Ήμουν από αυτούς που εν μέρη το έτρεχαν το θέμα και τελικά δε κατάφερα να πάω και εν μέρη ντρέπομαι και για αυτό. Το ήθελα πάρα πολύ και κατά μια έννοια το είχα και υποχρέωση.
Όπως και να έχει, ο λόγος που δε πάει κόσμος εξαιρουμένου του οικονομικού βέβαια, είναι ότι στην ουσία εδώ μέσα δεν έχουμε κάτι κοινό. Δεν είμαστε club, όλοι με κάποιου τύπου μηχανή ή κάποια μάρκα και πάει λέγοντας. Είμαστε λίγο σαν ένα μεγάλο καφενείο. Έχουν ξαναειπωθεί αυτά από αρκετούς και πρόσφατα έγραψε κάτι σχετικό ο Βύρωνας στο άλλο thread. Εγώ συνεχίζω και είμαι της άποψης για 2ημερο, διαφορετικά δεν είναι συνάντηση, είναι βόλτα που ουσιαστικά δεν υπάρχει επικοινωνία, παρά μόνο μεταξύ φίλων. Διάφορες συγκεντρώσεις ανά καιρούς, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο Legendary Voskoparty είχαν αρκετό κόσμο. Η ουσία της ετήσιας για μένα είναι να τα πεις με τους άλλους, να κάνεις χαβαλέ, να παίξεις. Όχι τόσο να οδηγήσεις.
Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι ίσως πια δεν υπάρχει και λόγος να γίνεται ούτε ετήσια, ούτε τίποτα. Όποιος θέλει ποστάρει τη πρόταση του για βόλτα και αντίστοιχα πάει όποιος νομίζει. Δε ξέρω.. Τα γράφω και μπερδεμένα μιας και προσωπικά έχω προβληματιστεί αρκετά.
Σε κάποιο άλλο ποστ μου θα ρίξω πιο αναλυτικά τις προτάσεις μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι μέσα μου δε πιστεύω ότι θα γίνει κάτι σαν moto. Πιο μεγάλη επιτυχία θα έχει αν κανονίσει 3ήμερο χωμάτινο στη Κρήτη.