Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 196

Θέμα: Κακομαθημένοι ποδηλάτες ?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αστειεύτηκα. Ο Shiatman καλά τα λέει. Γενικά οι Έλληνες έχουμε μια περίεργη ό,τι-γουστάρω-κάνω νοοτροπία, η οποία φαίνεται πολύ περισσότερο όταν πιάνουμε και τιμόνι. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα και δεν έχω ιδέα γιατί ανοίγουμε μονίμως τέτοιες συζητήσεις.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αστειεύτηκα. Ο Shiatman καλά τα λέει. Γενικά οι Έλληνες έχουμε μια περίεργη ό,τι-γουστάρω-κάνω νοοτροπία, η οποία φαίνεται πολύ περισσότερο όταν πιάνουμε και τιμόνι. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα και δεν έχω ιδέα γιατί ανοίγουμε μονίμως τέτοιες συζητήσεις.
    Μια χαρά είμαστε, λίγο γκρινιάρηδες, αλλά στο δρόμο έχουμε βελτιωθεί πολύ και συνυπάρχουμε μιά χαρά όλοι, για το μπουρδέλο που είμαστε στα υπόλοιπα.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    δεν έχω ιδέα γιατί ανοίγουμε μονίμως τέτοιες συζητήσεις.
    μα τι ρωτάς και εσύ ;

αφού για τη μπάλλα τσακωνόμαστε, το κλειδώνουν
    για την ορθογραφία τσακωνόμαστε, το κλειδώνουν
    για τη θρησκεία τσακωνόμαστε, το κλειδώνουν
    για τη λογοκρισία τσακωνόμαστε, το κλειδώνουν

απορώ πως έχει αντέξει ακόμα αυτό

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Πρέπει να είμαι ιδιαίτερα τυχερός. Ούτε με έχει βρίσει κανένας όταν πάω για καφέ με το ποδήλατο, ούτε έχω κινδυνέψει με το μηχανάκι ή με το αυτοκίνητο εξαιτίας ποδηλάτη. Και θέλω να νομίζω ότι κινούμαι σχετικά σβέλτα.
    Με έχουν καθυστερήσει, για λίγο, αλλά δε με πείραξε και τόσο. Δεν έγραφε το χρονόμετρο.
    Think faster than you ride

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    […]απορώ πως έχει αντέξει ακόμα αυτό
    Περιμενουμε παντα μια καλη αφορμη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    εγώ πάντως σήμερα είδα έναν μαλάκα στη παραλιακή στο Παλαιό Φάληρο που πήγαινε αριστερά δεξιά σε όλο το πλάτος της λωρίδας και παραλίγο να τον πάρω βόλτα μέχρι τον Πειραιά, αλλά είδες είμαι καλό παιδί, δε το έκανα θέμα

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Για το τι βλέπουμε στο δρομο, υπαρχει αλλο θρεντ…
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ξεκινησε σαν ιστορια του δρομου και κατεληξε οπως ολα τα θρεντ που εχουν να κανουν με ποδηλατα στα off topic.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    μα τι ρωτάς και εσύ ;

αφού για τη μπάλλα τσακωνόμαστε, το κλειδώνουν
    για την ορθογραφία τσακωνόμαστε, το κλειδώνουν
    για τη θρησκεία τσακωνόμαστε, το κλειδώνουν
    για τη λογοκρισία τσακωνόμαστε, το κλειδώνουν

απορώ πως έχει αντέξει ακόμα αυτό
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    "Ιμε γκαιει, αθαιως* κε πωδιλατοισ"

Does this qualify?

*κλοπυράιτ ελ χυμαδόρ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

Does this qualify?

*κλοπυράιτ ελ χυμαδόρ
    το ¨βάζαιλως" ξέχασες

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

Does this qualify?

*κλοπυράιτ ελ χυμαδόρ

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Νομιζω το θεμα εχει ξεφυγει λιγο... Παντως ο κοσμος των 2 τροχων εχει αρκετο χωρο και για μηχανοκινητα και για μη-μηχανοκινητα. Τωρα αν υπαρχουν καποιοι ανεγκεφαλοι δεν ειναι αυτοι που πρεπει να χαρακτηριζουν ολο το ειδος. Θεωρω τον εαυτο μου μηχανοβιο και τα τελευταια 2-3 χρονια και ποδηλατη (ΜΤΒ), την ιδια χαρα μου δινουν και ας μην μπορω να κανω 500 χιλιομετρα ουτε με το ενα ουτε με το αλλο λογω χρονου.

