Aκυρος και εγω παιδια.Θα παω καμμια Ευβοια γιατι το μεσημερι πρεπει να ειμαι πισω.
Καλα να περασετε.![]()
Aκυρος και εγω παιδια.Θα παω καμμια Ευβοια γιατι το μεσημερι πρεπει να ειμαι πισω.
Καλα να περασετε.![]()
@γαυρε, ο Θεόφιλος είπε τη λέξη "Στεμνίτσα". Δεν την έχω τιμήσει, δεν ξέρω, έχω ακούσει καλά λόγια όμως.
Αν δεν βρεΚΣει θα έχει ψύχρα μεν, γίνεται η βόλτα δε. Γουάι Νοτ;
πρεπει να γυρισω νωρις 2 το μεσημερι μεγιστο , οποτε καλα να περασετε αγορια , αλλα χωρις εμενα.
τωρα αν ο alexcbr θελει να γυρισει την ιδια ωρα λεω να παω μαζι του.
υγ. σορρυ για το αργο της ενημερωσης.
AFTER DARK...........
Παιδες,ακυρο για μενα. Φαινεται εχει πεσει επιδημια με την μεση.
Sorry
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Παίδες επειδή στριμωχνω χρόνους μήπως μπορέσω να έρθω τουλάχιστον τη μισή διαδρομή, μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο του σε pm ώστε να έχω real time επικοινωνία αύριο;
Κι αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα τανε τρόλει.
Εγώ θα είμαι εκεί κάτα τις 8 και όποιος γουστάρει έρχετε...
Σε κάθε άλλη περίπτωση κατά τα γνωστά
ανανήψαντας
Καλησπερα!
ειμαι νεοπας στο γκρουπ κ θελω να ερθω αυριο στην εκδρομη με ενα φιλο μου. απλα καποιες ερωτησεις μονο.
1)απο που ξεκινατε?
2)ειστε ολοι streetαδες? εννοω θα πατε με 200 στη διαδρομη ή με 150? γιατι εγω εντουρο εχω.
σας ευχαριστω.
Με 200 δεν πάμε ποτέ γιατί βαριομαστε. Στα 250 κάτι γίνεται.
Ελα, ΕΟ 140 μαξ και επαρχιακό δίκτυο νορμαλ για να χαζεψουμε και λίγο ορίζοντα. Τώρα αν το αγωι ξυπνήσει τους αγωγιατες, όποιος φύγει μπροστά μόλις ξεΓκαυλωσει κόβει να τον πΧιασουν και οι άλλοι η κανει ενα τσιγάρο η οτι θέλει.
Εκκίνηση απο περίπτερο Χαϊδαρίου, εκεί που η Σχιστού σκάει στην Κορίνθου, έχει οδηγίες σε άλλο θρεντ πανω πάνω στις βόλτες.
Επειδή λες για γκρουπ, έχεις καταλάβει οτι δεν είσαι στο φεσιμπουκ, έτσι;![]()