υπο σκεψη κ γω...
το χω που το χαζευω απο πέρυσι, πέρυσι δεν τα κατάφερα φέτος ελπίζω να τα καταφέρω,
ομαδα δεν εχω αλλα εχω το brosακι μου κ εμενα που ψοφάμε για ανεβοκατέβασμα βουνών
![]()
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
Εκτός απροόπτων και εγώ μέσα είμαι.! Ελπίζω μόνο να βρω groupaki ..
Braaaaaaaaaaaaaaaaaapppp Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppp!!! Ο εγκέφαλος πρέπει να λειτουργεί σε MODE 010001110001
αφήστε τα " ελπίζω να βρω κάποιους που θα με πάνε και θα με φέρουν" και πιάστε τις ετοιμασίες.
Το 36ώρο δεν είναι μια απλή βόλτα. έχει χλμ πολλά να βγάλεις.
είναι ένα αρκετά σκληρό οδοιπορικό αντοχής και ως τέτοιο θέλει τις ετοιμασίες του και κυρίως με το τους χάρτες / gps κτλ. βρείτε θέσεις σε tank bag, τιμόνια, βάσεις για τους χάρτες και to roodbook που θα σας δοθεί τη Τετάρτη πριν από το επίμαχο Σ/Κ.
αν απλά μπείτε σε ρυθμό "ποιος θα με πάει" θα χαθείτε. η περίπτωση να μείνετε ολομόναχοι στο πουθενά είναι μεγάλη.
το 36ωρο είναι ένα μοναχικό σπορ (άσχετα αν είσαι με παρέα). εσυ και η μηχανή και πολλά χλμ.
![]()
Σωστότατη τοποθέτηση...αν και έχω μόνο 2 36αωρα στην πλάτη νομίζω ότι είναι λάθος το ομαδικό γενικά και ειδικά με τον τρόπο που γίνετε. Εμείς πρόπερσι, πέντε φίλοι παρέα, κατεβήκαμε μόνο ατομικό...αλλά τερματίσαμε παρέα όλοι μαζί...
Όπως και αν έχει αυτά είναι λεπτομέρειες στην τελική...καλά χιλιόμετρα σε όλους όσους θα πάρουν μέρος και ελπίζω να τα ξανακαταφέρω και εγώ κάποτε...πρόσχομεν...
υ.γ. Τρούπη έχεις πλέον το καλύτερο εργαλείο για 36άωρο...απολαυσέ το...θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά έτσι είναι τα ωραία στη ζωή...κοστίζουν...(ή παχαίνουν ή είναι παράνομα...)
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Ελπίζω φέτος να μην είναι τόσο σκληρό όσο τα 2 προηγούμενα. Για αυτό και θα πάρω γεύση την προΤετάρτη και θα αποφασίσω εκεί. Για μένα το καλύτερο ήταν το 2009 στην Πελοπόννησο και κάτι στο ίδιο στυλ θα προτιμούσα και πάλι. Ελπίζω μόνο να υπάρχουν θέσεις την Τετάρτη.
Έτσι πιστεύω και εγώ ακόμα. Αν και τα 2 τελευταία ήταν με παρέα συνεχίζω αυτό να πιστεύω. Η παρέα είναι ευχάριστη αλλά όχι απαραίτητη και η πιθανότητα για αργοπορίες μεγαλώνει όσο μεγαλώνουν και τα άτομα. Από την άλλη, έχοντας μπει και μέσα σε γκρουπ (για λίγο), σίγουρα είναι χαλαρωτικό να έχεις έναν έμπειρο πλοηγό/αρχηγό και να ξενιάσεις από το θέμα αυτό.
Και παρόλο που είναι μοναχικό σπορ νιώθεις συνέχεια την παρέα των υπολοίπων καθώς όλο και κάποιον θα πετύχεις ή θα σε πετύχει.
Πέρυσι που πήρα λάθος διαδρομή για Καλάβρυτα ... πω πω ... τι μοναξιά αυτή στην διαδρομή ...
Αυτή η μεγάλη παρέα είναι που αξίζει. Γνωρίζεις κόσμο στον δρόμο συνήθως με ανάλογο ρυθμό, όλους με χαμόγελα, συζητάς και ... προχωράς, και στο τέλος, αν και ψόφιος, στεναχωριέσαι που τελείωσε.
Εμπειρίες αξέχαστες ...
άλλος ένας που είδε το φως....
http://www.youtube.com/watch?v=A_HwYezTa9U
Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια..
Φέτος με μία χρονιά απουσία θα κάνω το 2ο προσωπικό μου 36ωρο.
Και ανυπομονώ ομολογώ για χιλιόμετρα και για να δω φίλους που έχω καιρό..![]()