Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Δεν πήγα στην ετήσια του moto.gr εξαιτίας :

Ψηφοφόροι
100. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Των Αdmins

6 6,00%
  • Των Μods

7 7,00%
  • Το forum έχει πάρει την κατηφόρα

12 12,00%
  • Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων

29 29,00%
  • Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα

27 27,00%
  • Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης

8 8,00%
  • Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω

9 9,00%
  • Δεν ήξερα κανέναν

9 9,00%
  • Ήταν πολλά χιλιόμετρα

8 8,00%
  • Του γλάρου του AristidisZ

19 19,00%
  • Δεν έχω πλέον μηχανή

6 6,00%
  • Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι

9 9,00%
Ψηφοφορία πολλαπλών επιλογών
Σελίδα 7 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 347

Θέμα: Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα

Παλαιό μέλος
    Νοιωθω οτι το παμε αλλου.Το fb και οι αλλες ομαδες που δεν ξερω δεν καταλαβαινω ,ειπανε να μην παει κοσμος στην ετησια?

Ο Κωστας καπου ειπε οτι δεν υπαρχει δεσιμο μεταξυ των μελων ,θα συμφωνησω.Ομως το δεσιμο ξεκινα μετα απο αυτες τις συναντησεις.Τωρα που γνωριστηκαμε,θα ξεκινησει ο Προεδρος απο Θεσσαλονικη να ερθει στα μερη μου και δεν θα με παρει ενα τηλεφωνο?Τουλαχιστον να εχω ενα συνεργειο σε ετοιμοτητα.Η ο γαλλος να του που που εχει φθηνη μπενζινα?

Αφηστε τους τριτους και να κοιταξουμε εμεις να το κανουμε οπως το θελουμε.Εχουμε παρα πολλα κοινα,πολυ περισσοτερα απο τα "club" τυπου varadero η v-strom.Δεν ειναι μομφη για τα παιδια ,απλα θεωρω οτι το μονο κοινο που εχουνε ειναι η ιδια μηχανη.
    Το moto.gr εχει ανθρωπους με αποψη,με τρομερες γνωσεις, γενικα ανθρωπους που μπορεις να πεις πεντε κουβεντες παραπανω.

Μην λετε για ποιο λογο δεν ηρθατε,εμενα τουλαχιστον,δεν με ενδιαφερει.Πειτε για ποιους λογους θα ερχοσασταν.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Νοιωθω οτι το παμε αλλου.Το fb και οι αλλες ομαδες που δεν ξερω δεν καταλαβαινω ,ειπανε να μην παει κοσμος στην ετησια?

Ο Κωστας καπου ειπε οτι δεν υπαρχει δεσιμο μεταξυ των μελων ,θα συμφωνησω.Ομως το δεσιμο ξεκινα μετα απο αυτες τις συναντησεις.Τωρα που γνωριστηκαμε,θα ξεκινησει ο Προεδρος απο Θεσσαλονικη να ερθει στα μερη μου και δεν θα με παρει ενα τηλεφωνο?Τουλαχιστον να εχω ενα συνεργειο σε ετοιμοτητα.Η ο γαλλος να του που που εχει φθηνη μπενζινα?

Αφηστε τους τριτους και να κοιταξουμε εμεις να το κανουμε οπως το θελουμε.Εχουμε παρα πολλα κοινα,πολυ περισσοτερα απο τα "club" τυπου varadero η v-strom.Δεν ειναι μομφη για τα παιδια ,απλα θεωρω οτι το μονο κοινο που εχουνε ειναι η ιδια μηχανη.
    Το moto.gr εχει ανθρωπους με αποψη,με τρομερες γνωσεις, γενικα ανθρωπους που μπορεις να πεις πεντε κουβεντες παραπανω.

Μην λετε για ποιο λογο δεν ηρθατε,εμενα τουλαχιστον,δεν με ενδιαφερει.Πειτε για ποιους λογου θα ερχοσασταν.

Συμφωνώ πλήρως!

& χρωστάω ρακή σε ορισμένους & τα χρωστούμενα δε παραγράφονται.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Τη συχαίνομαι τη λογική του "πηγαδιού", "κλειστής ομάδας" κλπ όπως θέλετε πέστε το, αγαπάω την μοτο και τις παρεΐστικες βόλτες με ότι αυτό συνεπάγεται. Γράφω σε 2-3 φόρα κι έχω κάνει φίλους και από τα 3. Πήγαμε βόλτα στην Οίτη μηχανάκια από 2 φόρα και στην Ανάβρα από 1 φόρουμ. Και στις 2 βόλτες πέρασα υπέροχα.

