Ξεκίνα να σε νοιάζει γιατί η απάντηση σ αυτό που γράφεις
είναι...
Άμα είναι άρρωστο το παιδί μου και δεν έχει νοσοκομειακό να έρθει να το πάρει καβαλάω ότι να ναι και ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ με νοιάζει αν σε τρακάρω….
Με νοιάζει να φτάσω στο νοσοκομείο
ΚΑΙ ΜΟΝΟ
Και επιτέλους καταλάβετε ότι οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν ανασφάλιστοι επειδή είναι μαλάκες αλλά επειδή
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ
Και θα κυκλοφορούν ανασφάλιστοι όπως παλιά ότι νόμο και να κάνουν γιατί ο άλλος αν δεν πάει στη φάμπρικα για τα 5 30 θα πεθάνει και ως εκ τούτου η ανάγκη να ζήσει είναι σημαντικότερη από την απειλή του ΑΝ τρακάρει τι θα γίνει.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ
ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ!
Μόνο όταν ο άλλος αποκτήσει αύριο έχουν νόημα όλες οι κουβέντες που κάνετε.
Τότε δηλαδή που θα ΕΧΕΙ να χάσει ώστε να ενδιαφέρεται για την ασφάλεια του.
Αυτά...
Φαντάζομαι ότι ,
ο φίλος "Lioulios" ,αναφέρεται σε ασφαλιστήριο συμβόλαιο με τις minimum καλύψεις ,σε όχι κ τόσο γνωστή εταιρία ,κ με διεύθυνση κατοικίας ασφαλιζόμενου ,κάποιο χωριό τση Κρήτης.
Tο δικό μου κόστος ασφαλιστηρίου ,σε "έγκυρη" ΠΑΝΤΑ εταιρία ,για 660cc ,& κατοικία (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) Αθήνα ,είναι το 2πλάσιο.
Κάπου εκει θα παίζεις κι εσυ φαντάζομαι "DrBig" .
Γι'αυτό κ σου φάνηκε λίγο το 60άρι.
Και όντως ειναι. Σε σχέση με αυτά που εχουμε υποχρεωθεί να πληρώνουμε εμεις εδω. Στο Μεγάλο Μπουρδ Χωριό.
.
.
.
.
.
ΥΓ.1: Σαφώς και ειμαι της άποψης οτι: "Ο,τι κινείται ,ΠΡΕΠΕΙ να ειναι κ ασφαλισμένο".&_
ΑΛΛΑ
Αν θέλει ο Κρατικός Μηχανισμός ,τον πολίτη ΝΟΜΙΜΟ ,τότε να εξαντλήσει ΠΡΩΤΑ την αυστηρότητα του έναντι τον εχόντων-παικτών του συστήματος
(βλ.φαλιρισμένες ασφαλιστικές & επίορκοι-καταχραστές "Δημόσιοι Λειτουργοί")
και μετά να προβεί σε ψηφιση/εκτελεση νόμων λαιμοι/τόμων ,οι οποίοι σαν σκοπό εχουν την καλυψη της ανικανότητας των κρατικών λειτουργών για ελέγχους ,
καθώς και την περεταίρω υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των "πληβίων"(βλ."τα κεφάλια μέσα")
.
.
.
ΥΓ.2: Επειδή αναφέρθηκε ,
αλλά κυρίως κ άκρως σημαντικότερο ,επειδη διαφαίνεται ,ακόμα κ στην απλή ανταλλαγή απόψεων μεσα σ'ενα μοτο-φόρουμ....
εχω κι εγω την αίσθηση οτι...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,δεν τον γλυτώνουμε τον εμφύλιο.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ...γιατί...ΜΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ στο τέλος!
Αλλά ,όταν βλέπεις απόψεις πολιτών/μοτοσυκλετιστών του τύπου:
"Αμα δεν μπορείς να έχεις μοτοσυκλέτα ,πούλησε τη για ψίχουλα ,και φάτα για να επιβιώσεις." (για πόσο ακόμα άραγε
αντί να συναντάς -τουλάχιστον- μια διάθεση αλληλεγγύης ,ανάμεσα σε σκεπτόμενα-έμψυχα όντα ,με την ίδια αγάπη/ανάγκη (για τη μοτοσυκλέτα εννοώ)
....ε ,τότε πιά....δεν ξέρω σε τί να ελπίσω έναντι των πιο δυσοίονων προβλέψεων.
.
Τελευταία τροποποίηση από el-Gatto; 09/03/2013 στις 15:16.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Να σε χτυπήσει ασφαλισμένος στην παραλιακή με 280 δεν σε πειράζει προφανώς.
Επίσης δεν σε πειράζει να σε χτυπήσει 108 ετών γέρος χωρίς δίπλωμα.
Και μηχανόβιος χωρίς πινακίδα δεν σε πειράζει.
.
.
.
Και να σε χτυπήσει κάποιος και να σε εγκαταλείψει, όχι και αυτό.
Σε πειράζει που μπορεί να είναι ανασφάλιστο ένα μηχανάκι σε ένα υπόγειο.
Πρέπει να σε πειράζει που οι δρόμοι μας είναι ξέφραγο αμπέλι για κάθε είδους παράνομο χωρίς έλεγχο και χωρίς αστυνομία.
στην υστατη ανγκη κανεις τα παντα,και εγω και εσυ και ο καθενας,δεν νομιζω να γραψει ενστολος καποιον ανασφαλιστο για τετοιο λογο,ισα ισα που θα τον παει και συνοδεια,αν ου μη γενητω προκαλεσει ατυχημα?η τραυματισμο?αλλος στο χωμα και αλλος φυλακη.ψιλοασχετο και αχρειαστο αλλα αν υπαρξει περιπτωση επειγουσας μεταφορας και το εκαβ αργει,και κανετε μεταφορα σε νοσοκομειο ενα τηλ στο 100 και πιστευω πως θα σας βοηθησουν ανοιγωντας δρομο,σαν πατερας και πολυτεκνος μαλιστα,οι εισφορες που πληρωνω για ασφαλεια περιθαλψη ειναι πολυ μεγαλες σε σχεση με αυτα που μου παρεχουν,σε μια ιδιωτικη θα την εβγαζα με τα μισα
Επίσης έχετε κολλήσει όλοι στο "πάω το παιδί μου νοσοκομείο"
στους 1,000,000 ανασφαλιστους που κυκλοφορούν, ε οκ οι 2 ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ να μετακινηθούν
οι υπόλοιποι ;;;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
θα μου πειτε ολα τα κρατικα ανασφαλιστα ειναι,αστυνομια,στρατος πυροισβεστικη κλπ,μακρια απο τετοια.βεβαια εκει επεμβαινει το επικουρικο και αποζημιωνει αλλα θα παρει καιρο και δικαστηρια....
αν σκεφτεί ο ανασφάλιστος οτι σε πιθανό ατύχημα του (ο οποίος δέχομαι οτι μπορεί να το κάνει γιατί δεν έχει φράγκα), ίσως, να μην μπορεί να βοηθήσει καθ ουδένα τρόπο την οικογένειά του πλέον (είτε γιατί θα μπει μέσα, είτε γιατί θα του πάρουν και τα σωβρακα, είτε γιατί θα αποδημησει εις Κύριον, είτε γιατί θα χρειαστεί να μείνει κλινήρης για μεγάλο διάστημα είτε, είτε, είτε....) απλά δεν θα βρισκει λόγο....
ακριβως ετσι ειναι,και εγω προσωπικα κανω απο διδασκαλια κατηχησ μεχρι καφε με πιτσιρικαδες
τα πουκαμισα καταργηθηκαν για τις μοτο,πλεον dainese διατρητο
οι ασφαλειες και τα τελη θα επρεπε να ειναι αναλογα με την χρηση και το ποτε,γιατι νομιζετε οι γερμανοι ανεκαθεν ερχονταν στο ελλντα με αμαξαρες?επειδη ολον τον υπολοιπο καιρο το ειχαν ακινητοποιημενο,επαιρναν πινακιδες και ασφαλεια για ενα μηνα(των διακοπων τους)και αυτο ηταν ολο
τα τρακτερ και λοιπα γεωργικα μηχανηματα(συλλεκτικες και αλωνιστικες δεν φαινονται πουθενα σε κανενα Ε.αρα η υποχρεωτικη ασφαλιση ειναι μουφα οποιος τσιμπησει
φαυλος κυκλος και 0 εις το πηλικο
κουβεντα νουμερο 1:
-να ειμαστε ασφαλισμενοι ολοι για να μη μας βρει κανενα κακο
-ναι και ειδαμε και οσους ηταν ασφαλισμενοι τι παθανε οταν βαρεσαν κανονι οι εκαστοτε ασφαλιστικες
κουβεντα νουμερο 2:
-αδιανοητο να ασφαλιζω κατι που δεν χρησιμοποιω
-κι εγω που το ξερω ρε μεγαλε οτι δεν το χρησιμοποιεις?
κουβεντα νουμερο 3:
-η λυση ειναι στον ελεγχο και την αστυνομευση!!
-η αστυνομια αυτη την στιγμη προβαινει σε ελεγχους σε... ''στεκια ανομιας'' και σε προσαγωγες μαθητων, και γενικα προστατευει την κοινωνια απο αναρχικα στοιχεια βασανιζοντας τα.αφηστε μνμ μετα τον χαρακτηριστικο ηχο. εναλακτικα προσελθετε το βραδυ στα γραφεια της τ.ο. του κοματος (ξερετε ποιανου κοματος) για την επιλυση της υποθεσεως σας.ο α.υ. θα χαρει να σας εξυπηρετησει σε ενα καθαρα ελληνικο περιβαλλον.ευχαριστω.
συμπερασμα:πλεουμε στα σκατα και αναζηταμε λυση στο πως θα κανουμε αρωματικες τις κουραδες.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Θα γράψω κάτι τελευταίο, γιατι βαρέθηκα να διαβάζω μαλακίες.
Πριν αρκετό καιρό συγκρούστηκα με αυτοκίνητο, γιατί διενέργησε αναστροφή πάνω σε στροφή.
ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ.
Ήρθε τροχαία, ΕΚΑΒ, πυροσβεστική... η μηχανή σε τεύχη, εγώ χάλια μαύρα (κατάγματα σε πόδια, χέρια, αυχένας σώβρακο κτλ)
Ευτυχώς ΦΟΡΟΥΣΑ DAINESE και SHOEI και επειδή είμαι ψωνάρα ΕΖΗΣΑ (Το κράνος δεν κάνει ούτε για γλάστρα, με τα δέρματα πλένω το καινούριο μηχανάκι).
Ο τύπος έφαγε μια αυταπάγγελτη μήνυση, 500 ευρώ διοικητικό πρόστιμο, και ανανέωσε απλά την ασφάλεια του, και ΝΟΜΙΜΑ τα της σύγκρουσης καλύπτει η ασφάλεια του.Σε ένα χρόνο θα δείξει στο δικαστήριο την ασφάλεια που έβγαλε ΕΚΕΙΝΟ - ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟ - το διάστημα και τέλος.
Καλώ οποιονδήποτε αστυφύλακα, δικηγόρο ή εμπειρογνώμονα, να με διαψεύσει και να αποδείξει ότι ο υπαίτιος του ατυχήματος δεν την γλιτώνει μόνο με το διοικητικό πρόστιμο.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.