Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 115

Θέμα: Ψάχνω για αγροτικό διπλοκάμπινο

εγω εχω ενα mazda b2600 4 χ 4 βενζινη με μιαμιση καμπινα. σαν βενζινη μου εκαιγε στα 100 χιλιομετρα μεσα στην αθηνα 14-15 λιτρα. εκτος πολης με 140-160 17 λιτρα. του εβαλα αεριο. μεσα στην πολη καιει απο 9 εως 10,5 ευρω αεριο και εκτος πολης με 160 σταθερα 11 ευρουλακια ανα 100 χλμ . το δικο μου ειναι του 98 και φωραει το μοτερ το G6 τα οποια μοτερ τα πουλανε οι μαντρες μεταχιρισμενα με 600-700000 χλμ γυρο στα 3000 ευρω. το πηρα απο φιλο στην γερμανια και ειχε 130000 χιλιομετρα τωρα εχει 250000 το μονο που εχει χαλασει ειναι ο διακοπτης των ηλεκτρικων παραθυρων απο την μερια του οδιγου.
    το ειχα βαλει περιση να το δοσω να παρω κληστο βανακι γιατι οταν παρκαρω να ανεβασω πυροσβεστηρες στης πολικατικοιες μου κλεβαν απο την καροτσα τα πραγματα. το ειχα βαλει 6000 και ολοι νομιζαν οτι πειναω και το σκοτονω, για να καταλαβεται ηρθε ενας με τον μηχανικο του το κοιταξε εκανε βολτα ο μηχανικος παρκαρει και του λεει .. παρτο... και γυρναει ο τυπος και μου λεει .. να σου κανω μια προταση? φιλε το γραφω στην αγγελεια δεν κανω δοσεις μην μου πεις να σου δοσο τοσα και τα αλλα τον αλλο μηνα και τετεια... οχι οχι μου απαντα , να λεω να σου δωσω εδω και τωρα 4500 μετριτα και να το παρω... αμα μου δοσεις εδω και τωρα 4500 μετριτα του λεω θα σου δοσω τα 4 ζαντολαστιχα και οταν φερεις τα υπολιπα θα παρεις και το αμαξι ... ασε μας ρε πονιρε του ειπα μπηκα στο αμαξι και εφυγα...
    οταν εψαχνα για 4χ4 ολοι μου ειπανε οτι τα mazda ειναι απροβλιματιστα εχουν την χαμιλοτερη καταναλοσι και εχουν το καλυτερο κληδομα διαφορικων και δεν κολανε πουθενα. οταν μαλιστα πατισεις το κουμπι και μπλοκαρεις το κεντρικο διαφορικο 100% βγενεις απο παντου. εβγαλα σκαφος απο την θαλασσα που δεν το εβγαζε ενα ρενεγειητ που νομιζε οτι ειχε εργαλειο και κοντεψε να καψει τους δισκους...
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

πάντως εδώ μέσα βρίσκει τα παντα κανείς
    ...Οτι τον απασχολει τον καθένα , άσχετο από μηχανές ...Θα το βρει . θα ανοιξει θεμα και θα παρει και αρκετες γνωμες -απαντησεις.
    Δεν είναι η πρώτη φορά που με πετάει η αναζήτηση για ασχετα θέματα στο μοτογρρρρρρρρρ.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    εγω εχω ενα mazda b2600 4 χ 4 βενζινη με μιαμιση καμπινα. σαν βενζινη μου εκαιγε στα 100 χιλιομετρα μεσα στην αθηνα 14-15 λιτρα. εκτος πολης με 140-160 17 λιτρα. του εβαλα αεριο. μεσα στην πολη καιει απο 9 εως 10,5 ευρω αεριο και εκτος πολης με 160 σταθερα 11 ευρουλακια ανα 100 χλμ . το δικο μου ειναι του 98 και φωραει το μοτερ το G6 τα οποια μοτερ τα πουλανε οι μαντρες μεταχιρισμενα με 600-700000 χλμ γυρο στα 3000 ευρω. το πηρα απο φιλο στην γερμανια και ειχε 130000 χιλιομετρα τωρα εχει 250000 το μονο που εχει χαλασει ειναι ο διακοπτης των ηλεκτρικων παραθυρων απο την μερια του οδιγου.
    το ειχα βαλει περιση να το δοσω να παρω κληστο βανακι γιατι οταν παρκαρω να ανεβασω πυροσβεστηρες στης πολικατικοιες μου κλεβαν απο την καροτσα τα πραγματα. το ειχα βαλει 6000 και ολοι νομιζαν οτι πειναω και το σκοτονω, για να καταλαβεται ηρθε ενας με τον μηχανικο του το κοιταξε εκανε βολτα ο μηχανικος παρκαρει και του λεει .. παρτο... και γυρναει ο τυπος και μου λεει .. να σου κανω μια προταση? φιλε το γραφω στην αγγελεια δεν κανω δοσεις μην μου πεις να σου δοσο τοσα και τα αλλα τον αλλο μηνα και τετεια... οχι οχι μου απαντα , να λεω να σου δωσω εδω και τωρα 4500 μετριτα και να το παρω... αμα μου δοσεις εδω και τωρα 4500 μετριτα του λεω θα σου δοσω τα 4 ζαντολαστιχα και οταν φερεις τα υπολιπα θα παρεις και το αμαξι ... ασε μας ρε πονιρε του ειπα μπηκα στο αμαξι και εφυγα...
    οταν εψαχνα για 4χ4 ολοι μου ειπανε οτι τα mazda ειναι απροβλιματιστα εχουν την χαμιλοτερη καταναλοσι και εχουν το καλυτερο κληδομα διαφορικων και δεν κολανε πουθενα. οταν μαλιστα πατισεις το κουμπι και μπλοκαρεις το κεντρικο διαφορικο 100% βγενεις απο παντου. εβγαλα καφος απο την θαλασσα που δεν το εβγαζε ενα ρενεγειητ που νομιζε οτι ειχε εργαλειο και κοντεψε να καψει τους δισκους...
    Προφανώς δεν έχεις οδηγήσει ISUU D-MAX.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Προφανώς δεν έχεις οδηγήσει ISUU D-MAX.....
    Ενα παρόμοιο σαν της αρκούδας έχει ο πεθερός μου στον Βόλο.
    Οτ;ν λέμε σκυλί
    Εννοούμε αυτό.
    Το έχει ακόμα βενζίνη αλλά κινείται ελάχιστα.
    Μι; φορά πηγαίνοντας για ελιές πριν χρόνια ο μαλαξ ο βςνζινας που δεν είχε ξυπνήσει ακόμα μου έβαλε πετρέλαιο αντί βενζίνης.
    Ευτυχώς τον πρόλαβα αν και έβαλα καμια 20αρια λίτρα, συμπλήρωσα βενζίνη.
    Πήγαμε χωράφι ,μπερδεύει δεν τραβούσε όπως πριν αλλά την έκανε την έκανε την δουλειά του.
    Γυρισαμε, το γεμισα 100αρα και βελτιωτικό οκτανίων.
    Το έβγαλα εθνική κατέβηκα μέχρι Λαμία
    Γύρισαν πίσω και ηταν οκ

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει αυτο.
    Είναι φιλου και το παίρνεις με κλειστα ματια.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Μαστορια ψαχνω Hilux του 08 και μετα, 1μιση καμπινα, με ~100K χλμ. Αν γνωριζετε κατι λετε.

edit
    ps Τα εισαγομενα να μην ενοχλησουν.
    Τελευταία τροποποίηση από borbos; 15/03/2018 στις 13:10.

εισαι σε καλο δρομο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borbos Προβολή μηνύματος
    Μαστορια ψαχνω Hilux του 08 και μετα, 1μιση καμπινα, με ~100K χλμ. Αν γνωριζετε κατι λετε.

edit
    ps Τα εισαγομενα να μην ενοχλησουν.
    Θα το πλερωσεις ομος.Πιστευω το γνωριζεις ε???Ειναι ακριβα....
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Θα το πλερωσεις ομος.Πιστευω το γνωριζεις ε???Ειναι ακριβα....
    Θα πλερωσω αναλογος καταστασης. Οχι πχ 200.000km του 07 18κ.
    Αντε μπας ξεφορτωθω το Datsun 40 χρονων εγινε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borbos Προβολή μηνύματος
    Θα πλερωσω αναλογος καταστασης. Οχι πχ 200.000km του 07 18κ.
    Αντε μπας ξεφορτωθω το Datsun 40 χρονων εγινε.
    Σημερα ημουν μεσα σε ενα(καιγαμε κλαδια)του 06.Ηταν πρωτο χερι με 200.000 και το γαμημενο δε του φαινοταν καθολου.Αυτος που το ειχε δε το εδινε με τπτ.Ειναι ωραια επιλογη.Ομορφο αμαξι και δυνατος κινητηρας.2λιτρο το δικο του.Το πηρε 36.000ευρω καινουριο.Μεταχειρα κανουν απο 15-20.
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Σημερα ημουν μεσα σε ενα(καιγαμε κλαδια)του 06.Ηταν πρωτο χερι με 200.000 και το γαμημενο δε του φαινοταν καθολου.Αυτος που το ειχε δε το εδινε με τπτ.Ειναι ωραια επιλογη.Ομορφο αμαξι και δυνατος κινητηρας.2λιτρο το δικο του.Το πηρε 36.000ευρω καινουριο.Μεταχειρα κανουν απο 15-20.
    Η Ντατση μας (Datsun 1600 βενζινα) σκοτωνει ακομη...Απλα δεν μπαινει σε χωραφια (4Χ2 βλεπεις).

Θα δυσκολευτεις πολυ να βρεις . Εχε το νου σου στο καρ και κανε ριφρες τη σελιδα καθε μερα.
    Πριν 3-4 μερες ειδα αυτο που θες και απο χθες δεν υπαρχει .
    Οταν ανεβει το καλο , φευγει με συνοπτικες διαδικασιες .
    4πορτο θα βρεις πιο ευκολα . Εχεις αποφασισει για1 1/2 σιγουρα ?

Να το παρεις καθαρο Ελληνικο , αλλιως μην παρεις καθολου

Μικρη καροτσα το 2πλο ρε μαν. Δεν βολευει.

ΟΛΑ γινονται .
    Και φορτωνεις οσο λεει ο κατασκευαστης και μεταφερεις οικογενεια αριστερα δεξια
    και βαλιτσα βαζεις μεσα στην καμπινα(εγω εχω παιδικο καθισματακι)
    και γενικα δεν σε περιοριζει τοσο ,οσο το μιάμιση.

Το πηρα γιατι δεν εβρισκα μιαμιση που ηθελα και δεν το μετανιωσα ουτε μια στιγμη .
    Ελαχιστες φορες μου ελειψαν τα παραπανω cm στη καροτσα ,ενω παρα πολλα που κανω τωρα , δεν θα τα εκανα .
    Ο καθενας ομως ειναι αλλη περιπτωση . Δες το παντως
    Απο καποια χρονολογια και μετα η καροτσα μεγαλωσε .Το δικο μου εχει μεγαλυτερη καροτσα απο τα πρωτα μοντελα τις γενιάς του ,
    αλλα ειναι του 15 με τα κάρα πίσω και το συστημα ευσταθειας που κουμπώνει 17αρα ζαντα το λιγότερο .(το μονο αρνητικο λογω τιμης ελαστικων)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	received_1357325280944453.jpg 
Προβολές:	118 
Μέγεθος:	79,6 KB 
ID:	394021
    Τελευταία τροποποίηση από Lioulios; 17/03/2018 στις 09:35.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    ΟΛΑ γινονται .
    Και φορτωνεις οσο λεει ο κατασκευαστης και μεταφερεις οικογενεια αριστερα δεξια
    και βαλιτσα βαζεις μεσα στην καμπινα(εγω εχω παιδικο καθισματακι)
    και γενικα δεν σε περιοριζει τοσο ,οσο το μιάμιση.

Το πηρα γιατι δεν εβρισκα μιαμιση που ηθελα και δεν το μετανιωσα ουτε μια στιγμη .
    Ελαχιστες φορες μου ελειψαν τα παραπανω cm στη καροτσα ,ενω παρα πολλα που κανω τωρα , δεν θα τα εκανα .
    Ο καθενας ομως ειναι αλλη περιπτωση . Δες το παντως
    Απο καποια χρονολογια και μετα η καροτσα μεγαλωσε .Το δικο μου εχει μεγαλυτερη καροτσα απο τα πρωτα μοντελα τις γενιάς του ,
    αλλα ειναι του 15 με τα κάρα πίσω και το συστημα ευσταθειας που κουμπώνει 17αρα ζαντα το λιγότερο .(το μονο αρνητικο λογω τιμης ελαστικων)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	received_1357325280944453.jpg 
Προβολές:	118 
Μέγεθος:	79,6 KB 
ID:	394021

Συνημμένο 394022
    κοιτα... Ετσι οπως το φορτωνεις εχεις ολα τα κιλα στον αξονα πανω. Το ταλεπορεις. Θα μου πεις....ποσες φορες θα το φορτωσεις τον χρονο 5,7,10?
    Μαλλον το 1.5 εγκεφαλικο-βιτσιο δικο μου ειναι.
    Το πουλας? :P

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. HELP!!! Ψάχνω για service manual KLE 500 2002
    από panther78 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2019, 09:51
  2. ΨΑΧΝΩ για ΤΕΛΙΚΟ AKRAPOVIC SLIP-ON FULL TITANIUM ΓΙΑ R1 03
    από RapidShade στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 16:31
  3. ψαχνω για καγκελα,βαλιτσες