Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 250

Θέμα: Bmw Θρυλος η Θρηνος?

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Αστον να παρει το 800 αυτος και μολις βγει το σ1000 που φημολογειται τσιμπισετο και ουτε που θα σε βλεπει.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Eζησα αρκετα για να διαβασω οτι συγκρινουν το 660 της yamaha με το BMW 800 :rotflmao:.... Το μονο που μενει τωρα ειναι να μπει και καποιος αλλος να μας πει για το transalp
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Μέχρι και ο Σόμμερ BMW έχει ρε ζηλιάρηδες.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Το φιλαρακι γιατι εφαγε τετοιο κολλημα με την προπελα;
    Eχει φαει και με την ΑΕΚ αναλογο κολλημα.Τι να τον κανω,τους φιλους τους δεχεσε με το μυαλο που φορανε.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Έχει πλάκα να είσαι στην Ελλάδα... εξάλλου γνωρίζουμε σαν τι είναι οι απόψεις..

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Έχει πλάκα να είσαι στην Ελλάδα...
    πολυ,οντως.με βασικους μισθους τωρα 500- και πριν 700+ να βλεπεις να αγοραζουν μοτοσυκλετες των 15.0000+ ευρω για να πηγαινουν για καφε...
    υπαρχει βεβαια και ενα ποσοστο που τα τιμα τα μηχανακια αλλα οσα βλεπεις στις πολεις,τοσα δεν βλεπεις παραεξω.
    μας μαθανε να αγοραζουμε τετοια μηχανακια και τωρα θελουμε ντε και καλα ολοι μπεμπε.
    περαστικα μας...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    πολυ,οντως.με βασικους μισθους τωρα 500- και πριν 700+ να βλεπεις να αγοραζουν μοτοσυκλετες των 15.0000+ ευρω για να πηγαινουν για καφε...
    υπαρχει βεβαια και ενα ποσοστο που τα τιμα τα μηχανακια αλλα οσα βλεπεις στις πολεις,τοσα δεν βλεπεις παραεξω.
    μας μαθανε να αγοραζουμε τετοια μηχανακια και τωρα θελουμε ντε και καλα ολοι μπεμπε.
    περαστικα μας...
    Τι σχέση έχει αυτό με τις μοτοσυκλέτες;

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Βασίλ, δεν χρειάζεται να είσαι αγωνιάρης, ούτε να βλέπεις τα πεζοδρόμια σαν virage για να θες πληοροφόρηση. Έχω μάθει να οδηγώ μηχανάκια με βάση του τι στο πο*τσο κάνει το μπροστινό, πόση αίσθηση μου δίνει στα πάντα, φρενάρισμα, φόρτιση, στρίψιμο, τα πάντα όλα και αυτό ισχύει από scooter μέχρι ss. To τηλεσκοπικό έχει και αυτό τα προβλήματα του αλλά έχει εξελιχθεί δεκαετίες και το 99,9% των μοτοσικλετιστών έχει μάθει να οδηγά με αυτό και τις αδυναμίες του προσαρμόζοντας τον τρόπο οδήγσης σε αυτές. Ήρθε λοιπόν η BMW πριν κάτι χρόνια και βγάζει ένα εναλλακτικό με τυμπανοκρουσίες το οποίο ναι μεν "λύνει" το σημαντικότερο πρόβλημα του τηλεσκοπικού, διαχωρίζοντας την διεύθυνση από την ανάρτηση (και το βύθισμα στο φρενάρισμα) αλλά δημιουργεί επίσης άλλα προβλήματα: Αδυναμία λειτουργίας χωρίς ABS, φτωχή ως ανύπαρκτη αίσθηση, σκατά προοδευτικότητα, μεγαλύτερη μη αναρτώμενη μάζα σε σχέση με ένα τηλεσκοπικό και "ντουβρουτζάς" όταν χρειαστεί να προσπελαστεί κάποια κοφτή ανωμαλία (εξ ου και στο χώμα είναι παντελώς άχρηστο).

Αυτό που αναρωτιέμαι είνα στο που συνίσταται η επιτυχία του ως εναλλακτικό, όταν δημιουργεί περισσότερα και σοβαρότερα προβλήματα από αυτά που λύνει... όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί η BMW που εμμένει στο να το χρησιμοποιεί και να το εκθειάζει, δεν το έχει χρησιμοποιήσει σε όλη τη γκάμα της...

Tέσπα θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανατιπαράθεσης, αν εσύ ως Βασίλης και οποιοσδήποτε άλλος γουστάρετε και ευχαριστιέστε την οδήγηση τωμ teleleverοφέροντων boxer και εγώ μαζί σας, μαγκιά σας και μπράβο (χωρίς ειρωνιά, ειλικρινά το λέω). Απλά το ιστορικό και θρυλικό κεφάλαιο των boxer θεωρώ ότι έπρεπε να το διαχειριστεί καλύτερα και όπως του άξιζε. Η Μoto Guzzi με τον εξίσου θρυλικό και ιστορικό εγκάρσιο V2 πιστεύω ότι προσεγγίζει πολύ καλύτερα το θέμα.. θα μου πεις κοίτα τι πουλλάει ο ένας και τι ο άλλος... δεν έχεις άδικο...
    Πάντα χωρίς ειρωνεία και χωρίς ίχνος διάθεσης για αντιπαράθεση και σεβόμενος τον συνομιλητή και την εμπειρία του στην οδήγηση θα σου πω αυτό: πάρε μια χοντρή Gs 1200, διακοσάρισέ την και πέσε στα φρένα και πίεσε όσο νομίζεις. Κάντο 10 φορές και φρενάριζε προσπαθώντας να είσαι στο όριο. Θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα φρενάρει χωρίς να τρομάζει τον αναβάτη και χωρίς να νιώθεις ότι θα μπλοκάρει, επίσης όλη η μοτό χαμηλώνει εξ' ίσου και μπροστά και πίσω χωρίς να σε φέρνει σε θέση να κάνεις άθελά σου εντο. Μετά κάνε το ίδιο με ένα όποιο συμβατικό θες. Βγάλε το συμπέρασμα σου και απλά πες τα μας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    To telelever/duolever είναι πολύ καλό σύστημα, αλλο αν εμείς δεν έχουμε μάθει την διαφορετική συμπεροφορά του. Σε αγώνες ποτέ δεν έκανε δουλειά, γιατί όλοι οι αναβάτες που πιέζουν πραγματικά έχουν μάθει να εκμεταλλεύονται την αλλαγή της κάστερ στο φρενάρισμα.
    Αυτό που ανέφερε ο Βασίλης οτι οσοι τα οδήγησαν το λάτρεψαν δεν ισχύει. Εμένα δεν μου αρέσει ούτε θα μπω στην διαδικασία να το συνηθισω γιατί δεν μου αρέσουν οι μηχανές πιου το έχουν έτσι κι αλλιώς.

Επίσης ο V2 της Guzzi δεν είναι καθόλου 'εξίσου θρυλικός' με τον Boxer της BMW. Δεν συγκρίνεται γιατί απλά δεν είναι και τόσο παλιός, ούτε έχει κερδίσει ποτέ του κανένα σοβαρό αγώνα, ούτε είχε την παροιμιώδη αξιοπιστία των αντίστοιχων Boxer της εποχής όταν πρωτοβγήκε. Τα Guzzi ειχαν πολλά και αδικαιολόγητα προβλήματα αξιοπιστίας που συνήθως οφείλονταν σε ανύπαρκτο ποιοτικό έλεγχο και λάθη στην συναρμολόγηση απο το εργοστάσιο.
    Προφανώς και δεν είναι απόλυτο αυτό που λέω. Την τάξη μεγέθους ήθελα να δείξω.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Eχει φαει και με την ΑΕΚ αναλογο κολλημα.Τι να τον κανω,τους φιλους τους δεχεσε με το μυαλο που φορανε.
    Να δεχτω οτι οδηγησε το χ μοντελο της ΒΜW και του αρεσε.
    Αλλα το να κανω γκαλοπ ποιο απο την γκαμα τις εταιριας ειναι το ποιο αξιοπιστο γιατι "πρεπει"να παρω ΒΜW
    αυτο δεν το καταλαβαινω.
    Παναγιωτη μην το παρεις "μπηχτη" ,κουβεντα να κανουμε.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Να δεχτω οτι οδηγησε το χ μοντελο της ΒΜW και του αρεσε.
    Αλλα το να κανω γκαλοπ ποιο απο την γκαμα τις εταιριας ειναι το ποιο αξιοπιστο γιατι "πρεπει"να παρω ΒΜW
    αυτο δεν το καταλαβαινω.
    Παναγιωτη μην το παρεις "μπηχτη" ,κουβεντα να κανουμε.
    O ανθρωπος θελει bmw γιατι του αρεσει.Κουμαντο στο μυαλο του και στην τσεπη του δεν κανω.
    Το μονο που μου ζητησε, επειδη μπαινοντας σε διαφορα φορουμ ειδε τι παιζει,ητανε να του πω εαν ξερω ποιο απ'ολα θεωρειτε ποιο αξιοπιστο.Του απαντησα οτι δεν ξερω αλλα μπορω να ρωτησω και να του πω.

Φυσικα απαντηση δεν βλεπω να παιρνω.Ισως και να μην υπαρχει.

