Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 107

Θέμα: Περί αγοράς μηχανής

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ολα χαλανε και ολα καλα ειναι.
    ο γιαπωνας εριξε το κοστος φτιαχνοντας μοτοσυκλετες με υποδεεστερα περιφερειακα αλλα πολυ πιο αξιοπιστες ενω ο ευρωπαιος εφτιαξε πολυ καλυτερα περιφεριακα με κινητηρες απαιτησεων.
    αποτελεσμα ο ιαπωνας πουλαει πολυ περισσοτερο γιατι αν θελω σε εναν αξιοπιστο κινητηρα φτιαχνω τα περιφερειακα του ενω αντιθετα τι να κανω τις φρεναρες, τις ψαλιδαρες και τις πλαισιαρες αν αντι για μοτοσυκλετιστης πρεπει να δηλωνω ψυχαναγκαστικος καραβανας που επειδη δεν εβγαλα στη πρωινη αναφορα το μπουρδελο μου τρωω 5φ στην καλη περιπτωση?

και επειδη ειχα κτμ ναι! δεν υπαρχει αλλο ον-οφ σαν το 950 αλλα χεστηκα και αν ειναι απολυτο μηχανημα οταν αρχισα να σκεφτομαι μεχρι να ανεβασει η τρομπα λαδι οτι θα παρω κανα κυλινδρο στα χερια ΚΑΘΕ φορα που το εβαζα μπροστα, χεστηκα αν πρεπει πριν απο καθε βολτα να τσεκαρω τα λαδια γιατι τα πινει οπως ο αα το ουισκι και χεστηκα αν για να παω μια βολτα με 130 εχω 11-12 στα 100 καταναλωση (δλδ ερχεται ενα μηχανακι να μου κανει κριτικη οτι ''κακως εχεις τοσα χρονια σχεση με το κοριτσι μαλακα, επρεπε να παρεις τον στουμποκωστα τον μουστακαλη που εχει την μπιπι πιο πανω).

για μενα αυτο δεν ειναι μηχανακι. μια ομορφη κινητη παπαρια ειναι.

αυτα και απο μενα.
    δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    ο αγοραστης του ΚΤΜ μου...ειναι που εισαι νιουφης και δεν ξερεις...
    o sniper το πήρε και κάνει τον χαζό ε ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    o sniper το πήρε και κάνει τον χαζό ε ;
    σου ειπα οτι εισαι νιουφης ρε
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Συμφωνώ με τον trooper ότι όλα καλά είναι και όλα μπορεί να χαλάσουν.
    Άλλα ίσως πιο εύκολα και θέλουν προσοχή.
    Οι γενικεύσεις πάντα δεν είναι καλές και οδηγούν σε παρεξηγήσεις.
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Εντάξει προφανώς γράφονται υπερβολές, χάριν αστειότητος πολλές φορές
    προφανώς και τα ΚΤΜια έχουν κάτι να προσφέρουν παραπάνω από τα γιαπωνεζάκια, αλλιώς δε θα είχαν λόγο ύπαρξης ούτε το (όποιο) μερίδιο στην αγορά
    κάτι αντίστοιχο είχα περάσει και εγώ όταν πέρασα από STARLET σε 116
    η μέρα με τη νύχτα, αλλά να τα θεματάκια με τους πολλαπλασιαστές, να ο αισθητήρας λ, να κάτι ιστοριούλες με τα μπεκ...
    δεν είναι μόνο το θέμα του κόστους, είναι ότι μερικοί άνθρωποι λόγω ιδιοσυγκρασίας εκνευρίζονται απίστευτα όταν έχουν να ασχολούνται με το όχημά τους, είτε αυτό σημαίνει κόστος είτε χρόνο είτε είτε...
    θέλουν ένα όχημα που να γυρνάνε το κλειδί και να φεύγουν, και τέλος

(προφανώς το 116 δε συγκρίνεται με το σταρλετάκι, αλλά σε σχέση με αντίστοιχα τουτου της κατηγορίας (AURIS, golf κλπ), η Γερμανίδα είναι αρκετά πιο πάνω όσον αφορά σε οδηγική αίσθηση)

ψαναψόφα φούστη γλάρε

.......
    θέλουν ένα όχημα που να γυρνάνε το κλειδί και να φεύγουν, και τέλος.......
    φιλε αναβατες με δυο βασικες γνωσεις ειμαστε και αυτες πολλες φορες στην θεωρεια. ουτε μηχανικοι, ουτε οπως ειπα πιο πανω, ψυχαναγκαστικοι καραβαναδες.

φιλε αναβατες με δυο βασικες γνωσεις ειμαστε και αυτες πολλες φορες στην θεωρεια. ουτε μηχανικοι, ουτε οπως ειπα πιο πανω, ψυχαναγκαστικοι καραβαναδες.
    Εγώ 1000% μαζί σου, προφανώς όμως υπάρχουν και άλλοι που έχουν μεγαλύτερη υπομονή, μπαίνουν στη διαδικασία να σκαλίσουν, να διαβάσουν στα φόρουμ κλπ κλπ κλπ. Δεκτή η μία άποψη, δεκτή και η άλλη

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Εγώ 1000% μαζί σου, προφανώς όμως υπάρχουν και άλλοι που έχουν μεγαλύτερη υπομονή, μπαίνουν στη διαδικασία να σκαλίσουν, να διαβάσουν στα φόρουμ κλπ κλπ κλπ. Δεκτή η μία άποψη, δεκτή και η άλλη
    προφανως!
    απλα εγω ειπα τη δικια μου.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Τώρα μιλάμε!

Συμφωνώ μαζί σου ότι τα ΚΤΜ δεν είναι για όλους. Για κάποιους η Ready to Race φιλοσοφία είναι απλά περιττή.
    Υπάρχουν όμως και αυτοί που την θεωρούν επένδυση.

Όσον αφορά το ντάντεμα..

Οποιοδήποτε σύνολο υψηλής απόδοσης χρειάζεται το κάτι τις παραπάνω. Αν είχες το crf 450 να κυκλοφορείς μέσα στην πόλη πιστεύεις πως θα χρειαζόταν λιγότερα από ένα KTM?
    Οπότε δεν παίζει Ιάπωνας vs Αυστριακού. Αν η φιλοσοφία κατασκευής και σχεδίασης είναι ίδια, οι απαιτήσεις θα είναι ανάλογες. Απλά εδώ έχουμε δυο διαφορετικές φιλοσοφίες. Και στον τομέα της η ΚΤΜ δεν έχει αντίπαλο, όχι τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Παραδείγματα έχουμε και απ' τους Ιάπωνες, βλέπε Yzf450 που έφτασαν σε σημείο να έχουν τον άσπαστο ακόμα και σε καθημερινή κυκλοφορία μέσα στην πόλη, αλλά και το κτμ 400 όταν αντικαταστάθηκε απ' το 450 είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο που κυκλοφορεί ακόμα στα βουνά και να εκτελεί χρέη μουλαριού από ανθρώπους που αν τους πεις για Ready to Race θα σου πετάξουν την γκλίτσα στα μούτρα.

Ευτράπελα με τούρκικα ρουλεμάν, κινητήρες που φτύνουν τα σωθικά τους στην άσφαλτο, κομμένα πλαίσια κτλ έχουμε δει απ' όλους. Παιδικές ασθένειες που γέρασαν και αντικαταστάθηκαν από άλλες χωρίς ποτέ να διορθωθούν, έχουμε δει και απ' τις δύο μεριές.

Τα ΚΤΜ έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ωριμότητας που σου δίνουν πολλά παραπάνω από ένα Ιαπωνικό, χωρίς αυτή η διαφορά να έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στην τσέπη σου αρκεί να τηρείς τα χρονοδιαγράμματα σερβις και σωστής συντήρησης.

Γιατί λέω ότι σου δίνουν παραπάνω?

