Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 231

Θέμα: γαυγισμα σκυλου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δηλαδή αν ένα μωρό ή παιδί κλαίει όλη μέρα τι θα γίνει; Τι να κάνουμε πρέπει να εξασκήσουμε την ανεκτικότητα μας και αν δεν μπορούμε λίγη βαλεριάνα βοηθάει απ ότι λένε.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    λίγη βαλεριάνα βοηθάει απ ότι λένε.
    αμα βαλουμε ριανα και ακουσουμε θα βοηθησει λες;;;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Μέλος
    Δηλαδή αν ένα μωρό ή παιδί κλαίει όλη μέρα τι θα γίνει; Τι να κάνουμε πρέπει να εξασκήσουμε την ανεκτικότητα μας και αν δεν μπορούμε λίγη βαλεριάνα βοηθάει απ ότι λένε.

αμα κλαίει και ενοχλεί τους γείτωνες το δίνεις σε έναν φίλο σου που έχει εξοχικό και δεν έχει γείτωνες. Πας που και που και το βλέπεις και όταν γίνει 15 χρονών πας και το παίρνεις.

Banned
    Είναι το ίδιο; Άλλο να φέρω ένα μαντρόσκυλο στο διαμέρισμα κι άλλο να έχω μωρό. Άλλο να περπατάω με τσόκαρα κι άλλο να μου πέσει ένα βάζο. Πρέπει να προσπαθήσεις να δεις την κατάσταση και με τα μάτια των άλλων για να καταλάβεις αν οι δραστηριότητές σου και οι επιλογές σου είναι ενοχλητικές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δλδ έχεις μάθει το σκυλί μέσα στο σπίτι και με το που ήρθε το παιδί, το έβγαλες στο μπαλκόνι.... λαμπρά....

Βάλε τον εαυτό σου στην θέση του σκύλου. Δεν γαυγίζει επειδή σε θέλει. Σου λέει ότι έχεις κάνει μ@λακία και τον τιμωρείς, άσε που πλέον ζηλεύει το μωρό...
    +100000000000000000000000
    πετρος

το οτι ειναι cane corso και εχεις γυναικα και παιδι δεν σημαινει κατι.το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να δεις την συμπεριφορα του σκυλου σου στην γυναικα και στο παιδι.κακο σκυλι δεν υπαρχει.κακος ιδιοκτητης υπαρχει.
    πετρος

Μέλος
    φίλε μου ίσως είναι το ίδιο ίσως και χειρότερο.
    Κάτω από το σπίτι μου μένει οικογένεια με τρία πιτσιρίκια τα οπία ησυχάζουν μετα τις 12 το βράδυ, όλη την υπόλοιπη ημέρα γίνεται της που....
    Δεν τους έχω πει ούτε μια φορά τίποτα παρόλο που δεν μπορείνα κοιμηθεί το παιδί.
    Παρόλα αυτά έκαναν πάράπονο για τα δυο λεπτά που γαβγίζει ο σκύλος.
    δεν λέω ότι είναι ότι καλύτερο να ακούς να γαβγίζει ο σκύλος αλλά δεν νομίζω ότι για δυο λεπτά σε ενοχλεί ο σκύλος και δεν σε ενοχλούν τρια παιδια ποα από της 8 το πρωί μέχρι της 12 το βράδυ δεν υσηχάζουν.
    αλλά εγώ και πάλι ψάχνω να βρώ λύση ώστε ούτε 2 λεπτά να μην ενοχλουνται

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Aυτά έπρεπε να μου τα πειτε πριν 15 χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xalias Προβολή μηνύματος
    αμα κλαίει και ενοχλεί τους γείτωνες το δίνεις σε έναν φίλο σου που έχει εξοχικό και δεν έχει γείτωνες. Πας που και που και το βλέπεις και όταν γίνει 15 χρονών πας και το παίρνεις.
    Α θες να ζήσετε μαζί την εφηβεία...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

