Ρπσμ o vaska είναι μόνος του η ετήσια αχαχαχα. Σαν πολύ δεν ασχολείστε με το άτομό μου ρε παλουκάρια???
Τες πα σε λίγο θα απαντήσω σε όλα σας τα ερωτήματα
stay tuned
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Επειδή προέκυψε μείζον θέμα και δεν θα μπορέσω να είμαι online για περίπου 1 ώρα από τώρα θα τα πούμε αναλυτικά αύριο.
Ξέρω όμως ότι οι πρώτοι Αθηναίοι υπολογίζεται να βρίσκονται Αρβανίτσα γύρω στις 11:00. Οπότε αναλόγως θα υπολογιστούν και οι δικές μας αποστάσεις από Αρβανίτσα και η ώρα αναχώρησης για να καταφέρουμε να συναντηθούμε.
Μιλάμε αύριο πια.
![]()
Καλημέρες.
Λοιπόν ο γούγλης την διαδρομή από Everest στην Πάτρα μέχρι Αρβανίτσα την δίνει 164 χλμ και 2:30 ώρες οδήγηση, οπότε αν θέλουμε να βρεθούμε με τους Αθηναίους για καφεδάκι, πρέπει να ξεκινήσουμε το αργότερο 8:30.
Η διαδρομή είναι αυτή:
https://goo.gl/maps/f2GaH .
Εγώ λοιπόν και τονίζω το εγώ θα φύγω από everest 8:30 για να είμαι στο ρεντεβού στην Αρβανίτσα περίπου στις 11:00. Δεν είμαι λίντερ σε κανενα γκρούπ και δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου αν χαθούμε. Όποιος θέλει μ' ακολουθήσει ευπρόσδεκτος αλλά με δικιά του ευθύνη. Μην μου πει μετά χαθήκαμε, γράψαμε 600 χλμ και ακόμα Αρβανίτσα δεν είδαμε
Επίσης όλη η διαδρομή όπως την έχω βάλει σε προηγούμενο ποστ (ποστ 74) είναι 427 χλμ κι 7:30 ώρες οδήγησης. Και πάλι δεν είναι υποχρεωμένος κανείς ν' ακολουθήσει την διαδρομή που έβαλα, το ξανα τονίζω, απλά εγώ έχω μεγάλη ανάγκη να βγω και να γράψω χλμ μιας και η πίεση που έχω αυτή την εποχή είναι μεγάλη και η στέρηση της μοτοβόλτας ακόμα μεγαλύτερη.
Βάζω κι εδώ πάλι όλη την διαδρομή για να μην ψάχνει όποιος ενδιαφέρεται
https://mapsengine.google.com/map/ed...Q.kIhRp-7poqPU
Τελευταία τροποποίηση από vaska; 28/05/2014 στις 07:59.
Ωραία διότι όπως λέει και το πλαςουαν όλο για βασκα ακούω και ποσο πλάκα έχει και εγώ τον έχω δει μια φορά και δεν μιλήσαμε κιόλας, απλά χαιρετηθηκαμε.
ΔεΦτερον, καρφί για εσένα όχι. Οσες φορές συνηπηρξαμε σε διαδρομή, δεν είχα την εντύπωση οτι πας αργά. Δεν μπορείς να φανταστεις για ποσο αργά μιλάμε για το 11. Α Ρ Γ Α. Πιο αργά πεφτεις.
Ρε συ βασκα, βαλε για δημαρχος! Τοσο που ακουγεται το ονοματακι σου, θα βγεις!!!!
Δεσμεύομαι λοιπόν να σας φιλήσω όλους έναν έναν και να σας κάνω και μια αγκαλίτσα (στις γυναίκες σας θα δώσω λίγο περισσότερη έμφαση - νομίζω κατανοητό και αναμενόμενο).
Το καρφί ρε φίλος δεν ήταν για το "αργά" αλλά για το ότι "χάνομαι", το οποίο να τονίσω ότι είναι μέγα ψεύδος. Και δεν είσαι η μόνη μουχρίτσα που συντηρεί τον μύθο, είναι και η άλλη η σιγανοποταμίτσα από τα Γιάννενα και πολλοί άλλοι οι οποίοι θα υποστούν τις συνέπειες.
![]()