Απο κλειδι δηλαδη!Μαλιστα δεν το περιμενα καθολου μιας και θεωρουσα οτι το kill switch για αυτον τον λογο ηταν.Ευτυχως πετυχα κατα τυχη ενα θεμα και αρχισα να το ψαχνω.θενκς
Απο κλειδι δηλαδη!Μαλιστα δεν το περιμενα καθολου μιας και θεωρουσα οτι το kill switch για αυτον τον λογο ηταν.Ευτυχως πετυχα κατα τυχη ενα θεμα και αρχισα να το ψαχνω.θενκς
Malaka κλαιω ...!!!
εξατμισεις λαμπακια πλεξουδες κοτσιδακια σπρευ
αφροι λακ ....bmw .. γειτονοι , κλέφτες .
χωριά , .....
να πα να Βαλεις αερα στα λαστιχα .. .
καλοριζικο να το πω ? καλοταξιδο ?
ολα καλα![]()
Μια ερωτηση ακομα.Τωρα που αρχιζει και πεφτει κατω απ τους μηδεν η θερμοκρασια,πρεπει να προσεξω κατι στην μηχανη,οσον αφορα την λειτουργια της και την συντηρηση της?θενκσ
οκε δηλαδη τιποτα το διαφορετικο.θενκ γιου
Παιδιά προφανώς δεν είναι φυσιολογικό να μου καίει 7.7 λίτρα στα 100 εντός πόλης έτσι?Τι μπορεί να φταίει?Αλυσίδα καθαρή και λαδωμένη,λάστιχα φουσκωμένα.Δικάβαλο μόνο στα μισά από τα 100
7.7 ??????????
εισαι σιγουρος οτι μετρησες σωστα?
αν οντως καιει τοσο θα πρεπει να μυριζει παντου βενζινη.
λογικα καποιςο κακορυθμισε το καρμπυρατερ. ανεβαζει σωστα? παρατηρεις καπνο απ την εξατμιση? καποιο κομπιασμα/απροθυμια οταν πατας γκαζι?
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Injection έχει.F650 gs του 2003.Το γέμισα μέτρησα 80 χιλιόμετρα και το ξαναγέμισα και πήρε 6.2 λίτρα...Δεν μυρίζει βενζίνη,δεν βγάζει καπνό από την εξάτμιση.Το γκάζι μου φαίνεται όντως λίγο απρόθυμο με χαμηλές στροφές (κάτω από 3000) αλλά μπορεί να είναι και ιδέα καθώς είμαι και άσχετος![]()
Έχω μετρήσει 3 φορές σε 2 διαφορετικά πρατήρια παντού κλέψιμο?
τοτε παιζει προβλημα..αν δεν το κατεχεις το θεμα μηχανολογικα τοτε σε συνεργειο της εμπιστοσυνης σου..
Οκ παίδες θα πάω για ένα τελευταίο μέτρημα σε ξέμπαρκο πρατήριο.
με 80χλμ η μετρηση θα εχει σχετικα μεγαλο σφαλμα.
Το σφαλμα στη μετρηση καταναλωσης προερχεται κυριως απο την αδυναμια να το γεμισουμε ακριβως μεχρι εκει που ηταν την προηγουμενη φορα. Γι αυτο λεμε γεμισμα καθε φορα μεχρι την ταπα, κι ας μην ειναι στρογγυλο το ποσο πληρωμης. Εγω οταν το μετραω κανω καθε φορα 200χλμ για να μειωσω αυτο το σφαλμα.
Τωρα βεβαια αν εσυ εχεις τετοια καταναλωση δε θα προλαβεις να φτασεις τα 200χλμ. Και παλι το σφαλμα θα σου δινε 0.5λ/100χλμ παραπανω και οχι 2 που εχεις εσυ σε σχεση με μια νορμαλ καταναλωση.
Δοκιμασε και απο ενα τυχαιο βενζιναδικο και αν εχεις παλι τοσο υψηλη καταναλωση το ψαχνουμε αλλιως.
Αν οντως ειναι injection ειναι πολλα τα τινα: Το μπεκ "κατουραει" βενζινη. Λυνεται το θεμα με ογκομετρηση και καθαρισμο. Ο αισθητηρας λ μετραει λαθος και δε διορθωνει ωστε να ειανι στοιχειομετρικο το μιγμα. Αλλαζει ο λ πολυ ευκολα κι ολας, με τι κοστος δεν ξερω.
Υπαρχει και το πολυ κακο σεναριο , να εχεις πολυ χαμηλη συμπιεση στον κινητηρα σου και γι αυτο να καιει τον κωλο του. Απ οτι διαβαζω βεβαια θεωρουνται πολυ αξιοπιστοι οποτε μαλλον ειναι θεμα ψεκασμου το προβλημα.
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!