δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτεροολα χαλανε και ολα καλα ειναι.
ο γιαπωνας εριξε το κοστος φτιαχνοντας μοτοσυκλετες με υποδεεστερα περιφερειακα αλλα πολυ πιο αξιοπιστες ενω ο ευρωπαιος εφτιαξε πολυ καλυτερα περιφεριακα με κινητηρες απαιτησεων.
αποτελεσμα ο ιαπωνας πουλαει πολυ περισσοτερο γιατι αν θελω σε εναν αξιοπιστο κινητηρα φτιαχνω τα περιφερειακα του ενω αντιθετα τι να κανω τις φρεναρες, τις ψαλιδαρες και τις πλαισιαρες αν αντι για μοτοσυκλετιστης πρεπει να δηλωνω ψυχαναγκαστικος καραβανας που επειδη δεν εβγαλα στη πρωινη αναφορα το μπουρδελο μου τρωω 5φ στην καλη περιπτωση?
και επειδη ειχα κτμ ναι! δεν υπαρχει αλλο ον-οφ σαν το 950 αλλα χεστηκα και αν ειναι απολυτο μηχανημα οταν αρχισα να σκεφτομαι μεχρι να ανεβασει η τρομπα λαδι οτι θα παρω κανα κυλινδρο στα χερια ΚΑΘΕ φορα που το εβαζα μπροστα, χεστηκα αν πρεπει πριν απο καθε βολτα να τσεκαρω τα λαδια γιατι τα πινει οπως ο αα το ουισκι και χεστηκα αν για να παω μια βολτα με 130 εχω 11-12 στα 100 καταναλωση (δλδ ερχεται ενα μηχανακι να μου κανει κριτικη οτι ''κακως εχεις τοσα χρονια σχεση με το κοριτσι μαλακα, επρεπε να παρεις τον στουμποκωστα τον μουστακαλη που εχει την μπιπι πιο πανω).
για μενα αυτο δεν ειναι μηχανακι. μια ομορφη κινητη παπαρια ειναι.
αυτα και απο μενα.![]()