Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 127

Θέμα: CBR F4 vs ALL η επιστροφή!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ArgirisVale Προβολή μηνύματος
    καλημέρα Πέτρο όχι φίλε... Όχι πιά όπως έγραψα πιό πάνω τα έχω κόψει!!! Ααα!!!σου βρήκα και το στάντ αν σε ενδιαφέρει ακόμα να στο στείλω!!!
    εχεις π.μ.
    πετρος

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ArgirisVale Προβολή μηνύματος
    Και ποιά είναι η τέτα;;; δεν τα πάω καλά με τα ονόματα από κανίς!!! Χαχαχαχαχα!!!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	422323_2218679082425_534254184_n.jpg 
Προβολές:	152 
Μέγεθος:	72,2 KB 
ID:	299770

[QUOTE=motomike;2375439][ATTACH=CONFIG]299770[/ATTACH
    για δωσμε και καμμια τεχνικη προδιαγραφη να χαζεψουμε και εμεις οι γκαβακες?
    πετρος

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    εγω παντως ξερω να πω οτι με την ΤεΤα τα f4 τα ειχα για πλακα! τους εφευγα και δε με μαζευανε ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα! θυμαμαι μαλιστα μια φορα, ενας με ενα τετοιο που μου κουνιοντανε σε ενα φαναρι, εφαγε τετοια ηττα, που οταν με ξαναπετυχε 4-5 φαναρια πιο κατω το επαιζε και καλα αδιαφορος! εγω εν το μεταξυ ημουν δικαβαλος με αλλο ενα παλικαρι στα κιλα μου! το μηχανακι δλδ ειχε πανω του συνολικα 230 κιλα βαρος επιβατων!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	422323_2218679082425_534254184_n.jpg 
Προβολές:	152 
Μέγεθος:	72,2 KB 
ID:	299770
    Η τέτα είναι ένα τράιουμφ ΤΤ ?????????
    Με τράιουμφ ΤΤ είχες για πλάκα τα F4 ??????????????

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Εγώ τα είχα και με ποδήλατο. (Μιλάμε για πολύ ζεστή σχέση )

Νταξ...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

[QUOTE=petros1972;2375512]
    [ATTACH=CONFIG]299770[/ATTACH
    για δωσμε και καμμια τεχνικη προδιαγραφη να χαζεψουμε και εμεις οι γκαβακες?
    δεν το κανουνε τα νουμερα το μηχανακι ρε φιλε... τα χερια το κανουν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Η τέτα είναι ένα τράιουμφ ΤΤ ?????????
    Με τράιουμφ ΤΤ είχες για πλάκα τα F4 ??????????????

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Εγώ τα είχα και με ποδήλατο. (Μιλάμε για πολύ ζεστή σχέση )

Νταξ...
    δεν υπηρχε 600αρι που να μπορεσει να με περασει φιλε... ολα εμεναν πολυυυυυυ πισω..... εχω και στοιχεια αλλα καπου τα εχω καταχωνιασμενα και δεν ειναι διαθεσιμα αυτη τη στιγμη....

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    δεν υπηρχε 600αρι που να μπορεσει να με περασει φιλε... ολα εμεναν πολυυυυυυ πισω..... εχω και στοιχεια αλλα καπου τα εχω καταχωνιασμενα και δεν ειναι διαθεσιμα αυτη τη στιγμη....
    Ούτε εγώ το πιστεύω πως περνούσες τα φ4. Αν είχες CB1000 ή 1300 θα σε πίστευα, αλλά όχι με το ΤΤ.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ούτε εγώ το πιστεύω πως περνούσες τα φ4. Αν είχες CB1000 ή 1300 θα σε πίστευα, αλλά όχι με το ΤΤ.
    Ψιτ ντάρλινγκ 7 χρόνια είχα F4... Ποιο ΤΤ λέμε;

Μάικ στο προηγούμενο θρέντ CBR F4 vs ALL είχα ποστάρει βιντεάκι του cbr. Αν ποστάρεις εσύ κάποιο του ΤΤ που να φαίνεται πιο γρήγορο θα σου βγάλω το καπέλο.
    Με στοιχεία στο εξής για να μην μας κατηγορήσουν πως λέμε ότι ναναι...

