Καποτε στο πολυτεχνειο οι μηχανικοι ολων των ειδικοτητων ειχαν αρκετα μεγαλο κοινο τοπο, μετα εξειδικευτηκε πολυ το θεμα, αλλα το ΤΕΕ εμεινε στη δεκαετια του 60...κεκτιμενα ειναι αυτα.
Καποτε στο πολυτεχνειο οι μηχανικοι ολων των ειδικοτητων ειχαν αρκετα μεγαλο κοινο τοπο, μετα εξειδικευτηκε πολυ το θεμα, αλλα το ΤΕΕ εμεινε στη δεκαετια του 60...κεκτιμενα ειναι αυτα.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
...Μηχανικός (οποιασδήποτε ειδικότητας) στην Ελλάδα *...
..μου θυμίζει το ρατσιστικό αστειάκι που λέγαμε κάποτε για τους Αλβανούς τουρίστες
*: στο εργασιακό περιβάλλον και στην διαμορφωμένη από την μεταπολεμική εποχή τακτική της "αντιπαροχής"...η Ελλάδα μια χαρά είναι ως χώρα/οικόπεδο/κλπ
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Εγώ πάλι κατάλαβα ότι ο Old Man έχει στενή σχέση με TUC, λάθος; Όσο για την κουβέντα για τους μηχανικούς... καλύτερα να κουβεντιάσουμε για το iOS7. Χαμένος κόπος τέτοια κουβέντα, στην ελληνική πραγματικότητα. Και, ναι, ο Αριστείδης βρήκε κάποιον να συμφωνεί μαζί του.![]()
Ε και κλασσικα αν πω οτι εχω android τηλέφωνο θα εμφανιστούν 100 μηλαρακηδες
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κοίτα να δεις και είχα την εντύπωση ότι μεταξύ των μασόνων δεν υπάρχουν διαμάχες, ασχολούνται μόνον με την ονομαζόμενη "λείανση του ακατέργαστου λίθου της ύπαρξής μας". Μάλλον μέχρι και εδώ εχει καταφέρει η κυβέρνηση να σπείρει το ζιζανιο της διχόνοιας.. :P
ψαναψόφα φούστη γλάρε