Φοβερός Pedrosa, σικέ ο αγώνας. Τι άλλο θα κάνουν για να κρατήσουν στην ζωή την κατηγορία;
Φοβερός Pedrosa, σικέ ο αγώνας. Τι άλλο θα κάνουν για να κρατήσουν στην ζωή την κατηγορία;
Τα 2 λάθη του Rossi(στον πρώτο γύρο στην τελευταία δεξιά που βιάστηκε να περάσει τον Pedrosa και τους σούβλισε και τους 2 ο Lorenzo και η παραλία στην φουρκέτα ενώ ήταν 3ος μπροστά από Iannone, Bradl) καθώς και το έβγα από το προσπέρασμα του Bradl κατέστρεψαν κυρίως το Rossi, ελάχιστα αν όχι καθόλου τον Pedrosa... Το γαμώτο είναι ότι, ειδικά από τη στιγμή που ο Marquez πέρασε το Lorenzo, σχεδόν σε όλους τους γύρους ήταν ταχύτερος του JL... Οδηγάει σαν ρούκι ρπμ, λάθη αβίαστα
Επίσης, ξεκάθαρο από τα παράλληλα γωνιόμετρα ότι ο Marquez πλαγιάζει περισσότερο από τον JL, κάτι που καταρρίπτει το μύθο ότι ο JL κουβαλάει περισσότερο lean angle και μπλα μπλα... Προβλέπεται φέτος να είναι μαρτύριο χρονιά για τα Yamaha και ειδικά για για τον Jorge
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Αν είναι έτσι, ας είχε και το καύσιμο που είχαν οι άλλοι.
Πάντως, για μένα η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι ο Bautista. Δεν νομίζω πως περίμενε κανείς τόσο κακό ξεκίνημα.
εχουμε κανενα link για κονσερβα τον αγωνα? Υποχρεωσεις δεν με αφησαν να το δω live. Επίσης έχω να πω οτι είναι πολύ δύσκολο να προσπαθείς να το βρείς σε επανάληψη χωρις να μάθεις τελική κατάταξη!!!![]()
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα στην ευθεια ο Λορενθο "τσιμπουσε" λιγο την μηχανη στα δεξια για να μην του παρει το σλιπ στριμινκγ.
Εκει που εδειχνε ενα onboard ετσι πως βγαινανε απο την 3 , εδειχνε Lean angle στα δεξια 6 μοιρες για τον μαρκεζ και καπου στα 16 για τον λορενθο (μπορει να μη θυμαμαι πολυ καλα τις μοιρες)
Αργοτερα εδειξε Onboard απο τον μαρκεζ και βλεπω στην εξοδο της 3 στην ευθεια να μην βγαινει ο Λορενθο πιο εξω, να του περνει το slipstreaming , να τον κολλαει και να τον περναει στα φρενα αλα μοτο2.
Αυτοκτονεις μετα ή οχι?![]()