χαιρετώ την παρέα εδώ
είμαι ο Δημήτρης ο Φατούρος, που έτρεξα με το μηχανάκι του πολυμήχανου φίλου μου
Ο αγώνας ήταν πολύ καλός, αν και υπάρχουν παράπονα για τη διοργάνωση - ωστόσο έγινε ένας γύρος περισσότερος τελικά - αρχικά είχαν πει για 5
Ο κοσμος, δυστυχώς, όπως είπατε κ άλλοι φίλοι εδώ, ήταν απογοητευτικά λίγος - θες ο καιρός, θες που ήταν αρχές σεπτέμβρη... μακάρι να είναι δλδ τυχαίο γεγονός, κι όχι δείγμα με ανοιχτά υπονοούμενα
Ευχαριστώ το φίλο μου τον Άρη, έτσι δημοσίως, που μου εμπιστεύτηκε το μηχανάκι του δεύτερη χρονιά - έχει μεγάλη αξία (ευτυχώς ανταπέδωσα με τις διακρίσεις...)
το πόδι του παπανδρέου, που βγαίνει έτσι σαν προβοσκίδα, όλα τα λεφτά - ειναι μέχρι να συνηθίσεις να το βλέπεις - πάντως ό,τι και να πούμε, η παρουσία του έδωσε στον αγώνα προστιθέμενη αξία
όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δρόμο
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια και τις ευχές για την Rijeka, εκεί θα είναι αλλο έργο.
Τωρα ανεβαίνει το video του αγώνα!!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
savoura ke ripansi otelios sindiasmos...![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Άρη πολλά μπράβο, επίσης και στα άλλα τα παιδιά, πάντα τέτοια μάγκες.![]()
Βρε δεν ξέχασα ... είχαμε πλακωθεί στο φαγητό και δεν ήθελα να βαρύνω το μηχανάκι
Είχε πλάκα πάντως που το γ@μημνο βρήκε και έσβησε μπροστά στην εξέδρα των θεατών όπως επίσης τα βλέμματα και τα λόγια συμπαράστασης των ιταλών αυτοκινητάδων όταν την έσπρωχνα με τα χέρια στα πιτς σίγουροι ότι το ιταλικό πάλι έκανε το θαύμα του
Και του χρόνου νάμαστε καλά να γελάσουμε και άμα λάχει να ξαναμείνουμε από βενζίνη
Ανέβηκε και το video του αγώνα!
Ωραία πλάνα, βάλτε ήχο, βαλτε HD, βαλτε τα όλα.
Βέβαια σιγά σιγά τους χάνω τους πρωταθλητές, αλλά τους βλέπω για 2 γύρους τουλάχιστον.
Τα ντουμπλαρίσματα ηταν δύσκολη υπόθεση μια και δεν έχω πολύ γκάζι στις ευθείες, και μαλιστα ο φίλος μου ο Lux μου επιφύλασσε και μια έκπληξη, αλλά όλα καλά.
Εβγαιναν και μπλε σημαίες αλλά μαλλον οι περισσότεροι δεν ήξεραν τι είναι αυτό ή δεν πίστευαν οτι είναι γι αυτούς.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 10/09/2014 στις 09:55.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957