Εγλω κατάλαβα ότι τα έχετε βάλει με σκούτερ.
Εγλω κατάλαβα ότι τα έχετε βάλει με σκούτερ.
Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι..
Όταν έχτισα το σπίτι πλήρωσα ένα σωρό λεφτά σε διάφορους.,για να κάνω μια νομιμότατη είσοδο για τα οχήματα μου.
Όλα καλά μέχρι εδώ.
Η είσοδος λοιπόν είναι π.χ. 2,5 μέτρα και μάλιστα πληρωμένα αδρά όπως είπα παραπάνω.
Όταν ο εξυπνάκιας -που με βλέπει καθημερινά να μπαινοβγαίνω με το μηχανακι- καταχράζεται έστω και μισό μέτρο από τον χώρο που έχω πληρώσει (αλλά όχι αγοράσει βεβαίως)τι γίνεται ?
Αν αποφασίσω να βγάλω το αυτοκίνητο μου, γιατί να κάνω ελιγμούς ?
Οπότε νομίζω είναι λίγο άτοπο να λέμε ότι αν δεν σε εμποδίζει, δεν τρέχει τίποτα και ας είναι μπροστά στην γκαράζοπορτα..
Αν υπάρχει πρόβλημα με τον χώρο, πολύ ευχαρίστως να μου κλείσει και όλη την είσοδο, μετά από συνεννόηση, και όχι όπως γουστάρει ο καθένας..
The only easy day was yesterday.
Θα προσθέσω οτι πάντα τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος!! Είτε όταν γράφεις είτε όταν όταν μιλάς ακομα ακόμα και οταν οδηγείς θα ελεγα.
Εμένα η άποψη μου είναι ότι όντως δεν τρέχει και τίποτα εφόσον δεν σε εμποδίζουν στο καθημερινό σου μπές βγές, αλλά εάν κολλάς στο “σπίτι ΜΟΥ”, “είσοδος ΜΟΥ”, “λεφτά ΜΟΥ” βεβαίως βεβαίως..... πιάσε και μίλα τους ή απλά βάλε ένα χαρτάκι επάνω και μην χαλάς την ζαχαρένια σου που λένε. Εάν και πάλι σε γράψουν στα @@ τους, πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, εύκολα, γρήγορα, απλά χωρίς άγχος αβάδιστα αβασάνιστα και προπαντός χωρίς να ανεβάσεις πίεση.
εντιτ.... το κουότ είναι για τον ρέντρίντερ βεβαίως.
Μέχρι και τον τρισμέγιστο εκνευρίσατε, και κάνει λάθος quote![]()
Πλήρωσες για να κάνεις μεταγραφή στο υποθηκοφυλακείο τον χώρο στάθμευσης εντός του οικοπέδου σου. Αδρά δεν ξέρω, αλλά πλήρωσες. Και ας πούμε ότι παίρνει και ο δήμος κατιτίς για το δικαίωμά σου να χαρακτηρίσεις "είσοδο γκαράζ" τα 2.5 μέτρα της εισόδου σου (έχω καιρό να κάνω τέτοια χαρτιά και ξεχνάω). Επί της ουσίας όμως, αυτό που πληρώνεις είναι το δικαίωμα εισόδου-εξόδου, όχι δικαίωμα επί της οδού ή του πεζοδρομίου μπροστά στο πάρκινγκ σου. Γενικώς δεν έχεις κανένα "κυριαρχικό" δικαίωμα πέραν του ορίου της οικοδομικής γραμμής του οικοπέδου σου, το οποίο είναι λογικά εκεί που είναι και η περίφραξη του οικοπέδου σου. Οπότε κατάχρηση επί της ουσίας δεν υπάρχει. Αν σε παρεμποδίσουν, τότε σου έχει γράψει και ο σουτερ και ο τάι τι να κάνεις. Και εσύ ο ίδιος αν παρκάρεις στο πεζοδρόμιο εμπρός από την πόρτα του γκαράζ σου και εγώ π.χ. δεν το γουστάρω, παίρνω τηλέφωνο και σε γράφουν.![]()
στην ελλαδα απλα καθημερινα λογικα αυτονοητα πραγματακια τα συζηταμε επ απειρον και φτιαχνουμε και 10 νομους για το καθενα για να εφαρμοστουν και τελικα επικρατει η γαιδουρια και ο εγωκεντρισμος
ενω ειναι πολυ απλο να σκεφτει καποιος οτι δεν θα παρκαρω σε σημειο που αν μου το εκανε ο αλλος θα με ενοχλουσε
απο την αλλη μερια υπαρχει και ο κλασσικος τυπος ο οποιος θα πιασει 3 θεσεις εξω απο το σπιτι του τοποθετωντας οποιοδηποτε διαθεσιμο ρημαδι γιατι ειναι πολυ μαγκας εξυπνοτερος και ανωτερος απο τους αλλους
που να δειτε στον κορυδαλλο τι γινεται , οπου ο καθε μ00νοπανος κραταει ολόκληρη την πρόσοψη για παρκινγκ (αν ειναι γωνιακο και τις 2 πλευρες), φυτεύει και από 2 σιδερένια κολονάκια 2 μετρα αριστερα -δεξιά κλεινοντας αλλες 2 θεσεις, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΓΑΜΩΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