Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 192

Θέμα: ταξιδάκι με 200+ και γυμνό μοτόρι...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ναι.
    Χέστηκα για την απανταχού fashion police, αλλα το να μοιάζει το μηχανάκι-κ@βλα μου σαν τσίρκουλο προκειμένου να καλύψω ανάγκες που γνωρίζω εκ των προτέρων δεν μπορεί, δεν θα το έκανα.
    Στην κατηγορία τσίρκουλο-καρναβάλι εντάσσω και τις ζελατίνες παρμπριζ, τα top case, τις φτιαχτές σέλες γκαμούτσες για να κάθεται το αίσθημα στο SS, λασπωτήρες, χούφτες κλπ κλπ.

@Aristidis. Εσύ πας με το Hornet, αλλά εγώ με μηχανάκι που μάλλον είναι απ΄τα πιο αεροδυναμικά γυμνά και με πολύ περισσότερη δύναμη απ΄το δικό σου.
    συμφωνώ απόλυτα σε όλα

με μια μικρή ένσταση για τη δύναμη του Hornet, φυσικά και δε συγκρίνεται με το tuono, αλλά στα 170 δε νομίζω ότι καταπονείται ιδιαίτερα ούτως ώστε να καθίσταται δύσκολη η οδήγησή του

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalhsCr
    Ναι.
    Χέστηκα για την απανταχού fashion police, αλλα το να μοιάζει το μηχανάκι-κ@βλα μου σαν τσίρκουλο προκειμένου να καλύψω ανάγκες που γνωρίζω εκ των προτέρων δεν μπορεί, δεν θα το έκανα.
    Στην κατηγορία τσίρκουλο-καρναβάλι εντάσσω και τις ζελατίνες παρμπριζ, τα top case, τις φτιαχτές σέλες γκαμούτσες για να κάθεται το αίσθημα στο SS, λασπωτήρες, χούφτες κλπ κλπ.

@Aristidis. Εσύ πας με το Hornet, αλλά εγώ με μηχανάκι που μάλλον είναι απ΄τα πιο αεροδυναμικά γυμνά και με πολύ περισσότερη δύναμη απ΄το δικό σου.

ooOOOOoooooO Aristidis τι σου ειπε...ΟΟοΟοοΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοο !!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mixalhsCr Προβολή μηνύματος
    ooOOOOoooooO Aristidis τι σου ειπε...ΟΟοΟοοΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοο !!!!
    άστον, όλο λόγια κι αυτός
    σε μια βόλτα δεν έχει έρθει να δει την γλύκα

να με περιμένει κάνα μισάωρο να φτάσω

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    άστον, όλο λόγια κι αυτός
    σε μια βόλτα δεν έχει έρθει να δει την γλύκα

να με περιμένει κάνα μισάωρο να φτάσω
    Kι αμα έρθει, θα τον δείς μια φορά οταν ξεκινάτε και μετα ξανα οταν φτάσετε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Kι αμα έρθει, θα τον δείς μια φορά οταν ξεκινάτε και μετα ξανα οταν φτάσετε.

καλά δεν είναι ανάγκη να είναι ο βύρωνας για να δει αυτή τη γλύκα.... την είδε και προχτές στην χαλκίδα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    καλά δεν είναι ανάγκη να είναι ο βύρωνας για να δει αυτή τη γλύκα.... την είδε και προχτές στην χαλκίδα....
    ρε μη βγάζεις βρώμα, πρώτος έφτασα

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Για πόση ώρα?
    αυτο ψαχνουμε να βρουμε...
    επειδη δεν ειμαστε ιδιοι, ο καθενας εχει διαφορετικη κ@υλα, αντοχη, μαζοχισμο...

εγω μπορει να μπορω 3 ωρες συνεχομενα, ο Αριστειδης 1,5 ωρα και εσυ ενα 5ωρο να το βγαζεις χαλαρα...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    με μια μικρή ένσταση για τη δύναμη του Hornet, φυσικά και δε συγκρίνεται με το tuono, αλλά στα 170 δε νομίζω ότι καταπονείται ιδιαίτερα ούτως ώστε να καθίσταται δύσκολη η οδήγησή του
    Δεν είπα οτι γίνεται δύσκολο στην οδήγηση. Κουράζει περισσότερο τον αναβάτη γιατί δουλεύει ψηλά και δεν έχει την ροπή των V2 1000 που δουλεύουν "ξάπλα" σ΄αυτά τα χλμ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Βγάζει το 400ρι bross 220 κοντερίσια που το 600 hornet δεν θα δει ποτέ στη ζωή του....

Πάω στο διπλανό χωριό, εδώ δεν έμεινε κανένας.
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 25/10/2013 στις 11:06.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Βγάει το 400ρι bross 220 κοντερίσια που το 600 hornet δεν θα δει ποτέ στη ζωή του....

στάσου, μύγδαλα !

Δεν είπα οτι γίνεται δύσκολο στην οδήγηση. Κουράζει περισσότερο τον αναβάτη γιατί δουλεύει ψηλά και δεν έχει την ροπή των V2 1000 που δουλεύουν "ξάπλα" σ΄αυτά τα χλμ.
    πρέπει να είναι περίπου στις 8000 rpm, είναι λίγο πρηξ@ρχ@δ@κ@ αλλά ανεκτό (και για να στο λέω εγώ, φαντάσου )

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αυτο ψαχνουμε να βρουμε...
    επειδη δεν ειμαστε ιδιοι, ο καθενας εχει διαφορετικη κ@υλα, αντοχη, μαζοχισμο...

εγω μπορει να μπορω 3 ωρες συνεχομενα, ο Αριστειδης 1,5 ωρα και εσυ ενα 5ωρο να το βγαζεις χαλαρα...
    Ναι οκ όλα είναι πιθανά, αλλά στο τελευταίο υπερβάλλεις. Καμμια ώρα αντέχω συνεχόμενα στην τελική του και μετά μουδιάζει ο καρπός απ΄το καρύδωμα.
    Το θέμα της κουβέντας δεν κατάλαβα καλά...

Το αν το CB-1 μπορεί να πηγαίνει μ.ω.τ 180 σε ταξίδι?
    Η αντοχή του καθένα μας στον αέρα?
    Το αν τα γυμνά ταξιδεύουν σαν Busa (ή έστω σαν SS) στα 200?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Βγάζει το 400ρι bross 220 κοντερίσια που το 600 hornet δεν θα δει ποτέ στη ζωή του....

δεν ξέρω τι λες πάντως στο δικο μου το χορνετ τα είχα δει αρκετες φορές

α, και με τον Σταυρό μετρήσαμε το cb και το κοντέρ του daytona έδειξε τα 200, τώρα αν ο τυφώνας ήταν ευνοϊκός ή όχι, δεν θυμάμαι

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    δεν ξέρω τι λες πάντως στο δικο μου το χορνετ τα είχα δει αρκετες φορές

α, και με τον Σταυρό μετρήσαμε το cb και το κοντέρ του daytona έδειξε τα 200, τώρα αν ο τυφώνας ήταν ευνοϊκός ή όχι, δεν θυμάμαι
    ....και την παναγια μαζι ........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Πώς είναι δυνατόν όμως να συζητιούνται 2 ή 3 διαφορετικά αντικείμενα στο ίδιο θέμα;
    Άλλο θέμα είναι η ταχύτητα που μπορεί να ταξιδέψει το ευγενές του έντο με τη μόντα που έχει κάνει, άλλο τι μπορούν να κάνουν γενικώς τα γυμνά και άλλο τι αντέχει ο οποιοσδήποτε αναβάτης για γρήγορο ταξίδι (τι είδους μηχανάκι και τι ταχύτητα ταξιδιού).

1. Για τη μόντα του έντο που παρατηρούσα πρόσφατα, και χωρίς να μπορώ να εκφέρω καλύτερη άποψη αφού δεν το έχω οδηγήσει, προφανώς για να πηγαίνει όπως πηγαίνει μάλλον το έχει ρυθμίσει καλά.
    Για το αισθητικό κομμάτι: ισχύει το "περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα". Σε κάποιον μπορεί να μην αρέσει, όπως μπορεί να μην αρέσει και το μπικίνι που έχω φορέσει εγώ (για μασκάκι μιλάω, όχι για μαγιό), αλλά μέχρι εκεί αφορά τον οποιοδήποτε άλλο, από τη στιγμή που το μασκάκι είναι τοποθετημένο με ασφάλεια και που αποδίδει αυτό που χρειάζομαι. Το αν αποδίδει αυτό που χρειάζομαι για να πάω ένα μακρύ γρήγορο ταξίδι, το ξέρω μόνο εγώ που το οδηγάω.
    2. Για το τί μπορούν να κάνουν τα γυμνά σε ταξίδι: μπορεί να αναφερόμαστε στα γυμνά ως μια ενιαία κατηγορία, αλλά μάλλον από μηχανή σε μηχανή υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Και σίγουρα δεν καίνε όλα το ίδιο πχ στα 180. Και το cb1 άλλων δεκαετιών γυμνό είναι, όπως και το streettriple, hornet, gsx1400, cb1300 cb900, b-king. Κάθε μια απο αυτές έχει τις δικές της ιδιότητες σε υψηλές ταχύτητες και έχοντας ταξιδέψει με το cb1300 δε σημαίνει πως ξέρω πως είναι να ταξιδεύεις με το b-king ή το cb1. Άλλωστε σε κάποιες απο αυτές είναι εύκολο να βάλεις κάποιο μασκάκι που να αποδίδει ενώ σε άλλες τρέχα γύρευε να βρεις aftermarket. Θυμάμαι ταξίδι με magna 500 το '95, όπου η μηχανή έγραφε 200 στο κοντέρ αλλά μετά τα 140 ουσιαστικά πάλευες με τον αέρα, με τον εξοπλισμό της εποχής βέβαια... Και μια ζελατίνα kappa έκανε μεγάλη διαφορά!

3. Ως προς τις δυνατότητες του αναβάτη για ταξίδι με γυμνό και υψηλές ταχύτητες: φυσική κατάσταση, διάθεση, ιδιοσυγκρασία, ικανότητες, προσωπική κ@υλα και άλλες παράμετροι όπως ο σωστός εξοπλισμός, παίζουν μεγάλο ρόλο.
    Προσωπικά, πρόσφατα έκανα μεγάλο ταξίδι με γυμνό (cb1300), χωρίς να έχω καλύτερη φυσική κατάσταση από πολλούς εδώ μέσα. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν είχα το fjr του Σπύρου θα το είχα κάνει με λιγότερες στάσεις για βενζίνη και αρκετά πιο άνετα και ξεκούραστα στις ίδιες ταχύτητες (από 140 ως 200 και κυρίως στην περιοχή 160-180), όμως δεν θα ένιωθα το ίδιο. Αυτός είναι ο παράγοντας κ@υλα και ιδιοσυγκρασία. Εμένα μου αρέσει να βλέπω τον ανοιχτό δρόμο γύρω μου χωρίς πλαστικά πάνελ στο οπτικό μου πεδίο (πέρα από το μασκάκι) και να είμαι έξω από τη μηχανή στον αέρα, με καλό εξοπλισμό βέβαια που αγόρασα για τέτοια χρήση. Άλλαξα 3 κράνη για να πετύχω αυτό που αποδίδει καλύτερα στη μηχανή που χρησιμοποιώ και πιθανόν αν κρατούσα το προηγούμενο κράνος μου να έλεγα τώρα πως ταξίδι με γυμνό δεν γίνεται πάνω από 140 χαω.
    Γενικώς η κ@υλα σε οδηγεί να κάνεις πράγματα που φαίνονται δύσκολα, όπως όλοι γνωρίζετε. Όταν αυτό που πας να καβαλήσεις σου τη δίνει, τότε δεν πα να είναι άσχημο, δύσκολο, βαρύ, αντιοικονομικό κτλ, θα το πάρεις, θα το πας 1000 χιλιόμετρα και θα το γουστάρεις.

Sorry για το mega post...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Ναι οκ όλα είναι πιθανά, αλλά στο τελευταίο υπερβάλλεις. Καμμια ώρα αντέχω συνεχόμενα στην τελική του και μετά μουδιάζει ο καρπός απ΄το καρύδωμα.
    Το θέμα της κουβέντας δεν κατάλαβα καλά...

Το αν το CB-1 μπορεί να πηγαίνει μ.ω.τ 180 σε ταξίδι?
    Η αντοχή του καθένα μας στον αέρα?
    Το αν τα γυμνά ταξιδεύουν σαν Busa (ή έστω σαν SS) στα 200?
    το θεμα της κουβεντας...αν εχω καταλαβει και εγω καλα...
    ειναι κατα ποσο μπορουν τα γυμνα με μια προσθηκη οπως η ζελατινα, να μπορουν να ταξιδεψουν για καμποση ωρα με 200χλμ...
    το ολο θεμα ξεκινησε με το sd 1290 και επειδη ο endopandou εχει κανει την πατεντα στο δικο του το sd με την ζελατινα και αλλαξαμε λιγο μοτο, διαπιστωσα οτι μπορεις να πηγαινεις με 200 και 220 σε ολο το "ταξιδι" Χαλκιδα -Αθηνα...και υπ'οψιν, δεν μπορουσα να σκυψω ακριβως πισω απο την ζελατινα, επειδη ειχε την καμερα στο ντεποζιτο...και δεν μιλαμε για καμια gopro...αυτη πρεπει να ειχε και ο Κολοκοτρωνης στα Δερβενακια (για να καταλαβεις το μεγεθος της)...

αν εγω μπορω να πηγαινω τερμα γκαζι μεχρι την Χαλκιδα, αλλος μεχρι την Λιβαδεια, αλλος μεχρι την Λαμια και καποιος τελευταιος μεχρι την θεσ/νικη, ειναι θεμα ανθρωπου...

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Με υπομονή και φαντασία!!!!!!
    από DoctorS στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2005, 19:44
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2005, 22:21
  3. Και ΣυνεΧιζω Με Μπλουζακια Και ΟΧι Μονο....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 11:17
  4. Μου το στειλανε με μελι......και το μοιραζομαι μαζι σας!!
    από almalibera στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:32
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