ΥΓ: Και επειδη τυραννιεμαι τωρα τελευταία: XT, XTR, SLX, ή να κρατησω τα alivio?
    Τελευταία τροποποίηση από zannisvel; 17/03/2014 στις 13:28.

Πεζός που βαριέται να περπατήσει 30 μέτρα για να περάσει από διάβαση: Ο πεζός έχει πάντα προτεραιότητα, να σταματήσουν οι αλήτες να περάσω.

Ποδηλάτης που πιστεύει ότι ο ΚΟΚ είναι γλυκό ή ισχύει μόνο για τους άλλους: Να προσέχετε εσείς ρε κάγκουρες, είμαι ο πιο αργός και αδύναμος χρήστης του δρόμου, θα πάω όπως γουστάρω για να κρατήσω ρυθμό.

Μοτοσακός: Το'χω, αποφεύγω τα εμπόδια εύκολα, χωράω να παρκάρω και να περάσω από παντού. Στην άκρη κ@λ@γρια, είχες και στο χωριό σου πεζοδρόμιο;

Αμάξης: Κάνε στην άκρη ρε με το κ@λόπαπο, αλήτη που είμαι 2 ώρες στο πήξιμο και φτάνεις πρώτος στο φανάρι με το έτσι θέλω. Και ναι, εδώ θα το αφήσω, 2 λεπτά θα κάνω, δεν βλέπω κανέναν ανάπηρο τριγύρω.

Πραγματικά πιστεύω ότι το 80% των ανθρώπων γύρω μας θα μπορούσαν να έχουν και τους 4 ρόλους, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές της ημέρας.

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manianisg Προβολή μηνύματος
    να κ ενας σωστος!

κ δευτερος,ειδικα αμα το μισο ποδηλατο κοστιζει οσο ολοκληρο το Κατανα τοτε το θες μαζι σου, αυτοκολητο!!

παμε τωρα στα υπολοιπα.
    ημουν κ ειμαι μοτοσυκλετας με πολλα χιλ στην καριερα μου,αρκετα ταξιδια εξωτερικο αλλα κ εντος.κ σαφως συνεχιζω ακομα...
    τα τελευταια χρονια ομως κανω κ συστηματικα ποδηλατο (~6.000 ετησιως) με διαδρομες κ αποστασεις χωρις φραγμους...τα 100χιλ/ημερα η' η αναβαση Διονυσου ειναι απλα καφες...
    πχ
    Συνημμένο 311972

1)συμφωνω οτι ενα μεγαλο μερος σφαζει κοκκινα κ οδηγει ακρως επικυνδινα,αγνοει βασικα θεματα του ΚΟΚ κ νομιζει οτι εχει ελευθερια παντου.
    αυτοι ειναι εφημεροι,πιθανον αναλωσιμοι κ οπως οι μοτο-καγκουρες δινουν λαθος εικονα στην κοινωνια.δεν μπορω να απολογηθω γι'αυτους.προσπαθω να συμβαλω ομως στην εξελιξη τους η οποια ειναι μαλλον αδυνατη....τεσπα.
    δυστηχως δεν μπορουμε να τους εξαφανισουμε,περιμενουμε ομως να χαθουν απο μονοι τους ξαφνικα, οπως ηρθαν δλδ,ως κομητες.
    2)υπαρχει ομως κ ενα μεγαλο κοματι που ξερει να κινειται στους δρομους,προσεχει,σεβεται κ προπαντως ακουει.φερει εξοπλισμο,φωτα,διακρητικα ασφαλειας κτλ
    πιστεψτε με χωρις να βλεπω εχω ακριβη εικονα τι γινεται πισω μου μονο απο τους ηχους,ξερω απο το κορναρισμα/θορυβο κινητηρα κτλ τι ειδους οδηγος ειναι αυτος που θα με προσπερασει...
    αυτοι λοιπον νιωθουν το ποδηλατο τους κοματι απο τον εαυτο τους,ξερουν οτι δυσκολα (λογω κοστους) θα το αντικαταστησουν εαν υπαρξει απωλεια κ ετσι το κουβαλουν παντα διπλα τους,σε καφε,εστιατορια κτλ.
    συνεπως φιλε Burckley σεβομενος το δικιο σου ισως πρεπει να δεις κ λιγο διαφορετικα το πραμα.η μοτο κλειδωνει εχει συναγερμο κ ζυγιζει 200 κιλα,δεν ''σηκωνεται'' το ιδιο ευκολα οπως ενα κουρσακι των 10 κιλων...
    δες τι εγραψες πιο πανω...
    Στην άφιξη είμασταν πρώτοι στο μαγαζί και καθόμαστε στο πιο αριστερό τραπεζάκι να ψιλοβλέπουμε και τις γριές.

