Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 117

Θέμα: Marc Márquez. Φαινόμενο; Ποιος το είχε προβλέψει;

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Εγώ θα παραδεχτώ τον Marquez μόνο όταν πάρει πρωτάθλημα με Ducati! - στην παρούσα άθλια κατάστασή της εννοείται..

Στα @@ σας και μας!!!!!
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aggelos_SV Προβολή μηνύματος
    Εγώ θα παραδεχτώ τον Marquez μόνο όταν πάρει πρωτάθλημα με Ducati! - στην παρούσα άθλια κατάστασή της εννοείται.. Στα @@ σας και μας!!!!!
    Τώρα αυτό δεν ξέρω αν το εννοείς ή αν κάνεις πλάκα.

Στην περίπτωση πάντως που το εννοείς, είναι κρίμα (και πάλι) να βρίσκουμε τρόπο για να μειώνουμε αναβάτες που έχουν γράψει ιστορία και που θα γράψουν. Το ότι ας πούμε έχει καταστρέψει τους πάντες ψυχολογικά ( μόνο ο Rossi το έχει πάρει χαλαρά, είναι στη δικιά του νιρβάνα άλλωστε πλέον ) και μιλάνε ότι φοβούνται στις πρώτες ψιχάλες ή ότι είναι ευχαριστημένοι με μια 3η θέση μόνο και μόνο επειδή καταφέρανε να πάνε τη μάχη 2-3 στροφές πριν την καρώ δεν σου λέει κάτι. Πάσο.

Για το καλό του αθλήματος πάνω απ´ όλα και όχι για να μου/σου/μας αποδείξει κάτι, εύχομαι κάποια στιγμή να πάει σε κάποια άλλη ομάδα για να αποκτήσει έστω και έναν υποτυπώδη ανταγωνισμό το πρωτάθλημα. Αλλιώς, ειδικά με τη Honda, θα χάνει μόνο όταν ο Θεός θα κλείνει τα μάτια του

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonisss Προβολή μηνύματος
    Τώρα αυτό δεν ξέρω αν το εννοείς ή αν κάνεις πλάκα.
    Μπορεί κανείς να ΜΗΝ κάνει πλάκα σε τέτοια θρεντ??
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Μπορεί κανείς να ΜΗΝ κάνει πλάκα σε τέτοια θρεντ??
    Γμσε τα, έχουμε γίνει όλοι καχύποπτοι, κυκλοφορούμε με το δάχτυλο στη σκανδάλη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Στα @@ σας και μας!!!!!
    αυτό δεν το κατάλαβα...

ανανήψαντας

εγω θελω να δω τον rossi ,marquez,lorenzo με ιδιο μηχανακι να δ τι θα καναεν.ετσι θα εκρινα ποιος απο τους τρεις ειναι ο καλυτερος.
    πετρος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    αυτό δεν το κατάλαβα...

Η αλήθεια να λέγεται.. είναι υψηλό το νόημα..!

Κρατούσα πισινές σε σχέση με την ανοδική πορεία του Μαρκέζ.

Μετά απο το GP που εχασε τις θέσεις από τις πρώτες στροφές και πήγε ενδέκατος-δωδέκατος και ξεκίνησε να τους περνάει φαλάγγι όλους και επειτα στο το επόμενο που πάλι κάτι μαγικό είχε κάνει, έπαθα πλάκα δεν εχω καμία αμφιβολία οτι θα αργήσουμε να δουμε ανταγωνιστή του.

Γκαζώνει, ντριφτάρει, τολμάει γενικως έχει ξεφτυλίσει τα πάντα και γελάει και στο τέλος. Σαν να λεει "γατάκια για πλάκα σας παίζω, τρέξτε εσεις σοβαρά εγώ ήρθα για βόλτα"

Ο Ρόσι το παλεύει αλλά παραδέχεται ο άνθρωπος οτι είναι πιο κάτω σε level απο τον Μάρκεζ. (ειχε κάνει μια ανακοίνωση και ειπε ας ημουν και εγώ στην ηλικία του κτλ)
    Ο Λορενθο χωματερή
    ο Πεντρόσα προσπαθεί αλλά δεν μπορεί.
    Ποιός; εγώ; εσυ;
    The R is for Respect.

χλεμπονιαρης
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    O KTINoS δε λέει ΠΟΤΕ μαλακίες
    (σε αντίθεση μ εσένα... που ανά εποχές 'εχεις δώσει ρεσιτάλ -εδώ και δίπλα-)

Αυτό που έγραψα ήταν μετάφραση από το gpone.

Κατά τ άλλα είναι ρεζιλίκι σκέτο να μην μπορεί αν βρεθεί ΕΝΑΣ να πάρει τη θέση του μπάρμπα.

ΆΝτε και στα 50 η επιστροφή στη μότο2....
    :rotflmao:

και μια και είπαμε για ρεσιτάλ...
    Ο Μικρός πέρσι έπαιζε συγκρουόμενα και φέτος προσπαθεί αν κερδίσει κάθε αγώνα
    ενώ θα μπορούσε να το πάρει και χωρίς όλο αυτό.
    Σε αντίθεση με τον Στόνερ που αν δεν έφευγε ή αν δεν τερμάτιζε
    μακριά από τους άλλους...
    Μέτραγε άσφαλτο.

μερικοί απλά είναι πιο καλοί από κάποιους άλλους και μπίζνες αν σε πέρνει ο ύπνος
    στην τιβι δεν παίζει...

Ευτυχως που εχουμε και σενα δλδ θες να πεις!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mario27 Προβολή μηνύματος
    Ευτυχως που εχουμε και σενα δλδ θες να πεις!
    ba esi den katalavenis tipota...
    ανανήψαντας

ο μικρος εχει και την καλυτερη μηχανη.σιγουρα ειναι καλυτερος απο τον πετροζα.σιγουρα ειναι το μελλον αλλα αυτο που γραφω παραπανω θα εδειχνε ποσο ταχυτερος πραγματικα ειναι.κακα τα ψεμματα δεν μπορεις να κανεις συγκρισεις οταν η μηχανη ειναι πολυ τοπ απο τις αλλες.
    πετρος

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros1972 Προβολή μηνύματος
    ο μικρος εχει και την καλυτερη μηχανη.σιγουρα ειναι καλυτερος απο τον πετροζα.σιγουρα ειναι το μελλον αλλα αυτο που γραφω παραπανω θα εδειχνε ποσο ταχυτερος πραγματικα ειναι.κακα τα ψεμματα δεν μπορεις να κανεις συγκρισεις οταν η μηχανη ειναι πολυ τοπ απο τις αλλες.
    Αν ήταν τόσο πολύ πιο top θα έκανε βόλτες και ο Pedrosa. Τα πράγματα είναι απλά, ο Marquez είναι "αλλού" σαν ταλέντο, ταχύτητα, πάθος.
    Τα περι rossi στα νιάτα του, αν γυρίσει ο ψαράς, αν έτρεχε με ducati και λοιπές φιλοσοφίες είναι προσπάθεια καλουπώματος ενός οδηγού φαινόμενο στα μέτρα των οδηγών που ξέραμε μέχρι τώρα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Banned
    Ο φαροφυλακας δεν μπορείνα πάει το rcv γιατί από πέρυσι-μαλλον-το έφτιαξαν στα μέτρα,τον τρόπο και τα γούστα του μικρού
    Όπως στην φ1 όπου τα αυτοκίνητα σωματομετρικα βγαίνουν για τον κάθε οδηγό καλούπι
    Όπως η Ρέντ μπουλ σαρωνε με τον Αυστραλό αιώνια πίσω.

Μου την δίνει(ασχετα την καψούρα που έχω με τον ροσι)βλεποντας και ξαναβλεποντας τον μικρό να βουτάει με όσα στην στροφή, να βυθίζεται το μπροστινό και εκεί που πάει να το χάσει να δίνει τον πίσω τροχό και πάλι εκεί που πάει για χαι να ρολαρει με ντριφτ ελεγχόμενα.
    Δεν λέω ότι είναι κουλός προς θεού, κάθε άλλο, αλλά είναι συνάρτηση παραγόντων ολα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ο φαροφυλακας δεν μπορείνα πάει το rcv γιατί από πέρυσι-μαλλον-το έφτιαξαν στα μέτρα,τον τρόπο και τα γούστα του μικρού
    Αυτό πρέπει να είναι, γιατί μέχρι προχθές που ήταν στα μέτρα του, τα είχε σαρώσει όλα ο Pedrosa.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    προσπαθω να καταλαβω τι συμπερασμα πατε να βγαλετε σ'αυτο το thread...

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κουιζ.....ποιος το πηρε.....
    από rantanplan στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2012, 10:10
  2. ποιος το εχει κολλήσει?
    από akamarinos στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2010, 02:05
  3. ποιος πηρε το τυρι μου..
    από GST στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2005, 10:46
  4. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2005, 16:43
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF