ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..........ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Κι έμεινα άπ' έξω..?????????????????
![]()
lipon protino na kanoume dikastiko thread me dimosious katigorous dikigorous proedrous ta panta ke ka8e fora pou iparxi kapio 8ema na ekdikazete i periptosi ke fisika i enorkoi na apofasizoun ke i kini gnomi na epireazi tis katef8insis.. etsi 8a imaste dikeoi ke ka8e apofasi 8a ine katopin dimokratikon ke nomo8etikon orion...
protino na oristi ke na psifisti to sintagma tou moto.gr...
mono min vazete asximous gia nomo8etes tous epireazi to komplex tous
o biron tora...afto to pedi mono gia texnikos kaftira kani![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
η δικη μου αποψη χωρις να ξερω ποιο ηταν το θεμα που ξεκινησε αυτο το νημα ειναι οτι δεν πρεπει να σβηνεται τιποτε. ο καθενας δικαιουται να εχει την αποψη του. εγω γελαω με τα αστεια και χιουμοριστικα περι θρησκειας? ποιος ειναι αυτος που θα μου το στερησει? εχει και κανονες το χιουμορ κι η σατιρα? πολλες συζητησεις δεν τις διαβαζω. πολλα μηνυματα επισης. ηδη χαραμιζω πολυ απο τον χρησιμο χρονο μου στο φορουμ. μια ανακατασκευη ξεκιναω να διαβαζω κι εχωεξαρτηθει. κι αυτο το γαμοκουμπο που λεει τελευταια νεα να το βγαλετε.. με αποπροσανατολιζει. μπλεκομαι σε ασχετεσς με τον σκοπο μου συζητησεις σαν κι αυτην. και θα σας κανω μηνυση για αποπλανηση και σπαταληση χρησιμου χρονου.
τελικα συμφωνω με την προταση της θετικης κι αρνητικης ψηφου. αυτοματο κοψιμο πουθενα αλλα οταν οι αρνητικες μαζευτουν πανω απο ενα οριο 50 ισως, αν ο ο ιδιος ο χρηστης δεν αναρωτηθει τ στο διαολο, να του το υποδειξει καποιος μοντ. ομορφα κι ωραια. χωρις μπαν και καμπαν. δεν ζητω απο τους μοντ να κανουν τον προσωπικο ψυχολογο τους καθενος. ηδη σπαταλανε παρα πολυ απο τον χρονο τους εδω μεσα. απλα ενα φιλε ξεφευγεις εχεις 50 - προσεξε το ειναι αρκετο. παω ξανα στο γκαραζ μου να συνεχιοσω τις ανακατασκευες μου. θα σας παρακολουθω απο το πισι μου εκει.
Το θέμα που ξεκίνησε αυτό το νήμα είναι πως κλειδώθηκε μια συζήτηση που πήγε να γίνει κώλος πριν όμως να γίνει κώλος και ενώ κάποιοι (λίγοι) συζητούσαν ακόμη σαν άνθρωποι. Και το παρόν θέμα δεν διαπραγματεύεται το αν δικαιούμαστε να λέμε για τη θρησκεία, αυτό ήταν στη συζήτηση που πήγε να γίνει κώλος και κλειδώθηκε.
Το παρόν θέμα διαπραγματεύεται το αν καλώς κλειδώνεται ένα θέμα πριν να γίνει κώλος, αν θα πρέπει πρώτα να γίνεται κώλος και μετά να κλειδώνεται, αν θα πρέπει να το αφήνουμε να γίνει κώλος κανονικά ή αν θα πρέπει να μην αφήνουμε τη συζήτηση καν για να μην διακινδυνεύουμε το αν θα γίνει κώλος.
Αν θέλεις να τοποθετηθείς επί του θέματος, πες την άποψή σου γι αυτό.
Όσο για τη θρησκεία, συμφωνώ πως θα πρέπει ο καθένας να μπορεί να κριτικάρει. Και αν ο χριστιανός ενοχλείται, ξύδι.
Όχι όμως μόνο τη θρησκεία, αν δεν υπάρχουν όρια τότε δεν θα υπάρχουν όρια πουθενά, σωστά;
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Άλλο κριτικάρω και άλλο διακωμωδώ.
θα ήθελα να σε δω να διακωμωδείς η να σατιρίζεις τον Αλλάχ και κατ΄επέκταση τους μουσουλμάνους οι οποίοι δεν χαρίζουν κάστανα σε αυτό το θέμα και σε διαβεβαιώ, οι ΣΩΣΤΟΙ μουσουλμάνοι δεν ανέχονται διακωμώδηση ΚΑΜΙΑΣ θρησκείας, όχι μόνο της δικής τους, θα τολμούσες;
η πιάσαμε τον Χριστιανισμό που είναι σχετικά "ήπιος" και "εύκολος" στο δούλεμα; εμένα δεν με απασχολεί, φαίνεται και στην υπογραφή μου.
Ισχύει όμως αυτό που είπε ο Νίκος (sniper) στα πρώτα ποστ του θρεντ που κλειδώθηκε.![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Και η κριτική και η σάτυρα είναι μέσα επικοινωνίας. Η απαγόρευσή τους είναι οπισθοδρομισμός και ανελευθερισμός.
Αν οι (όποιοι) μουσουλμάνοι είναι ανένδοτοι, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε και εσείς.
Τελικά δε μπορώ να καταλάβω τι θέλετε;
Αυτό θέλετε;
[FONT=Georgia]Giordano Bruno[/FONT]
ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......................
Καληνύχτα........άργά ξυπνήσατε όλοι σχεδόν..!!
Μωρέ σωστά τα λες, αλλά σε λάθος άτομο.
Την πρόταση που παρέθεσες πάρτην μαζί με την παρακάτω για να βγάλει νόημα.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
ma8ete na iste lef8eri ke ksexoristoi an8ropoi re
ta pistevo sas ke i arxes sas aforoun esas tous idious
ke fisika o ka8e enas ine elf8eros na pistevi ke na leei oti 8eli
arki na pirazi ke na enoxli tous alous mexri eki pou tou epitrepoun
oxi san ke emena
xorta apolitistoi pou i 8riskia sas marane den kitate tin amorfosia sas ke tin elipsi aftoektimisis pou sas diepi
antikimenika na ta leme:a44::a41:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003