Εμένα χλωμιάζει το σκηνικό. Προς Πέμπτη θα ξέρω να σας πω. Τουλάχιστον αύριο αγοράζω την μπαγαζιέρα που τόσο καιρό είχα βραχνά και δεν έχω άλλα μεγάλα έξοδα σύντομα. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να βγουν και οι βενζίνες για τη φάση![]()
Εμένα χλωμιάζει το σκηνικό. Προς Πέμπτη θα ξέρω να σας πω. Τουλάχιστον αύριο αγοράζω την μπαγαζιέρα που τόσο καιρό είχα βραχνά και δεν έχω άλλα μεγάλα έξοδα σύντομα. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να βγουν και οι βενζίνες για τη φάση![]()
Εγω άκυρος, χωρίς παστό δεν πας πουθενά.
Ελπίζω τώρα με το Βαγγέλη στη δημαρχεία να δούμε καλύτερες μέρες...![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
χλωμιάζει πολύ και μένα. Δε περίμενω και κάνα θαύμα για αύριο Παρασκευή για δουλειά να παραδώσω αυθημερόν να πληρωθώ. χμμμ...Αν έρθω θα τα πούμε απευθείας στο σημείο συνάντησης.
Γαμησέτα και με μενα με τα φράγκα..ρε Γιώργη(ταιστηλ) κάντο μεσα στον Ιούνη γμτ σου :P
αααααακαι το είχα στανταράκι ότι θα βρεθούμε. Κρίμας το μπόι σου και την ομορφιά σου
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Α, τα γράφουν οι σοφοί του φόρουμ για τις μπεμβε, δεν τους ακούτε, ίσα ίσα τους κοροϊδεύετε...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Η σοβαρή απάντηση θα ηταν: το ξέρω, γνωστή ευαισθησία του εν λογω μοτέρ.
Αλλά φυσικά, τι άλλο θα ελεγες. Και τα κατεμ όταν ερθει η ωρα του κάτω κυλίνδρου του συμπλέκτη τον αλλάζουν.![]()