3)κοψτε αυτην την καραμελα περι τελων κυκλοφοριας/πινακιδων κτλ!ολοι οι ποδηλατες -ηλιθιοι κ μη- πληρωνουν φορους οπως καθε Ελληνας πολιτης κ εχουν δικαιωμα να κινουνται ελευθερα οπου ο νομος το επιτρεπει!!
    αν πρεπει να προσεξουν καποιοι τοτε σιγουρα μετα απο αυτους (τους ποδηλατες εννοω) ειναι οσοι περνουν διπλα μας ξυστα κ αγνοουν οτι πρεπει να κραοτυν 1,5 μετρα αποσταση κατα την προσπεραση.
    Αυτο..

Παιδια δεν χρειαζεται να τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι..

Σε ολες τις κατηγοριες ανθρωπων / μοτοσυκλετιστων / ποδηλατιστων / αυτοκινητιστων κλπ κλπ, υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι.

Τα βληματα και οι εξυπνοι.

Οι μοστρατζηδες που πινουν μονο καφε με το οποιοδηποτε ¨1000¨, και αλλοι κανουν τον γυρο του κοσμου με παπακι.

Δεν χρειαζεται να γραψω αλλα.. Ελπιζω να καταλαβαινετε που το παω...

Chill Out αυτοι που μισουν τους ποδηλατες και δεν μπορουν να κανουν ορθοπεταλια, αλλα πρεπει να ομολογησω πως εχουν τα δικια τους..

Chill Out ομως και αυτοι που νομιζουν νομιζουν οτι ειναι οι "i am Lance Armstrong" και σας γραφω ολους στα @@

Υπαρχει χωρος για ολους παιδια..
    Τελευταία τροποποίηση από chester24; 17/03/2014 στις 14:52.
    .............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Πεζός που βαριέται να περπατήσει 30 μέτρα για να περάσει από διάβαση: Ο πεζός έχει πάντα προτεραιότητα, να σταματήσουν οι αλήτες να περάσω.

Ποδηλάτης που πιστεύει ότι ο ΚΟΚ είναι γλυκό ή ισχύει μόνο για τους άλλους: Να προσέχετε εσείς ρε κάγκουρες, είμαι ο πιο αργός και αδύναμος χρήστης του δρόμου, θα πάω όπως γουστάρω για να κρατήσω ρυθμό.

Μοτοσακός: Το'χω, αποφεύγω τα εμπόδια εύκολα, χωράω να παρκάρω και να περάσω από παντού. Στην άκρη κ@λ@γρια, είχες και στο χωριό σου πεζοδρόμιο;

Αμάξης: Κάνε στην άκρη ρε με το κ@λόπαπο, αλήτη που είμαι 2 ώρες στο πήξιμο και φτάνεις πρώτος στο φανάρι με το έτσι θέλω. Και ναι, εδώ θα το αφήσω, 2 λεπτά θα κάνω, δεν βλέπω κανέναν ανάπηρο τριγύρω.

Πραγματικά πιστεύω ότι το 80% των ανθρώπων γύρω μας θα μπορούσαν να έχουν και τους 4 ρόλους, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές της ημέρας.
    Άνετα.... Και μετα σε συζήτηση "Όχι ρε εγώ προσέχω και σέβομαι τον ΚΟΚ και τους αλλους χρήστες και μπλα μπλα μπλα"

Και τι συμπερενουμε απο τα παραπανω;
    Την παντελή ελλειψη παιδείας (όχι μονο οδηγικης) και στοιχειώδους ευγενιας απο ενα μεγαλο μέρος του πληθυσμού.
    Κι όπως λέει κι ενα τραγουδάκι "Καληνύχτα Κεμάλ.Αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτε"
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στους ποδηλάτες...
    από Ζεύκας στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2010, 01:34
  2. Οι ποδηλατες πανε ψηλα
    από EKEINOS στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2006, 20:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα