Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 153

Θέμα: Ζαμανφουτιστας ο Ελληνικος

Εγλω κατάλαβα ότι τα έχετε βάλει με σκούτερ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Εγλω κατάλαβα ότι τα έχετε βάλει με βρωμοσκούτερ.
    Μην κλέβεις στους χαρακτηρισμούς.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    οι ποιοι?
    Αυτοί που σχεδιάζουν την ανάπλαση μιας πλατείας.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Αυτοί που σχεδιάζουν την ανάπλαση μιας πλατείας.
    και τι σχεση εχει η σχεδιαση μιας πλατειας με την υλοποιηση της στο ελλαντα?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι..
    Όταν έχτισα το σπίτι πλήρωσα ένα σωρό λεφτά σε διάφορους.,για να κάνω μια νομιμότατη είσοδο για τα οχήματα μου.
    Όλα καλά μέχρι εδώ.
    Η είσοδος λοιπόν είναι π.χ. 2,5 μέτρα και μάλιστα πληρωμένα αδρά όπως είπα παραπάνω.
    Όταν ο εξυπνάκιας -που με βλέπει καθημερινά να μπαινοβγαίνω με το μηχανακι- καταχράζεται έστω και μισό μέτρο από τον χώρο που έχω πληρώσει (αλλά όχι αγοράσει βεβαίως)τι γίνεται ?
    Αν αποφασίσω να βγάλω το αυτοκίνητο μου, γιατί να κάνω ελιγμούς ?
    Οπότε νομίζω είναι λίγο άτοπο να λέμε ότι αν δεν σε εμποδίζει, δεν τρέχει τίποτα και ας είναι μπροστά στην γκαράζοπορτα..
    Αν υπάρχει πρόβλημα με τον χώρο, πολύ ευχαρίστως να μου κλείσει και όλη την είσοδο, μετά από συνεννόηση, και όχι όπως γουστάρει ο καθένας..
    The only easy day was yesterday.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    και τι σχεση εχει η σχεδιαση μιας πλατειας με την υλοποιηση της στο ελλαντα?
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά ας γίνω εγώ πιο συγκεκριμένος. Σε κάθε ανάπλαση πλατείας, ο νέος σχεδιασμός είναι με κολωνάκια περιμετρικά. Έχουν προκληθεί τραυματισμοί από αυτά όπως πχ η πλατεία στον δημο Υμηττού.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι..
    Όταν έχτισα το σπίτι πλήρωσα ένα σωρό λεφτά σε διάφορους.,για να κάνω μια νομιμότατη είσοδο για τα οχήματα μου.
    Όλα καλά μέχρι εδώ.
    Η είσοδος λοιπόν είναι π.χ. 2,5 μέτρα και μάλιστα πληρωμένα αδρά όπως είπα παραπάνω.
    Όταν ο εξυπνάκιας -που με βλέπει καθημερινά να μπαινοβγαίνω με το μηχανακι- καταχράζεται έστω και μισό μέτρο από τον χώρο που έχω πληρώσει (αλλά όχι αγοράσει βεβαίως)τι γίνεται ?
    Αν αποφασίσω να βγάλω το αυτοκίνητο μου, γιατί να κάνω ελιγμούς ?
    Οπότε νομίζω είναι λίγο άτοπο να λέμε ότι αν δεν σε εμποδίζει, δεν τρέχει τίποτα και ας είναι μπροστά στην γκαράζοπορτα..
    Αν υπάρχει πρόβλημα με τον χώρο, πολύ ευχαρίστως να μου κλείσει και όλη την είσοδο, μετά από συνεννόηση, και όχι όπως γουστάρει ο καθένας..
    Δεν είπαμε δεν τρέχει τίποτα, αλλά εφόσον χωράς, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις σαν υστερικιά κακογαμημένη, χωρίς να πείς στους άλλους πρώτα να τα πάρουν.
    Το παλικάρι το κατάλαβε, οτι τρελάθηκε χωρίς λόγο.

Μέλος
    Θα προσθέσω οτι πάντα τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος!! Είτε όταν γράφεις είτε όταν όταν μιλάς ακομα ακόμα και οταν οδηγείς θα ελεγα.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Δεν είπαμε δεν τρέχει τίποτα, αλλά εφόσον χωράς, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις σαν υστερικιά κακογαμημένη, χωρίς να πείς στους άλλους πρώτα να τα πάρουν.
    Το παλικάρι το κατάλαβε, οτι τρελάθηκε χωρίς λόγο.
    Εμένα η άποψη μου είναι ότι όντως δεν τρέχει και τίποτα εφόσον δεν σε εμποδίζουν στο καθημερινό σου μπές βγές, αλλά εάν κολλάς στο “σπίτι ΜΟΥ”, “είσοδος ΜΟΥ”, “λεφτά ΜΟΥ” βεβαίως βεβαίως..... πιάσε και μίλα τους ή απλά βάλε ένα χαρτάκι επάνω και μην χαλάς την ζαχαρένια σου που λένε. Εάν και πάλι σε γράψουν στα @@ τους, πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, εύκολα, γρήγορα, απλά χωρίς άγχος αβάδιστα αβασάνιστα και προπαντός χωρίς να ανεβάσεις πίεση.

εντιτ.... το κουότ είναι για τον ρέντρίντερ βεβαίως.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Μέχρι και τον τρισμέγιστο εκνευρίσατε, και κάνει λάθος quote

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Μέχρι και τον τρισμέγιστο εκνευρίσατε, και κάνει λάθος quote
    Όχι μαν, καθόλου μα καθόλου, αντίθετα θα έλεγε μου βγάζει διάθεση για χαβαλέ το thread και τα «ΜΟΥ» του ρέντ.

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Πλήρωσες για να κάνεις μεταγραφή στο υποθηκοφυλακείο τον χώρο στάθμευσης εντός του οικοπέδου σου. Αδρά δεν ξέρω, αλλά πλήρωσες. Και ας πούμε ότι παίρνει και ο δήμος κατιτίς για το δικαίωμά σου να χαρακτηρίσεις "είσοδο γκαράζ" τα 2.5 μέτρα της εισόδου σου (έχω καιρό να κάνω τέτοια χαρτιά και ξεχνάω). Επί της ουσίας όμως, αυτό που πληρώνεις είναι το δικαίωμα εισόδου-εξόδου, όχι δικαίωμα επί της οδού ή του πεζοδρομίου μπροστά στο πάρκινγκ σου. Γενικώς δεν έχεις κανένα "κυριαρχικό" δικαίωμα πέραν του ορίου της οικοδομικής γραμμής του οικοπέδου σου, το οποίο είναι λογικά εκεί που είναι και η περίφραξη του οικοπέδου σου. Οπότε κατάχρηση επί της ουσίας δεν υπάρχει. Αν σε παρεμποδίσουν, τότε σου έχει γράψει και ο σουτερ και ο τάι τι να κάνεις. Και εσύ ο ίδιος αν παρκάρεις στο πεζοδρόμιο εμπρός από την πόρτα του γκαράζ σου και εγώ π.χ. δεν το γουστάρω, παίρνω τηλέφωνο και σε γράφουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πλήρωσες για να κάνεις μεταγραφή στο υποθηκοφυλακείο τον χώρο στάθμευσης εντός του οικοπέδου σου. Αδρά δεν ξέρω, αλλά πλήρωσες. Και ας πούμε ότι παίρνει και ο δήμος κατιτίς για το δικαίωμά σου να χαρακτηρίσεις "είσοδο γκαράζ" τα 2.5 μέτρα της εισόδου σου (έχω καιρό να κάνω τέτοια χαρτιά και ξεχνάω). Επί της ουσίας όμως, αυτό που πληρώνεις είναι το δικαίωμα εισόδου-εξόδου, όχι δικαίωμα επί της οδού ή του πεζοδρομίου μπροστά στο πάρκινγκ σου. Γενικώς δεν έχεις κανένα "κυριαρχικό" δικαίωμα πέραν του ορίου της οικοδομικής γραμμής του οικοπέδου σου, το οποίο είναι λογικά εκεί που είναι και η περίφραξη του οικοπέδου σου. Οπότε κατάχρηση επί της ουσίας δεν υπάρχει. Αν σε παρεμποδίσουν, τότε σου έχει γράψει και ο σουτερ και ο τάι τι να κάνεις. Και εσύ ο ίδιος αν παρκάρεις στο πεζοδρόμιο εμπρός από την πόρτα του γκαράζ σου και εγώ π.χ. δεν το γουστάρω, παίρνω τηλέφωνο και σε γράφουν.
    Νομιζω πως λέμε το ίδιο.
    Έχω πληρώσει το δικαίωμα να έχω αυτά τα 2.5 μέτρα ελεύθερα όλο το 24 ωρο για να περνάω.
    Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    στην ελλαδα απλα καθημερινα λογικα αυτονοητα πραγματακια τα συζηταμε επ απειρον και φτιαχνουμε και 10 νομους για το καθενα για να εφαρμοστουν και τελικα επικρατει η γαιδουρια και ο εγωκεντρισμος
    ενω ειναι πολυ απλο να σκεφτει καποιος οτι δεν θα παρκαρω σε σημειο που αν μου το εκανε ο αλλος θα με ενοχλουσε
    απο την αλλη μερια υπαρχει και ο κλασσικος τυπος ο οποιος θα πιασει 3 θεσεις εξω απο το σπιτι του τοποθετωντας οποιοδηποτε διαθεσιμο ρημαδι γιατι ειναι πολυ μαγκας εξυπνοτερος και ανωτερος απο τους αλλους

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    που να δειτε στον κορυδαλλο τι γινεται , οπου ο καθε μ00νοπανος κραταει ολόκληρη την πρόσοψη για παρκινγκ (αν ειναι γωνιακο και τις 2 πλευρες), φυτεύει και από 2 σιδερένια κολονάκια 2 μετρα αριστερα -δεξιά κλεινοντας αλλες 2 θεσεις, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΓΑΜΩΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ελληνικός κινηματογράφος
    από vangelis 64 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2007, 13:45
  2. Ελληνικος messenger
    από George-3- στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2006, 01:23
  3. αθάνατος ελληνικός κινηματογράφος!!!!
    από DoctorS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2005, 13:45
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 08:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