Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 130

Θέμα: Ανασφάλιστα οχήματα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Μην ακούω επικίνδυνες απερίσκεπτες κουβέντες.Πριν χρόνια θυμάμαι περιστατικό σοβαρού τροχαίου που δεν έφτασε η ασφαλιστική κάλυψη προς τρίτους και χρειάστηκε εξαργύρωση της ακίνητης περιουσίας του "υπευθύνου" για την αποζημίωση και εσύ συζητάς να κυκλοφοράς εντελώς ανασφάλιστος ???

Γιατί?
    Εγω μπορεί να έχω μια τράπεζα δική μου να είμαι ο γιός του πάρτα όλα...
    Μπορώ νομικά να το κάνω?
    Η απάντηση είναι όχι !
    Ρητορική είναι ερώτηση φυσικά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Μου αρέσει ο τρόπος που εξελίχθηκε η κουβέντα.
    Από την (λογική κατ' εμέ) αγανάκτηση κάποιων ανθρώπων που είτε έχουν ακινητοποιημένα οχήματα είτε θέλουν να τα κυκλοφορούν περιστασιακά και δεν έχουν καμιά διάθεση να πηγαινοέρχονται στο υπουργειο να δίνουν / παίρνουν πινακίδες, στο αν έχουμε το "δικαίωμα" λόγω κρίσης να κυκλοφορούμε ανασφάλιστοι.
    Έχεις δεν εχεις να φας, δεν πρέπει να κυκλοφορείς ανασφάλιστος ρε μεγάλε.
    Δεν με νοιάζει αν είναι άρρωστο το παιδί σου, έχει περίοδο η γυναίκα σου ή πονάει ο κώλος της πεθεράς σου
    Με νοιάζει ότι αν τρακάρεις εμένα, προφανώς δε θα έχεις να με αποζημιώσεις, και μαύρο φίδι που με έφαγε
    Ξεκίνα να σε νοιάζει γιατί η απάντηση σ αυτό που γράφεις
    είναι...
    Άμα είναι άρρωστο το παιδί μου και δεν έχει νοσοκομειακό να έρθει να το πάρει καβαλάω ότι να ναι και ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ με νοιάζει αν σε τρακάρω….
    Με νοιάζει να φτάσω στο νοσοκομείο
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Και επιτέλους καταλάβετε ότι οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν ανασφάλιστοι επειδή είναι μαλάκες αλλά επειδή
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ
    Και θα κυκλοφορούν ανασφάλιστοι όπως παλιά ότι νόμο και να κάνουν γιατί ο άλλος αν δεν πάει στη φάμπρικα για τα 5 30 θα πεθάνει και ως εκ τούτου η ανάγκη να ζήσει είναι σημαντικότερη από την απειλή του ΑΝ τρακάρει τι θα γίνει.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ
    ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ!

Μόνο όταν ο άλλος αποκτήσει αύριο έχουν νόημα όλες οι κουβέντες που κάνετε.
    Τότε δηλαδή που θα ΕΧΕΙ να χάσει ώστε να ενδιαφέρεται για την ασφάλεια του.
    Αυτά...

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    60 ευρώ κάνει η ασφάλεια στο 950 το εξάμηνο
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Ποια ειναι αυτη η ασφαλεια ρε Λιουλιε?
    Φαντάζομαι ότι ,
    ο φίλος "Lioulios" ,αναφέρεται σε ασφαλιστήριο συμβόλαιο με τις minimum καλύψεις ,σε όχι κ τόσο γνωστή εταιρία ,κ με διεύθυνση κατοικίας ασφαλιζόμενου ,κάποιο χωριό τση Κρήτης.

Tο δικό μου κόστος ασφαλιστηρίου ,σε "έγκυρη" ΠΑΝΤΑ εταιρία ,για 660cc ,& κατοικία (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) Αθήνα ,είναι το 2πλάσιο.

