Σελίδα 7 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 353

Θέμα: Θέλω χωμάτινο (πήρα KTM τελικά)....

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    αυτό που παθαίνουν πολλοί streetοβιοι (και βάζω τον εαυτό μου μπροστά από όλους) είναι ότι λόγω έλλειψης εμπειρίας στο χώμα (αν και λόγω ηλικίας και εποχής που μεγαλώσαμε από εκεί είχαμε ξεκινήσει) είναι να πιστεύουμε ότι τα περισσότερα κυβικά θα μας δώσουν τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τη λιγότερη φόρα που θα έχουμε. μη γνωρίζοντας τι σημαίνει τωρινά 200+ χωμάτινα δίχρονα κυβικά ευελπιστούμε ότι τα περισσότερα κυβικά θα μας ξελασπώσουν από το κόψιμο του γκαζιού.

πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι το ίδιο λάθος το κάνουν σχεδόν όλοι με τα χαρακτηριστικά μου. Στο συνεργείο του μάστορα που ως γνωστών περνάνε αμέτρητοι χωμάτινοι, όταν βαριέμαι να λέω τα ίδια και τα ίδια, κάθομαι και παρατηρώ αναβάτες. τα χαρακτηριστικά τα ίδια. οι πιο άπειροι κοιτάνε και χαλβαδιάζουν τα μεγάλα χωμάτινα και όσο ανεβαίνει η εμπειρία και η γνώση κοιτάζουν και χαζεύουν και ψάχνονται με τα μικρά.

Τα πολλά δίχρονα κυβικά απλά δεν οδηγιούνται από κοινούς θνητούς σαν και μενα. Δεν πηγαίνουν. Δεν είναι θέμα αν πάνε καλά η όχι. είναι θέμα αν μπορούν να πάνε. αν δε έχεις φορτώσει στροφές αγκωμαχάνε βήχουνε, είναι έτοιμα να σβήσουν και υποφέρουν. Αν ανοίξεις το γκάζι και το πάς τέρμα όπως πραγματικά χρειάζονται για να δουλέψουν σωστά, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος για ότι πιο εξωφρενικό σε δύναμη έχεις γευτεί. το μηχανάκι απλά το χάνεις από το χέρια σου. τα άνω των 125 σύγχρονα δίχρονα κυβικά, είναι έτοιμα προς απογείωση κάθε φορά που ανοίγεις το γκάζι. αν δεν το ανοιξεις τότε απλά δε πάς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    . είναι θέμα αν μπορούν να πάνε.
    +1300 σε όλο το κείμενο...

θα αλλαζα την παραπάνω πρόταση μόνο σε αυτό (απλά και μόνο επειδή μου κάθεται καλύτερα):

"είναι θέμα αν μπορούμε να τα πάμε"

Banned
    το θεμα ειναι να το πας και οχι να σε πηγαινει
    οι χρονοι σε παγκοσμιο και οχι μονο δειχνουν τα μικρα να κανουν παραπλησιους και πολλες φορες ταχυτερους χρονους απο τα μεγαλα,τα μικρα 125 θελουν κυνηγι συχνη χρηση συμπλεκτη και προπονημενο αναβατη για να παει γρηγορα,στην χομπιστικη εντουραδα-μοτο κρος ειναι απλα
    τα μικρα τετραχρονα ειναι εξισου καλα αλλα ποιο δυστροπα και δυσκολα σε συντηρηση,τα μεσαια φανταζουν ως ιδανικη λυση αλλα εχουν και αυτα τα κουλα τους και χρειαζονται μεγαλυτερο χρονο προσαρμογης,τα μεγαλα thumber ξετεντωνουν-ξεχειλωνουν-ξεριζωνουν ξε-γενικα σε ολα,ολοι τα θελουν ολοι τα γουσταρουν,πολλοι τα εχουν αλλα λιγοι τα πανε,οι περισοτεροι ειναι της μαγκιας και της καφετεριας<εχω ενα 500-450-520-300-350 και παει λεγοντας

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    και υστερα ειμαι εγω ο υπερβολικος. Ο λογος που διαλεγει λαθος μηχανακι ο αρχαριος ειναι γιατι δεν ξερει...