δεν είπα να μου πείτε να το πάρω ρώτησα εάν κάποιος έχει και ξέρει
    Τα παπαρια του σκύλου τα σπάς για δυο μέρες όπως διάβασα σε άλλο φορουμ καθός μετά ο σκύλος καταλαβαίνει και δεν γαβγίζει.
    Κτηνίατρος και εκπαιδευτής μου είπαν για ένα κολάρο με σπρέυ σιτρονέλας που όταν γαβγίζει ο σκύλος ψεκάζει.
    εγώ ρώτισα για αυτό με τους υπέρυχους ώστε να μην ψεκάζετε το σκυλί με οτιδήποτε.
    Επίσης το δώσε το σκυλί είναι γ@μο της λύσεις.
    Να το δώσεις σε κάποιον που έχει αυλή ή χωράφι (θεωρητικά καλύτερο για το σκύλι) αλλά θα είναι μόνο στην αυλή γιατί αφου έχεις αυλή η χωράφι ποιός ο λόγος να το πάς βόλτα

Το πρόβλημα μου δεν είναι αν θα γαβγίσει ο σκύλος το πρόβλημά μου είναι ότι για δυο λεπτά μου σπάνε τα ...... οι γείτωνες και επειδή δεν θέλω να τους γράψω όπως είπε κάποιος ψάχνω μια λύση. ΑΥΤΑ
    λαθος .σκυλια στυλ cane corso ,rottweilwr,pitbull κτλ θελεουν κοινωνικοποιηση αλλοιως γινονται επικυνδινα.Αυτο εκπαιδευτης δεν στο ειπε?
    πετρος

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros1972 Προβολή μηνύματος
    το οτι ειναι cane corso και εχεις γυναικα και παιδι δεν σημαινει κατι.το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να δεις την συμπεριφορα του σκυλου σου στην γυναικα και στο παιδι.κακο σκυλι δεν υπαρχει.κακος ιδιοκτητης υπαρχει.
    δεν αντιλέγω με αυτά που λες.
    ο σκύλος είναι άψογος στην συμπεριφορά του μέχρι τώρα με όλους. δεν είναι εκει το πρόβλημά μου.

Παλαιό μέλος
    δεν αντιλέγω με αυτά που λες.
    ο σκύλος είναι άψογος στην συμπεριφορά του μέχρι τώρα με όλους. δεν είναι εκει το πρόβλημά μου.
    Ρε φίλε..
    Μήπως είσαι σώγαμπρος?

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros1972 Προβολή μηνύματος
    λαθος .σκυλια στυλ cane corso ,rottweilwr,pitbull κτλ θελεουν κοινωνικοποιηση αλλοιως γινονται επικυνδινα.Αυτο εκπαιδευτης δεν στο ειπε?

ποιό είναι το λάθος.
    Από 2 μηνών που έχω το σκυλί κάθε μέρα είναι έξω με άλλα σκυλιά και είναι απολύτος κοινωνικοποιημένος χωρίς ούτε ένα παριστικό επίθεσής
    για να καταλάβεις ούτε τις γλατες που κυκλοφορούν δεν πειράζει.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    τελικα δεν εχεις πρόβλημα, εσυ μεγαλοποιείς την κατασταση. Για 2 λεπτά μιλάμε; Δες το καταστατικό της πολυκατοικίας. Αν δεν απαγορεύει τα σκυλιά, χαλάρωσε.

Τα υπολοιπα θα τα βρεις μόνος σου στην πορεία αλλά μην ερθεις κι ανοιξεις αλλο θρεντ "τι να κανω με το παιδί μου που θέλει να καβαλάει το σκυλί στο παρκο σαν ποδήλατο"
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Ρε φίλε..
    Μήπως είσαι σώγαμπρος?

καλά θα ήταν (δεν θα είχα και ενοίκιο) αλλα δεν.

ποιό είναι το λάθος.
    Από 2 μηνών που έχω το σκυλί κάθε μέρα είναι έξω με άλλα σκυλιά και είναι απολύτος κοινωνικοποιημένος χωρίς ούτε ένα παριστικό επίθεσής
    για να καταλάβεις ούτε τις γλατες που κυκλοφορούν δεν πειράζει.
    δεκτον.στην γυναικα σου πως συμπεριφερεται?οταν λειπεις εσυ.παντως ειναι υπεροχο σκυλι.κατι ακομη.απο προσωπικη εμπειρια η αδερφη της γυναικας μου εχει pitbull ,γεννησε προσφατα και αμα δεις πως προσεχει το pitbull το μωρο θα παθεις.
    πετρος

Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2009, 09:57
  2. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΚΥΛΟΥ
    από symvoulos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2007, 10:18
  3. Η ρόδα μου αποχωρητήριο σκύλου
    από Tsakalaki στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14