Σελίδα 7 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 356

Θέμα: CBR F4 vs ALL

επειδη ακουω πολλα.πρωτον ΔΕΝ ειναι ss αρα δεν συγκρινετε φυσικα με 1000 κυβικα με τπτ.τεχνολογικα σιγουρα το καινουργιο ειναι καλυτερο απο ενα παλιο.Ειναι ομως τιμιο μηχανακι και με λιγες βλαβες.μην το ξεχνατε αυτο.στα καινουργια θα δειξει απο αξιοπιστια(μην ξεχνατε ομως οτι οι εταιρειες κοιτανε το κοστος και στοχος τους ειναι η τεχνολογια και οχι η αξιοπιστια)
    πετρος

α και κατι ακομη.εχω cbr600f4i και δεν εχω μπει σε πιστα ουτε φυσικα τρεχω και τοσο.απλη χρηση κανω και δεν ειμαι ο γαματος οδηγος απλα ξερω πως σκεφτονται οι εταιρειες.αυτα
    πετρος

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros1972 Προβολή μηνύματος
    επειδη ακουω πολλα.πρωτον ΔΕΝ ειναι ss
    Τι είναι;

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Τι είναι;
    SS 10ετιας

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Χμμμμ...
    άρα και με το Hornet σύμφωνα με τα specs του δε μπορεί,έχω ελπίδες...:

Max. Power output: 96/PS/12,000rpm (DIN)

Max Torque: 6.4kg-m/9,500rpm (DIN)

Dry Weight: 176kg

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Ισχύς εργοστασίου (hp/rpm) 95/12.000
    Ροπή εργοστασίου (kg.m/rpm) 6,42/9.500
    ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ:
    Ισχύς στον τροχό (hp) 80,9/12.100
    Ροπή στον τροχό (kg.m) 5,6/9.300
    Βάρος κενή (kg) 178

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ
    Sec Km/h
    0-400m 11.96 -
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Μέλος
    λοιπόν πρώτα από όλα Καλημέρα!!! ναι αλήθεια είναι για τα εργοστάσια ροπής μιλούσα 1000 1300 1400... εγώ σεμινάρια sniper δεν παραδίδω υπάρχουν σχολές που μπορείς να παρακολουθήσεις...λοιπόν για τα Μέγαρα τώρα το μηχανάκι όπως είναι μαμά γρανάζια μόνο με τελικό κ φίλτρο με μία ακτινική IRC τρόμπα, σωληνάκια υψηλής εμπρός πίσω κ τις δισκόπλακες...χωρίς αναρτήσεις γιατί μπροστά έχει τα ελατήρια από το 2001 μόνο λαδάκια έχουν αλλαχτεί κ πίσω μόνο το ελατήριο με ένα τις hyper pro πριν 4 χρόνια... γι'αυτό κ θέλω να βάλω ένα USD μπροστά κ ένα καλό πίσω... στην πίστα έχω πάει τρείς φορές κ αυτή θα είναι η τέταρτη...τώρα θα έχω κ ένα δόντι πιο μικρό μπροστά...έχω κάνει 1:10 νομίζω ότι είναι καλός χρόνος σε σχέση με το μηχανάκι. επειδή λοιπόν εγώ το στίβω βάση των δυνατοτήτων μου κ στον δρόμο...δεν πάω να βγάλω τα πιο καινούργια άχρηστα απλά αναφέρω γεγονότα που έχουν συμβεί όσο για τους κοντρακηδες τις καφετέριας κ των αριθμών λυπάμαι ειλικρινά που θα σας στεναχωρήσω αλλά δεν λένε την αλήθεια... η αλήθεια είναι στον δρόμο στην πιστα κ όχι στα χαρτιά...κ τώρα που έγινε θέμα κανονίζω άνοιγμα με ένα 1400 φτιαγμένο κ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν όποια κ αν είναι...κ θα γίνει όπως είναι τώρα η μηχανή κ μετά που θα μπουν λαιμοί κ power commander!!!

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    to ZX10 πως και γιατι ξυνει καταλυτη? οτι λεει ο Αργυρης υπαρχει καταγεγραμμενο με φωτο και βιντεο στο facebook του. Νασο το χορνετ εχει πολλες αλλαγες στο μοτερ για να ξαναβρει τα χαμενα του αλογα. και πολυ σωστα εκαναν! δεν ξερω τι ηταν το F4i πριν δεκα χρονια, ξερω τιναι τωρα. τωρα ειναι και γαμω τις μηχανες για ολες τις δουλειες.. και αυτο που προσπαθει να πει κι ο Αργυρης απο οτι καταλαβα ειναι οτι και με το F4 περνας καλα φτανει να εχεις τα χερια και την θεληση.. οι υπολοιποι αγοραζουν RR και τριγυρναν με τα κωλομερια κουρασμενα ανευ λογου...

Μέλος
    πέστα ρε motomaniac γιατί δεν παίρνουν χαμπάρι...δεν προσβάλλω κάποιο μηχανάκι αλλά για να πάει πρέπει να του πιείς το αίμα αν δεν μπορείς θα σε περνάνε τα CBR600 f4i Sport...χαχαχα!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ArgirisVale Προβολή μηνύματος
    λοιπόν πρώτα από όλα Καλημέρα!!! ναι αλήθεια είναι για τα εργοστάσια ροπής μιλούσα 1000 1300 1400... εγώ σεμινάρια sniper δεν παραδίδω υπάρχουν σχολές που μπορείς να παρακολουθήσεις...λοιπόν για τα Μέγαρα τώρα το μηχανάκι όπως είναι μαμά γρανάζια μόνο με τελικό κ φίλτρο με μία ακτινική IRC τρόμπα, σωληνάκια υψηλής εμπρός πίσω κ τις δισκόπλακες...χωρίς αναρτήσεις γιατί μπροστά έχει τα ελατήρια από το 2001 μόνο λαδάκια έχουν αλλαχτεί κ πίσω μόνο το ελατήριο με ένα τις hyper pro πριν 4 χρόνια... γι'αυτό κ θέλω να βάλω ένα USD μπροστά κ ένα καλό πίσω... στην πίστα έχω πάει τρείς φορές κ αυτή θα είναι η τέταρτη...τώρα θα έχω κ ένα δόντι πιο μικρό μπροστά...έχω κάνει 1:10 νομίζω ότι είναι καλός χρόνος σε σχέση με το μηχανάκι. επειδή λοιπόν εγώ το στίβω βάση των δυνατοτήτων μου κ στον δρόμο...δεν πάω να βγάλω τα πιο καινούργια άχρηστα απλά αναφέρω γεγονότα που έχουν συμβεί όσο για τους κοντρακηδες τις καφετέριας κ των αριθμών λυπάμαι ειλικρινά που θα σας στεναχωρήσω αλλά δεν λένε την αλήθεια... η αλήθεια είναι στον δρόμο στην πιστα κ όχι στα χαρτιά...κ τώρα που έγινε θέμα κανονίζω άνοιγμα με ένα 1400 φτιαγμένο κ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν όποια κ αν είναι...κ θα γίνει όπως είναι τώρα η μηχανή κ μετά που θα μπουν λαιμοί κ power commander!!!
    ποσα μετρα? σταση?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    to ZX10 πως και γιατι ξυνει καταλυτη? οτι λεει ο Αργυρης υπαρχει καταγεγραμμενο με φωτο και βιντεο στο facebook του. Νασο το χορνετ εχει πολλες αλλαγες στο μοτερ για να ξαναβρει τα χαμενα του αλογα. και πολυ σωστα εκαναν! δεν ξερω τι ηταν το F4i πριν δεκα χρονια, ξερω τιναι τωρα. τωρα ειναι και γαμω τις μηχανες για ολες τις δουλειες.. και αυτο που προσπαθει να πει κι ο Αργυρης απο οτι καταλαβα ειναι οτι και με το F4 περνας καλα φτανει να εχεις τα χερια και την θεληση.. οι υπολοιποι αγοραζουν RR και τριγυρναν με τα κωλομερια κουρασμενα ανευ λογου...
    σε μεγαλες κλισεις αυτο βρισκει πρωτο στη δεξια πλευρα..

Μέλος
    ΑΑΑ!!! κ τι είναι αλήθεια;;;δεν είναι ss;;; μήπως ξεχνάτε ότι η HONDA μέχρι το 2003. δεν είχε RR ακόμα κ Μπούστας έτρεχε με f4i Sport...

Μέλος
    κ ρολ κ σταματημένοι στα 400...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ArgirisVale Προβολή μηνύματος
    κ ρολ κ σταματημένοι στα 400...
    ΟΚ υπέρτατε αναβάτη..

Εσύ τα ξέρεις όλα κι εμείς δεν ξέρουμε τίποτα και προσπαθούμε να υποτιμήσουμε το f4.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Βασικά το μηχανάκι πια είναι για γενική χρήση και τα κάνει όλα με κάποιους συμβιβασμούς.
    Δεν μπορεί να κοντράρει πιο νέα μοντέλα , εγώ αυτό έχω αλλά να λέμε την αλήθεια.
    Μια μέρα που είχα πάει στα μέγαρα είχαν test ride το τριουμφ 675.
    Το μηχανάκι ήταν από άλλο πλανήτη έπεφτε για πλακά και είχε και γαματα φρένα.
    Από εκεί κει και περά να γράψω και εγώ για την εμπειρια μου στην πίστα και το ξύσιμο.
    Να πω παιδιά ότι αν και δεν είμαι χερας ότι το cbr600f αν το ρίξεις τότε σίγουρα θα ξύσεις , δεν λέω ότι είναι το καλύτερο για αυτό τον σκοπό αλλά ξύνει αν το ξέρεις.
    Εγώ θα σας πω από την μικρή μου εμπειρία στα μέγαρα που έχω μπει καμια 10 φορες.
    Στην άρχει και πριν κάνω ένα σχολειό cs δεν έλεγε και πολλά πράγματα όλο όρθιος ήμουν.
    Μετά την 2-3 φορά βρήκε λίγο η δεξιά μπίλια , μετά έκανα αλλαγή στη εξάτμιση με μια leovince oval και έβγαλα τις μπίλιες.
    Ακόμα έκανα μια αλλαγή στα λάστιχα με continental race attack και ελατήρια hyper pro μπρος πίσω, όταν ξαναμπήκα πιστα έξυσα αρκετά το δεξί μαρσπιε ( αναφέρω τις αλλαγές μπας και έχουν σχέση ).
    Από εκεί και περά τα έχω φάει και τα δυο μαρσπιε και και την μπότα μου με μαζεμένο πόδι πισω.
    Πιστεύω ότι κάποιος πιο θρασείς από μένα θα έξυνε και την εξάτμιση όπως λέει ο endopandou.
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    ΟΚ υπέρτατε αναβάτη..

Εσύ τα ξέρεις όλα κι εμείς δεν ξέρουμε τίποτα και προσπαθούμε να υποτιμήσουμε το f4i.

Σελίδα 7 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR 1000 Vs R1
    από wintersunset στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 08:57
  2. CBR 600RR vs ανταγωνισμός
    από onireum στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 16:00
  3. cbr-125 vs CBR-600RR!!!
    από Kizoku στο forum Ιστορίες του δρόμου