Ευτυχώς έχω καινούριο λάπτοπ και δεν κολλάει στο hd video του YouTube ... Εκεί θα το απολαμβάνω...
Ευτυχώς έχω καινούριο λάπτοπ και δεν κολλάει στο hd video του YouTube ... Εκεί θα το απολαμβάνω...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Δεν θα έλεγα ότι εκπλήσσομαι, αλλά δεν είναι λίγο εκνευριστικό που μηχανάκια που κάποτε είχανε ταβάνι τα 15.000 τώρα να αγγίζουν τα 20? Ακόμα δλδ το γιεν τρώει τόση κατρακύλα που να δικαιολογεί τέτοια αύξηση τιμής?
Όχι βέβαια ότι και τα ευρωπαϊκά δεν πάνε πίσω... Κάτι V4 ας πούμε το χουνε τσιμπήσει το 1000-1500ρι σε σχέση με την τιμή που είχανε το 2009-2010... Και εκεί δεν μπορείς να πεις ότι είναι λόγω ισοτιμίας...
Μπροστά είναι κακάσχημο! Απο τις υπόλοιπες οπτικές μου άρεσε πολύ.
Από ηλεκτρονικά πάντως μόνο ο αυτόματος πιλότος λείπει.
Το μηχανάκι έιναι σκέτη καύλα!!! ειδικά το R1M. εδω και τα χρώματα το raven είναι κολασμένο!
Περι ισοτιμιών δεν ξέρω να σου πω το παραμικρό.
Το ότι έχουν ανέβει ΠΟΛΥ τα μεκανάκια σουπερσπόρΤ είναι αλήθεια, τα 600 σήμερα έχουν όσο είχαν τα 1000 παλιόετρα και παραπάνω.
Αναρωτιέμαι βέβαια, αν με την μείωση των πωλήσεων της κατηγορίας έχει ανέβει και η τιμή, ούτως ώστε να αποσβένεται το κόστος εξέλιξης με λιγότερα κομμάτια.
εντιτ: και μιά γκαλερί με φωτό
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
δεν ξέρω ρε παίδες. Το ότι τόσα άλογα ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν τα κάνει ζάφτι, φαντάζομαι είναι πέραν της ουσίας. Ούτε κανείς μας μπορεί να πλησιάσει τα όρια των αναρτήσεων που συζητάμε. Ή γενικώς του συνόλου.
δεν μπορώ να ξεχάσω ότι σε κάποια παρουσίαση suzuki o Kevin Schwantz είχε πει ότι δεν διασκεδάζει με τα χιλιάρια πλέον, λόγω υπερβολικής δύναμης και προτιμάει τα πιο μικρά. Εμείς από την άλλη, δεν χορταίνουμε με τίποτα...
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 04/11/2014 στις 10:28.