Δηλαδή αν ένα μωρό ή παιδί κλαίει όλη μέρα τι θα γίνει; Τι να κάνουμε πρέπει να εξασκήσουμε την ανεκτικότητα μας και αν δεν μπορούμε λίγη βαλεριάνα βοηθάει απ ότι λένε.
Δηλαδή αν ένα μωρό ή παιδί κλαίει όλη μέρα τι θα γίνει; Τι να κάνουμε πρέπει να εξασκήσουμε την ανεκτικότητα μας και αν δεν μπορούμε λίγη βαλεριάνα βοηθάει απ ότι λένε.
Είναι το ίδιο; Άλλο να φέρω ένα μαντρόσκυλο στο διαμέρισμα κι άλλο να έχω μωρό. Άλλο να περπατάω με τσόκαρα κι άλλο να μου πέσει ένα βάζο. Πρέπει να προσπαθήσεις να δεις την κατάσταση και με τα μάτια των άλλων για να καταλάβεις αν οι δραστηριότητές σου και οι επιλογές σου είναι ενοχλητικές.
το οτι ειναι cane corso και εχεις γυναικα και παιδι δεν σημαινει κατι.το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να δεις την συμπεριφορα του σκυλου σου στην γυναικα και στο παιδι.κακο σκυλι δεν υπαρχει.κακος ιδιοκτητης υπαρχει.
πετρος
φίλε μου ίσως είναι το ίδιο ίσως και χειρότερο.
Κάτω από το σπίτι μου μένει οικογένεια με τρία πιτσιρίκια τα οπία ησυχάζουν μετα τις 12 το βράδυ, όλη την υπόλοιπη ημέρα γίνεται της που....
Δεν τους έχω πει ούτε μια φορά τίποτα παρόλο που δεν μπορείνα κοιμηθεί το παιδί.
Παρόλα αυτά έκαναν πάράπονο για τα δυο λεπτά που γαβγίζει ο σκύλος.
δεν λέω ότι είναι ότι καλύτερο να ακούς να γαβγίζει ο σκύλος αλλά δεν νομίζω ότι για δυο λεπτά σε ενοχλεί ο σκύλος και δεν σε ενοχλούν τρια παιδια ποα από της 8 το πρωί μέχρι της 12 το βράδυ δεν υσηχάζουν.
αλλά εγώ και πάλι ψάχνω να βρώ λύση ώστε ούτε 2 λεπτά να μην ενοχλουνται
τελικα δεν εχεις πρόβλημα, εσυ μεγαλοποιείς την κατασταση. Για 2 λεπτά μιλάμε; Δες το καταστατικό της πολυκατοικίας. Αν δεν απαγορεύει τα σκυλιά, χαλάρωσε.
Τα υπολοιπα θα τα βρεις μόνος σου στην πορεία αλλά μην ερθεις κι ανοιξεις αλλο θρεντ "τι να κανω με το παιδί μου που θέλει να καβαλάει το σκυλί στο παρκο σαν ποδήλατο"![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.