εγω εχω ενα mazda b2600 4 χ 4 βενζινη με μιαμιση καμπινα. σαν βενζινη μου εκαιγε στα 100 χιλιομετρα μεσα στην αθηνα 14-15 λιτρα. εκτος πολης με 140-160 17 λιτρα. του εβαλα αεριο. μεσα στην πολη καιει απο 9 εως 10,5 ευρω αεριο και εκτος πολης με 160 σταθερα 11 ευρουλακια ανα 100 χλμ . το δικο μου ειναι του 98 και φωραει το μοτερ το G6 τα οποια μοτερ τα πουλανε οι μαντρες μεταχιρισμενα με 600-700000 χλμ γυρο στα 3000 ευρω. το πηρα απο φιλο στην γερμανια και ειχε 130000 χιλιομετρα τωρα εχει 250000 το μονο που εχει χαλασει ειναι ο διακοπτης των ηλεκτρικων παραθυρων απο την μερια του οδιγου.
το ειχα βαλει περιση να το δοσω να παρω κληστο βανακι γιατι οταν παρκαρω να ανεβασω πυροσβεστηρες στης πολικατικοιες μου κλεβαν απο την καροτσα τα πραγματα. το ειχα βαλει 6000 και ολοι νομιζαν οτι πειναω και το σκοτονω, για να καταλαβεται ηρθε ενας με τον μηχανικο του το κοιταξε εκανε βολτα ο μηχανικος παρκαρει και του λεει .. παρτο... και γυρναει ο τυπος και μου λεει .. να σου κανω μια προταση? φιλε το γραφω στην αγγελεια δεν κανω δοσεις μην μου πεις να σου δοσο τοσα και τα αλλα τον αλλο μηνα και τετεια... οχι οχι μου απαντα , να λεω να σου δωσω εδω και τωρα 4500 μετριτα και να το παρω... αμα μου δοσεις εδω και τωρα 4500 μετριτα του λεω θα σου δοσω τα 4 ζαντολαστιχα και οταν φερεις τα υπολιπα θα παρεις και το αμαξι ... ασε μας ρε πονιρε του ειπα μπηκα στο αμαξι και εφυγα...
οταν εψαχνα για 4χ4 ολοι μου ειπανε οτι τα mazda ειναι απροβλιματιστα εχουν την χαμιλοτερη καταναλοσι και εχουν το καλυτερο κληδομα διαφορικων και δεν κολανε πουθενα. οταν μαλιστα πατισεις το κουμπι και μπλοκαρεις το κεντρικο διαφορικο 100% βγενεις απο παντου. εβγαλα σκαφος απο την θαλασσα που δεν το εβγαζε ενα ρενεγειητ που νομιζε οτι ειχε εργαλειο και κοντεψε να καψει τους δισκους...