Χόμπυ είναι. Τα πρωινά δουλεύουν ως Δ.Υ. στα συγκεκριμένα πόστα. Το βράδυ βγάζουν λεφτά επειδή δε σε εξυπηρετούν το πρωί.
Life begins at 45°.
Ρε φιλε ακου την δικια μου ιστορια...
Παω το πρωι στο τμημα χορηγησης αδειων με την πρασινη καρτα σε φωτοτυπια απο την ασφαλιστικη ετειρεια που εχω την μηχανη, λεγοντας οτι θα παω ταξιδι στο εξωτερικο & μου ειπαν απο την ασφαλιστικη μου, οτι δεν με καλυπτει η αδεια σε Α4...
Με εβαλαν να συμπληρωσω μια αιτηση και σε 5 λεπτα ειχα στα χερια μου την κανονικη αδεια της μηχανης...
Μηπως να ερχοσουν Αθηνα πριν το ταξιδι που εχεις και να ξεμπερδευεις??![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
διαβαζοντας ολα τα παραπανω...ανακουφιστηκα με τοσο οργανωμενο κρατος...η ερωτηση μου ειναι η εξης λοιπον.εμενα που η αδεια λεει αθηνα αλλααα λογω δουλειας δν ειμαι αθηνα μπορω να ζητησω την αλλαγη στο μερος που ειμαι?(στη κω τωρα) ή θα φαω ακυρο απο δω ως τη ζιμπαμπουε
Mάλλον το δεύτερο (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος),εκτός και αν άλλαξες πρώτη κατοικία..
Μπορείς να
Πας στο εκεί συγκοινωνιών να ζητήσεις μεταφορά του φακέλου του οχήματος απο την Αθήνα για εκεί που είσαι αν σου κάνουν τους κινέζους τους λες οτι εχασες την πινακίδα ,θα πάρουν τον φάκελο του οχήματος, θα σου βγάλουν καινούργια άδεια και πινακίδα (ούτως η άλλως,παράβολο για μεταφορά φακέλου του οχήματος θα πληρωσεις)και να τα πάρεις απο το νησί
Η
Μπορείς να το αφήσεις ως έχει
http://www.epodel.gr/%CF%84%CE%AD%CE...5%CF%85%CE%BA/
Αντε να δουμε...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
τιποτα δεν θα γινει.
και κανονικα οι αδειες πρεπει να τυπωθουν σε καρτα οπως και οι ταυτοτητες γιαυτο κρατα μικρο καλαθι. και σιγα μην παρουν χαρτι ενω πρεπει να τα κανουν ολα πλαστικα![]()
Γιαννης
Aμην
Σου τελείωσαν και οι δικαιολογίες για να μην πηγαίνεις εξωτερικό απο δω και πέρα μουαχαχα