Γνώμη μου, ας αφήσουμε χαζά περί κλάμπ, ας δούμε τι έφταιξε (αν έφταιξε) πέραν του οικονομικού που για όλους είναι αγκάθι και ας κάνουμε τα κουμάντα μας για την επόμενη.

1) είμαι πάντα υπέρ του 2ήμερου (σου δίνει χώρο και χρόνο για νέες γνωριμίες κλπ)
    2) Δεν θέλω να σταματήσει να υπάρχει ο θεσμός της ετήσιας (γουστάρω ετήσια λέμε)
    3) Θέλω να υπάρχει και η πίτα να μας δίνει κίνητρο να ξαναμαζευόμαστε.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    αν δεν δουλευα δεν θα ειχα λεφτα να ερθω. δυστυχως δουλευα και το σκ και δεν ηρθα.

θα ρχομουν χωρις να ξερω κανεναν. θα εφερνα και την κοπελα μου μαλλον μαζι (λαθος απο οτι ειδα). θα απολαμβανα χιλιομετρα και τοπιο. τσιπουρα και παρεα. γελιο και ιστοριες. μακαρι να μπορουσαμε να ερχοντουσαν κι αλλα ατομα.. τα μονα club που πιστευω θα δημιουργουντανε θα ηταν των βρωμικων νυχιων κι οι υπολοιποι που θα μας κοιταζαν περιεργα.. χαχαχχαα
    κριμα που δεν ηρθα. να ειμαστε καλα του χρονου ελπιζω να μπορεσω.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Δε νομίζω να υπήρξε κάποιο άκυρο στην πίτα και δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο άκυρο στην ετήσια.

Το κυριότερο πρόβλημα με την συγκεκριμένη ετήσια αναφέρθηκε πολλάκις και από πολλούς, δεν υπάρχουν τα χρήματα.
    Επιπλέον υπάρχει πολύς κόσμος που έχει καταθέσει πινακίδες, έχει πουλήσει και πήρε παπί κλπ κλπ...

Μην ασχολούμαστε υποτιθέμενες κόντρες κλπ, το φόρουμ είναι ανοικτό, όποιος θέλει γράφει, έρχεται στη βόλτα, συμμετέχει.

Ας ευχηθούμε να αλλάξει η κατάσταση, να ξαναπάρουμε μηχανάκια (κι έγω ένα νέο daytona), να είμαστε καλά και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

Πάντως ο Mοτορεμαλι ,

σίγουρα κάτι θέλει να πει , και με το τρόπο σας δεν τον αφήνετε ( λανθασμένα κατά τη γνώμη μου ) .

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όντως , και θέλετε να λυθεί το πρώτο βήμα θα ήταν να ακούσετε τι έχουν να πουν αυτοί που γράφουν .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Πάντως ο Mοτορεμαλι ,

σίγουρα κάτι θέλει να πει , και με το τρόπο σας δεν τον αφήνετε ( λανθασμένα κατά τη γνώμη μου ) .

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όντως , και θέλετε να λυθεί το πρώτο βήμα θα ήταν να ακούσετε τι έχουν να πουν αυτοί που γράφουν .
    Εγώ πάντως θα ήθελα να το πει. Όχι όμως γύρω γύρω, ούτε στο περίπου. Γιατί ειλικρινά το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι, μαζευόμαστε από εδώ μέσα 20 άτομα που πάμε συχνά σα παρέα βόλτες & ξαφνικά γινόμαστε οι Μαντραχαλοι.γρ και έχουμε κόντρα ίσως με άλλους, χωρίς όμως βέβαια να βλέπω το λόγο. Απλά στο γεγονός ότι πολλοί θέλουν να είναι σε πιο κλειστές ομάδες & παράλληλα να νοιώθουν ότι εξαρτώνται πράγματα από αυτούς.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    θεωρώ μάταιο το ψίρισμα του "γιατί και πως".
    Το Μοτο ήταν και παραμένει ανοιχτό μαγαζί και για αυτό αρέσει σε όσους αρέσει για όσο τους αρέσει.
    Τα αίτια στην -ας την πούμε πτώση- θεωρώ είναι οικονομικά.
    Δεν υπάρχουν λεφτά και με αυτό ως δεδομένο, οι καταστάσεις γίνονται απο δύσκολες έως απαγορευτικές για πάρα πολύ κόσμο.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

ρε σεις Βυζάντιο το κάναμε....

φβ,ομαδες,ομαδαρχες και ...πυρηναρχες...

στις προηγουμενες ετησιες ΕΓΩ δεν γουσταρα να παω γιατι δεν μου λεει τιποτα τα γκρουπαριστα 400χλμ - 1ωρα καφες- 400χλμ πισω... ΠΡΟΣΟΧΗ !!! δεν λεω οτι ειναι λαθος ,ΕΓΩ δεν το γουσταρα...

Για την φετινη , απο την μερα που βγηκε η ψηφοφορία για το μονοήμερο-διήμερο, παρακάλαγα να κατσει η μπιλια στο διημερο και μολις εκατσε ημουν σιγουρος οτι θα παω και οτι θα περασω καλα...μεχρι και μπλουζακι παρήγγειλα ... (Βυρωνα μολις καβαλησω ξανα θα σε ενημερωσω για να ερθω να παραλαβω)

γαμ#θ#κε το συμπαν... ωμος,γιατρος,νοσοκομειο... ΟΛΟΙ.. ...ειχα βρει μεχρι και αυτοματο ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ για να ερθω αν δεν ποναγα παρα πολυ.....@@

εμενα δεν με πειραξε ΚΑΘΟΛΟΥ που ηταν δεκα ατομα ...(και τι ατομα...) με πείραξε που δεν ημουν ο ενδεκατος...

τωρα , αν νομιζουμε οτι η συμμετοχη στην ετησια αντικατοπτριζει την "αφοσίωση" και την "αποδοχη" των μελων στο φορουμ... σιγα...ποιος χΕστ#ε...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Ήμουν από αυτούς που εν μέρη το έτρεχαν το θέμα και τελικά δε κατάφερα να πάω και εν μέρη ντρέπομαι και για αυτό. Το ήθελα πάρα πολύ και κατά μια έννοια το είχα και υποχρέωση.

Όπως και να έχει, ο λόγος που δε πάει κόσμος εξαιρουμένου του οικονομικού βέβαια, είναι ότι στην ουσία εδώ μέσα δεν έχουμε κάτι κοινό. Δεν είμαστε club, όλοι με κάποιου τύπου μηχανή ή κάποια μάρκα και πάει λέγοντας. Είμαστε λίγο σαν ένα μεγάλο καφενείο. Έχουν ξαναειπωθεί αυτά από αρκετούς και πρόσφατα έγραψε κάτι σχετικό ο Βύρωνας στο άλλο thread. Εγώ συνεχίζω και είμαι της άποψης για 2ημερο, διαφορετικά δεν είναι συνάντηση, είναι βόλτα που ουσιαστικά δεν υπάρχει επικοινωνία, παρά μόνο μεταξύ φίλων. Διάφορες συγκεντρώσεις ανά καιρούς, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο Legendary Voskoparty είχαν αρκετό κόσμο. Η ουσία της ετήσιας για μένα είναι να τα πεις με τους άλλους, να κάνεις χαβαλέ, να παίξεις. Όχι τόσο να οδηγήσεις.

Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι ίσως πια δεν υπάρχει και λόγος να γίνεται ούτε ετήσια, ούτε τίποτα. Όποιος θέλει ποστάρει τη πρόταση του για βόλτα και αντίστοιχα πάει όποιος νομίζει. Δε ξέρω.. Τα γράφω και μπερδεμένα μιας και προσωπικά έχω προβληματιστεί αρκετά.

Σε κάποιο άλλο ποστ μου θα ρίξω πιο αναλυτικά τις προτάσεις μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι μέσα μου δε πιστεύω ότι θα γίνει κάτι σαν moto. Πιο μεγάλη επιτυχία θα έχει αν κανονίσει 3ήμερο χωμάτινο στη Κρήτη.

Πολυ μπερδεμενα τα γραφεις....δεν εχουμε κατι κοινο? Το ενδιαφερων/κ@υλ@/τρελα/κολλημα κλπ κλπ για τις μοτο δεν φτανει?
    Μονο ανα μαρκα ή μοντελο πανε οι παρεες...αν ηταν ετσι θα ειχε εξαφανιστει το φορουμ σε 3 μηνες...
    Αν δεν ειχαμε ενδιαφερων δεν θα διαβαζαμε θεματα οπως τι βρακι φορατε οταν οδηγατε...
    Επισης μια βολτα/εκδρομη/ετησια θα εχει μεσα και οδηγηση και απ' ολα....
    Το βρηκα πολυ καλη ιδεα το 2ημερο. Ερωτηση: Αν ηταν το καμπινγκ στον Αγ. Κωνσταντινο ποσοι θα πηγαιναν? Αν ηταν πολυ κοντα στην Αθηνα? Αν ηταν στον Πλαταμωνα? Στη Χαλκιδικη?
    Ασχετο νομιζω, αν και το οικονομικο ειναι πια ενα σοβαρο θεμα, αλλα οποιος ηθελε θα πηγαινε.
    Και αυτο το καταλαβαμε απο τα δυο παιδια που πηγαν για καφε και φυγανε...

Νομιζω οι εκτος Αθηνων, γιατι εκει ειναι ο πυρηνας του μοτο και πολλοι γνωριζεστε, δεν ξερουμε αν επεσε η κινηση ή το ενδιαφερων και ολα αυτα ειναι τζαμπα λογια..
    Αυτο το θεμα ισως απασχολησει αυτους που κρατανε το μοτο ζωντανο και πληρωνουν τα εξοδα...

Προσωπικα συνεχιζω να μπαινω καθε μερα 2-3 φορες και ας μη γραφω πολυ...

Αλλα διαβασα κατι λιγο υπερβολικα σχολια...γιατι πρεπει να αναλυσουμε το τι εγινε στην ετησια?
    Ειδαμε φωτο και οποιος πηγε περασε καλα...οι υπολοιποι ουτε καν χρειαζεται να πουνε γιατι δεν πηγανε...
    Βολτα ειναι οπως ειπανε και αλλοι και οχι υποχρεωση...
    Βλεπω οτι πολλοι μπαινετε και γραφετε τη δικαιολογια σας.....δεν υπαρχει λογος....
    Εγω παντως δε σας λεω γιατι δεν πηγα παρολο που ημουν μια ανασα μακρια...για να μη φαω καζουρα που λενε..

Ανεβαινω καθε χρονο απο Κρητη. Φετος δεν ανεβηκα λόγω θανατου ενος μελους της οικογενειας μου. Ειναι λιγο μια ημερα. Δεν αξιζει για εμας ουτε για να μπουμε στο καραβι. Και ειναι μοναδικη στιγμη η συναντηση με φιλους απο ολη την Ελλαδα, αλλα η ωρα μιας εκδρομης δεν ειναι αρκετη για οσους κανουν ταξιδι. Καποιοι απο κοντα μπορουν παντα να κανουν μια συναντηση μονοημερη.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Μιας και ανοίχτηκε καινούργιο θρεντ σχετικά με την πανελλήνια,να πω και εγώ την άποψή μου,αλλά πρώτα τον λόγο για τον οποίο δεν ήρθα.

Το συγκεκριμένο σ/κ το είχα για την πάρτη μου και είχα σκοπό να φέρω γύρα παντού.
    το πρόγραμμα είχε Γαλαξίδι παρασκευή και μηλίνα το σάββατο (είχα ανεβάσει και θρεντ για την διαδρομή).
    όταν ρώτησα 2 μέρες πριν την παρασκευή τι παίζει,ποιοι θα πάνε κ.λ.π, η απάντηση που πήρα,είναι "όποιον δεις με μηχανή,γράπωσέ τον...δικός μας θα είναι"...
    Σαν ατάκα μου αρέσει ειλικρινά,αλλά κάθε άλλο θα ήθελα,παρά να ψάχνομε κυριακή πρωί στην μηλίνα...

