Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 246

Θέμα: αγορα τσοπερ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Εγω στη θεση σου θα κανα τα γλυκα μάτια στον : http://www.moto.gr/forums/showthread...ighlight=rebel
    Nicely said!

Μέλος
    την καλησπερα στα παιδια και τα νεοτερα μου.
    RORY πηγα σημερα στην γιαμαχα της περιοχης μου και ειδα απο κοντα την ybr125.
    πολυ καλη ομολογω κι απ οτι μου ειπαν κι εκει,ευκολη αρκετα στην οδηγηση.ανεβηκα κι ολας! χεχεεχεχε μεγαλες στιγμες εζησα λεμε!
    την βρηκα μια χαρα στο βαρος και το υψος της (μυτακια εκανα βεβαια για να πατησω κατω αλλα οκ την ελεγχα).
    μου εκανε μια προσφορα (λεει) 2190 απο 2450 που ειχε (αν δεν με παραμυθιαζε εννοειται) και ηταν καινουρια φυσικα.δε θα ελεγα οχι για μια καινουρια σ αυτο το ποσο αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα σαν πρωτη μου να ειναι μεταχειρισμενη κι αργοτερα που θα εχω αποκτησει την εμπειρια να επαιρνα κατι καλυτερο...χμμμ δεν ξερω τι ειναι σωστοτερο...μπερδευτηκα λιγο γιατι μ αρεσε η ατιμη.
    εχω μπει σε σοβαρες σκεψεις να την παρω αλλα θα το κοιταξω και λιγο ακομα.

θελω να δοκιμασω την ninja και την cbf .σιγουρα κι ενα ρεμπελακι,μαγκνα ή βιραγκο πριν βγαλω την αποφαση (αν και πιστευω,οτι τελικα λογω του οτι ειναι δυσκολες μηχανες,οπως λετε,αν και με υπεροχο στυλ, μαλλον δεν ειναι καλη ιδεα για το ξεκινημα μου)
    θα δοκιμασω και 250αρια κι αν δω οτι δεν τα παλευω θ'αρχισω με το 125αρι....και βλεπουμε....

αυτες τις μερες ξεκιναω για το διπλωμα.14 ωρες πορειας πρεπει να κανω (λεει)...
    η αγωνια μου....απεριγραπτη!σαν τα παιδακια που παιρνουν ποδηλατο ενα πραμα!
    Τελευταία τροποποίηση από zinia; 30/10/2013 στις 23:43.

Παλαιό μέλος
    Πάρε τη μηχανή που σου αρέσει οπτικά και όλα τα άλλα έρχονται.
    Αν την βλέπεις το πρωί και τη γουστάρεις, αν σταματάς στο φανάρι και νιώθεις ότι έχεις την ωραιότερη μηχανή από όσες είναι γύρω σου ή αν δεν σκέφτεσαι πώς θα ήταν να οδηγάς αυτή που πάντα ήθελες, τότε έχει κάνει τη σωστή επιλογή.

Τα περί φρένων, αν στρίβει, αν έχει μεταξόνιο νταλίκας κτλ είναι να είχαμε να λέγαμε. Δεν θα πάρεις πχ ένα virago και θα οδηγάς χωρίς αύριο, ξέρεις τι πήρες και ξέρεις και τα ελαττώματά του. Αλλά το γουστάρεις και σου αρκεί.

Επίσης, ybr - ninja - cbf και virago - shadow - dragstar είναι η μέρα με τη νύχτα.
    Όχι μόνο σαν μηχανές, αλλά κυρίως σαν φιλοσοφία οδηγού. Ξεκαθάρισε πρώτα τι θέλεις από τη μηχανή (και τι θέλει η μηχανή από εσένα) και μετά βγαίνεις βόλτα να κοιτάξεις μοντέλα.
    Τελευταία τροποποίηση από yianyian; 31/10/2013 στις 02:04.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    Nicely said!
    καλημερα

πολυ ενδιαφερουσα μηχανη.

σ ευχαριστω πολυ!

custom-cruiser
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zinia Προβολή μηνύματος
    καλημερα

πολυ ενδιαφερουσα μηχανη.

σ ευχαριστω πολυ!
    o yianyian σου εδωσε την καλυτερη λυση-απαντηση..Πρεπει πρωτα να κατασταλαξεις...Το ybr το χει προσφορα η yamaha εδω και λιγο καιρο στα 2250 μαζι με τις πινακιδες.Το νιντζα αστο στην ακρη καλυτερα...Πολυ καλη μηχανη, δε λεω....(εγω τους αφορισμους και τους χαρακτηρισμους τους αποφευγω για τις κατηγοριες-μοτο που δε μ' ενδιαφερουν...Δεν ειμαι βλεπεις πρωτομαστορας συνεργειου να τα ξερω ολα...)αλλα νομιζω οτι ταιριαζει σε εναν νεαρο περισσοτερο...παρα σε μια γυναικα...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yianyian Προβολή μηνύματος
    Πάρε τη μηχανή που σου αρέσει οπτικά και όλα τα άλλα έρχονται.
    Αν την βλέπεις το πρωί και τη γουστάρεις, αν σταματάς στο φανάρι και νιώθεις ότι έχεις την ωραιότερη μηχανή από όσες είναι γύρω σου ή αν δεν σκέφτεσαι πώς θα ήταν να οδηγάς αυτή που πάντα ήθελες, τότε έχει κάνει τη σωστή επιλογή.

καλημερα.
    με καλυψες απολυτα....το μονο σιγουρο πως ΜΟΝΟ μ αυτην την εκδοχη θα επιλεξω καποια.

Τα περί φρένων, αν στρίβει, αν έχει μεταξόνιο νταλίκας κτλ είναι να είχαμε να λέγαμε. Δεν θα πάρεις πχ ένα virago και θα οδηγάς χωρίς αύριο, ξέρεις τι πήρες και ξέρεις και τα ελαττώματά του. Αλλά το γουστάρεις και σου αρκεί.

το να ειναι "παλιο" διολου δε μ απασχολει.μ αρεσει κι ολας!τα "ελλατωματακια" τα 'χω στο προγραμμα και δεν τα υπολογιζω.παρ' ολα αυτα "θεωρω" πως το να παρω μια μηχανη που ναι μεν θα με τρελαινει,αφετερου δε θα μπορω να την κουμανταρω (λογω βαρους ή ο,τι αλλο) καθως αυτο μ ενημερωνουν οι περισσοτεροι,δεν θα ηταν λογικο για εναν βασικο λογο.αυξανω τον κινδυνο.

Επίσης, ybr - ninja - cbf και virago - shadow - dragstar είναι η μέρα με τη νύχτα.
    Όχι μόνο σαν μηχανές, αλλά κυρίως σαν φιλοσοφία οδηγού. Ξεκαθάρισε πρώτα τι θέλεις από τη μηχανή (και τι θέλει η μηχανή από εσένα) και μετά βγαίνεις βόλτα να κοιτάξεις μοντέλα.
    φυσικα και ειναι μερα με νυχτα.ως τωρα δεν γνωριζα καν καποια αλλη κατηγορια στα μετρα μου γι αυτο και ρωτησα και βγηκα στη βολτα (θελω να πιστευω πως δεν ηταν ειρωνικο) για να δω μοντελα που μου προταθηκαν.δεν αποκλειω μια αλλη κατηγορια αρκει να μ αρεσει οσο η custom και να "μπορω" να την ελεγχω.αυτο δε σημαινει (εννοειται) πως θα επιλεξω κατι με "μιση" καρδια μονο και μονο για να παρω μηχανη.δεν ξερω τι εννοεις πως χρειαζεται ενας οδηγος να ξερει για να ξεκαθαρισει τι θελει...
    προσωπικα το μονο που ξερω (με σιγουρια) ειναι πως ηρθε ο καιρος να πραγματοποιησω ενα μου ονειρο και δεν εχω σκοπο να μην μπορω να το χαρω...εχοντας επιλεξει κατι που μονο οπτικα ή εγκεφαλικα θα με φτιαχνει.αρκει?....

σ ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες σου

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RORY FOR EVER Προβολή μηνύματος
    εγω τους αφορισμους και τους χαρακτηρισμους τους αποφευγω για τις κατηγοριες-μοτο που δε μ' ενδιαφερουν...Δεν ειμαι βλεπεις πρωτομαστορας συνεργειου να τα ξερω ολα...)
    Rory καπου τα χεις μπλέξει.
    Κανενας δεν αφόρισε, ούτε το παιξε ξερόλας και μόνον εσύ έχεις το πρόβλημα, οπότε ας σταματήσει εδω.

zinia αν πας για YBR ισως να δείς και το 250, με λίγα παραπάνω χρήματα θα σε πηγαίνει πιο άνετα σε μακρινές εξορμήσεις.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μέλος
    o yianyian σου εδωσε την καλυτερη λυση-απαντηση..Πρεπει πρωτα να κατασταλαξεις...Το ybr το χει προσφορα η yamaha εδω και λιγο καιρο στα 2250 μαζι με τις πινακιδες.Το νιντζα αστο στην ακρη καλυτερα...Πολυ καλη μηχανη, δε λεω....(εγω τους αφορισμους και τους χαρακτηρισμους τους αποφευγω για τις κατηγοριες-μοτο που δε μ' ενδιαφερουν...Δεν ειμαι βλεπεις πρωτομαστορας συνεργειου να τα ξερω ολα...)αλλα νομιζω οτι ταιριαζει σε εναν νεαρο περισσοτερο...παρα σε μια γυναικα...
    καλημερα RORY
    αρα αληθεια μου ειπε για την προσφορα.οκ δε θα κοιταξω καθολου νιντζα να μην το μπλεξω και περισσοτερο.
    θα ηθελα ν ανεβω και στις αλλες και θ αποφασισω αν επιλεξω custom ή οχι.
    αν καταληξω σε ybr ή cbf,λες μεταχειρισμενη (γι αρχη) ή καινουρια?

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Κανενας δεν αφόρισε, ούτε το παιξε ξερόλας και μόνον εσύ έχεις το πρόβλημα, οπότε ας σταματήσει εδω.

zinia αν πας για YBR ισως να δείς και το 250, με λίγα παραπάνω χρήματα θα σε πηγαίνει πιο άνετα σε μακρινές εξορμήσεις.
    καλημερα.ναι αν καταληξω σε ybr θα δοκιμασω και την 250.απλα για καινουρια 250αρα δεν το συζηταω καν!

custom-cruiser

τι να γινει...εγω τα βλεπω απο τη δικη μου οπτικη γωνια...ισως με κουρασε η οικονομικη κριση(!ωραια δικαιολογια,ετσι?)ισως με κουρασε το να ακουω τα ιδια και τα ιδια με το γνωστο εμπεριστατωμενο υφος "θα σε πιασει η μεση σου μ' αυτες τις μηχανες...ειναι βαριες...δε στριβουν...δε φρεναρουν..." και αλλα τετοια ανεκδοτα!Οχι, φιλε μου κανενα απολυτως προβλημα δεν εχω...Αν αποκτησω θα εξοστρακιστω μονος μου απο το φορουμ...

custom-cruiser

Και κατι ακομη και το σταματαω...για μενα υπαρχει ενας αγραφος κανονας που ειναι πιο δυνατος απο οποιεσδηποτε οδηγιες καλης συμπεριφορας...Η αλληλεγγυη και ο σεβασμος αναμεσα σε ολους τους μοτοσυκλετιστες, ανεξαρτητα απο το τι οδηγουν(παπακι,σκουτερ, τσοπερια?!? η το τελευταιο ξυραφενιο ss που σαρωνει τα παντα στο περασμα του...)απο τα 14 ετσι νιωθω...Την καλημερα μου σε ολους...

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Νταξ, η αλήθεια είναι το φόρουμ δεν είναι chopper friendly. Το έχω παρατηρήσει κι εγώ σε ουκ ολίγα παρόμοια νήματα που μπαίνει κάποιος να ρωτήσει για τσόπερ και οι 9 στους 10 αντί να του απαντήσουν για αυτό που ρωτάει, τον σπρώχνουν προς street ή on-off. Είναι μια πραγματικότητα, τι να κάνουμε;

Μέλος
    τι να γινει...εγω τα βλεπω απο τη δικη μου οπτικη γωνια...ισως με κουρασε η οικονομικη κριση(!ωραια δικαιολογια,ετσι?)ισως με κουρασε το να ακουω τα ιδια και τα ιδια με το γνωστο εμπεριστατωμενο υφος "θα σε πιασει η μεση σου μ' αυτες τις μηχανες...ειναι βαριες...δε στριβουν...δε φρεναρουν..." και αλλα τετοια ανεκδοτα!Οχι, φιλε μου κανενα απολυτως προβλημα δεν εχω...Αν αποκτησω θα εξοστρακιστω μονος μου απο το φορουμ...
    δεν ειναι τυχαιο που ενω εχουν σταματησει να βγαινουν...ακομα τις προτιμουν και παραμενουν σ αυτες!
    μακαρι να διαπιστωσω οτι τελικα μπορω να την οδηγω απροβληματιστα.ως τωρα μονο οπτικα τις καμαρωνω...

custom-cruiser
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zinia Προβολή μηνύματος
    δεν ειναι τυχαιο που ενω εχουν σταματησει να βγαινουν...ακομα τις προτιμουν και παραμενουν σ αυτες!
    μακαρι να διαπιστωσω οτι τελικα μπορω να την οδηγω απροβληματιστα.ως τωρα μονο οπτικα τις καμαρωνω...
    Γεια σου και παλι ζηνια...Εναν απειρο η αρχαριο αναβατη η μια γυναικα οπωσδηποτε πρεπει να τους προβληματιζουν το βαρος η το υψος της σελας...Κι επειδη δεν τα εχω μπλεξει καθολου,,, σε συμβουλευω να μη βιαστεις αλλα να καβαλησεις αρκετες μηχανες πριν καταληξεις καπου οριστικα...Η μοτο για μενα ειναι παθος, λατρεια, ψυχαγωγια, τροπος ζωης και ψυχωση και οχι κουραστικο επαγγελμα...Εδω θα ειμαστε να τα ξαναλεμε...

Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 01:18
  3. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic