Σελίδα 7 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

ότι να'ναι..... Το avatar του/της parachuter
    Σε είδα φίλε με το GS 1150 που μόλις με είδες να περνάω το φανάρι όρθιος(από τη σέλα,όχι καγκουριά) κάτι σε έπιασε και με κυνηγούσες...με τι ακριβώς προσπαθούσες να με κυνηγήσεις;;Όχι πως ασχολήθηκα μαζί σου απλά βιαζόμουν γιατί είχα δουλειά και βιαζόμουν να αλλάξω και λάστιχα!Επίσης,παραλίγο να πέσεις μπροστά μου.....εγώ δε σου φταίω τίποτα αν ο ίδιος πιστεύεις πως είσαι πιλότος......μα με "έλικα";;;;

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σας είδα αρκετούς "κλασικούς" στον Κηφισσό το Σαββάτο και σας χάρηκα!!Κόρναρα κιόλας σε μερικούς και χαιρέταγα,μετά είδα ότι είχατε κάποιο κλασικό ράλυ!:)
    Keep spamming!!!:a13:

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα γατάκι να την γλιτώνεις για χιλιοστά, καθώς πέρασες την ευθεία ενώ πήγαινα με 100+ τσιμπώντας λίγο το φρένο...βασικά εγώ την γλίτωσα...

Banned
    σε ειδα καφρε που παραλιγο να με στειλεις αδιαβαστο παραβιαζοντας το stop ουτε απο τα μονιμα αναμμενα φωτα μου συγκινηθηκες ουτε απο τις κορνες κοντοσταθηκες και συνεχισες,και ισα που φιλησα τον προφυλακτηρα σου,για κακη σου τυχη ημουν και φουλ ντυμενος-εξοπλισμενος,βλεπεις πηγαινα για υπηρεσια,η δικαιολογια του<συγνωμη μολις ξυπνησα,ειμαι ανθρωπο και εγω>-μεταναστης απο χωρα της βαλκανικης-δεν πιασαν τοπο,και γω ειμαι ανθρωπος και εχω αλλους 5 απο πισω μου-γυναικα και παιδια
    700 ευρα και ξεχνα την οδηγηση για 20 μερες,..για αρχη αν το ξανακανεις καπου εδω γυρω θα μαι

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σε είδα το πρωί στη γέφυρα της infoquest στο ρέντη να έρχεσαι με το africa και δεν είδες το φανάρι. Ευτυχώς σε είδα πως ερχόσουν γρήγορα και φρέναρα με το βανάκι. Εγω είχα τον ήλιο κόντρα, εσύ δεν έβλεπες; Το νού σας παληκάρια!!!!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα κοπελιά να με ρωτάς εχθές το απόγευμα πρός τα πού είναι η Βεϊκου,ήμουν με το αμάξι και εσύ με ένα Sphera αν είδα καλά.
    Επίσης σε είδα κοπελιά (?) με er6n μαύρο σήμερα στον Κηφισσό,κομπλέ με το Arai rx7 GP,μπότες sidi,dainese δερμάτινο και γάντια!Απολύτως προβλεπόμενη!
    Keep spamming!!!:a13:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα που ενω εσφαξες το κοκκινο και σου κορναραμε μας εστειλες να παμε να γαμηθουμε καργολιτσα.
    δεν ξερω ποιος μηχανισμος λειτουργησε και ενω μπλοκαριστηκες απο τους πεζους δεν ηρθα στο παραθυρο σου να σε βαλω να κανεις deepthroat τον λευγε ταχυτητων και το χειροφρενο στον κωλο την ιδια στιγμη αλλα θα σε θυμαμαι...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Σε ξαναείδα σήμερα Σκυλε με το sh300 σου να στρίβεις από εθνικής αμύνης για Τσιμισκή, αλλά ποτέ δεν σε έχω δει με κράνος.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    σε είδα στην Αχαρνών σήμερα, παπί 80s ρημαδιό, κοτσίδα, σορτσάκι 80s επίσης μέχρι τον αφαλό και μπούτια - γάμπες πραγματικά 3 φορές πιο χοντρά από ποδοσφαιριστή έτοιμα να εκραγούν
    από ποιον πλανήτη κατέβηκες ρε παλίκαρε ;;;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Σε είδα να παρκάρεις το Vstrom, να βγάζεις το κράνος και να το βάζεις στην μπαγκαζιέρα, απ όπου έβγαλες μια βούρτσα μαλλιών σαν της γυναίκας μου κι έριξες κι ενα χτένισμα/βούρτσισμα να είσαι κύριος.
    Δεν το χω ξαναδεί. Παλιά οι μάγκες είχαν τσατσαρα στην κολότσεπη, αλλά βούρτσα ρε φιλε?
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 858501.jpg‎  
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα φίλε νταλικέρη να μου κάνεις χώρο να σε περάσω μπροστά από το ΚΕΥΠ, να 'σαι καλά! σε είδα κι εσένα αστικάριε να κορνάρεις γιατί εκεί που πάρκαρα σε εμπόδιζα σου ζήτησα συγνώμη...

Σε ειδα αλυσιδιτσα μου να σπας ξαφνικα και να πηγαινεις περιπατο, ευτυχως δεν πηρες κανενα ποδι....... Κριμα ομως που μετα ΔΕ ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ για να σε μαζεψω τουλαχιστον.......
    :a12:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    Σε ειδα το Σαββατο στο Βραχατι Κορινθιας κοκκινο Laverda με φερινκ/σφαιρα εποχης cafe-racer και εμεινα να κοιταω. Ωραιος!
    Σα ειδα στο ιδιο μερος Κυριακη (ή μηπως Δευτερα? χαχα) μεγαλη παρεα με μεγαλα on-off, κυριως GS. Αναμεσα στους τονους μεταλο και ενα ακρος ερωτευσιμο Morini Gran Passo

Kαι πριν κατι μερες στην ταβερνα Ελια στον Ασσο μεγαλη παρεα με ΚΤΜ να τρωτε/πινετε, ειχε γινει η παραλια πορτοκαλι
    Τελευταία τροποποίηση από jezuz; 30/05/2013 στις 00:08.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σας είδα καμιά 30-40αριά μηχανές εχθές το βράδυ, στο περίπτερο μετά τα φανάρια για Φλοίσβο.....Τι gathering ήταν τούτο, ωρέ????
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

ότι να'ναι..... Το avatar του/της parachuter
    Σε είδα φίλε το πρωί στο κέντρο της Πάτρας με το πορτοκαλί 950 Adv σου και φουλ εξοπλισμένο(χωρίς Αχαϊκή πινακίδα)....δούλευε υπερωρίες το καημένο το βεντιλατέρ,σου έκανα νόημα με το κουτί ότι το έχεις ωραίο!Το στρωτό το λάστιχο όμως τι το θέλετε ρε παίδες;;;

Σελίδα 7 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα