Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 190

Θέμα: Πού χαθήκαν οι super sport μοτοσυκλέτες από τον δρόμο;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αυτό πάντως που χαρακτηρίζουμε φλώρους τους νεότερους είναι πολύ αναμενόμενο... επειδή δηλαδή δεν έχουν τα δικά μας γούστα και προτιμήσεις είναι πουστράκια και βουτυρομπεμπέδες γιατί εμείς μιλάμε είμασταν ο ορισμός της βαρβατίλας... γερνάτε μερικοί πολύ πριν την ώρα σας και γερνάτε και άσχημα! Κάτι προγενέστεροι από εμάς σβαρνούσαν όλη την Ελλάδα με MZ 250, κάρφωναν όπου και όπως με λαστιχαρισμένα γυμνά κτλ-κτλ... φαντάζομαι θα λέγαν τα ίδια και για εμάς. Εμείς οι καθαροάιμοι μηχανόβιοι βέβαια, το ανώτερο εξελικτικά είδος του αρσενικού, θέλαμε global touring μοτοσικλέτα για να περάσουμε διόδια, hypersport για να στρίψουμε λίγο, adventure γάματα για να πατήσουμε χώμα κ.ο.κ... και τα είχαμε κιόλας άμα γουστάραμε. Κάθε γενιά έχει τις δικές της ιστορίες (με δράκους ή χωρίς δράκους) για να θυμάται... αφήστε τα πιτσιρίκια ήσυχα να κάνουν ότι γουστάρουν και όπως γουστάρουν, μην ξεχνάτε ότι μεγαλώνουν σε έναν κόσμο απείρως πιο δύσκολο, περίπλοκο, αποξενωμένο και καταθλιπτικό από τον δικό μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Αυτό πάντως που χαρακτηρίζουμε φλώρους τους νεότερους είναι πολύ αναμενόμενο... επειδή δηλαδή δεν έχουν τα δικά μας γούστα και προτιμήσεις είναι πουστράκια και βουτυρομπεμπέδες γιατί εμείς μιλάμε είμασταν ο ορισμός της βαρβατίλας... γερνάτε μερικοί πολύ πριν την ώρα σας και γερνάτε και άσχημα! Κάτι προγενέστεροι από εμάς σβαρνούσαν όλη την Ελλάδα με MZ 250, κάρφωναν όπου και όπως με λαστιχαρισμένα γυμνά κτλ-κτλ... φαντάζομαι θα λέγαν τα ίδια και για εμάς. Εμείς οι καθαροάιμοι μηχανόβιοι βέβαια, το ανώτερο εξελικτικά είδος του αρσενικού, θέλαμε global touring μοτοσικλέτα για να περάσουμε διόδια, hypersport για να στρίψουμε λίγο, adventure γάματα για να πατήσουμε χώμα κ.ο.κ... και τα είχαμε κιόλας άμα γουστάραμε. Κάθε γενιά έχει τις δικές της ιστορίες (με δράκους ή χωρίς δράκους) για να θυμάται... αφήστε τα πιτσιρίκια ήσυχα να κάνουν ότι γουστάρουν και όπως γουστάρουν, μην ξεχνάτε ότι μεγαλώνουν σε έναν κόσμο απείρως πιο δύσκολο, περίπλοκο, αποξενωμένο και καταθλιπτικό από τον δικό μας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	true story.jpg 
Προβολές:	220 
Μέγεθος:	9,8 KB 
ID:	323569

Συμφωνώ απόλυτα

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator

Φαρμακερή αλήθεια.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Τα ss χάθηκαν πρώτον λόγο βενζίνας. Άλλο να θέλεις ένα 15άρι τότε για να πας μια Επίδαυρο ή Αι Γιάννη και άλλο τα διπλά που θες σήμερα. Για να μη μιλήσω για μεγαλύτερες βόλτες που για να τις κάνουμε μερικοί θέλουμε το μισό+ μηνιάτικο και για τα διόδια που θές ένα τεπόζιτο σε λεφτά να πας και ένα για να ρθεις.
    Δεύτερο , λόγο το ότι υπάρχει μεγαλύτερη αστυνόμευση στους δρόμους και όχι με τη καλή έννοια. Είναι σπαστικό να πήγαινεις και άνα 10 μέτρα να σε σταματάνε ΔΙΑΣ και να σε ζαλίζουν γιατι η πινακίδα σου δε φαίνεται καλά και γιατί το ένα και γιατί το άλλο.
    Τρίτον , λόγο της κρίσης πολλοί ( όπως εγώ ) πουλήσαμε τα μηχανάκια μας γιατι προέτρεχαν άλλα πιο σημαντικά πράματα που έπρεπε να ρυθμιστούν και πλέον η βόλτα με τη μηχανή ήταν πολύτελεια. Και αυτό το γράφω με βαριά καρδία γιατι λυπάμαι πάρα πολύ που νόμιζα και ήλπιζα ότι τα πράματα θα αλλάξουν σε ένα δυο χρονάκια από τότε που μας χαντακώσαν σαν λαό.
    Και τέλος γιατί έχει γίνει μόδα να καβαλάς σκούτερ για τα καλά . ΄Εκει που κάποιος θα χε τα λεφτά να πάρει ss αλλά και σκούτερ για να μη το ζορίζει χωρίς λόγο κάθε μέρα στη πόλη , πλέον μένει στο σκούτερ/παπί.
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    εγω παλι τοσα χρονια προσπαθουσα να καταλαβω τι δουλεια εχουν στον -ελληνικο- δρομο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pilotos_xtreme Προβολή μηνύματος
    Δεύτερο , λόγο το ότι υπάρχει μεγαλύτερη αστυνόμευση στους δρόμους και όχι με τη καλή έννοια. Είναι σπαστικό να πήγαινεις και άνα 10 μέτρα να σε σταματάνε ΔΙΑΣ και να σε ζαλίζουν γιατι η πινακίδα σου δε φαίνεται καλά και γιατί το ένα και γιατί το άλλο.
    να μεταφερθεί στα ανέκδοτα παρακαλώ....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    εγω παλι τοσα χρονια προσπαθουσα να καταλαβω τι δουλεια εχουν στον -ελληνικο- δρομο
    για τον ιδιο λόγο που βρίσκετε μια γυμνή Μ@ΝΑΡΑ πάνω απο ένα τηγάνι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    για τον ιδιο λόγο που βρίσκετε μια γυμνή Μ@ΝΑΡΑ πάνω απο ένα τηγάνι.
    Εγραψες χρησταρα.....
    πουτσ@@@@@@@@@

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    Ο υποψήφιος αγοραστής ψάχνει μια μηχανή που να τα κάνει όλα. Να είναι άνετη, να πηγαίνει σχεδόν παντού, να έχει ικανοποιητική δύναμη και να είναι σχετικά οικονομική...σε όλα. Οι supersport δεν κάνουν για τίποτα παρα μόνο να μπαίνουν πίστες και να πηγαίνουν για καφέδες να τις χαλβαδιάζουν οι υπόλοιποι. Βέβαια ο καθένας κάνει τις υποχωρήσεις του και επιλέγει με βάσει το πορτοφόλι του.

Συνήθως ομως όλοι αυτοί που έχουμε SS και ST μηχανές, εχουμε και ενα γαιδούρι για να καλύψει το μεγάλο κενό σε αυτά που προανέφερα.

Ασχετο αλλά θέλω να το αναφέρω. Ήμουν στην Πάτρα πριν κανα μήνα και παρατήρησα αυτό που λεει και ο φίλος "bros 650". Παντού παπιά, Scooter, μερικά mega scooter, και V-strom, TDM, GS! Αυτά!
    Ρωτάω ενα παλλικάρι αστυνομικό φίλο μου εκεί τι παίζει και μου απάντησε οτι πλεον οι μηχανές δεν είναι της μόδας. Μπορεί δηλαδη να έχεις CBR και να μην σε κοιτάξει ουτε μισή γκόμενα και να πιάσει συζήτηση με τον σκουτεράκια παρακάτω τι ωραίο μηχανάκι έχει. Δεν ξέρω αν σας "ενδιαφέρει" το σπόρ του καμακιού, αλλά γενικώς πολλοί προτιμούν αγοράζουν γκομενοπαγίδες μηχανές ότι και αν είναι αυτές. Βλέπε vespa, beverly κτλ.
    Βεσπα δεν παιρνω ουτε τζαμπα και ας μη γ@μησω ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    να μεταφερθεί στα ανέκδοτα παρακαλώ....
    Καθολου ανεκδοτο Σπυρο.

Δεν ξερω πως ακριβως το εννοει ο φιλος μιας και ειναι λιγο ασαφες το νοημα του ποστ του αλλα αν λεει αυτο που καταλαβαινω, συμφωνω.

Εχουμε γεμισει καμερες (κι εδω κι εξω) και τα προστιμα, εκτος απο 25ποντα παλουκια στον κwλο λογω του οικονομικου, ειναι και κατι πολυ χειροτερο αν ο αλλος χασει το διπλωμα του και δεν μπορει να κυκλοφορησει, να παει στη δουλεια του κλπ για Χ μηνες.

Ειναι ενας καποιος ανασταλτικος παραγοντας να σκεφτεσαι το ποσο θα ανοιξεις το γκαζι ξεροντας οτι ενα πρωι μπορει να ξυπνησεις και να σου εχει φερει ο ταχυδρομος γραμματακι που θα σε προσκαλουν για καφεδακι στην τροχαια της γειτονιας σου.
    Ποσο μαλλον με μηχανακι που με ενα κλικ του καρπου εχεις παραβιασει τον μισο ΚΟΚ, και συνηθως αυτα που εχουν αυτο το κουσουρι, εχουν και το χαρακτηριστικο να σε "προκαλουν" να υποκυψεις στον πειρασμο.

Το:
    -θελω να παρω ss
    -εισαι σοβαρος μωρε? που θα το πας?

δε νομιζω οτι το λενε μονο γιατι δε βολευει για καθε μερα στους σκατενιους ελληνικους δρομους.
    Ταπεινη μου αποψη.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Το:
    -θελω να παρω ss

δε νομιζω οτι το λενε μονο γιατι δε βολευει για καθε μερα στους σκατενιους ελληνικους δρομους.
    Ταπεινη μου αποψη.
    To αυτό.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pilotos_xtreme Προβολή μηνύματος
    Στο supersport μηχανάκι μου, η πινακίδα φαίνεται μια χαρα, δεν είναι δα και απαραίτητο να την εξαφανίσεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Καθολου ανεκδοτο Σπυρο.

Δεν ξερω πως ακριβως το εννοει ο φιλος μιας και ειναι λιγο ασαφες το νοημα του ποστ του αλλα αν λεει αυτο που καταλαβαινω, συμφωνω.

Εχουμε γεμισει καμερες (κι εδω κι εξω) και τα προστιμα, εκτος απο 25ποντα παλουκια στον κwλο λογω του οικονομικου, ειναι και κατι πολυ χειροτερο αν ο αλλος χασει το διπλωμα του και δεν μπορει να κυκλοφορησει, να παει στη δουλεια του κλπ για Χ μηνες.

Ειναι ενας καποιος ανασταλτικος παραγοντας να σκεφτεσαι το ποσο θα ανοιξεις το γκαζι ξεροντας οτι ενα πρωι μπορει να ξυπνησεις και να σου εχει φερει ο ταχυδρομος γραμματακι που θα σε προσκαλουν για καφεδακι στην τροχαια της γειτονιας σου.
    Ποσο μαλλον με μηχανακι που με ενα κλικ του καρπου εχεις παραβιασει τον μισο ΚΟΚ, και συνηθως αυτα που εχουν αυτο το κουσουρι, εχουν και το χαρακτηριστικο να σε "προκαλουν" να υποκυψεις στον πειρασμο.

Το:
    -θελω να παρω ss

Ταπεινη μου αποψη.
    Στα εικοσι χρονια που καβαλαω ζητημα να με εχουν σταματησει δυο τρεις φορες......

Και η πινακιδα παντα φαινοταν παντα θα φαινεται....

Αν τωρα την εχεις βαλει στην αναρτηση καλα κανουν και σε σταματανε..,. Κακως δεν σου ριχνουν και κληση.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Στα εικοσι χρονια που καβαλαω ζητημα να με εχουν σταματησει δυο τρεις φορες......

Και η πινακιδα παντα φαινοταν παντα θα φαινεται....

Αν τωρα την εχεις βαλει στην αναρτηση καλα κανουν και σε σταματανε..,. Κακως δεν σου ριχνουν και κληση.....

οκ, και ποσο συχνα βολταρεις σε αττικη οδο με πανω απο 130?
    ή ακομα και σε εθνικη οδο (πλεον)??

δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...
    τα ss ΦΩΝΑΖΟΥΝ οτι δεν θελουν πινακιδα...
    γενικως συμφωνω με οτι ειπε ο pipe...

εκτος αν εισαι καφετεριακιας...εκει αλλαζει το πραμα...και πινακιδα θα εχεις και σαν κοτα θα πηγαινεις μην ερθει και κολλησει κανενα μυγακι πανω και στο λερωσει και βενζινη δεν καις..και...και...και....

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι μαζεψα απο τον δρομο.
    από zephyr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 19:20
  2. alpinestars απο τον τοπο σου..αλλα που;;!!
    από damien στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2010, 15:40
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2009, 14:57
  4. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 19:20
  5. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 23:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε