ρε παιδιά ήμαρτον......
ώρες ώρες όχι sniper, απόσπασμα στην καισαριανή χρειαζόμαστε.......
ρε παιδιά ήμαρτον......
ώρες ώρες όχι sniper, απόσπασμα στην καισαριανή χρειαζόμαστε.......
Kαι μετα θα φταινε οι κακοι Moderators.
Εδω πρεπει να βρουμε τι κοινο εχουμε ρε παιδια και οχι τροπους για να φαγωνομαστε.Για ηρεμηστε,μην τα παιρνετε ολα τοσο στα σοβαρα.Καντε λιγο πλακα να χαλαρωσουμε ολοι.Δεν χορτασατε γκρινια και μιζερια απο την καθημερινοτητα σας?
Ολοι στους ιδιους δρομους ταξιδευουμε.
Οσα χρονια γραφω δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με κανεναν moderator,με κανενα μελος,και κανενα προβλημα γενικα γιατι σεβομαι ολα τα μελη,και μιλαω οπως πρεπει.γκρινια και μιζερια δεν εχω,και ηρεμος ειμαι,αλλα δεν μπορω και να διαβαζω βλακειες και να τις κανω και κορνιζα....
Ρε Γιωργο..........
Να μπω λιγο στην λογικη σου
Τις βλακειες αν θες τις διαβαζεις αν θες οχι δικαιω.μα σου-κατα το αλλο θρεντ με βαση δικη σου λογικη σχολιο-<αφου τους εθιγε ο παστιτσιος μα μην τον διαβαζαν-δικιμασε να κανεις το ιδιο
Δεν ειν κακο
Εκτος αν κρατας μανιατικο που εθιξα το μοτο σου
Απο εκει και περα ολοι οσοι μου την<λετε>εισαστε οι απολυτα νομιμοι και σωστοι?
Το λοιπον εγω την αντιπαραθεση την σταματαω εδω
Ολοι οσοι τσιγκλατε σας παρακαλω βρειτε αλλο θεμα μπας και βρεθω με κανα δυο ατομα που με ενδιαφερουν να γνωρισω
Καλο σου ταξιδι ρε Μητσο. προσοχη με αυτον τον Χιο τα χειροτερα διαβαζουμε εδω μεσα...![]()
Πιστευω οτι θα τα<βρουμε>μεταξυ μας...
Eχω μερικες ερωτησεις προς απαντες γτ εχασα την μπαλα...
1)ΠΟΙΟΝ απο εσας εχει σταματησει αστυνομικος ενω πηγαινατε με 200χλμ??? Σιγα μη σας προσπερασε και σας περιμενε κ στην διασταυρωση
ΣΣ: Οι καμερες δεν πιανονται,αλλωστε αυτες φωτογραφιζουν απαντες,δε το σκεφτονται εκεινη την στιγμη αν εισαι ενστολος ή οχι
2)Απο ποτε το Στρωμα παει κατω απο 150km? Ειχα την εντυπωση οτι απο τοσο ξεκινα το κοντερ του... Δεν εχω δει κ πολλα βεβαια αλλα του ΝΙΟ234629384798237 ετσι ειναι
Αρα τα 200 μια χαρα ειναι για στρωσιμο
3)Τα 150-160 γτ δε σας φαινονται παρανομα(που ειναι!!!) και σκαλωνεται με τα 200? Υπαρχει λιγο παρανομος και πολυ παρανομος? Κατι σαν το ολιγον εγκυος ας πουμε???
4) Και τελος παντων,ποιος ταξιδευει στην εθνικη με κατω απο 150(Η Πατρων-Κορινθου δε νομιζω να λογιζεται απο κανενα ως εθνικη ε!!! )???
(Εκτος εμου ,ενεκα ιταλικου που μπορει να σκορπισει ανα πασα ωρα)
5)Οσοι ειχατε/εχετε leasing αυτοκινητο μην μου πειτε οτι το προσεχετε σαν το δικο σας ,γτ θα ανεβω στην ταρατσα και θα σαλτισω!
Αφτια, ειπα να γραψω και εγω κατι μιας κ ειχα καιρο, ειναι δυσκολες εποχες γεροντια μου![]()
Τελευταία τροποποίηση από camen; 01/02/2014 στις 15:58.
Ρωτησα απο κατοχους στρομ να μαθω σε συγκριση με το μανιουαλ
Τα υπηρεσιακα που περασαν απ τα χερια μου
Τα προσεχα περισοτερο απ τα δικα μου
Και θα θελα η τυπισα της φωτο να μου δωσει τα κλειδια του στρομ και να την παω βολτα