Καλά το είχα υποψιαστεί!
Ο κουμπάρος μου είναι εσκιμώος.
Ρε φιλαρακι μου μην απομονωνεις τις εκφρασεις μου γιατι δεν θα συνενοηθουμε ποτε!
Δεν σε ειπα ουτε παππου ουτε οτι δερνεις τα σκυλια σου!απλα οι τοποθετησεις σου μου θυμιζουν τετοιον!που σου λεει "δεν ξερω εγω απο σκυλια?10 ειχα εγω!"ασχετα αν η σχεση του μαζι τους ηταν μονο ξυλο για να "αγριεψει"ενα ψωμι την μερα και τελος!και μετα στο παιζει και γνωστης!Αααααντε να του εξηγησεις...
Ειπες πως δεν ξερεις και ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!γνωμη για καποιο θεμα πρεπει να εχει μονο οποιος και γνωση για το συγκεκριμενο θεμα...
Παμε παρακατω...
Καμια φυλη (εκτος απο μερικες που ομως ονομαζονται ζωα ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ,μαλλον καταλαβαινεις τι θελει να πει ο ποιητης)δεν δημιουργηθηκε με αυτοσκοπο να ζει στο σπιτι και να μην κανει τιποτε αλλο!εξελισονται για αλλο λογο αλλα παραλληλα ζουν και με την οικογενεια τους!το σπιτι με κηπο που αναφερεις ειναι το ιδανικο και ζουσα σε τετοιο και παντα ειχα πορτακι να μπαινοβγαινει ελευθερα!και πιστεψε με το αγριοσκυλο θηριο μου επελεγε παντα να ειναι κοντα μου. και αν ηταν δυνατον σε επαφη μαζι μου...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Εφτα σελιδες για ενα κατουρημα.
Δεν τολμω να σκεφτω τι θα ειχε γινει αν ειχε ριξει και κανενα @εσιμο.![]()
ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...............ΤΟ ΠΑΜΕ
Πιό χαλαρά δέ γίνεται.....