Παίρνεις ένα Yamaha (γιατί είναι 2000 πιο φθηνό) μετά από λίγο καιρό αντιλαμβάνεσαι ότι οι αναρτήσεις σου είναι σουμιέδες. Τις βελτιώνεις όσο μπορείς γιατί για να τις αλλάξεις 2000 δεν είναι αρκετά. Σε τρώει το ψάξιμο πληρώνεις από δω, ρωτάς από κει και άκρη δεν βγάζεις. Και αν βγάλεις ποτέ θα κοιτάς τις WP και θα τις ζηλεύεις. Σε μια στατική πτώση το τιμόνι στραβώνει, 100+ ευρώ! Απ' τον κινητήρα θέλεις κάτι παραπάνω, όχι πολλά πράγματα ίσα ίσα να πάρει λίγο τα πάνω του, γμστα!
    Αν δεν έδωσες την διαφορά των 2000 ακόμα, θα την δώσεις με την επόμενη.
    Και υπάρχουν πράγματα που δεν βελτιώνονται. Βάρος! Ο κινητήρας απ' το 690 ζυγίζει 15 κιλά. Ας μην μιλήσουμε για τεχνολογία πλαισίων κτλ. Ρώτα και πόσο έχουν οι ζάντες με τα κέντρα τροχών χωρίς το πλέξιμο γιατί εμένα δε θα με πιστέψεις. Σε λεπτομέρειες όπως μου κόπηκε η ντίζα του συμπλέκτη λες να του βάλω υδραυλική, να αλλάξω μανέτες γιατί αυτές είναι ίδιες με του zakhs του παππού μου κτλ. ας μην περάσουμε! Και όλα αυτά με 2000 παραπάνω.

Η συντήρηση στο ΚΤΜ κοστίζει όσο περίπου και σε ένα Ιαπωνικό αν γίνει και στα δύο σωστά. Μόνο που στα Ιαπωνικά δεν γίνεται σωστά γιατί κοστίζει, ενώ στα ΚΤΜ αν δεν γίνει σωστά αργά η γρήγορα θα χαλάσουν.

Οπότε.. όσοι θέλουν το κάτι τις παραπάνω καλύτερα να πάρουν κτμ. Θα το αγοράσουν λίγο ακριβότερα αλλά θα το πουλήσουν και σε καλύτερη τιμή ενώ θα έχουν καλύτερο προιόν. Θα πληρώσουν ακριβότερα την συντήρηση αλλά θα έχουν όλα αυτά για τα οποία πληρώνουν στον υπερθετικό βαθμό.
    Όσοι δεν το χρειάζονται ας μείνουν με τον Ιάπωνα και να τον αφήσουν στην ησυχία του χωρίς να του ρίξουν φράγκο. Μόνο τα λαδάκια του όποτε τους θυμηθεί και είναι ΟΚ.

Υγ. Μη μου πεις πως δεν γνωρίζεις κάποιον που έχει χτ και του αλλάζει λάδια κάθε 3000 χλμ! Α ρε Έλληνα!!! Πληρώνεις για ΚΤΜ και ΚΤΜ δεν έχεις, γιατί λέει χαλάνε!
    Απόστολε χαρά στην υπομονή σου ρε φίλε...εγώ έχω βαρεθεί-κουραστεί-μπουχτίσει βρε αδερφέ να τα λέω...
    Επειδή όμως πάντα με τρώει θα πω μόνο ότι όσο γενικεύουμε τόσο το χάνουμε...ακόμα και οι Ιάπωνες δεν είναι όλοι ίδιοι...ούτε όλα τα μοντέλα της ίδια εταιρίας μπαίνουν στο ίδιο καζάνι...
    Το σωστότερο είναι κριτική σε συγκεκριμένο μοντέλο και σύγκριση με τον ανταγωνισμό της κατηγορίας...
    πχ το 990 καίει...9λτ/100 νορμάλ..το βαραντέρο καίει λιγότερα;
    Κατά τα άλλα αφήνω το Απόστολο να συνεχίσει...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος

Απόστολε χαρά στην υπομονή σου ρε φίλε...εγώ έχω βαρεθεί-κουραστεί-μπουχτίσει βρε αδερφέ να τα λέω...
    Επειδή όμως πάντα με τρώει θα πω μόνο ότι όσο γενικεύουμε τόσο το χάνουμε...ακόμα και οι Ιάπωνες δεν είναι όλοι ίδιοι...ούτε όλα τα μοντέλα της ίδια εταιρίας μπαίνουν στο ίδιο καζάνι...
    Το σωστότερο είναι κριτική σε συγκεκριμένο μοντέλο και σύγκριση με τον ανταγωνισμό της κατηγορίας...
    πχ το 990 καίει...9λτ/100 νορμάλ..το βαραντέρο καίει λιγότερα;
    Κατά τα άλλα αφήνω το Απόστολο να συνεχίσει...
    Ωραίος, ποιο KTM έχεις;
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Παλαιό μέλος
    ο γιαπωνας εριξε το κοστος φτιαχνοντας μοτοσυκλετες με υποδεεστερα περιφερειακα αλλα πολυ πιο αξιοπιστες ενω ο ευρωπαιος εφτιαξε πολυ καλυτερα περιφεριακα με κινητηρες απαιτησεων.
    αποτελεσμα ο ιαπωνας πουλαει πολυ περισσοτερο γιατι αν θελω σε εναν αξιοπιστο κινητηρα φτιαχνω τα περιφερειακα του ενω αντιθετα τι να κανω τις φρεναρες, τις ψαλιδαρες και τις πλαισιαρες αν αντι για μοτοσυκλετιστης πρεπει να δηλωνω ψυχαναγκαστικος καραβανας που επειδη δεν εβγαλα στη πρωινη αναφορα το μπουρδελο μου τρωω 5φ στην καλη περιπτωση?

και επειδη ειχα κτμ ναι! δεν υπαρχει αλλο ον-οφ σαν το 950 αλλα χεστηκα και αν ειναι απολυτο μηχανημα οταν αρχισα να σκεφτομαι μεχρι να ανεβασει η τρομπα λαδι οτι θα παρω κανα κυλινδρο στα χερια ΚΑΘΕ φορα που το εβαζα μπροστα, χεστηκα αν πρεπει πριν απο καθε βολτα να τσεκαρω τα λαδια γιατι τα πινει οπως ο αα το ουισκι και χεστηκα αν για να παω μια βολτα με 130 εχω 11-12 στα 100 καταναλωση (δλδ ερχεται ενα μηχανακι να μου κανει κριτικη οτι ''κακως εχεις τοσα χρονια σχεση με το κοριτσι μαλακα, επρεπε να παρεις τον στουμποκωστα τον μουστακαλη που εχει την μπιπι πιο πανω).

αυτα και απο μενα.
    Με τα παραπανω αλλοι θα συμφωνησουνε και αλλοι οχι.Δεν πιστευω ομως οτι θα βρεθει ανθρωπος που θα κατακρινει το συγγραφικο σου ταλεντο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Ωραίος, ποιο KTM έχεις;
    ADV 990 του 06...
    αλλά τώρα βολτάρω με Ιάπωνα στην ξενιτιά...φέιζερ 600 του 99΄

αυτα και απο μενα.
    Σόρρυ κιόλας ρε Τρούπη αλλά για την δική σου έλλειψη ρευστού και ενημέρωσης ώς καταναλωτή φταίει η ΚΤΜ;
    Το 990 ώς γνωστόν τοις πάσι καίει...,όχι 12-13 στα 130 φυσικά, αλλά καίει γύρω στα 8,5-9 και ανεβαίνει όπως όλα ανάλογα τα κέφια, τα χέρια, τα μυάλα και την τσέπη του καθενός...,ένα ζέσταμα όλα το θέλουν...(την ίδια ακριβώς συμβουλή πήρα και για το φέιζερ...!!!), λάδια όπως όλα τα δικύλινδρα τσιμπάει... (ρώτα και κατόχους TDM850 να σου πουν χαμπέρια...) και θέλει να έχεις τον νου σου (το δικό μου έκαιγε 500μλ στα 4000χλμ περίπου)...Αυτά όλα είναι γνωστά και αν σε χαλάνε δεν είναι κακό, αλλά απλά δεν παίρνεις 990, παίρνεις κάτι άλλο...
    Το μόνο που δεν παραπονέθηκες είναι ότι ήταν και ψηλά η σέλα...φοβήθηκες μήπως σε πούμε κοντό;

υ.γ. Τώρα που το ξαναδιάβασα καταλαβαίνω πόσο πολύ έχω επηρεαστεί από το ύφος άλλων μελών του φόρουμ. Δεν πειράζει, ο Τρούπης θα με συγχωρήσει μιας και οδηγάω φέιζερ...
    Τελευταία τροποποίηση από LOUKILOUK; 04/07/2013 στις 02:10.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Επειδη παντου υπαρχουν οπαδοι μεταξυ ιαπωνων vs ευρωπαιων εγω θα προτεινα να γινει ενα θεματακι με αναβατες που αγορασανε μοτο απο κουτα ας πουμε κ να μας πουνε τι προβληματα ειχανε, στα ποσα χλμ κ τι τους κοστισε. Αν δεν υπηρξε κατι ολα οκ. Ετσι για να δουμε τι καβαλαει ο καθενας κ τι του εβγαλε με τι κοστος. Γιατι για τον καθενα ειναι υποκειμενικο αν το να βγαλει αντλια βενζινης η κοψει ντιζα(δεν υποννοω κατι) το θεωρει μεγαλο θεμα.
    Οσο για τα μεταχειρο μοτο που καποιοι αγορασανε/με δεν ξερω κατα ποσο θα στεκει γιατι δεν ξερουμε αν ο προηγουμενος ειχε κανει κατι θεμιτο κ το επισπευσε η δημιουργησε το προβλημα κ βγηκε σε εμας! Ειναι δυσκολο αυτο που λεω? Δεν ξερω. Απλα στο μυαλο μου το χω ως εξης:
    Αγορασμενα απο new: Gsxr 1000 k6-84150 χλμ- αλλαγη κιτ τρομπας στα 80k(το θελε απο 70-75k) κοστος 55€.(αν θεωρειται προβλημα μετα απο τοσα χλμ).H7 λαμπα 15€. Κατα τ αλλα κανενα προβλημα που να με αφησει στο δρομο χωρις να ειναι δικη μου ευθυνη. Beverly 300: 27055 χλμ-ρουλεμαν τιμονιου στα 19000 με κοστος 150€(δεν θεωρειται αναλωσιμο σε τοσο λιγα χλμ για μενα κ ειναι προβλημα γενικο) κ αντλια βενζινης οπου να ναι(κοστος ακομα δεν ξερω αν κ φοβαμαι θα μαθω)!! Α κ μια H7. Σορυ για το ποστ απλα ηθελα να εκφρασω αυτο που σκεφτομαι κ αν θα μπορουσε να γινει να βλεπαμε ποιος, τι, ποσο κ στα ποσο???

Υ.Γ Ας κρινει κ καθενας μετα...
    Τελευταία τροποποίηση από DoctoR_k6; 02/07/2013 στις 23:24.
    Ride(s) the wind of change...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Με τα παραπανω αλλοι θα συμφωνησουνε και αλλοι οχι.Δεν πιστευω ομως οτι θα βρεθει ανθρωπος που θα κατακρινει το συγγραφικο σου ταλεντο.
    θενξ φιλος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    .......................

υ.γ. Τώρα που το ξαναδιάβασα καταλαβαίνω πόσο πολύ έχω επηρεαστεί από το ύφος άλλων μελών του φόρουμ. Δεν πειράζει, ο Τρούπης θα με συγχωρήσει μιας και οδηγάω φέιζερ...
    ας πιουμε σε αυτο!

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. περι αγορας/ καταστημα θεσ/νικη
    από mplah στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2010, 11:34
  2. περί αγοράς δίχρονης καινούριας
    από -tedy- στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 21:18
  3. περι αγορας ο λογος...
    από adam_tsouk στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2004, 13:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