Κάπου εκει θα παίζεις κι εσυ φαντάζομαι "DrBig" .
    Γι'αυτό κ σου φάνηκε λίγο το 60άρι.
    Και όντως ειναι. Σε σχέση με αυτά που εχουμε υποχρεωθεί να πληρώνουμε εμεις εδω. Στο Μεγάλο Μπουρδ Χωριό.
    .
    .
    .
    .
    .
    ΥΓ.1: Σαφώς και ειμαι της άποψης οτι: "Ο,τι κινείται ,ΠΡΕΠΕΙ να ειναι κ ασφαλισμένο".&_
    ΑΛΛΑ
    Αν θέλει ο Κρατικός Μηχανισμός ,τον πολίτη ΝΟΜΙΜΟ ,τότε να εξαντλήσει ΠΡΩΤΑ την αυστηρότητα του έναντι τον εχόντων-παικτών του συστήματος
    (βλ.φαλιρισμένες ασφαλιστικές & επίορκοι-καταχραστές "Δημόσιοι Λειτουργοί")
    και μετά να προβεί σε ψηφιση/εκτελεση νόμων λαιμοι/τόμων ,οι οποίοι σαν σκοπό εχουν την καλυψη της ανικανότητας των κρατικών λειτουργών για ελέγχους ,
    καθώς και την περεταίρω υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των "πληβίων"(βλ."τα κεφάλια μέσα")
    .
    .
    .
    ΥΓ.2: Επειδή αναφέρθηκε ,
    αλλά κυρίως κ άκρως σημαντικότερο ,επειδη διαφαίνεται ,ακόμα κ στην απλή ανταλλαγή απόψεων μεσα σ'ενα μοτο-φόρουμ....
    εχω κι εγω την αίσθηση οτι...
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,δεν τον γλυτώνουμε τον εμφύλιο.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ...γιατί...ΜΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ στο τέλος!

Αλλά ,όταν βλέπεις απόψεις πολιτών/μοτοσυκλετιστών του τύπου:
    "Αμα δεν μπορείς να έχεις μοτοσυκλέτα ,πούλησε τη για ψίχουλα ,και φάτα για να επιβιώσεις." (για πόσο ακόμα άραγε
    αντί να συναντάς -τουλάχιστον- μια διάθεση αλληλεγγύης ,ανάμεσα σε σκεπτόμενα-έμψυχα όντα ,με την ίδια αγάπη/ανάγκη (για τη μοτοσυκλέτα εννοώ)
    ....ε ,τότε πιά....δεν ξέρω σε τί να ελπίσω έναντι των πιο δυσοίονων προβλέψεων.
    .
    Τελευταία τροποποίηση από el-Gatto; 09/03/2013 στις 15:16.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmis5 Προβολή μηνύματος
    εχουμε δρομο ακομα μεχρι τον πατο..
    γιαυτο και μονο jim
    και γενικα με τα περισσοτερα που ειπες συμφωνω!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ξεκίνα να σε νοιάζει γιατί η απάντηση σ αυτό που γράφεις
    είναι...
    Άμα είναι άρρωστο το παιδί μου και δεν έχει νοσοκομειακό να έρθει να το πάρει καβαλάω ότι να ναι και ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ με νοιάζει αν σε τρακάρω….
    Με νοιάζει να φτάσω στο νοσοκομείο
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Και επιτέλους καταλάβετε ότι οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν ανασφάλιστοι επειδή είναι μαλάκες αλλά επειδή
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ
    Και θα κυκλοφορούν ανασφάλιστοι όπως παλιά ότι νόμο και να κάνουν γιατί ο άλλος αν δεν πάει στη φάμπρικα για τα 5 30 θα πεθάνει και ως εκ τούτου η ανάγκη να ζήσει είναι σημαντικότερη από την απειλή του ΑΝ τρακάρει τι θα γίνει.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ
    ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ!

