπει η προσπάθεια που πρέπει να κάνω για να βγω μέσα από το "ψέμα" που ζω...
Ποιό "ψέμα"; πιάσ' το αυγό και κούρευτο, αλλά δεν πειράζει, πλάκα κάνουμε ούτως ή άλλως, είτε θέλουμε είτε όχι.
Φίλε περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σου στο (2), ελπίζω να βάλεις μέσα καραβάνια με καμήλες στη Σαχάρα και εξωτικές αφρικάνες με εβένινη επιδερμίδα και μαρμάρινα στήθια... Ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων... Έχεις ανεβάσει πλέον πολύ τις προσδοκίες...
Πάρε μια πρωινή!
![]()
εγω μιλαω πολυ σοβαρα...
και τα ξαναλεω...
ΕΙΣΑΙ ΑΡΓΟΣ... γιατι ομως εισαι αργος, τοχεις ψαξει???
τι σε κανει να πηγαινεις τοσο αργα?
1) εισαι χεσμεντεν κατα την οδηγηση?
2) δεν εχεις ικανοτητα καθολου?
και τα 2 μαζι?
διοτι εαν εχεις κατι απο τα 2, και κυριωτερα το δευτερο (σε συνδιασμο με το πρωτο), πρεπει να το δεις πιο σφαιρικα το θεμα... για να μπορεσεις να καταλαβεις και την αλλη πλευρα της μαγεια της μοτοσυκλετας....
διοτι εμεις και παμε ααααργα σας και σας και χαζευουμε την φυση οταν θελουμε, και παμε ταξιδακια και ζουμε την ουσια του μοτοσυκλετισμου...
ΑΛΛΑ... ζουμε και την αλλη πλευρα...
εγω λεω καλυτερα να παρεις ενα Hummer...
αντεχει σε συγκρουση, παταει τα μηχανακια, ντελαπαρει τα ΙΧ... και κραταει μια ζωη....
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()