Σελίδα 7 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 270

Θέμα: BMW 1200 GS Adventure 2014

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    'Εγώ όποιο μηχανάκι έβγαλε θέμα τό έστειλα καί ΕΚΡΑΞΑ
    βασικά δε μας λες ποιο μηχανάκι ΔΕΝ έχεις κράξει ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    βασικά δε μας λες ποιο μηχανάκι ΔΕΝ έχεις κράξει ;

ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ................

Άν μιλάμε γιά σήμερα.............ότι καλύτερο

ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ.............μετά τό 2003 χωρίς καμμία παιδική άρρώστια.
    Κατάφερε νά μείνει 8 χρόνια στά χεράκια μου,4,5 τό παλιό καί 3,5 περίπου
    τό καινούργιο....!!!!
    Γιαυτό καί σήμερα μετά άπό 15 σχεδόν χρόνια κυκλοφοράει μέ έλάχιστες άλλαγές...!!!
    ΧΤ.............όλη ή σειρά άπό τό 80 μέχρι σήμερα τρομερή...!!!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas2B Προβολή μηνύματος
    Απόστολε,αν και δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις, τυχαίο το χρώμα στο Super Tenere???

Ναι το χρώμα είναι τυχαίο. Μου ήρθε γιατί όλες τις κουλές φωτό τις παρουσιάσανε με μπλε τενερε.

Θέλω να πω πως τα μηχανάκια είναι μια χαρά γι' αυτό που φτιάχτηκαν να κάνουν και το περιέγραψε πολύ όμορφα ο faraway εδώ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Μεγάλα tourer είναι με δυνατότητα να φορτωθούν , με άνετη θέση οδήγησης , με εξαιρετική προστασία απο αέρα-βροχή , με δυνατότητα να κρατήσουν μεγάλες μέσες ωριαίες σε εθνικούς δρόμους , και με ικανότητα απλά να περάσουν βατούς χωματόδρομους .
    Αλλά μέχρι εκεί. Τώρα αν η bmw και η Yamaha κτλ διαρρηγνύουν (έτσι δεν γράφεται?) τα ιμάτία τους ότι τα 1200αρια τους, μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο απ' αυτό και πολύ περισσότερο υπάρχουν αναβάτες που το πιστεύουν, τότε εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο παρά να γελάω και να το διακωμωδώ. Και όσοι κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω ταλαιπωρήθηκαν. Και όχι μόνο ταλαιπωρήθηκαν αλλά επίσης έχασαν πολλές διαδρομές που αν οδηγούσαν κάτι άλλο θα τις επιχειρούσαν. Το να πάω Μογγολία με bmw μπορώ να το κάνω. Αλλά δεν θα το κάνω με bmw γιατί με οτιδήποτε άλλο θα το απολαύσω περισσότερο και θα περάσω από μέρη που ΕΓΩ το bmw δεν μπορώ να το πάω. Δεν θα ξεκινήσω με 10μελή παρέα μόνο και μόνο για να έχουμε χέρια να σηκώνουμε και να σπρώχνουμε φορτωμένα βαρίδια. Οπότε για μένα είναι ακατάλληλο για adv touring. Για Touring όμως είναι μια χαρά. Τις βλάβες δεν τις συμπεριλαμβάνω ούτε την τιμή κτήσης. Μιλάω για pure μοτοσυκλετισμό απαλλαγμένο απ' τα υπόλοιπα βάρη.

Διαβάζω σε adv rider και horizon.. Κάποιος πούλησε το tenere 660 στην μέση του rtw ταξιδιού του γιατί ήταν βαρύ και πήρε ktm 690 (Ή το παλιότερο? Δεν θυμάμαι!). Τι να λέμε από κει και πέρα? Σε κάποια μέρη θα βρεθείς μια φορά στην ζωή σου, αν χάσεις τις μισές διαδρομές γιατί το μηχανάκι σου είναι πολύ βαρύ τότε τι να το κάνεις? Αλλά μην το πάμε μακριά. Που να το χορτάσεις λάστιχα το θεριό όταν κινείται αποκλειστικά εκτός δρόμου? Τα λάστιχα τι είναι καραμέλες ή τα βρίσκεις στην άκρη του δρόμου?

Φορτώνουμε τα μηχανάκια μας με βαλίτσες, μελετημένες λέει για εκτός δρόμου οδήγηση. My ass.. Τοποθετούν το βάρος πίσω και ψηλά. Καμιά δεν έχει την σωστή θέση πάνω στη μηχανή και αυτό θα το καταλάβεις όταν αναγκαστείς να την σπρώξεις (τι να κάνεις λέει?) ή να την σηκώσεις. Ο άλλος που έχει χάσει τον λογαριασμό πόσες φορές έκανε τον δρόμο των οστών και bam road φόρτωσε την μηχανή με τέτοιο τρόπο που όλο το βάρος τοποθετείται κοντά στο κέντρο βάρους της μηχανής. Οπότε καλές και οι αλουμινένιες της touratec αλλά το ιδανικό διαφέρει, όταν μιλάμε για δύσκολες καταστάσεις.

Οπότε όλα αυτά που έχουν χώσει μέσα στην συνείδηση του κάθε ανήσυχου, είναι αλλά λόγια ν' αγαπιόμαστε. Αλλού είναι η ομορφιά των 1200cc, 280kgr και 100hp.

'Εγώ όποιο μηχανάκι έβγαλε θέμα τό έστειλα καί ΕΚΡΑΞΑ, δέν πά νά ήτανε
    καί άπό τή ΝΑΣΑ.......
    Α να γεια σου! Γιατί όλοι φοβούνται να κράξουν αυτό που καβαλάνε? Όσες φορές έχω επισημάνει τα θετικά της μηχανής μου άλλες τόσες έχω τονίσει της αδυναμίες της. Δεν με πλήρωσε κανένας για να την διαφημίσω ούτε έκπτωση μου έκανε η Yamaha όταν την αγόρασα.

Άν μιλάμε γιά σήμερα.............ότι καλύτερο

ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ............
    O άνθρωπος που τονίζει επανειλημμένα το υπερβολικό προτιμάει busa.

ΧΤ.............όλη ή σειρά άπό τό 80 μέχρι σήμερα τρομερή...!!!
    Ναι, άνοιξε θέμα στις αντιπαραθέσεις να τα πούμε. (Αν βρω χρόνο)
    Sent from me using a computer.

Banned
    τα μπουσα αντεχουν γιατι δεν μπορουν να τα πανε οι κατοχοι τους και δουλευουν ρελαντι καφετερια-σπιτι-δουλεια-σπιτι

Πέρα απ' την πλάκα (είναι αυτές οι τύψεις που με τρώνε κάθε φορά που κράζω κάτι.. ) όλα τα μηχανάκια καλά είναι αρκεί βέβαια να μας αρέσουν..

Μέλος Το avatar του/της zami
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    τα μπουσα αντεχουν γιατι δεν μπορουν να τα πανε οι κατοχοι τους και δουλευουν ρελαντι καφετερια-σπιτι-δουλεια-σπιτι
    + 1000 απο εμενα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Αλλά μέχρι εκεί. Τώρα αν η bmw και η Yamaha κτλ διαρρηγνύουν (έτσι δεν γράφεται?) τα ιμάτία τους ότι τα 1200αρια τους, μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο απ' αυτό και πολύ περισσότερο υπάρχουν αναβάτες που το πιστεύουν, τότε εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο παρά να γελάω και να το διακωμωδώ. Και όσοι κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω ταλαιπωρήθηκαν. Και όχι μόνο ταλαιπωρήθηκαν αλλά επίσης έχασαν πολλές διαδρομές που αν οδηγούσαν κάτι άλλο θα τις επιχειρούσαν. Το να πάω Μογγολία με bmw μπορώ να το κάνω. Αλλά δεν θα το κάνω με bmw γιατί με οτιδήποτε άλλο θα το απολαύσω περισσότερο και θα περάσω από μέρη που ΕΓΩ το bmw δεν μπορώ να το πάω. Δεν θα ξεκινήσω με 10μελή παρέα μόνο και μόνο για να έχουμε χέρια να σηκώνουμε και να σπρώχνουμε φορτωμένα βαρίδια. Οπότε για μένα είναι ακατάλληλο για adv touring. Για Touring όμως είναι μια χαρά. Τις βλάβες δεν τις συμπεριλαμβάνω ούτε την τιμή κτήσης. Μιλάω για pure μοτοσυκλετισμό απαλλαγμένο απ' τα υπόλοιπα βάρη.

Διαβάζω σε adv rider και horizon.. Κάποιος πούλησε το tenere 660 στην μέση του rtw ταξιδιού του γιατί ήταν βαρύ και πήρε ktm 690 (Ή το παλιότερο? Δεν θυμάμαι!). Τι να λέμε από κει και πέρα? Σε κάποια μέρη θα βρεθείς μια φορά στην ζωή σου, αν χάσεις τις μισές διαδρομές γιατί το μηχανάκι σου είναι πολύ βαρύ τότε τι να το κάνεις? Αλλά μην το πάμε μακριά. Που να το χορτάσεις λάστιχα το θεριό όταν κινείται αποκλειστικά εκτός δρόμου? Τα λάστιχα τι είναι καραμέλες ή τα βρίσκεις στην άκρη του δρόμου?

Φορτώνουμε τα μηχανάκια μας με βαλίτσες, μελετημένες λέει για εκτός δρόμου οδήγηση. My ass.. Τοποθετούν το βάρος πίσω και ψηλά. Καμιά δεν έχει την σωστή θέση πάνω στη μηχανή και αυτό θα το καταλάβεις όταν αναγκαστείς να την σπρώξεις (τι να κάνεις λέει?) ή να την σηκώσεις. Ο άλλος που έχει χάσει τον λογαριασμό πόσες φορές έκανε τον δρόμο των οστών και bam road φόρτωσε την μηχανή με τέτοιο τρόπο που όλο το βάρος τοποθετείται κοντά στο κέντρο βάρους της μηχανής. Οπότε καλές και οι αλουμινένιες της touratec αλλά το ιδανικό διαφέρει, όταν μιλάμε για δύσκολες καταστάσεις.

Οπότε όλα αυτά που έχουν χώσει μέσα στην συνείδηση του κάθε ανήσυχου, είναι αλλά λόγια ν' αγαπιόμαστε. Αλλού είναι η ομορφιά των 1200cc, 280kgr και 100hp.
    well said !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Το θέμα δεν ειναι τι μπορούν να κάνουν και τι όχι. Στα κατάλληλα χέρια μπορούν να πανε οπουδήποτε,όχι μόνο τα βαριά ον οφ αλλά οποιοδήποτε μηχανάκι!
    Ο Βροχιδης επέλεξε XR250,ο Μητσακης πέρυσι έκανε όλη την Αφρική και την Λατινική Αμερική με KTM 990 SMT,πήγε με παπι Καππαδοκια,το αλλο το παιδί (δε θυμάμαι το όνομα του) πήγε με Vespa στο Nordkapp. Οπότε,δε λέμε ότι τους πήγαν τα μηχανάκια εκεί που πήγαν αλλά η θέληση τους...Αυτο ειναι αλλο θέμα βέβαια!

Το νέο GS μπορει να σε παει το γύρο του κόσμου; Σαφώς και μπορει...
    Εσυ μπορεις να το πας το γύρο του κόσμου; Χλωμό για την πλειοψηφία...

Νομίζω ότι η αρνητική στάση πολλών,και εγω μέσα,οφείλεται στο ότι το GS δεν αποτελεί value for money αλλά αντιθέτως ειναι ένας τρύπιος κουμπαράς που λόγω του άριστου μάρκετινγκ έχει πείσει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς ότι ειναι το no1 και ολα τα αλλα ειναι υποδεέστερα κατα πολυ! Κοινώς τα 20000 που απαιτούνται για την απόκτηση του ειναι παααρα πολλα για την αμφιλεγόμενη αξιοπιστία του,νούμερο ένα παράγοντας για εμένα τουλάχιστον!
    Επίσης,η τακτική της BMW να κάνει ανακλήσεις κάθε λίγο και λιγάκι για την παραμικρή μαλ@κιουλα αποτελεί επίσης ένα είδος μάρκετινγκ. Όταν θα παει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης (που για να πήρε BMW σημαίνει ότι δεν πεινάει κιόλας) να διορθώσει κάτι για το οποίο έχει βγει ανάκληση,μόλις μπει στο μαγαζί θα δει το μπουφανακι Rallye 3,θα δει καμία τριπλέτα,κανενα tank bag,οτιδήποτε μπορει να του γυαλισει,μέχρι και μπρελοκ και θα το πάρει. Θα νιώθει ήδη οικεία την εταιρία,μια μεγαλη οικογένεια...
    Που όταν θα έρθει η ώρα να σπάσει κανένας άξονας,ουκ ολίγα τα περιστατικά,θα του πει η εταιρία "ξέρετε δεν έχετε εγγύηση,αλλά λόγω καλής θελησεως σας κάνουμε μια έκπτωση και θα πληρώσετε ΜΟΝΟ 1500 ευρώ"...για κάτι το οποίο υποτίθεται ότι δε σπάει (σχεδόν) ποτέ...

Δε μπορώ να συνεχίσω αλλο το σεντόνι γιατί γράφω απο το κινητό.

daz,για πλάκα ρώτησα...Στην Αμερική έχουν πάθει πλάκα με το ST,μη βλέπεις που εδω το έχουμε εγω και κανα δυο τρεις τέσσερις άλλοι!!!

Mια διόρθωση μόνο ,

..... (που για να πήρε BMW σημαίνει ότι δεν πεινάει κιόλας) ....
    μην το λες αυτό . Πολλοί είναι αυτοί που χωρίς να έχουν και κάποια ιδιαίτερη επιφάνεια , αλλά χρησιμοποιώντας τα χρηματοδοτικά προγράμματα της bmw έβαλαν 10 χρόνια δόσεις για να το πάρουν .
    Πάρε αύριο τηλέφωνο σε μία οποιαδήποτε αντιπροσωπεία bmw , και θα δεις το πρώτο πράγμα που θα σου πουν είναι το χρηματοδοτικό .