Μόνο όταν ο άλλος αποκτήσει αύριο έχουν νόημα όλες οι κουβέντες που κάνετε.
    Τότε μόνο δηλαδή ΕΧΕΙ να χάσει και ενδιαφέρεται για την ασφάλεια του.
    Αυτά...
    To έγραψα επίτηδες και προβακατόρικα
    στη θεση της δικιας μου αφεντομουτσούνας, βάλε λοιπόν ότι κάποιος ανασφάλιστος τρακάρει (μακρυά από μας) το δικό σου το παιδί
    θα εξακολουθείς να λες τα ίδια ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Μου αρέσει ο τρόπος που εξελίχθηκε η κουβέντα.
    Από την (λογική κατ' εμέ) αγανάκτηση κάποιων ανθρώπων που είτε έχουν ακινητοποιημένα οχήματα είτε θέλουν να τα κυκλοφορούν περιστασιακά και δεν έχουν καμιά διάθεση να πηγαινοέρχονται στο υπουργειο να δίνουν / παίρνουν πινακίδες, στο αν έχουμε το "δικαίωμα" λόγω κρίσης να κυκλοφορούμε ανασφάλιστοι.
    Έχεις δεν εχεις να φας, δεν πρέπει να κυκλοφορείς ανασφάλιστος ρε μεγάλε.
    Δεν με νοιάζει αν είναι άρρωστο το παιδί σου, έχει περίοδο η γυναίκα σου ή πονάει ο κώλος της πεθεράς σου
    Με νοιάζει ότι αν τρακάρεις εμένα, προφανώς δε θα έχεις να με αποζημιώσεις, και μαύρο φίδι που με έφαγε
    Να σε χτυπήσει ασφαλισμένος στην παραλιακή με 280 δεν σε πειράζει προφανώς.
    Επίσης δεν σε πειράζει να σε χτυπήσει 108 ετών γέρος χωρίς δίπλωμα.
    Και μηχανόβιος χωρίς πινακίδα δεν σε πειράζει.
    .
    .
    .
    Και να σε χτυπήσει κάποιος και να σε εγκαταλείψει, όχι και αυτό.
    Σε πειράζει που μπορεί να είναι ανασφάλιστο ένα μηχανάκι σε ένα υπόγειο.

Πρέπει να σε πειράζει που οι δρόμοι μας είναι ξέφραγο αμπέλι για κάθε είδους παράνομο χωρίς έλεγχο και χωρίς αστυνομία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    .......

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ

...
    με όλο τον σεβασμό, αυτοί που κυκλοφορούν ανασφάλιστοι ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ....

η μόνη περίπτωση που θα εξαιρέσω είναι η περίπτωση εκτακτης ανάγκης (να μεταφερθεί κάποιος σε νοσοκομειο πχ)....

Banned
    στην υστατη ανγκη κανεις τα παντα,και εγω και εσυ και ο καθενας,δεν νομιζω να γραψει ενστολος καποιον ανασφαλιστο για τετοιο λογο,ισα ισα που θα τον παει και συνοδεια,αν ου μη γενητω προκαλεσει ατυχημα?η τραυματισμο?αλλος στο χωμα και αλλος φυλακη.ψιλοασχετο και αχρειαστο αλλα αν υπαρξει περιπτωση επειγουσας μεταφορας και το εκαβ αργει,και κανετε μεταφορα σε νοσοκομειο ενα τηλ στο 100 και πιστευω πως θα σας βοηθησουν ανοιγωντας δρομο,σαν πατερας και πολυτεκνος μαλιστα,οι εισφορες που πληρωνω για ασφαλεια περιθαλψη ειναι πολυ μεγαλες σε σχεση με αυτα που μου παρεχουν,σε μια ιδιωτικη θα την εβγαζα με τα μισα

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Επίσης έχετε κολλήσει όλοι στο "πάω το παιδί μου νοσοκομείο"
    στους 1,000,000 ανασφαλιστους που κυκλοφορούν, ε οκ οι 2 ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ να μετακινηθούν
    οι υπόλοιποι ;;;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Banned
    θα μου πειτε ολα τα κρατικα ανασφαλιστα ειναι,αστυνομια,στρατος πυροισβεστικη κλπ,μακρια απο τετοια.βεβαια εκει επεμβαινει το επικουρικο και αποζημιωνει αλλα θα παρει καιρο και δικαστηρια....

Banned
    Επίσης έχετε κολλήσει όλοι στο "πάω το παιδί μου νοσοκομείο"
    στους 1,000,000 ανασφαλιστους που κυκλοφορούν, ε οκ οι 2 ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ να μετακινηθούν
    οι υπόλοιποι ;;;
    αν καθισω και γραψω τι ακουω για δικαιολογιες θα τελειωσω αυριο....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    αν καθισω και γραψω τι ακουω για δικαιολογιες θα τελειωσω αυριο....
    αν σκεφτεί ο ανασφάλιστος οτι σε πιθανό ατύχημα του (ο οποίος δέχομαι οτι μπορεί να το κάνει γιατί δεν έχει φράγκα), ίσως, να μην μπορεί να βοηθήσει καθ ουδένα τρόπο την οικογένειά του πλέον (είτε γιατί θα μπει μέσα, είτε γιατί θα του πάρουν και τα σωβρακα, είτε γιατί θα αποδημησει εις Κύριον, είτε γιατί θα χρειαστεί να μείνει κλινήρης για μεγάλο διάστημα είτε, είτε, είτε....) απλά δεν θα βρισκει λόγο....

