Nα τα περάσετε σουπερ όλοι όσοι πάτε δυστηχώς φράγκα απτον άλλο μήνα όποτε GGS περιμένω και αναμένω παρόμοια βολτα
μεσα στον άλλο μήνα![]()
Nα τα περάσετε σουπερ όλοι όσοι πάτε δυστηχώς φράγκα απτον άλλο μήνα όποτε GGS περιμένω και αναμένω παρόμοια βολτα
μεσα στον άλλο μήνα![]()
............ΥΓ. τον χωρο στον οποιο θα κατασκηνωσουμε θα πρεπει να τον αφησουμε ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ απ ότι θα τον βρουμε.
Γι αυτό σερπατινες , χαρτοπολεμος , γαρύφαλλα και σπασμένα πιατα απαγορεύονται[/QUOTE]
+1000 για αυτο
Καλα να περασετε αλανια φωτο και για μας που θα μείνουμε πισω να λιώσουμε. Καλο ταξιδι.
"Riding a bike is like an art,something you do because feel something inside".
Valentino Rossi
Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)
an pate simera,sto telos 8a deite kati tetoio
https://www.youtube.com/watch?v=nCuRM4jMeXs
kala na perasete KAI OXI SKOUPIDIA
Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Plus 998.
Πανηγύρι αύριο, δεν είπε; Ε δεν μπορεί, "στεγνό" θα είναι;
Φτασαμε πισω οι σαββατιανοι. Περασαμε απιστευτα. Ευχαριστουμε για την παρεα, το φαι, τον υπνο, τα παντα ολα!!! Φωτο αργότερα.
Εγώ θα πάω αυριο να τους βοηθήσω να βρουν τον Vaska.
Sent from me using a computer.
Ρε πόσες φορές πρέπει να σας το πω?? Ο Vaska δεν χάνεται πια, έχει σύμμαχο την τεχνολογία. Για την ακρίβεια μόλις τώρα τελείωσα με τους χάρτες και τις διαδρομές. Κομματάκι μπόλικα βγήκαν τα χιλιόμετρα 1254 λέει το Garmin. Τι διάολο πάλι εκτός συνόρων κανονίζετε βόλτες??
Ευτυχώς που έχω και διαβατήριο θεωρημένο δλδ.
Καμιά τρυφερή φώτο δεν έχει ρε Γκιωνιδες;![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!