Ψιτ ντάρλινγκ 7 χρόνια είχα F4...
    ΤΤ δεν ειχες ομως.. που ξερεις τι μπορει να κανει και τι οχι??

ΤΤ δεν ειχες ομως.. που ξερεις τι μπορει να κανει και τι οχι??
    Στα σοβαρά το τι κάνει στο μάξιμουμ το είδα απ' τον Μπούστα στα μέγαρα τότενες. Σε ευθεία το τι έκαναν τα ΤΤ εκεί πίσω που έμεναν ναι όντως δεν το ξέρω.

Κάτι μου λέει πως θα πρέπει να ψάξω τον τύπο της εποχής. Όταν ξεβαρεθώ... Ως τότε περιμένουμε βιντεάκι και απο εσένα να αποδείξεις πως το ΤΤ είναι ο καινούριος βασιλιάς των ss της εποχής του.

Στα σοβαρά το τι κάνει στο μάξιμουμ το είδα απ' τον Μπούστα στα μέγαρα τότενες. Σε ευθεία το τι έκαναν τα ΤΤ εκεί πίσω που έμεναν ναι όντως δεν το ξέρω.

Κάτι μου λέει πως θα πρέπει να ψάξω τον τύπο της εποχής. Όταν ξεβαρεθώ... Ως τότε περιμένουμε βιντεάκι και απο εσένα να αποδείξεις πως το ΤΤ είναι ο καινούριος βασιλιάς των ss της εποχής του.
    εγω δεν εχω να αποδειξω κατι! μια απλη αναφορα εκανα! ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο το μεγεθος του πουλιου μου ωστε να μπαινω σε διαδικασια να προσπαθω να αποδειξω με το ετσι θελω οτι το μηχανακι μου ειναι το καλυτερο οχι μονο στην κατηγορια του, αλλα και σε αλλες...

και αντε ας το παρει το ποταμι, οσο ειχα το ΤΤ δεν εβαλα ποτε κοντρα με αλλο μηχανακι και φυσικα ουτε εχω ιδεα τι μπορει να κανει καθως δεν το πηγα ποτε πανω απο 160 χλμ/ωρα ταχυτητα! εμενα αυτο που ηθελα να κανει μου το εκανε, και δεν ενιωθα καμια απολυτως αναγκη να αποδειξω σε οποιονδηποτε οτι την εχω μεγαλυτερη (την π@@@α, την τελικη, την ιπποδυναμη κτλ...) και ποτε μου δεν καταλαβα για ποιο λογο μερικοι εχουν ακριβως αυτη την αναγκη! τι ειναι αυτο που τους κανει να νιωθουν κατωτερα οντα ωστε να θελουν να αποδειξουν οτι ειναι καλυτεροι καπου?

και για να το κλεισω εδω, απο τοτε που το ΤΤ πηρε ποδι λογο αφραγκιας, και μεχρι να μαζεψω κανα φραγκο να παρω ενα καλο φθηνο all arround 600αρι, (δε χρειαζομαι κατι παραπανω), ταξιδευω και βολταρω με ενα ταπεινο ybr 250! και ξερεις κατι? πολυ το φχαριστιεμαι! οποτε ολα οσα ακουω να λενε μερικοι για επιδοσεις και για δευτερα στα μεγαρα, και οτι το δικο τους μηχανακι ειναι το καλυτερο και παιρνει σε κοντρα ακομα και το γιαμαχα του ροσι, εγω τα ακουω βερεσε και γελαω!!

Α έτσι εξηγούνται όλα. Είπα και γω, ΤΤ να ρίξει σε f4...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ψιτ ντάρλινγκ 7 χρόνια είχα F4... Ποιο ΤΤ λέμε;
    Δες λίγο καλύτερα το ποστάκι που παρέθεσες και δεν θα χρειαστεί να σου πω ποιο ΤΤ.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Δες λίγο καλύτερα το ποστάκι που παρέθεσες και δεν θα χρειαστεί να σου πω ποιο ΤΤ.
    Βρε συ συμφωνούμε.

Μέλος
    εγω δεν εχω να αποδειξω κατι! μια απλη αναφορα εκανα! ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο το μεγεθος του πουλιου μου ωστε να μπαινω σε διαδικασια να προσπαθω να αποδειξω με το ετσι θελω οτι το μηχανακι μου ειναι το καλυτερο οχι μονο στην κατηγορια του, αλλα και σε αλλες...

και αντε ας το παρει το ποταμι, οσο ειχα το ΤΤ δεν εβαλα ποτε κοντρα με αλλο μηχανακι και φυσικα ουτε εχω ιδεα τι μπορει να κανει καθως δεν το πηγα ποτε πανω απο 160 χλμ/ωρα ταχυτητα! εμενα αυτο που ηθελα να κανει μου το εκανε, και δεν ενιωθα καμια απολυτως αναγκη να αποδειξω σε οποιονδηποτε οτι την εχω μεγαλυτερη (την π@@@α, την τελικη, την ιπποδυναμη κτλ...) και ποτε μου δεν καταλαβα για ποιο λογο μερικοι εχουν ακριβως αυτη την αναγκη! τι ειναι αυτο που τους κανει να νιωθουν κατωτερα οντα ωστε να θελουν να αποδειξουν οτι ειναι καλυτεροι καπου?

και για να το κλεισω εδω, απο τοτε που το ΤΤ πηρε ποδι λογο αφραγκιας, και μεχρι να μαζεψω κανα φραγκο να παρω ενα καλο φθηνο all arround 600αρι, (δε χρειαζομαι κατι παραπανω), ταξιδευω και βολταρω με ενα ταπεινο ybr 250! και ξερεις κατι? πολυ το φχαριστιεμαι! οποτε ολα οσα ακουω να λενε μερικοι για επιδοσεις και για δευτερα στα μεγαρα, και οτι το δικο τους μηχανακι ειναι το καλυτερο και παιρνει σε κοντρα ακομα και το γιαμαχα του ροσι, εγω τα ακουω βερεσε και γελαω!!
    Καλημερα ρε παληκαρια!!! λοιπον!!! πρωτα απο ολα σε εσενα προσωπικα δεν εχω να αποδειξω τιποτα οπως και σε κανενα αλλον... αλλα αν σου πω οτι λες μπαρουφες και οτι το ybr δεν ταξιδευει και δεν κανει και δεν ευχαριστιεσαι το ταξιδι και τις βολτες σου τοτε θα αντιδρασεις δεν μπορει ετσι;;; εκτος αν εισαι ................. το οτι ο καθενας την κα@λα της μηχανης την αντιλαμβανεται διαφορετικα σου λεει κατι;;;εγω προσωπικα γουσταρω να βαραω κοφτες ο αλλος αλλιως και ο καθενας με τον δικο του τροπο...δεν ειπα ποτε και το ξανα λεω οτι το φ4 ειναι το απολυτο εργαλειο και καλυτερο σε ολα!!!αν ηθελα κατι τετοιο θα εκανα το σκ@το μου παξημαδι θα μαζευα λεφτα για να παρω κατι τετοιο...
    και προσωπικα δεν εχω ανοιξει με ττ...αν βρεθει κανενα στον δρομο μου μπορει και να δοκιμασω αλλα και να με παρει στα @@ μου... οπως και αν βρεθει καποιο απο τα μηχανακια που εχω αναφερει και με περασει παλι στα @@ μου γιατι δεν με ενδιαφερει με αυτην την εννοια ουτε θα κατσω να σκασω εγω ξερω οτι καποια απο αυτα τα εχω...και αν με περασει παλι θα το γραψω...και αν τυχει να συναντηθουμε οι δυο μας και παμε μια βολτα σε στριφτερη διαδρομη εγω με το φ4 και εσυ με το ybr250 θα απολαυσω την διαδρομη με τον δικο μου τροπο και εσυ με τον δικο σου και οταν γυρισουμε θα μου στειλεις και τις φωτο για να δω και εγω αυτα που εβλεπες εσυ ενω εγω τα εχανα στριβωντας ετσι απλα και ομορφα!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

http://youtu.be/lX_X7KL2dG0

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR F4 vs ALL
    από ArgirisVale στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 355
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2012, 02:06
  2. CBR 1000 Vs R1
    από wintersunset στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 08:57
  3. CBR 600RR vs ανταγωνισμός