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmis5 Προβολή μηνύματος
    Κατανοοω την υπηρεσια σου,δεν κατανοω τους υψηλοβαθμους και τους πολιτικους προισταμενους σου..Ο τροπος και η φιλοσοφια ειναι η προληψη και οχι η καταστολη,το τελευταιο καιρο ειμαστε μονο στην καταστολη.Οι ιδιοι σαν υπηρεσια θα επρεπε να εχετε πει οτι δεν μπορεις να ζητας απο καποιον κληση με 500€ ή 1000€ οταν ο μισθος ειναι κατω απο αυτο το ποσο,δεν υπαρχει καμια λογικη σε ολο αυτο.Αν κανεις αυτο που λες σου βγαζω το καπελο,καποτε πιτσιρικας οταν γυριζα με το παπι ξεκρανωτος γενικα την ειχα γλυτωσει και απο ατυχηματα αλλα και απο κλησεις,βρεθηκε μια μερα ενας Ζ γυρω στα 50(ετων) μαλιστα η φημη του ηταν ως ο πιο σκληρος εδω στην περιοχη μου.Μου ειπε ...Ρε μαλακα γιατι θες να σκοτωθεις τσαμπα...φορεσε το το ρημαδι το κρανος για να μπορεις να ευχαριστιεσε πολλα χρονια το μηχανακι σου και να παρεις και μεγαλυτερο.Το παραδειγμα εχει να κανει με το γεγονος οτι με ποινες απλα δημιουργεις φοβο και "ευκολα" βρισκεις τροπους να ξεφυγεις ενω με την νουθεσια σιγουρα εχεις καλυτερα αποτελεσματα.
    Ο παραδειγματισμος ειναι το πιο σημαντικο,εδω καλοκαιρακι η υπηρεσια σας σας επιτρεπει να κυκλοφορειτε με πουκαμισο και υφασματινο παντελονι σαν να ειστε εισπρακτορες στα λεωφορεια.

Ο στοχος ειναι να μαζεψουν χρηματα που σε ενα βαθμο ειναι και αυτο λογικο,το παραλογο ειναι οτι δεν υπαρχουν επιλογες.Λυσεις σιγουρα υπαρχουν που να εξυπηρετουν ΠΡΩΤΑ τον πολιτη και να ειναι ασφαλης και νομιμος.Ασφαλησε με σαν ατομο σαν οδηγο και φροντισε να με ελεγχεις,οχι επειδη εχει τρυπα το συστημα και δεν εχει προσωπικο κτλ κτλ χαρατσωνεις τους παντες.Εχω περασει σε αλλο επιπεδο συντομα θα σου πουν ασφαλησου μονος σου γιατι το κρατος δεν μπορει και αν εσυ δεν εχεις ψοφα τι να κανουμε thats life συμφωνα με μερικους συμφορουμιτες.τοτε ομως θα ειναι αργα για να αντιδρασεις ακομα και εσυ που εχεις καποια εξουσια στα χερια σου.Το εχω ξαναπει καποια στιγμη εδω μεσα μοιαζουμε ολοι με την πουτανα που ενω την χτυπα ο νταβας ενω την εκδιδει,στο τελος λεει οτι τον αγαπαει και τις αρεσει και απο πανω.

Ουτοπικα σκεπτομενος για μενα θα επρεπε να καταργηθουν οι ασφαλειες,τοτε θα γινονταν ολοι και μονο πιο συνετοι οδηγοι και προσεκτικοι..τωρα οδηγουν απαντες ανεξελεκτα με την λογικη οτι εχω ασφαλεια και το λενε και καταμουτρα...αυτους φοβαμε πολυ...τρομαζω στην ιδεα και μονο οτι ο αλλος ειναι αδιαφορος επειδη εχει λεφτα και εχει και ασφαλεια...
    Στα τρυφερα μου αν εχει ασφαλεια και με στειλει σε τοπο χλωερο και αναπαυσεως στα τρυφερα του πατερα μου αν αν αν του δωσουν πεντε φραγκα για τον γιο του αν το εχει κατω απο μαρμαροπλακα...
    (την απαντησει την ξερω μπορει να σε σκοτωσει ανασφαλιστος και να μην παρεις φραγκο...ειναι το ιδιο αδιαφορη και αυτη..)

