Δημοσιεύθηκε αρχικά από
Terens
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ.......ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΑΤΕ
Βρήκα έναν φίλο ό όποίος καί μού έδωσε μιά βολτούλα μέ τό ΚΤΜ.
Τό μηχανάκι είναι ένας πύραυλος ,άπλά μέ λάθος κουστουμάκι.
Δέν κατάλαβα σέ ποιό κοινό άπευθύνεται.
Άν ήθελε κάποιος τόσο γκάζι,άς τό έπαιρνε άπό άλλου είδους μηχανάκι.
Τέλεια φρένα,τέλειο πλαίσιο,πολλή καλή άνάρτηση,μοτέρ έκρηκτικό γιά το είδος.
ΑΥΤΑ καί τέλος,αύτό είναι gsx-r μέ όρθια θέση όδήγησης....!!
Δέν έχει φιλοσοφία μοτό on-off, άν άνοίξεις τό γκάζι όλο τό ταμπλό χορεύει,πού μάς είπε κάποια ψυχή
ότι δέν έχει κραδασμούς,προστασία άπό καιρικές συνθήκες ΛΙΓΗ, τό άριστερό μου μπούτι ΚΑΗΚΕ,
δέν ξέρω τί θά βάλουν έκεί....ΑΛΛΑ,ή πρώτη μπαίνει μέ πολύ θόρυβο στήν άρχή,πολλά ήλεκτρονικά
σκέτο PS3 πού λέγαμε..........
Δέν είναι ή μοτό τού ταξιδιάρη..............λυπάμαι πού θά σάς άπογοητεύσω.
Ίσως είναι ή μοτό τού καγκουρο-ντεμέκ ταξιδιάρη....!!!!
Ένα φοβερό παιχνίδι,πανάκριβο,πού δέν ξέρει καί κανείς πόσο γερό θά βγεί.....!!!
Στά 120-140 πού είναι οί ταχύτητες τών πραγματικών ταξιδιάρηδων είναι καλύτερο
μόνο άπό τό 1200-GS...!!! σέ σχέση μέ τενερέ,κρόστουρερ, βέρσυς,εχπλόρερ,.......
Πολύ εύκολοδήγητο μηχανάκι,έλαφρύ σέ σχέση μέ τά παραπάνω άλλά είπαμε
ΠΟΛΥ..........ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΓΚΑΖΙ,πού παραπέμπει σέ άλλη κατηγορία.
Τό νά είσαι όρθιος σέ θέση όδήγησης καί νά νοιώθεις έπιταχύνσεις χιλιαριού καί Χαγιαμπούζα
πολλές φορές είναι ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
Σέ πλήρη ίσχύ μέ τά 150 άλογα ,δέν ένδείκνυται γιά όδηγούς μέσης ίκανότητας παρά τά ήλεκτρονικά του.
Άν τό άνοίξεις περνάει τά διακόσια πολύ γρήγορα,άλλά καί νομίζεις ότι θά πετάξεις.
Πήγα κάπου μέχρι 230 διότι είχε πολύ κόσμο στό δρόμο πού δοκίμασα.
Νομίζω πώς μετά τά 170-180 όσο άριστο καί νά είναι ή άπόσταση άπό το έδαφος,οί τριγμοί,
ή διάσταση τών τροχών κ.λ.π...
σού δημιουργούν άνασφάλεια τόση ώστε νά θεωρείς τά 270 έντελώς άχρηστα.
Ίσως οί άνθρωποι ήθελαν νά φτιάξουν κάτι ώστε νά χτυπήσουν τήν BMW πού είναι καί ό καημός τους
μιά καί ή Αύστρία πάντα καί παντού είναι στή σκιά τής Γερμανίας πάνω άπό 100 χρόνια ..!!
Συμπέρασμα...??
Ένα φοβερό παιχνίδι πού δέν κάνει γιαυτό πού ύποτίθεται ότι κυκλοφόρησε καί μέ ένα μεγάλο έρωτηματικό.
Πόσο θά άντέξει...??
Καλά γιά χώμα ,μή λέμε μαλακίες ...............τό πήγες..?? έ μετά το πήρες καί στό χέρι ,κρίμα είναι.
Βολτούλα στό χώμα...??
ΝΑΙ...........μέχρις έκεί,άντε καί λίγο γκαζάκι νά μή κλαίς τά λεφτά σου άμα πέσει........