την παρασκευή όντως πήγα Γαλαξίδι και μέχρι αργά το βράδυ έμπαινα στο moto.gr να δώ καμιά εξέλιξη απο την πανελλήνια και δεν είχε ποστάρει κανείς τίποτε!
    Λες και δεν τρέχει μια....
    Σάββατο πρωί και δεν ήξερα αν θα έχει πάει κάποιος,τι γίνεται κ.λ.π
    Υπέθεσα πως θα έχουν μαζευτεί κάποιοι λίγοι,οι οποίοι συνήθως (και άμα είναι λίγοι) πλακώνονται στα πιώματα...Μέσα έπεσα
    Έτσι (μιας και δεν πίνω)αποφάσισα να φύγω προς Μεσσήνη-καλαμάτα το σάββατο το πρωί,που ήξερα πως θα βρώ στάνταρ παρέα απο γειτονικό φόρουμ.
    Έμεινα εκεί βράδυ και την κυριακή την αφιέρωσα σε μια μεγάλη βόλτα μέσα απο τα βουνά την πελοπονήσου και στην συνέχεια Μεσολόγγι,αιτωλικό,αστακός,πρέβεζα,γιάννενα.
    Πληροφοριακά...
    Στα 700 χλμ της Κυριακής πρέπει να χαιρέτησα πάνω απο 200 μηχανάκια.
    το mybike είχε στο γαλαξίδι 65 άτομα.
    Η μέρα ήταν θαυμάσια και ξεχύθηκαν όλοι στους δρόμους.
    Αυτά για μένα.

Για το τι μπορεί να φταίει,θα γράψω τι πιστεύω και ας κινδυνεύσω να με περάσετε στην σέντρα.

Πιστεύω αυτό που ανέφερε πιο πάνω ένα παλικάρι.
    Η ετήσια αντιμετωπίστηκε απο τους υπευθύνους σαν μοτοβόλτα και είχε την τύχη της μοτοβόλτας.
    Όχι δεν περίμενα να σφάξετε κοκόρια,αλλά υπολόγιζα τουλάχιστον ότι θα γίνονταν χαβαλές και ενημέρωση στο θρεντ όπως τις άλλες χρονιές και θα έπαιρνα μυρωδιά... τουλάχιστον

Παράλληλα η ατάκα που έχει χιλιοειπωθεί εδω μέσα "αν δεν σου αρέσει το μοτο.γρ,τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία" φαίνεται ότι έχει πιάσει τόπο μιας και πολλοί βρίσκονται σε άλλες παραλίες.
    Επίσης το γεγονός ότι κάποιοι εκ των διαχειριστών έχουν ρίξει πολύ καζούρα σε νέα μέλη ή και σε παλιά ή σε άτομα που έχει τύχη να ρωτήσουν και κοτσάνες,έχει δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες σε ενεργά μέλη.
    Ναι το οικονομικό είναι για πολλούς ένας σοβαρός λόγος,αλλά στην τελική δεν είναι για όλους.
    Οι βεστρομάδες π.χ είναι όλοι φραγκάτοι?

Γνωρίζω ότι ο συντονισμός μιας μεγάλης διοργάνωσης,απαιτεί τρέξιμο και πολλούς νταλκάδες στο κεφάλι.
    Επίσης θα πρέπει να βρεθούν εθελοντές που θα αφιερώσουν χρόνο.Δύσκολο στους χαλεπούς καιρούς.

Πιστεύω με διάλογο και καλή πρόθεση όλα γίνονται.το ότι το ψάχνεται σημαίνει πως βρίσκεστε σε καλό δρόμο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pardalotzatziki Προβολή μηνύματος
    Πολυ μπερδεμενα τα γραφεις....δεν εχουμε κατι κοινο? Το ενδιαφερων/κ@υλ@/τρελα/κολλημα κλπ κλπ για τις μοτο δεν φτανει?
    Μονο ανα μαρκα ή μοντελο πανε οι παρεες...αν ηταν ετσι θα ειχε εξαφανιστει το φορουμ σε 3 μηνες...
    Αν δεν ειχαμε ενδιαφερων δεν θα διαβαζαμε θεματα οπως τι βρακι φορατε οταν οδηγατε...
    Επισης μια βολτα/εκδρομη/ετησια θα εχει μεσα και οδηγηση και απ' ολα....

Εγω παντως δε σας λεω γιατι δεν πηγα παρολο που ημουν μια ανασα μακρια...για να μη φαω καζουρα που λενε..

Αυτό που έγραψα έχει να κάνει με το ότι πχ οι Vstromαδες ίσως νοιώθουν μεγαλύτερο δέσιμο, ότι έχουν κάτι κοινό σε σχέση με εμάς. Σαφώς και όσοι είμαστε εδώ μέσα έχουμε κάποια βασικά κοινά, δε ξέρω αν όμως αυτά είναι ικανά να μας ενώνουν τόσο. Θα το ήθελα πάντως. Η σκέψη μου αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι πχ σε BMW ή Vstrom ετήσιες πάνε πάνω από 100 άτομα και κάποιες είναι και 3ήμερες.
    Νομίζω δηλαδή ότι δεν είμαστε τόσο δεμένοι ως κοινότητα πλέον & ταυτόχρονα λόγω των κοινονικοοικονομικών καταστάσεων η μοτοσυκλέτα έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα. Εξάλλου πολλοί έχουν ήδη "φύγει" από το Μοτο, σε πιο κλειστές ομάδες μιας και ίσως εκεί τους ενώνει κάτι δυνατότερο, πχ Ταξίδια, μοντέλο μηχανής, ακόμα και ότι είναι κάτι το οποίο έχει πχ κάθε βδομάδα κάποια συνάντηση.

Εμείς εδώ είμαστε ουσιαστικά το πρώτο φόρουμ μοτοσυκλέτας που θα γραφτεί κάποιος. Ίσως ο ρόλος μας σα φόρουμ είναι άλλος. Σίγουρα πάντως δεν είμαστε κλειστό κλαμπ.

Όπως και να έχει, προσωπικά πολύ θα γούσταρα να καθιερωθεί ένα διήμερο ετήσιας σε κάποιο κάμπινγκ της Ελλάδας (διαφορετικό κάθε χρόνο) & γιατί όχι, όπως κάποιος εκεί ψηλά είχε σκεφτεί, αυτή η ετήσια να ενώνει το κόσμο από όλα τα φόρα, αφού σχεδόν όλοι έχουν περάσει από εδώ.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Να πώ και εγώ ταπεινά την αποψή μου. Σαν ιδέα η ετήσια προφανώς και με βρίσκει σύμφωνω να γίνεται μια φορά κάθε χρόνο. Σαν ευκαιρία που εκτός απ'ολα που αναφέρετε πιο πάνω αλλά και να γνωρίζεις και μέλη που βρίσκοντε μακριά απτην Αθήνα που λογικά οι πιο πολλοί είμαστε απτη πρωτεύουσα. Σίγουρα η επιλογή του μέρους ήταν πολύ σωστή απο γεωγραφικής απόψεως σαν να λέμε στη μέση της Ελλάδας και πάνω κάτω μοιρασμένη η απόσταση για τους βόρειους και τους νότιους. Και εγώ ψήφισα τουλάχιστον για μια διανυκτέρευση αλλά δυστηχώς με πρόλαβε η ανεργία όπως αρκετούς εδω μέσα. Όποτε ο κύριος λόγος που δεν ήρθα είναι οικονομικός. Σίγουρα η περίοδος δεν ήταν η καλύτερη συνφωνώ οτι πρέπει να είναι εκεί στο Μάιο που αρχίζουν να σκάνε οι ορέξεις μετά απο χειμώνα για ταξίδια. Απο κεί και πέρα είναι δύσκολος ο συντονισμός με τόσες διαφορετικές απόψεις αλλά θα φανεί χαζό αλλά μάλλον χρειάζονται 3-4 διαφορετικές ψηφοφορίες που θα έχουν να κάνουν με το τι θέλει το σύνολο. Σαν διάρκεια,μέρος,εποχή και ότι άλλο θα απαιτείται για μια σωστή ετήσια μιας και οι εποχές είναι δύσκολες. και με βάση τα αποτελέσματα οι admin θα παίρνουν τις αποφάσεις τους. Φιλάκια
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    καλά οι ψηφοφορίες γράψαν ιστορία

πόσοι είχαν ψηφίσει για διήμερο ; καμιά 100στή αν θυμάμαι καλά ;
    μετά ψηφίσαν οι μισοί για διαμονή (52 βλέπω), και πήγε το 1/5
    βέβαια εδώ δε ξέρουμε τι ψηφίζουμε στις εκλογές, σιγά μη βγάζαμε άκρη από ψηφοφορία του φόρουμ :P

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 7 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  3. Ρε τι θα γινει με σας;;;