Που εν τέλει είναι καλό για κάποιον που θέλει να αποκτήσει το μηχανάκι , αλλά δεν είμαστε όμως και στο 2008 που τα 5ετη /6ετη /10ετη δάνεια τα έιχαμε όλοι βούτυρο στο ψωμί μας .
    Πλέον δύσκολα δεσμέυεται κάποιος για τόσα χρόνια .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Mια διόρθωση μόνο , μην το λες αυτό . Πολλοί είναι αυτοί που χωρίς να έχουν και κάποια ιδιαίτερη επιφάνεια , αλλά χρησιμοποιώντας τα χρηματοδοτικά προγράμματα της bmw έβαλαν 10 χρόνια δόσεις για να το πάρουν .
    Αυτο ειναι αλλο φιλε μου...Ποιος ο λογος να βαλεις δοσεις σε κατι που θα σε πνιγει για καποια χρονια ξεπληρωνοντας το και δε θα μπορεις να το χαρεις αφου θα σκεφτεσαι οτι πρεπει να πληρωσεις τις δοσεις...Δε λεω για 2-3 χρονια δοσεις αλλα για 5 και πανω!
    Και αυτα στα γραφει καποιος που το 2008 χρεωθηκε για να παρει ενα Mazda RX8 και το πληρωνει ακομα αφου το πουλησε στα μισα λεφτα 2,5 χρονια μετα!!!

Πριν λιγο καιρο,ειχα ρωτησει ενα κατοχο GS αν ξερει ποσα θα πληρωσει για να αλλαξει δισκοπλατω οταν ερθει η ωρα ή νωριτερα αν παθει καμια ζημια. Εγω ηξερα,ειχα ρωτησει στη Motion n Style και μου ειχαν πει 900 ευρω. Η απαντηση του ηταν "Γιατι? Εχει δισκοπλατω? Καθε ποτε θελει αλλαγη?".
    Υπαρχουν και αυτοι που δεν ξερουν τι πηραν...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Έχει καταντήσει βαρετό όλο αυτό. Δε βρίσκεται;

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος

O άνθρωπος που τονίζει επανειλημμένα το υπερβολικό προτιμάει busa.

Είναι λάτρης της ουσίας γι αυτό και γράφει τόσα σεντόνια για τους άλλους. Για τους άλλους μόνοΝ ισχύουν κάμερες, τροχαία, αχρείαστα άλογα, πούλ-μούρ, οικονομική κρίση κλπ κλπ.
    Δάσκαλε που δίδασκες λοιπόν...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Υπαρχουν και αυτοι που δεν ξερουν τι πηραν...
    Να ευχαριστήσουμε λοιπός εσάς που μας διαφωτίζετε.

Θα συμφωνήσω με τον MikeG
    Κουραστικό και χιλιοειπωμένο!!!

Από μένα τέλος, θ' απολαμβάνω τις όσες βόλτες μου επιτρέπουν οι συνθήκες (δουλειά - ανάρρωση ποδιού κλπ) μέχρι να σπάσει. Αυτός ήταν και ο λόγος που την πήρα και αυτής αλλά και όλα τα μηχανάκια μου.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vardis
    Κατά τη γνώμη μου σε όποιον δεν περισσεύουν τα λεφτά γιατί δεν είναι μόνο η αγορά, αλλά και η συντήρηση και κανένα ταξίδι 10-15 ημερών το χρόνο να κάτσει στ' αυγά του και να βολευτεί μ' αυτό που έχει. Γιατί τι νόημα έχει νάχεις τέτοιο μηχανάκι και να τόχεις να το βλέπεις περιμένοντας με αγωνία μήπως βγει τίποτα καινούργιο και χάσεις τα βλέματα από πάνω σου; Μας έχουν πάρει χαμπάρι και μας έχουν τρελλάνει! Α, και να μην το ξεχάσω, ανοίξτε χάρτες, φτειάξτε μπαγάζια και φύγετε μακρυά με την καλή σας, με παρέα, μόνοι σας, όπως θέλετε, αυτό είναι η ουσία.
    Υ.Γ. Ολες οι καινούργιες είναι κουκλάρες, αλλά εμένα πιο πολύ μ' αρέσει το Explorer.
    vardis

Δεν αναφέρθηκα σε εσενα προσωπικά. Παρακαλώ πάντως...

Υπάρχουν και άλλοι που δεν ξέρουν γιατί αγόρασαν 990 ή και Tenere. Απλά με το GS έχει παραγίνει το κακό!

Σελίδα 7 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. [ΚΛΟΠΗ] BMW 1200 GS ADVENTURE
    από Ζεύκας στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2013, 16:53
  2. R 1200 GS Adventure
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 11:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα