ωραίο το αποτέλεσμα, αν οι παρατηρήσεις είναι καλοδεχούμενες θα σου πω κι εγώ να βγάλεις το σταυρό από το μηχανάκι, δεν πάει...
επίσης οι κίτρινες δαγκάνες είναι αταίριαστες, και οι εξατμίσεις θα μπορούσαν να είναι χωρίς τους ιμάντες, βαμμένες μαύρες....!
Παρ' όλα αυτά είναι πολύ ωραίο το μηχανάκι..!
πολυ ωραιο μακη αλλα εγω νομιζα οτι θα κανεις αερογραφια (τατουαζ) πανω στο ρεζερβουαρ.
και ετσι μαματο ειναι.![]()
vag 70.ντου απο παντου...
Παρα πολυ καλη δουλεια!! φτου!φτου! Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω,που μπορω να βρω πλαγια βασει πινακιδας; εχω ενα honda steed και μου εχει κοπει η βαση σε διαστημα 7 μηνων, 2 φορες,εχω ψαξει σε περιοχες πειραια, φαληρο, καλλιθεα και δεν εχω βρει τιποτα,αν γνωριζετε κατι βοηθηστε ευχαριστω!!
παρε του σακι σακει γιατι σηκων
σκον
Στειλε ενα pm στον Vag70 που εγραψε λιγο πιο πανω !
Ωραιο αποτελεσμα! Αντε να το δούμε τελειωμένο
![]()
para poli oreo
bobber pote 8a to kanis?
bobber kseris ti simeni palikarim sideria olo ka8olou plastika oute ftera mprosta oute plastika kato apo ntepozito vapse ton skeleto mavro ftiakse ke ena oreo xroma mavro gkri me tipou skouria anamesa ke ka8olou nikel to nikel ine apagorevmeno to aspro xroma ine gia idikes periptosis
afto pou exis ftiaksi ine ena oreo custom mixanaki me diki tou apopsi kalo apotelesma enas amerikanos 8a ta petage ola vevea 8a kratage mono moter skeleto ke rodes ala telos panton
apisis valtou dio makria kavaleta ke ena sxedo isio fat bar
oreos ala bobber den idame
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003