Δεν ξερει που θα οδηγησει, πως θα οδηγησει, για ποσο θα οδηγησει κλπ με αποτέλεσμα να θελει να παρει το καλυτερο και μεγαλυτερο δυνατο (ακομα περισσοτερο οταν οι αλλαγες ειναι δυσκολες στις μερες μας). Ε βαλτε και λιγο το μαρκετινγκ...
    Η ιδια λογικη ισχυει και στα στρητ μονο που κρυβεται ευκολα... γι αυτο και οι μισοι απο μας εχουμε ακυρα μηχανακια γι αυτο που κανουμε...

Αν ο αναβατης δεν ξερει να πει που θελει να οδηγει περισσοτερο για ποσο κ τι ικανοτητες εχει οτι και να του λεμε εμεις ειναι αστοχο. Διοτι προκειται περι παραχωρησεων... τουλαχιστον στο χωμα που δεν μπορεις να κρυψεις καταστασεις. Θα γινει προβλημα θες δεν θες.

Η σεηφ λογικη, μεσες ακρες για πιστα κ για γενικο εντουρο ειναι 4Τ 250... mx η εντουρο αναλογα. Απο κει και περα οταν ο αναβατης μαθει τι θελει και τι ταιριαζει με την οδηγηση του κανει τις επιλογες του. Οτι και να λεμε εμεις εδω ειναι ασχετες αποψεις...
    Ban 'em all

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    δικα σου τα γενια βεβαια (τοτε που σε ειχα πρωτογνωρισει προτιμουσα το μηκος τους ) δικα σου και τα χτενια

Ξερω αρκετους ανθρωπους ( οικογενειαρχες ) που παρατησαν το αθλημα μονο και μονο για τις ωρες προετοιμασιας και χιλιομετρων που τους ετρωγε απο το σπιτι τους και μονο για αυτον τον λογο.....

Οσο και να σου φαινετε παραξενο...!!

Aφου θυμήθηκα τον τελευταίο κωδικό, επιτέλους θα συνησφέρω κι εγώ στον προβληματισμό σου Χάρη!

Σε ποιά περιοχή μένεις;

Το καλοκαίρι το δανεικο μηχανακι θα το έχεις στην Αθήνα ή επαρχία;

χρειάζεσαι κράνος ΜΧ ή παλιό φουλφεϊς για τις πρώτες βόλτες, θώρακα, και μπότες.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Ξερω αρκετους ανθρωπους ( οικογενειαρχες ) που παρατησαν το αθλημα μονο και μονο για τις ωρες προετοιμασιας και χιλιομετρων που τους ετρωγε απο το σπιτι τους και μονο για αυτον τον λογο.....

Οσο και να σου φαινετε παραξενο...!!
    εγω του τα ειπα και στο τηλεφωνο προχτες οτι αυτα με χαλανε κι εμενα και ειναι βασικος λογος που δεν ασχολουμαι.
    βεβαια εδω μεσα τα γραφω και χαριν αστειοτητας ετσι οπως τα γραφω κι ενδεχομενως να με παρεξηγησε ο χαρης αλλα οπως και να χει θα τον κερασω καμια μπυρα και θα καταλαβει (αν δεν εχει καταλαβει) τον χαβαλε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

εγω του τα ειπα και στο τηλεφωνο προχτες οτι αυτα με χαλανε κι εμενα και ειναι βασικος λογος που δεν ασχολουμαι.
    βεβαια εδω μεσα τα γραφω και χαριν αστειοτητας ετσι οπως τα γραφω κι ενδεχομενως να με παρεξηγησε ο χαρης αλλα οπως και να χει θα τον κερασω καμια μπυρα και θα καταλαβει (αν δεν εχει καταλαβει) τον χαβαλε.
    Καλά, υπερβολές του Στού, για τσόκαρα κλπ.

Αν βγαίνεις μια κάθε βδομάδα για αρχή και αργότερα πιο αραιά δεν είναι τραγικές οι διαφορές απο τις ασφαλτόβολτες ή trackdays σε απαίτηση χρόνου, και πολύ πιο οικονομικά βεβαια απο αυτες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KaTaNaS Προβολή μηνύματος
    Καλά, υπερβολές του Στού, για τσόκαρα κλπ.

Αν βγαίνεις μια κάθε βδομάδα για αρχή και αργότερα πιο αραιά δεν είναι τραγικές οι διαφορές απο τις ασφαλτόβολτες ή trackdays σε απαίτηση χρόνου, και πολύ πιο οικονομικά βεβαια απο αυτες.
    αυτα ειναι τα λογια ενος χωματινου που εχει γυναικα επισης χωματινη.
    φαντασου τωρα να εχεις γυναικα που δεν εχει καμια επαφη με το αθλημα...

πρωι:
    μεσημερι:
    βραδυ: (επειδη εισαι χτυπημενος και τρως ελαφρια)

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

χωρια που οι ασφαλτοβολτες εχουν σταματησει και τα τρακντειζ ειναι μια φορα το 6μηνο και ετσι οπως εγινε η πιστα των σερρων κατσε να δουμε...

πρωι:
    μεσημερι:
    βραδυ: (επειδη εισαι χτυπημενος και τρως ελαφρια)
    τα ρούχα τις μπότες και το μηχανάκι θα τα πλένεις μόνος σου ρε Γιώργηηηηηηηηηη!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KaTaNaS Προβολή μηνύματος
    τα ρούχα τις μπότες και το μηχανάκι θα τα πλένεις μόνος σου ρε Γιώργηηηηηηηηηη!
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao: σε καλο σου!!!!!!!

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Το πλυσιμο ειναι και λιγο καρφωμα, προσεχετε το .... καθε 2η βολτα το πλυσιμο για σκαστες
    Ban 'em all

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πέταξε μια μ@λακία ο Χάρούλης και θα τσακωθούμε στο τέλος....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Είμαι πολύ ευτυχισμένος που η είσοδος για τον εντουροπαραδεισο βρίσκεται στοχχιλιομετρο απο την πόρτα του σπιτιού μου...

Κατά τα αλλά, όπως λέει και o katanas, ένα λάθος μηχανακι για αρχαριο στο ξεκίνημα του μπορει να είναι ο λόγος να ξενερωσει με το άθλημα και να το παράτησει άδικα...

Το μόνο υπέρ που έχουν τα διχρονα έναντι των τετραχρονων είναι το βάρος, που στο βουνό και στα δύσκολα φαίνεται...

Το κόστος συντηρησης πάνω κάτω είναι το ίδιο πιστεύω...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Είμαι πολύ ευτυχισμένος που η είσοδος για τον εντουροπαραδεισο βρίσκεται στοχχιλιομετρο απο την πόρτα του σπιτιού μου...

Κατά τα αλλά, όπως λέει και o katanas, ένα λάθος μηχανακι για αρχαριο στο ξεκίνημα του μπορει να είναι ο λόγος να ξενερωσει με το άθλημα και να το παράτησει άδικα...

Το μόνο υπέρ που έχουν τα διχρονα έναντι των τετραχρονων είναι το βάρος, που στο βουνό και στα δύσκολα φαίνεται...

Το κόστος συντηρησης πάνω κάτω είναι το ίδιο πιστεύω...

Πιστεύεις λάθος και προφανώς δεν είχες ποτέ 2χρονο.

Με τα 2τ η περιοδική συντήρηση είναι.... τίποτα, μηδέν, δεν υπάρχει. Μια φορά την σεζόν αλλάζεις λάδια σαζμάν και είσαι κομπλέ. Λεω για χρήση που κάνουμε εμείς έτσι? Οι παγκόσμιοι του 1 φορά στις 1-2 εβδομάδες.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Σελίδα 7 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΘΕΛΩ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΚΡΑΝΟΣ
    από nantin στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 09:37
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΤΟ Modenas
    από manolo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 10:57
  3. τελικα πηρα ck-125
    από giannist στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2006, 11:38
  4. Τελικα Το Πηρα
    από TRANSALP στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 23:19
  5. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2004, 11:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία