Εγώ θα παραδεχτώ τον Marquez μόνο όταν πάρει πρωτάθλημα με Ducati! - στην παρούσα άθλια κατάστασή της εννοείται..
Στα @@ σας και μας!!!!!
Εγώ θα παραδεχτώ τον Marquez μόνο όταν πάρει πρωτάθλημα με Ducati! - στην παρούσα άθλια κατάστασή της εννοείται..
Στα @@ σας και μας!!!!!
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Τώρα αυτό δεν ξέρω αν το εννοείς ή αν κάνεις πλάκα.
Στην περίπτωση πάντως που το εννοείς, είναι κρίμα (και πάλι) να βρίσκουμε τρόπο για να μειώνουμε αναβάτες που έχουν γράψει ιστορία και που θα γράψουν. Το ότι ας πούμε έχει καταστρέψει τους πάντες ψυχολογικά ( μόνο ο Rossi το έχει πάρει χαλαρά, είναι στη δικιά του νιρβάνα άλλωστε πλέον ) και μιλάνε ότι φοβούνται στις πρώτες ψιχάλες ή ότι είναι ευχαριστημένοι με μια 3η θέση μόνο και μόνο επειδή καταφέρανε να πάνε τη μάχη 2-3 στροφές πριν την καρώ δεν σου λέει κάτι. Πάσο.
Για το καλό του αθλήματος πάνω απ´ όλα και όχι για να μου/σου/μας αποδείξει κάτι, εύχομαι κάποια στιγμή να πάει σε κάποια άλλη ομάδα για να αποκτήσει έστω και έναν υποτυπώδη ανταγωνισμό το πρωτάθλημα. Αλλιώς, ειδικά με τη Honda, θα χάνει μόνο όταν ο Θεός θα κλείνει τα μάτια του
εγω θελω να δω τον rossi ,marquez,lorenzo με ιδιο μηχανακι να δ τι θα καναεν.ετσι θα εκρινα ποιος απο τους τρεις ειναι ο καλυτερος.
πετρος
Κρατούσα πισινές σε σχέση με την ανοδική πορεία του Μαρκέζ.
Μετά απο το GP που εχασε τις θέσεις από τις πρώτες στροφές και πήγε ενδέκατος-δωδέκατος και ξεκίνησε να τους περνάει φαλάγγι όλους και επειτα στο το επόμενο που πάλι κάτι μαγικό είχε κάνει, έπαθα πλάκα δεν εχω καμία αμφιβολία οτι θα αργήσουμε να δουμε ανταγωνιστή του.
Γκαζώνει, ντριφτάρει, τολμάει γενικως έχει ξεφτυλίσει τα πάντα και γελάει και στο τέλος. Σαν να λεει "γατάκια για πλάκα σας παίζω, τρέξτε εσεις σοβαρά εγώ ήρθα για βόλτα"
Ο Ρόσι το παλεύει αλλά παραδέχεται ο άνθρωπος οτι είναι πιο κάτω σε level απο τον Μάρκεζ. (ειχε κάνει μια ανακοίνωση και ειπε ας ημουν και εγώ στην ηλικία του κτλ)
Ο Λορενθο χωματερή
ο Πεντρόσα προσπαθεί αλλά δεν μπορεί.
Ποιός; εγώ; εσυ;
The R is for Respect.
ο μικρος εχει και την καλυτερη μηχανη.σιγουρα ειναι καλυτερος απο τον πετροζα.σιγουρα ειναι το μελλον αλλα αυτο που γραφω παραπανω θα εδειχνε ποσο ταχυτερος πραγματικα ειναι.κακα τα ψεμματα δεν μπορεις να κανεις συγκρισεις οταν η μηχανη ειναι πολυ τοπ απο τις αλλες.
πετρος
Αν ήταν τόσο πολύ πιο top θα έκανε βόλτες και ο Pedrosa. Τα πράγματα είναι απλά, ο Marquez είναι "αλλού" σαν ταλέντο, ταχύτητα, πάθος.
Τα περι rossi στα νιάτα του, αν γυρίσει ο ψαράς, αν έτρεχε με ducati και λοιπές φιλοσοφίες είναι προσπάθεια καλουπώματος ενός οδηγού φαινόμενο στα μέτρα των οδηγών που ξέραμε μέχρι τώρα.
Ο φαροφυλακας δεν μπορείνα πάει το rcv γιατί από πέρυσι-μαλλον-το έφτιαξαν στα μέτρα,τον τρόπο και τα γούστα του μικρού
Όπως στην φ1 όπου τα αυτοκίνητα σωματομετρικα βγαίνουν για τον κάθε οδηγό καλούπι
Όπως η Ρέντ μπουλ σαρωνε με τον Αυστραλό αιώνια πίσω.
Μου την δίνει(ασχετα την καψούρα που έχω με τον ροσι)βλεποντας και ξαναβλεποντας τον μικρό να βουτάει με όσα στην στροφή, να βυθίζεται το μπροστινό και εκεί που πάει να το χάσει να δίνει τον πίσω τροχό και πάλι εκεί που πάει για χαι να ρολαρει με ντριφτ ελεγχόμενα.
Δεν λέω ότι είναι κουλός προς θεού, κάθε άλλο, αλλά είναι συνάρτηση παραγόντων ολα
προσπαθω να καταλαβω τι συμπερασμα πατε να βγαλετε σ'αυτο το thread...![]()