Μητσε,τι cbf τι cbr ρε λαλακα...ενα γράμμα διαφορα ειναι,πως κανεις ετσι;;!!!αντε,ξεκουβαλα!!!
Here I am,on the road again.......
Τώρα να πω και για τη δική μου περίπτωση..
Το σκέφτομαι και με ψήνει πολύ η φάση, ένα παραπάνω επειδή από Δευτέρα ξεκινάει δουλειά. Έχω όμως και το κορίτσι που δεν παίζει να την αφήσω μόνη ανήμερα Κυριακής..
Λογικά -και εφόσον ψηθεί κι εκείνη βέβαια- δεν παίζει θέμα αν φέρω και γυναίκα μέσα στο ΚΨΜ έτσι;![]()
Ωραία κύριοι (Μήτσο ξέρεις, μένω ανήσυχος), λίαν συντόμως έχω απάντηση και δια εμάς!
Έχω και πρόταση: Μήτσος παίρνει gsx του pap, pap παίρνει cbf του Σώτου, Σώτος παίρνει Τρανσάλπ ΕΦΤΑΚΟΣΣΙΑ (), Μάκης-Αγάπη καβαλάνε vfr του Σώτου όχι τίποτα άλλο, να την πείσουμε για τη σέλα δηλαδή..Ε;Ε;Ε;
![]()
Τελικα θα με πει κανεις τι θα κανεται?Θα πατε και που?
Να ξερω αν πρεπει να ζηλευω ,η οχι.
Παντως αυτοι που θα πανε καλα θα περασουν Πανο μου.
Ρεμαλια φωτο θελουμε.![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Το που το είπε ο Σπύρος, το ζωγράφισε ο.. ξεχνάω ποιός, δεν το τροποποίησε ο Παπ, το ποιοί όπως βλέπεις ακόμα το ψάχνουμε. Πάντως καλά θα περάσουμε...
Οι μεγάλες εκδρομές, δεν ξέρω αν το έχΟΥτε αντιληφθεί, είναι αποτρεπτικές για το πλας ουάν, συνήθως βαριέται/κουράζεται. Αλλά αυτή είναι "μικρομεσαία" οπότε βολεύει για δικάβαλα.
@Ελένη έχεις απόλυτο δίκιο στο περί σχετικότητος, αποδεικνύεται καθημερινά.
@Τεό θα γελάω για πολύ καιρό με αυτό που -άθελά σου- έγραψες... ΧΟ ΧΟ ΧΟ. Κατά παράδοση πάντως, φωτό σε εκδρομές του Σπύρου δεν βγαίνουν πολλές. Ή καμμία.