Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 208

Θέμα: "κάτι που είδα στην Πεντέλη και δεν μου άρεσε..."

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Μετά τα τελευταία περί Βενεζουέλας και λαχταριστής μικρούλας η κουβέντα έχει πάρει μια σουρρεαλιστική τροπή....

Θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον τη συνέχεια, όσο βέβαια μου επιτρέπει η προσπάθεια που πρέπει να κάνω για να βγω μέσα από το "ψέμα" που ζω...

Ποιό "ψέμα"; πιάσ' το αυγό και κούρευτο, αλλά δεν πειράζει, πλάκα κάνουμε ούτως ή άλλως, είτε θέλουμε είτε όχι.

Φίλε περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σου στο (2), ελπίζω να βάλεις μέσα καραβάνια με καμήλες στη Σαχάρα και εξωτικές αφρικάνες με εβένινη επιδερμίδα και μαρμάρινα στήθια... Ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων... Έχεις ανεβάσει πλέον πολύ τις προσδοκίες...

Πάρε μια πρωινή!

Ποιος κανει πλακα??? ....

εγω μιλαω πολυ σοβαρα...

και τα ξαναλεω...

ΕΙΣΑΙ ΑΡΓΟΣ... γιατι ομως εισαι αργος, τοχεις ψαξει???

τι σε κανει να πηγαινεις τοσο αργα?

1) εισαι χεσμεντεν κατα την οδηγηση?

2) δεν εχεις ικανοτητα καθολου?

και τα 2 μαζι?

διοτι εαν εχεις κατι απο τα 2, και κυριωτερα το δευτερο (σε συνδιασμο με το πρωτο), πρεπει να το δεις πιο σφαιρικα το θεμα... για να μπορεσεις να καταλαβεις και την αλλη πλευρα της μαγεια της μοτοσυκλετας....

διοτι εμεις και παμε ααααργα σας και σας και χαζευουμε την φυση οταν θελουμε, και παμε ταξιδακια και ζουμε την ουσια του μοτοσυκλετισμου...
    ΑΛΛΑ... ζουμε και την αλλη πλευρα...

εγω λεω καλυτερα να παρεις ενα Hummer...

αντεχει σε συγκρουση, παταει τα μηχανακια, ντελαπαρει τα ΙΧ... και κραταει μια ζωη....

:rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hummer.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	55,7 KB 
ID:	24991

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    τους πόντους, τους έχεις μαζέψει όλους εσύ, καιρό τώρα αν θυμάσαι καλά
    ναι ειναι αληθεια...

αλλα τους επεστρεψα πισω με τοκους πλεον... και μαλιστα τους πεταξα απο ψηλα... με κλοτσιδον που λενε...

Φίλε μου φαίνεται πως δεν έχεις πάρει μυρωδιά το τι συζητάμε στην κουβέντα αυτή, δεν συνεχίζω λοιπόν. Μπήκε κι ο άφρος στην κουβέντα, ας το ρίξουμε στην πλακίτσα, είναι πιο εύκολο.

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani

εφερα ενα παραδειγμα και εκανα μια ερωτηση απλη...δε περιμενω προσκληση απο εσενα, η απο κανεναν αλλον για να εκφρασω την αποψη μου για καποιο θεμα. επιλεγω εγω το που θα μιλησω, οπως και ολα τα παιδια στο φορουμ, απο κει και περα ξαναλεω...ΔΕΝ σου ειπα οτι δεν εχεις αποψη...σε ΡΩΤΗΣΑ αν συμφωνεις με οσα σου εχουν πει οι γονεις σου απο μικρη, και αν εμπιστευεσαι τυφλα το τι σου λενε...πχ: αν σου ελεγαν απο πολυ μικρη πως δε πρεπει ΠΟΤΕ να ανεβεις σε μηχανη, θα ειχες μηχανη τωρα? απλο...

Σίγουρα...απλά μάθε ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ εκφράζεις την άποψή σου....

αλλο το κατακρινω, και αλλο το εκφερω αποψη για κατι.
    ο καθ'ενας ειναι ελευθερος να εχει την αποψη του και ας ειναι αντιθετη απο τη δικη μου...

Δεν αναζητάω ταύτιση απόψεων, αλλά σεβασμό, κάτι το οποίο ίσως να μην γνωρίζεις την πραγματική του έννοια! και προπάντων όχι ειρωνεία δίχως λόγο και αιτία.

γιατι να σου πω εγω αν εισαι σωστη η οχι? αυτο μπορεις να το κρινεις μονο εσυ...δεν ειμουν επιθετικη...εσυ το πηρες ετσι, για καποιο δικο σου λογο που δε θα αναλυσω τωρα γιατι ειναι τελειως ασχετο με το θεμα μας!

Μα σου εξήγησα, ότι ξέρω τι είμαι και γιατί, δεν περιμένω κάποιον να μου το επιβεβαιώσει...πόσο μάλλον εσένα!

και παλι δεν εκρινα κανεναν, ειπα την αποψη μου...μου φαινεται πως δε ξερεις τη σημαινει η λεξη αποψη, και οτι ΟΛΟΙ εχουν το δικαιωμα να την εκφραζουν! απο κει και περα....οταν εσυ ανοιγεις ποστ στις σκεψεις-προβληματισμους θεωρεις πως εισαι ειδικη να θεσεις εναν προβληματισμο? δεν ειναι λιγο ακυρη σκεψει αυτη οπως την εθεσες? εκφραζεις μια αποψη, μια σκεψη, και απο κει και περα κανεις κατι που λεγεται ΣΥΖΗΤΗΣΗ...η οποια συμπεριλαμβανει αποψεις, επιχειρηματα και αλλα πραγματακια που σου διαφευγουν.

Ειδικός κουκλίτσα μου, δεν είναι κανένας! Το αν είναι άκυρος ο τρόπος σκέψης που θέτω ωστόσο έναν προβληματισμό, δεν είσαι ΕΣΥ σε θέση να το κρίνεις αυτό, εφόσων δεν με γνωρίζεις. Άλλο να κρίνεις μια κατάσταση κι άλλο να κρίνεις αυτόν που γράφει την όλη κατάσταση!!! έχει διαφορά! Δεν νομίζεις???

πιστεψε με...τελευταια φορα που το κανω αυτο το λαθος
    μπααααααααα σε κόβω να συνεχίζεις!!!!

[COLOR=purple] δεν εχω κραξει ποτε κανεναν...και δεν εχω ερθει σε αντιπαραθεση με κανεναν περα απο τον dez στα ανεκδοτα....οποτε και αυτο ακυρο....αν την "εχω πει" σε καποιον ειναι σε φαση χαβαλε, και ειναι σε ατομα που κανω παρεα εκτος μοτο και δελεαρ οποτε εχω ανεση μαζι τους...εσυ εισαι αυτη που τη λες σε οσους εχουν την αντιθετη αποψη απο σενα..δε δεχεσαι τους αλλους με τις αποψεις τους, θες ολοι να συμφωνησουν μαζι σου. μαθε να σηζητας και να εχεις επιχηρηματα εκτος απο "δε σε ρωτησα" και "δεν ειναι ολα για ολους" και μπορει και να τα ξαναπουμε τοτε.

το αν ξέρω να συζητάω, δεν θα το κρίνεις εσύ...γιατί απέχεις!!! πολλά χιλιόμετρα Τώρα για το ποιές εκφράσεις χρησιμοποιώ, ούτε εσύ μπορείς να το καθορίσεις αυτό Αλλά απ΄οτι βλέπω, προσπαθείς να το παλέψεις
    Ωστόσο, καλή μου αξιολάτρευτη οπτασία, επιμένω
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

να είσαι κουκλίτσα πάντα καλά
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Λοιπόν, η nimbus μόλις απάντησε στην a-mixani, εγώ μόλις απάντησα στον Runner, σειρά έχει ο αφρο με τον sniper.

Έλα να κρατάμε το ρυθμό... 1-2-3...

Αφρε αργείς χαρακτηριστικά, θα σε περιλάβει ο runner που σιχαίνεται τους ΑΡΓΟΥΣ και θα μπλέξουμε τα μπούτια μας...

να είσαι κουκλίτσα πάντα καλά [/B]

Mpouaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxa

kalooooooooooooo :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

kalooooooooooooo :
    na itan toulaxiston sintaktika sosto...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Λοιπόν, η nimbus μόλις απάντησε στην a-mixani, εγώ μόλις απάντησα στον Runner, σειρά έχει ο αφρο με τον sniper.

Αφρε αργείς χαρακτηριστικά, θα σε περιλάβει ο runner που σιχαίνεται τους ΑΡΓΟΥΣ και θα μπλέξουμε τα μπούτια μας...

pios ine grigoros o runner me tin mpetoniera?

poli kalo

Στο πληκτρολογιο βλεπω εισαι ταχυτατος... δεν μενει τωρα παρα να ερχεσαι παρεα στα trackdays, προτεινω Μεγαρα... να σε προπονησω καταλληλα, και να εχεις και συ επιτελους το μονιμο χαμογελο... που μπορει μετα να γινει ακομα πιο ευχαριστο οταν απο το παρταλε Χοντα CB παρεις επιτελους ενα σοβαρο μηχανακι... ας πουμε ενα Μονστερ 800 ......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	f1.jpg 
Προβολές:	93 
Μέγεθος:	30,2 KB 
ID:	24993

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

kalooooooooooooo :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κι αν ήξερες γιατί γέλαγες, καλά θα ήταν, αλλά δεν είσαι σίγουρος μάλλον

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

κι αν ήξερες γιατί γέλαγες, καλά θα ήταν, αλλά δεν είσαι σίγουρος μάλλον:

ego nomizo oti gia afto akrivos gelai..
    :rotflmao: :rotflmao:

Φίλε θα ήθελα να πηγαίνω φέτες, αλλά δεν είμαι διατεθιμένος να ρισκάρω τη σωματική μου ακεραιότητα. Ούτε γι' αστείο!

Ούτε, βέβαια, να πάρω φραπεδιέρα Ducati!!

ααααααχαχαχα......................

γουσταρω φουντουνια με γεμιση σοκολατας....

Φίλε θα ήθελα να πηγαίνω φέτες, αλλά δεν είμαι διατεθιμένος να ρισκάρω τη σωματική μου ακεραιότητα. Ούτε γι' αστείο!

kala otan er8i i ora na xtisis ke esi to eksoxiko sou stin mageftiki kineta ducati 8a paris
    ke tora lege
    ektos ke an lipase ta lefta gia mpetoniera ke paris alvanous me ftiaria..

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2013, 19:09