Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 139

Θέμα: Πήγε να του κλέψει το hornet και τον πυροβόλησε αστυνομικός..!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Στη ληστία δεν έχει κουβέντες.-
    Τ άλλα είναι κουραφέξαλα με το μπαρδόν και ιστορίες που λέμε στην Ελλάδα λόγω χούντας.
    Πρόλαβες τον Βενάρδο με τις γλαδιόλες, σειρούλα..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος

Δεν ήταν και πολλοί οι ληστές τραπεζών τότες.......
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Δεν ήταν και πολλοί οι ληστές τραπεζών τότες.......
    Οι τράπεζες ήταν λίγες..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    nai...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	vernardos06.jpg 
Προβολές:	69 
Μέγεθος:	25,7 KB 
ID:	301534
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Λοιπόν καταρχήν ο ένοπλος κακοποιός ΔΕΝ σκοτώθηκε,ορίστε το πλήρες βίντεο:
    http://www.youtube.com/watch?v=7qfJ03hk3HI

Επίσης στο 0:58 φαίνεται να έχει προτεταμένο το όπλο του προς τον αστυνομικό!

Σε κάθε περίπτωση καλά του έκανε και μπράβο του.

Ακόμα και να μη είχε απειλήσει προσωπικά τον αστυνόμο,μιλάμε για έναν κακοποιό που απειλεί άλλους ανθρώπους με όπλο,άρα ο αστυνομικός έχει υποχρέωση ν'αποτρέψει μελλοντικές απειλές, έστω αν χρειαστεί να πυροβολήσει.

Μακάρι να διαφύγει τον κίνδυνο ο τύπος,δεν εύχομαι το θάνατο του,αλλά ο αστυνόμος αντέδρασε σωστά!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Ξανά:

Παίδες από πάνω ο κλεφτάκος ήταν δεξιόχειρας. Εάν σήκωσε το αριστερό (που το σήκωσε) ήταν για να παραδοθεί ή να παρακαλέσει τον άλλο να μην πυροβολήσει...
    Επίσης, δεν τον κόβω, αλλά το όπλο φαίνεται ψεύτικο.

Σπασμενο....μελος Το avatar του/της manosamos
    Αυτό θα πει ''αμεση δραση''.................................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Emena βασικά ΝΑ ο θάνατος του...
    Το μηχανάκι το πήρε για να κάνει κι άλλα με τη κουμπούρα και ήταν θέμα χρόνου το πότε θα έτρωγε κάποιον άσχετο.
    Ως εκ τουτοΎ
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ

κι ελπίζω εκεί που θα πάει να γίνει φουστης.....
    ανανήψαντας

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Επέτρεψε την οπλοφορία στα πανεπιστήμια με την λογική ότι, αφού καθε τόσο κάποιος σαλταρισμένος ανοίγει πυρ εναντίον της μαθητριώσης νεολαίας, τουλάχιστον να μπορεί να αμυνθεί η σπουδαστριώσα τοιούτη...
    Καταλαβαίνω πού το πας αλλά μια τέτοια κατάληξη δεν ήταν κομμάτι του συλλογισμού μου. Εκτός αυτού, επειδή εδώ μιλάμε για όργανο της τάξεως (έστω και εκτός υπηρεσίας) που μπιστόλιασε οπλοφορούντα κλέφτη, ομολογώ ότι δε σκέφτηκα ότι τίθεται ζήτημα οπλοκατοχής/χρησίας από τοΝ όργανο. Τώρα το πόσο φταίει ο συγκεκριμένος κλέφτης και πόσο π.χ. ο Άκης που έγινε όπως έγινε και πόσο φταίει η κοινωνία σε κάθε περίπτωση είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να διαφωνούμε. Από τη στιγμή όμως που κάτι είναι παράνομο πρέπει και να αποτρέπεται/τιμωρείται.

Όπως είπα, ιδανικά ο δράστης συλλαμβάνεται. Από εκεί και πέρα το ερώτημα είναι: έχεις οπλοφορούντα εγκληματία "κωτ ην δη ακτ" κι έτσι. Τι πράττεις; Τον αφήνεις να φύγει θέτοντας σε πιθανό κίνδυνο άλλους πολίτες, ή προσπαθείς να τον συλλάβεις με μεγάλες πιθανότητες να αναγκαστείς να του φυτέψεις μερικές; Κατά την προσωπική μου άποψη, ο αστυνόμος έπραξε ορθώς, αν και δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είχε αποφύγει να του ρίξει.

Υ.Γ: Όσο για το φίλο σου με τις καπότες, θα του την πούμε τώρα επειδή ήταν προνοητικός; Τη γυναίκα του προστάτευε ο άνθρωπος

Δεν κρατάει καν όπλο όταν πυροβολείτε .
    Αν δείτε το βίντεο προσεκτικά εκεί που του δίνει τα κλειδιά ο μοτοσυκλετιστής , κάνει κίνηση και βάζει το όπλο στο παντελόνι .
    Κατόπιν αφού τον πυροβολεί ο μπάτσος , πάει και του βγάζει το όπλο από το παντελόνι .

Όντως μάλλον κάνει κίνηση για να παραδωθεί , αλλά έπαιξε και έχασε . Έτσι είναι τα ρίσκα στη ζωή , άλλες φορές κερδίζεις και άλλες χάνεις .
    Επίσης το ότι έχει λουφάξει κάτω στην άσφαλτο για 10 λεπτά και έχει αισθήσεις δεν σημαίνει ότι επέζησε κιόλας , απλά μάζευε υπογραφές .

Επίσης και τα εκαβ στην Βραζιλία ταχύτατα είναι . 10 λεπτά κάτω και μόνο μπάτσοι έχουν μαζευτεί .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Εκεί δεν είναι Αμερική τουλάχιστο ΗΠΑ, αλλά Βραζιλία που η κατάσταση είναι χειρότερη από τα περισσότερα μέρη του πλανήτη σε ότι αφορά τη σχέση αστυνομίας πολίτη. Αλλά και για ΗΠΑ να μιλάγαμε τι πάει να πει δε συγχωρούν τη ληστεία, προφανώς και δεν είναι ελαστικοί σε τέτοια γιατί είναι η πλέον καπιταλιστική χώρα και οι ληστείες είναι κακό παράδειγμα. Τώρα για τα γενικά χάλια σε ότι αφορά την εξαιρετική αστυνομία των ΗΠΑ δε χρειάζεται να πω κάτι εγώ τα λένε οι δείκτες εγκληματικότητας. Η αστυνομία αν θέλει να δουλέψει μπορεί, πράγμα που δε γνωρίζουν καν οι περισσότεροι αστυνομικοί και μάλιστα μπορεί να το κάνει χωρίς να χυθεί σταγόνα αίμα.

ps: Η ληστεία είναι αρκετά "άγριο" σαν έγκλημα, πόσο μάλιστα αν γίνεται και υπό την απειλή όπλου. Στην ελληνική νομοθεσία είναι κακούργημα και επισύρει αρκετά χρόνια φυλακής νομίζω από μόνη της από 7-15 είναι.
    ps2: Το μόνο που έχω πάρει στη ζωή μου είναι μια βαλβίδα από το πίσω αριστερό λάστιχο ενός SUV και αυτό γιατί είχε παρκάρει σε ράμπα ανάπηρου μπροστά από πεζόδρομο, ακόμα έχω τύψεις, θα έπρεπε να είχα κάτσει εκεί και να τον είχα βρίσει.
    ps3: http://www.youtube.com/watch?v=hBvG8g6P_SM

http://www.youtube.com/watch?v=a3pMQvUgEC0

http://www.youtube.com/watch?v=W4hAt0JZCxk

http://www.youtube.com/watch?v=aE-40FW4CEo

Αυτή είναι η αστυνομία της Βραζιλίας αλλά δε νομίζω να διαφέρει και πολύ στον περισσότερο πλανήτη. Αν εξαιρέσεις το πρώτο βίντεο, έχω δει με τα μάτια μου πολύ πιο άγρια σκηνικά εντός Ελλάδας και για αφορμές μηδαμινές (πχ παράνομη πώληση cd)

To μόνο μέρος που δεν είδα καφρίλες από την αστυνομία ήταν στη Βρετανία, το πιο βίαιο σκηνικό που είχα δει ήταν ένα σχετικό σφίξιμο σε χειροπέδες σε άτομο που ήταν εκτός ελέγχου.

Ξέρω μπερδεύω ανόμοια πράγματα μπορεί να πει κανείς, δεκτό θα πω εγώ, αλλά όλα έχουν την ίδια βάση, έλλειψη παιδείας, απουσία εκπαίδευσης και καταραμένη καταπίεση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    To μόνο μέρος που δεν είδα καφρίλες από την αστυνομία ήταν στη Βρετανία, το πιο βίαιο σκηνικό που είχα δει ήταν ένα σχετικό σφίξιμο σε χειροπέδες σε άτομο που ήταν εκτός ελέγχου.

Ξέρω μπερδεύω ανόμοια πράγματα μπορεί να πει κανείς, δεκτό θα πω εγώ, αλλά όλα έχουν την ίδια βάση, έλλειψη παιδείας, απουσία εκπαίδευσης και καταραμένη καταπίεση.
    Χμμ...στην Αγγλία ο αστυνόμος που είδες είναι η καλτ φιγούρα με το χαρακτηρηστικό καπελάκι;

Διότι έχω δει τους άλλους αστυνόμους(τους μη καλτ δηλαδή) να δένουν φιόγκο ένα τύπο που κακοποιούσε τη γυναίκα του(πιωμένος).
    Ήρθαν μετά από τηλεφώνημα γειτόνων,είχαμε βγει στο διάδρομο του σπιτιού και βλέπαμε το σκηνικό.

Του λέει ο ένας να τους ακολουθήσει,αυτός σπρώχνει τον αστυνόμο.
    Του λέει "don't' do that again and follow us",ο πιωμένος τον ξανασπρώχνει.
    Του λέει "if you do that again I will have to use force,so please follow us",ξανά σπρώξιμο.

Μάντεψε τί έγινε μετά...για πότε του έκανε λαβή,τον έριξε μπρούμυτα, του πέρασε χειροπέδες και το πήραν σηκωτό...αν δε το'βλεπα δε θα το πίστευα.

Άριστος επαγγελματίας.
    Βέβαια σε σοβαρές χώρες ο αστυνόμος έχει τη νομική και κοινωνική έγκριση να χρησιμοποιήσει διάφορα στάδια βίας(από λαβές μέχρι όπλο) αν παραστεί ανάγκη.
    Εδώ με το παραμικρό έχει τηλεδίκη και καταδίκη...

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    αυτη η καραμέλα με την κακούργα κοινωνία που τους οδήγησε όλους εκεί κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει όμως.............
    εμένα κι εσένα γιατί δεν μας οδήγησε εκεί??
    και άντε εμείς είμαστε οι τυχεροί του συστήματος,
    πως δηλαδή οδηγεί κάποιον να κλέβει μπριζόλες και μακαρόνια για να ταϊσει την οικογένειά του ,
    ενώ τον άλλον στο να κλέβει ολόκηρες περιουσίες, να βιάζει, να δολοφονεί ??

είτε συμφωνείτε ή διαφωνείτε , υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που τους αρμόζει ο θάνατος, δεν είμαστε εμείς όμως αυτοί που θα το αποφασίσουν (καλώς ή κακώς).
    παραδείγματα βλέπουμε σχεδόν καθημερινά.

Mα εδώ μπαίνει και το άλλο ερώτημα .

Καλά τον έναν το κακό περιβάλλον , οι κακές συναναστροφές , η φτώχεια , η απελπισία των έκανε ληστή μερικών χιλιάδων € με αποτέλεσμα να χάνει και τη ζωή του .

Όλα καλά μέχρι εδώ .

Με τον άλλο όμως , της καλής κοινωνίας , του Πανεπιστημίου , του Χαρβαντ και της Οξφόρδης , που έγινε βουλευτής και σε έφερε εδώ που είσαι + είναι ηθικός αυτουργός χιλιάδων αυτοκτονιών και έκλεψε μερικά εκαττομύρια € από όλους μας , τι κάνεις ?

Τελικά είναι το περιβάλλον(κοινωνία) η είναι προδιάθεση στον άνθρωπο οπότε ασχέτως του περιβάλλοντος εγκληματίας θα γίνεις στο τέλος ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος

Μάντεψε τί έγινε μετά...για πότε του έκανε λαβή,τον έριξε μπρούμυτα, του πέρασε χειροπέδες και το πήραν σηκωτό...αν δε το'βλεπα δε θα το πίστευα.

Άριστος επαγγελματίας.
    Αυτό το θεωρείς υπερβολή? γιατί δεν αναιρεί κάτι από αυτό που ανέφερα, θεωρώ την Βρετανική αστυνομία άρτια εκπαιδευμένη κάνοντας τη λιγότερο δυνατή χρήση βίας. Συνήθως οι κουβέντες εκεί τελειώνουν με το που θα του πουν κάποιου, παρακαλώ ακολουθήστε μας.

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προστασια απο το κρυο και τον παγο
    από stavrogin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2006, 20:58
  2. ΣΧετικα Με Το ΑτυΧημα Και Την Υγεια Του Διονυση
    από fire στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 16:38
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2005, 06:33