to thread του byron vs endo αυτοανερείτε γιατι και οι 2 σαν οπάδοι φέρεστε.
η κόντρα έχει ξεκινήσει απο παλιά και έχει να κάνει μόνο με τον Rossi και τη συμπάθεια που του τρέφει ο Byron και η αντπάθεια που του τρέφει ο endo.
και ναι endo υπάρχει μεροληψια. και ναι έχει δίκιο ο Ηλίας δεν είναι κατακριτέα. tough lack.
next time μη τσιμπάς στις τσαντίλες του Βύρωνα που δε πάει το κουτσάλογο ο Ρόσσι
O ROSSI oντως ειχε χαλασει καποια στιγμη τους αγωνες,με το σκεπτικο:ω ρε γαμωτο,και 15ος να ξεκινησει,παλι θα κερδισει.Αλλα θα μου πεις, γιατι τωρα τι γινετε με τον μικρο;
αυτο κανουμε ολοι σκυβουμε κεφαλι μην φαμε μπαν απο
το αγαπητο μας φλορουμ..που το εχουν κανει κλικα ορισμενοι..
π.χ ο billymuse να τρολαρει ελευθερα!να χλευαζει την θρησκεια και αλλα
παραδειγμα..αμα πουμε για τους μεταναστες ειμαστε Χ.Α κλασσικη ελληνικη
περιπτωση..οποιος βγαινει απο το μαντρι τον τρωει ο λυκος..
μπραβο endopandou επιτελους καποιος μιλησε!!
φορουμ και λογοκρισια...ο Rossi μας πειραξε!!
παιδια σορρυ αλλα παρτε χαμπαρι σε ενα φορουμ κανονικα δεν πρεπει
να υπαρχει λογοκρισια τουτεστιν σβηνω οτι δεν γουσταρω..
δεν ειμαι παλιο μελος τοσο ωστε να κρινω απαντες..καταλαβαινω οτι και
οι μοντς εχουν τα προσωπικα τους πιστευω..αλλα εγω απο τοτε που μπηκα εδω
βλεπω συνεχεια μια παρεα να καπελωνει τους αλλους..σορρυ!αλλα στο τελος θα
μεινετε μονοι σας..φιλικα!παντα!!!![]()
Βασικά, ψέματα και δη ασυνάρτητα δεν τα συνηθίζω. Αντιθέτως με τις 3 μαλακιούλες που πέταξες από κάτω, θέλεις ο άλλος να θεωρήσει οτι όλο αυτό ξεκίνησε στα ξαφνικά... Εντυπώσεις κλάιν μάιν που τις βαριέμαι κιόλας. Νταξ, αν οι followers σου είναι επιπέδου super-mario μπορεί και να το χάψουν.
Τα πολλά πολλά τα βαριέμαι, αν επιμένεις μπορώ να ψάξω να σου βρώ όλα τα post με τα κοσμητικά, από σταυροφόρο μέχρι βαλεπιτζίωτη, και από κίτρινα γυαλιά μέχρι άσχετο.
Όλη η ιστορία ξεκίνησε από το ρημαδιασμένο Casey Stoner the Legend. Αν δεν θυμάσαι, είναι αυτό που γάμησες απ΄τη 2η σελίδα, και αφού τσακωθηκες με το μισό φόρουμ γιατί τέλος τέλος σου έπρηζαν τα @@. Υπενθυμίζω οτι το thread έχει καθαριστεί ουκ ολίγες φορές, σφάζοντας τις χοντράδες που ειπώθηκαν από εσένα και τους υπόλοιπους.
Αν δεν σου αρκούν για να φρεσκάρεις την μνήμη σου, σου έχω καβάτζα και από εδώ και από το άλλο...you know. Αθώο θύμα που δέχεται διακρίσεις παίξτο κάπου αλλού.
τι λε ρε παιδάκι μου...τςςςτσσσ
[quote author=endopandou link=topic=1321.msg46080#msg46080 date=1400703241]
Νταξ :a31::a31::a31: :a31::a31::a31: :a31: σφεντόνα
[/quote]
Απάντηση σου σε ένα σχόλιο του 2stroker http://www.thatsracing.gr/index.php?topic=1321.195
βαριέμαι όπως σου είπα, και το παρατάω γιατί την κλαψωμουνίαση την βρίσκω λυπηρή και μου σπαει τα @@. Πάρε και μια νέα φωτό για την συλλογή σου, γιατί αυτή με τα καρπούζια έγινε βαρετή.
Αμα θέλεις βέβαια να τραβήξουμε κανένα μαδομούνι για τον καταστροφέα των αγώνων, be my guest.![]()