Ευχαριστω σορρυ για το μακροσκελες καλη συνεχει εχουμε δρομο ακομα μεχρι τον πατο..
    ακριβως ετσι ειναι,και εγω προσωπικα κανω απο διδασκαλια κατηχησ μεχρι καφε με πιτσιρικαδες
    τα πουκαμισα καταργηθηκαν για τις μοτο,πλεον dainese διατρητο
    οι ασφαλειες και τα τελη θα επρεπε να ειναι αναλογα με την χρηση και το ποτε,γιατι νομιζετε οι γερμανοι ανεκαθεν ερχονταν στο ελλντα με αμαξαρες?επειδη ολον τον υπολοιπο καιρο το ειχαν ακινητοποιημενο,επαιρναν πινακιδες και ασφαλεια για ενα μηνα(των διακοπων τους)και αυτο ηταν ολο
    τα τρακτερ και λοιπα γεωργικα μηχανηματα(συλλεκτικες και αλωνιστικες δεν φαινονται πουθενα σε κανενα Ε.αρα η υποχρεωτικη ασφαλιση ειναι μουφα οποιος τσιμπησει

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    φαυλος κυκλος και 0 εις το πηλικο

κουβεντα νουμερο 1:
    -να ειμαστε ασφαλισμενοι ολοι για να μη μας βρει κανενα κακο
    -ναι και ειδαμε και οσους ηταν ασφαλισμενοι τι παθανε οταν βαρεσαν κανονι οι εκαστοτε ασφαλιστικες

κουβεντα νουμερο 2:
    -αδιανοητο να ασφαλιζω κατι που δεν χρησιμοποιω
    -κι εγω που το ξερω ρε μεγαλε οτι δεν το χρησιμοποιεις?

κουβεντα νουμερο 3:
    -η λυση ειναι στον ελεγχο και την αστυνομευση!!
    -η αστυνομια αυτη την στιγμη προβαινει σε ελεγχους σε... ''στεκια ανομιας'' και σε προσαγωγες μαθητων, και γενικα προστατευει την κοινωνια απο αναρχικα στοιχεια βασανιζοντας τα.αφηστε μνμ μετα τον χαρακτηριστικο ηχο. εναλακτικα προσελθετε το βραδυ στα γραφεια της τ.ο. του κοματος (ξερετε ποιανου κοματος) για την επιλυση της υποθεσεως σας.ο α.υ. θα χαρει να σας εξυπηρετησει σε ενα καθαρα ελληνικο περιβαλλον.ευχαριστω.

συμπερασμα:πλεουμε στα σκατα και αναζηταμε λυση στο πως θα κανουμε αρωματικες τις κουραδες.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Θα γράψω κάτι τελευταίο, γιατι βαρέθηκα να διαβάζω μαλακίες.
    Πριν αρκετό καιρό συγκρούστηκα με αυτοκίνητο, γιατί διενέργησε αναστροφή πάνω σε στροφή.
    ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ.
    Ήρθε τροχαία, ΕΚΑΒ, πυροσβεστική... η μηχανή σε τεύχη, εγώ χάλια μαύρα (κατάγματα σε πόδια, χέρια, αυχένας σώβρακο κτλ)
    Ευτυχώς ΦΟΡΟΥΣΑ DAINESE και SHOEI και επειδή είμαι ψωνάρα ΕΖΗΣΑ (Το κράνος δεν κάνει ούτε για γλάστρα, με τα δέρματα πλένω το καινούριο μηχανάκι).
    Ο τύπος έφαγε μια αυταπάγγελτη μήνυση, 500 ευρώ διοικητικό πρόστιμο, και ανανέωσε απλά την ασφάλεια του, και ΝΟΜΙΜΑ τα της σύγκρουσης καλύπτει η ασφάλεια του.Σε ένα χρόνο θα δείξει στο δικαστήριο την ασφάλεια που έβγαλε ΕΚΕΙΝΟ - ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟ - το διάστημα και τέλος.

Καλώ οποιονδήποτε αστυφύλακα, δικηγόρο ή εμπειρογνώμονα, να με διαψεύσει και να αποδείξει ότι ο υπαίτιος του ατυχήματος δεν την γλιτώνει μόνο με το διοικητικό πρόστιμο.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1746
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2019, 09:41
  2. Ανασφαλιστα οχηματα
    από fidel_98_99 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2013, 08:53
  3. 1,5 εκατομυριο ανασφαλιστα οχηματα.
    από zephyr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 12:53