ΥΓ.Σε καποιους πιτσιρικαδες αρεσουνε οι ξανθιες γιατι ετσι τους εκατσε.δεν τις δοκιμασανε.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Πάντα χωρίς ειρωνεία και χωρίς ίχνος διάθεσης για αντιπαράθεση και σεβόμενος τον συνομιλητή και την εμπειρία του στην οδήγηση θα σου πω αυτό: πάρε μια χοντρή Gs 1200, διακοσάρισέ την και πέσε στα φρένα και πίεσε όσο νομίζεις. Κάντο 10 φορές και φρενάριζε προσπαθώντας να είσαι στο όριο. Θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα φρενάρει χωρίς να τρομάζει τον αναβάτη και χωρίς να νιώθεις ότι θα μπλοκάρει, επίσης όλη η μοτό χαμηλώνει εξ' ίσου και μπροστά και πίσω χωρίς να σε φέρνει σε θέση να κάνεις άθελά σου εντο. Μετά κάνε το ίδιο με ένα όποιο συμβατικό θες. Βγάλε το συμπέρασμα σου και απλά πες τα μας.
    ...και καπου εκει τελειωνουν τα πλεονεκτηματα.
    Παρεπιπτοντως, τα εξελιγμενα ηλεκτρονικα συστηματα αναρτησης οπως πχ του caponord 1200 'διαβαζουν' το φρεναρισμα και αποφευγεται το υπερβολικο βυθισμα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Θελω και αλλες γνωμες.Το 800 ειναι στα σχεδια μου.
    καλό είναι,

ελαφρώς υπερτιμημένο, κάνα δυο χιλιάρικα λιγότερο θα το κοστολογούσα εγω για αυτό που ειναι...

οι αναρτήσεις, για τα λεφτά του είναι χάλια, και εκεί πάει πιο πολύ το παραπάνω σχόλιο... συμμαζεύονται σχετικά εύκολα και οικονομικά (ελατήρια, λάδια)... όχι μέρα με τη νύχτα, αλλά σαν value for money είναι καλή βελτίωση...

αν βρεις μεταχειρισμένο απο β' εξάμηνο 2009 και μετά (κατασκευή, όχι έκδοση άδειας), το παίρνεις...

η σέλα είναι συνήθειο, υπάρχουν κώλοι σκληραγωγημένοι, υπάρχουν κώλοι μετεξένιοι... για την 2η περίπτωση, ένας καλός "σελάς" με 130 ευρώ θα την φτιάξει τη σέλα (το έχω κάνει)...

κάνει σχεδόν τα πάντα... (μόνο πίστα δεν το έχω βάλει ), σε κάποιες χρήσεις πολύ καλά, σε άλλες μέτρια...

και όπως πάντα, περί ορέξεως

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    ...και καπου εκει τελειωνουν τα πλεονεκτηματα.
    Παρεπιπτοντως, τα εξελιγμενα ηλεκτρονικα συστηματα αναρτησης οπως πχ του caponord 1200 'διαβαζουν' το φρεναρισμα και αποφευγεται το υπερβολικο βυθισμα.
    Αν και το θέμα μας δεν είναι αν οι χοντρές έχουν ή δεν έχουν καλό μπροστινό μα για την προαγωγή της κουβέντας θα το συνεχίσω λίγο ακόμα.

Καπονορντ δεν έχω οδηγήσει αλλά έχω οδηγήσει πολλά άλλα Άγη. Από αντιντάιβ συμβατικά έως usd κλπ κλπ. Δεν είναι μόνο ότι δεν έχει υπερβολικό βύθισμα, είναι ή όλη συμπεριφορά του που σε κάνει να νιώθεις massive το μπροστινό και ότι το ελέγχεις απόλυτα.

Τώρα ξέρω 'γω?? μπορεί να είναι η δικιά μου αίσθηση, μπορεί άλλος με άλλες εμπειρίες να νιώθει ασάφεια. Τι να πω, καθαρά υποκειμενικό. για μένα πάντως εξακολουθεί να είναι μακράν το καλύτερο μηχανάκι που έχω οδηγήσει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος

Μετα πες τους να κανουν το ιδιο μεσα σε στροφη............ Και εκει ερχεται το πλεονεκτημα της κυριως.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Μετα πες τους να κανουν το ιδιο μεσα σε στροφη............ Και εκει ερχεται το πλεονεκτημα της κυριως.
    Και βέβαια να το κάνουν και μέσα σε στροφή και βεβαίως να πέσουν στα φρένα μέσα στη στροφή (πράγμα που όλα τα σχολεία λένε ότι δεν πρέπει να κάνεις) κι έρχεται το κλάμα για τα συμβατικά. Μου είναι αδιάφορη η αναρτώμενη μάζα όταν έχω μόνο ένα αμορτισέρ στο μπροστινό που από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να διαβάζει τον ειδικό τύπο, όλοι έλεγαν μακάρι να μπορούσαμε να ελέγξουμε το μπροστινό μόνο με μια μπουκάλα γιατί όσο και να προσπαθήσουμε με δύο, δεν συμπεριφέρονται ακριβώς το ίδιο και οι δύο.

Κοντολογίς εμένα που είμαι αργός το μηχανάκι αυτό με έκανε να μπορώ να πάω λίγο πιο γρήγορα και λίγο πιο διασκεδαστικά, οπότε μου αρκεί.

Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2004, 09:13
  3. Ρε πάρτε BMW να μπορείτε
    από NLS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