Περαστικά παιχταρά![]()
Περαστικά παιχταρά![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
Περαστικά και αγύριστα ρε Χάρη.
Γρήγορη ανάρρωση να έχεις και όλα να πάνε καλύτερα από καλά.
Περαστικά και ποτέ ξανά.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ευχαριστώ πολύ ρε παλουκαρια![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Περαστικά κ' γρήγορα να'ναι ,φίλε μου.
Και Πάντα Όρθιος απο δω κ πέρα σου εύχομαι.![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Ρε πούστη μου σε γκαντέμιασα με τόση αποθέωση τις προηγούμενες ημέρες...
Περαστικά ρε φίλε και γρήγορα όρθιος!![]()
I suppose it will all make sense when we grow up
Περαστικα και σιδερενιος!!!
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
ρε σεις παιζει επιστροφη στην εταιρια του προβληματικου μοντελου που ακουει στο ονομα χαρης και αντικατασταση του μπας και βρουμε υσηχια με τον κοπανο?
νεα απο το μετωπο:
αφου το χειρουργιο του σαββατου πηγε αριστα περιμεναμε να βγουμε τη δευτερα. ο υψηλος πυρετος ομως δεν το επετρεψε.
καναμε υπομονη μεχρι να περασει μια μερα απυρετος αλλα ο πυρετος (38+) επεμενε παρα την αντιπυρετικη αγωγη.
χτες το πρωι ο χαρης παραπονεθηκε για πονο στο στηθος και μετα απο αξονικη με σκιαγραφικο ο πνευμονολογος (και συναδελφος μου απο αλλου) γιαννης κοκκονουζης ηρθε το βραδυ στο δωματιο και μας ενημερωσε για την αμφοτεροπλευρη πνευμονικη εμβολη που παρουσιαστηκε!
τι ειναι η πνευμονικη εμβολη?
-οτι ειναι για τον καρδιοπαθη το εμφραγμα, ακριβως το ιδιο αλλα στα πνευμονια. και ναι ειναι σοβαρο αλλα ευτυχως αντιμετωπισιμο. παρουσιαζεται συχνα σε μετεγχειριτικους ασθενεις και δεν ειναι κατι που εκπλησει αλλα παρ' ολα αυτα θα μπορουσε και να μην εχει εμφανιστει και να ειναι ολα πολυ πιο ευκολα.
κατοπιν αυτων εχει παραταθει η παραμονη στο νοσοκομειο και μαλιστα με απαγορευση κινητοποιησης (δλδ στο κρεββατι μονιμα μεχρι νεοτερας), αντιπηκτικα (που ουτως η αλλως εκανε) και συνεχιση τις αγωγης με χαπια για το λιγοτερο 6 μηνες, αντιβιωσεις/ορους και μασκα οξυγονου για να ηρεμει απο τους πονους στην περιοχη της θωρακικης χωρας.
αυτα και καλη τυχη μαγκα!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Έλα ρε Χάρη γαμώτο, τι ταλαιπωρία είναι αυτή; Περαστικά, περαστικά, περαστικά λέμε.
safety doesn't happen by accident