Αστον να παρει το 800 αυτος και μολις βγει το σ1000 που φημολογειται τσιμπισετο και ουτε που θα σε βλεπει.![]()
Αστον να παρει το 800 αυτος και μολις βγει το σ1000 που φημολογειται τσιμπισετο και ουτε που θα σε βλεπει.![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Eζησα αρκετα για να διαβασω οτι συγκρινουν το 660 της yamaha με το BMW 800 :rotflmao:.... Το μονο που μενει τωρα ειναι να μπει και καποιος αλλος να μας πει για το transalp![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Έχει πλάκα να είσαι στην Ελλάδα... εξάλλου γνωρίζουμε σαν τι είναι οι απόψεις..![]()
πολυ,οντως.με βασικους μισθους τωρα 500- και πριν 700+ να βλεπεις να αγοραζουν μοτοσυκλετες των 15.0000+ ευρω για να πηγαινουν για καφε...
υπαρχει βεβαια και ενα ποσοστο που τα τιμα τα μηχανακια αλλα οσα βλεπεις στις πολεις,τοσα δεν βλεπεις παραεξω.
μας μαθανε να αγοραζουμε τετοια μηχανακια και τωρα θελουμε ντε και καλα ολοι μπεμπε.
περαστικα μας...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Πάντα χωρίς ειρωνεία και χωρίς ίχνος διάθεσης για αντιπαράθεση και σεβόμενος τον συνομιλητή και την εμπειρία του στην οδήγηση θα σου πω αυτό: πάρε μια χοντρή Gs 1200, διακοσάρισέ την και πέσε στα φρένα και πίεσε όσο νομίζεις. Κάντο 10 φορές και φρενάριζε προσπαθώντας να είσαι στο όριο. Θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα φρενάρει χωρίς να τρομάζει τον αναβάτη και χωρίς να νιώθεις ότι θα μπλοκάρει, επίσης όλη η μοτό χαμηλώνει εξ' ίσου και μπροστά και πίσω χωρίς να σε φέρνει σε θέση να κάνεις άθελά σου εντο. Μετά κάνε το ίδιο με ένα όποιο συμβατικό θες. Βγάλε το συμπέρασμα σου και απλά πες τα μας.
Προφανώς και δεν είναι απόλυτο αυτό που λέω. Την τάξη μεγέθους ήθελα να δείξω.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
O ανθρωπος θελει bmw γιατι του αρεσει.Κουμαντο στο μυαλο του και στην τσεπη του δεν κανω.
Το μονο που μου ζητησε, επειδη μπαινοντας σε διαφορα φορουμ ειδε τι παιζει,ητανε να του πω εαν ξερω ποιο απ'ολα θεωρειτε ποιο αξιοπιστο.Του απαντησα οτι δεν ξερω αλλα μπορω να ρωτησω και να του πω.
Φυσικα απαντηση δεν βλεπω να παιρνω.Ισως και να μην υπαρχει.
ΥΓ.Σε καποιους πιτσιρικαδες αρεσουνε οι ξανθιες γιατι ετσι τους εκατσε.δεν τις δοκιμασανε.
καλό είναι,
ελαφρώς υπερτιμημένο, κάνα δυο χιλιάρικα λιγότερο θα το κοστολογούσα εγω για αυτό που ειναι...
οι αναρτήσεις, για τα λεφτά του είναι χάλια, και εκεί πάει πιο πολύ το παραπάνω σχόλιο... συμμαζεύονται σχετικά εύκολα και οικονομικά (ελατήρια, λάδια)... όχι μέρα με τη νύχτα, αλλά σαν value for money είναι καλή βελτίωση...
αν βρεις μεταχειρισμένο απο β' εξάμηνο 2009 και μετά (κατασκευή, όχι έκδοση άδειας), το παίρνεις...
η σέλα είναι συνήθειο, υπάρχουν κώλοι σκληραγωγημένοι, υπάρχουν κώλοι μετεξένιοι... για την 2η περίπτωση, ένας καλός "σελάς" με 130 ευρώ θα την φτιάξει τη σέλα (το έχω κάνει)...
κάνει σχεδόν τα πάντα... (μόνο πίστα δεν το έχω βάλει), σε κάποιες χρήσεις πολύ καλά, σε άλλες μέτρια...
και όπως πάντα, περί ορέξεως
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αν και το θέμα μας δεν είναι αν οι χοντρές έχουν ή δεν έχουν καλό μπροστινό μα για την προαγωγή της κουβέντας θα το συνεχίσω λίγο ακόμα.
Καπονορντ δεν έχω οδηγήσει αλλά έχω οδηγήσει πολλά άλλα Άγη. Από αντιντάιβ συμβατικά έως usd κλπ κλπ. Δεν είναι μόνο ότι δεν έχει υπερβολικό βύθισμα, είναι ή όλη συμπεριφορά του που σε κάνει να νιώθεις massive το μπροστινό και ότι το ελέγχεις απόλυτα.
Τώρα ξέρω 'γω?? μπορεί να είναι η δικιά μου αίσθηση, μπορεί άλλος με άλλες εμπειρίες να νιώθει ασάφεια. Τι να πω, καθαρά υποκειμενικό. για μένα πάντως εξακολουθεί να είναι μακράν το καλύτερο μηχανάκι που έχω οδηγήσει.
Και βέβαια να το κάνουν και μέσα σε στροφή και βεβαίως να πέσουν στα φρένα μέσα στη στροφή (πράγμα που όλα τα σχολεία λένε ότι δεν πρέπει να κάνεις) κι έρχεται το κλάμα για τα συμβατικά. Μου είναι αδιάφορη η αναρτώμενη μάζα όταν έχω μόνο ένα αμορτισέρ στο μπροστινό που από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να διαβάζει τον ειδικό τύπο, όλοι έλεγαν μακάρι να μπορούσαμε να ελέγξουμε το μπροστινό μόνο με μια μπουκάλα γιατί όσο και να προσπαθήσουμε με δύο, δεν συμπεριφέρονται ακριβώς το ίδιο και οι δύο.
Κοντολογίς εμένα που είμαι αργός το μηχανάκι αυτό με έκανε να μπορώ να πάω λίγο πιο γρήγορα και λίγο πιο διασκεδαστικά, οπότε μου αρκεί.