Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 240

Θέμα: Ανακατασκευη Vespa P125X (αφλαση)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macgyver2180
    καλησπερα παιδια.το μοτερ μεσα στο γκαραζ .απελπιστικη βρωμια.

swaz και στα δυσκολα σημεια ξυσιμο
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC02057.jpg‎   DSC02058.jpg‎   DSC02060.jpg‎  

κατι μικρα ζωυφια κοιμουνται στον κυλινδρο
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC02064.jpg‎   DSC02066.jpg‎  

για να δουμε σε τι κατατσατση ειναι ο κυλινδρος και το πιστονι.απο την γενικη εικονα της βεσπας και την βρωμια που ειχε δεν περιμενα να εχω καλα αποτελεσματα

μαυρη μαυριλα.διχρονιλα και καρβουνιλα
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC02067.jpg‎   DSC02068.jpg‎   DSC02069.jpg‎  

το μοτερ το εκλεισα ξανα.ηθελα πρωτα να το καθαρισω οσο μπορω .αλλωστε δεν εχω ανταλλακτικα ωστε να κανω τις αλλαγες που χρειαζονται

καθαρισα οσο μπορυσα,μου πηρε αρκετη ωρα.αρχισε λιγο να φαινεται το μοτερ.

θελει πολυ δουλεια και υπομονη

εβγαλα και το μπροστινο και η βεσπα ειναι ετσι πλεον
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC02075.jpg‎   DSC02092.jpg‎   DSC02083.jpg‎  

μερικες ακομα
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC02090.jpg‎   DSC02093.jpg‎   DSC02094.jpg‎  

σειρα ειχαν οι ραγες.εχουν ολες πριτσινια.χρησιμοποιησα τρυπανι κοβαλτιου σχετικα μικρο.ειναι πολυ ευκολο να βγουν.τρυπημα στο κεφαλι και βγαινουν σαν παιχνιδι.εχω διαβασει οτι ειναι λιγο δυσκολο να μπουνε.θα δουμε
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC02095.jpg‎   DSC02096.jpg‎   DSC02097.jpg‎  

αυτα για σημερα!!!!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC02098.jpg‎   DSC02099.jpg‎  

από ότι βλέπω και όσο φτάνει η γνώση μου αυτό που είναι γύρο γύρο από το μοτέρ είναι λάδι σκόνη και χώμα συσσωρευμένα.
    αυτό που θα σου πρώτινα να κάνεις είναι να πας σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων και να στο κάνει με την ζεστή πίεση δεν θα πιστεύεις
    όταν το δεις καθαρό, βγάζει όλα αυτά τα ''χωματολαδοχτισίματα''
    Προσπάθησε να μην γίνεις ένας άνθρωπος της επιτυχίας, αλλά ένας άνθρωπος της αξίας.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από divemaster77 Προβολή μηνύματος
    από ότι βλέπω και όσο φτάνει η γνώση μου αυτό που είναι γύρο γύρο από το μοτέρ είναι λάδι σκόνη και χώμα συσσωρευμένα.
    αυτό που θα σου πρώτινα να κάνεις είναι να πας σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων και να στο κάνει με την ζεστή πίεση δεν θα πιστεύεις
    όταν το δεις καθαρό, βγάζει όλα αυτά τα ''χωματολαδοχτισίματα''
    δε χρειάζεται να παιδεύεσαι..... ετσι κ αλλιώς θα το ανοίξεις...

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Πολυ μπιχλα λεμε!!!
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    μια χαρα το πας

μην φοβάσαι τη Vespa είναι ιδιαίτερο αλλά πολύ απλό "εργαλείο" έχω μια ίδια αλλά το νεότερο μοντέλο στα 150cc.
    Την είχε αγοράσει ο πατέρας μου το 1992 και την ανακατασκεύασα το 2001 και πλέον είναι 175cc.
    BTW αν θές να κάνεις το ίδιο φοράει κυλινδροπίστονα απο LAMBRETTA και όχι απο PX!!! Ανταλλακτικά υπάρχουν σε αφθονία αλλά σε συμβουλεύω να χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον για το μοτέρ μόνο γνήσια, οι βέσπες έχουν ένα θέμα με τα ιμιτασιόν..
    Το περίεργο παξιμάδι που λύνει την καμπάνα μην το παιδέψεις με σφυρί και κατσαβίδι θα το χαλάσεις σίγουρα υπάρχει στο εμπόριο καρεδάκι το λένε εξολκέα οι Βεσπάδες, αγόρασε ένα 2-3 ευρώ κάνει και σε βγάζει απο μεγάλο κόπο.
    Το καρμπ μη το φοβηθείς αν δεν αλλάξεις κυβισμό κανε το κομμάτια είναι πολύ απλό, στον καθαρισμό των ζιγκλέρ να χρησιμοποιήσεις μόνο σύρμα και όχι τρυπανάκι της ιδίας διατομής!!!!!!! Αν αλλάξεις κυβισμό τα ξαναλέμε
    tip η τρύπα που βρίσκεται κάτω απο την σέλα μπροστά απο το ντεπόζιτο είναι η εισαγωγή του "παπά" το γνωρίζατε??? Εγώ πάντως όσες βέσπες έχω δεί εκεί έχουν σφηνωμένα πανιά για να σκουπίζουν την σέλα
    Επίσης πρόσεξε τα καπάκια απο τα κάρτερ και τα ταμπούρα γιατί ΣΠΑΝΕ και ραγίζουν, τα μέταλλα απο τη θερμοκρασία και τα χρόνια γίνονται ευαίσθητα μόνο πλαστικό σφυρί και να είσαι ευγενικός μαζί τους οι Ιταλοί δεν φημίζονται για τα μέταλλα τους !!!
    Καλή συνέχεια και γρήγορα στο δρόμο!!
    burn the rubber not your soul

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από player1 Προβολή μηνύματος
    μην φοβάσαι τη Vespa είναι ιδιαίτερο αλλά πολύ απλό "εργαλείο" έχω μια ίδια αλλά το νεότερο μοντέλο στα 150cc.
    Την είχε αγοράσει ο πατέρας μου το 1992 και την ανακατασκεύασα το 2001 και πλέον είναι 175cc.
    BTW αν θές να κάνεις το ίδιο φοράει κυλινδροπίστονα απο LAMBRETTA και όχι απο PX!!! Ανταλλακτικά υπάρχουν σε αφθονία αλλά σε συμβουλεύω να χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον για το μοτέρ μόνο γνήσια, οι βέσπες έχουν ένα θέμα με τα ιμιτασιόν..
    Το περίεργο παξιμάδι που λύνει την καμπάνα μην το παιδέψεις με σφυρί και κατσαβίδι θα το χαλάσεις σίγουρα υπάρχει στο εμπόριο καρεδάκι το λένε εξολκέα οι Βεσπάδες, αγόρασε ένα 2-3 ευρώ κάνει και σε βγάζει απο μεγάλο κόπο.
    Το καρμπ μη το φοβηθείς αν δεν αλλάξεις κυβισμό κανε το κομμάτια είναι πολύ απλό, στον καθαρισμό των ζιγκλέρ να χρησιμοποιήσεις μόνο σύρμα και όχι τρυπανάκι της ιδίας διατομής!!!!!!! Αν αλλάξεις κυβισμό τα ξαναλέμε
    tip η τρύπα που βρίσκεται κάτω απο την σέλα μπροστά απο το ντεπόζιτο είναι η εισαγωγή του "παπά" το γνωρίζατε??? Εγώ πάντως όσες βέσπες έχω δεί εκεί έχουν σφηνωμένα πανιά για να σκουπίζουν την σέλα
    Επίσης πρόσεξε τα καπάκια απο τα κάρτερ και τα ταμπούρα γιατί ΣΠΑΝΕ και ραγίζουν, τα μέταλλα απο τη θερμοκρασία και τα χρόνια γίνονται ευαίσθητα μόνο πλαστικό σφυρί και να είσαι ευγενικός μαζί τους οι Ιταλοί δεν φημίζονται για τα μέταλλα τους !!!
    Καλή συνέχεια και γρήγορα στο δρόμο!!

σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες.εκτιμω μονο που εκατσες και εγραψες ολο αυτο το κειμενο.πολυ χρησιμες συμβουλες.εχω διαβασει αρκετα και εχω δει πολλα βιντεο.ισχυουν οσα λες.ελπιζω να με συμβουλευεις και στο μελλον

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ Το avatar του/της vforever
    Δεν βλεπω προοδο.Τεμπελιαζουμε,η επεσε πολυ δουλεια ?

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ

Νέο μέλος Το avatar του/της white
    Για το λάδι χώμα να προτείνω και εγώ με την σειρά μου να ρίξεις καθαριστικό για φούρνο! Μικρές δόσεις κάθε φορά γιατί δεν φτάνει σε βάθος και ξέπλυμα. Θα σε εντυπωσιάσει το πόσο εύκολα θα βγουν όλα. Καλό θα ήταν να φοράς μάσκα, γάντια και να το κάνεις σε ανοιχτό χώρο εννοείται. Απορώ πως το κάνουν στους φούρνους που μετά βάζουμε φαγητό μέσα.
    It's nice to be important, but it's more important to be nice.
    http://panosbwhite.wix.com/05

Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Vespa PX 200 E ολική ανακατασκευή ?
    από RTnick στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2007, 08:36
  2. Ξέρει κανείς απο (vespa) Diana Durkopp
    από BMW R75 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 05:27
  3. ti Z και παπαριες, ειπαμε vespa rulezzz
    από dimitris74 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2005, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •