Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 116

Θέμα: ΑΕΚ-ΠΑΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Φέτος απο όσο ξέρω οχι.
    Πέρσυ όμως ο Γκονζάλεζ τις είχε μοιράσει τις φάπες στα αποδυτήρια.

υ.γ δεν ξέρω αν ο Σόλιντ θα μείνει ή θα φύγει?Αυτό που ξέρω είναι οτι κατάφερε ότι δεν καταφεραν οι προηγούμενοι προπονητές.Να διώξει τον Καστίγιο (έτσι φαίνεται τουλάχιστον).Επιτέλους.
    αμα καταφέρει να διώξει και Ανατολάκη Γεωργάτο θα βελτιωθεί πολύ το κλίμα πιστεύω...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ωραίος.
    Ο σόλιντ ευχαρίστησε την ΑΕΚ που έκοψε βαθμό απο τα βαζέλια.Τους πήρε πρέφα απο την αρχή κιόλας.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ωραίος.
    Ο σόλιντ ευχαρίστησε την ΑΕΚ που έκοψε βαθμό απο τα βαζέλια.Τους πήρε πρέφα απο την αρχή κιόλας.
    γάμησέ τα....έτσι είναι ...
    αν δεν προσαρμοστείς στην ελληνική πραγματικότητα..δεν βλέπεις ούτε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου...αχχαχααχ
    την ψιλιάστηκε και ο Σόλιντ και άρχισε να προσαρμόζεται μπας και ει και αυτή της 25ηςΜαρτίου....χααχχα
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε πολυ πλακα εχετε ειδικα οι αεκτζηδες ....τωρα αρχισατε τα ''ελε μωρε και τι εγινε που δεν μετρησε το γκολ....'' και παρομοια....επι ενα χρονο μας ειχατε πρηξει με Βασαρα και το πεναλτυ περυσι....δεν ειχατε τιποτα αλλο να ασχολειστε , παρα μονο εκεινη την φαση...μιρλα,μιρλα,μιρλα ...η γνωστη σας τακτικη ...... για τα χρεη σας ουδεις κουβεντιαζει...και των γαυρων φυσικα(τα μεγαλυτερα χρεη!!!)....σας εχουν χαριστει ......κατα τα αλλα σας φταιει η διαιτησια και ο κουμπουριας-πιστολερο...

Οι γαυροι αλλη φαση ρε παιδι μου....απο ομαδα-μοντελο που λεγαν στην αρχη του πρωταθληματος , φτασαν πριν απο τα Χριστουγεννα να βριζουν οι βλακες ακομα και τον Τζορτζεβιτς....που αν εχει εναν παικτη πραγματικα αξιας και σοβαρο ο γαυρος ειναι αυτος.....αρτος και θεαματα

Τωρα θελω να δω και τις εξελιξεις με την αγωγη που εφαγε ο κυρ Σωκρατης απο τους Ρωσσους.....δηλαδη αν πανε να τον χωσουν στην ψειρου , θα κατεβειτε παλι στους δρομους σαν αλλοι μισθοφοροι?...ξερετε οπως τοτε με τον ΚΟΣΚΩΤΑ....

...ολοι οι προεδροι λαμογια ειναι....αλλα οι δικοι σας ειναι οι πιο βλακες ρε παιδι μου... ...να κλεψεις ξερεις , να κρυφτεις ξερεις?

δειξε μου τον προεδρο σου , να σου πω ποιος εισαι...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ρε χαβαλεδες βαζελοι η φαση περσυ ηταν στο 95' και κοστησε στην ΑΕΚ 5+ δις...

το ιδιο ειναι?

πινετε τιποτα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

το ιδιο ειναι?

πινετε τιποτα?
    τα 5 δισ. πως τα υπολόγισες?θα περνάγατε ομίλους????
    μάλλον χλωμό....όταν αποκλειστήκατε στο uefa από την Ζενιτ..
    Οι παίχτες δεν έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία και οι προκριματικοί είναι δύσκολοι υπόθεση....από πλευράς ψυχολογίς κυρίως
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    τα 5 δισ. πως τα υπολόγισες?θα περνάγατε ομίλους????
    μάλλον χλωμό....όταν αποκλειστήκατε στο uefa από την Ζενιτ..
    Οι παίχτες δεν έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία και οι προκριματικοί είναι δύσκολοι υπόθεση....από πλευράς ψυχολογίς κυρίως
    οκ 2 ερωτησεις...

1. ειδες πως αποξλειστηκαμε?

2. γιατι εσεις παιξατε με καλυτερη ομαδα απο τη ΖΕΝΙΤ στα προκριματικα?

γαυροι εχετε γινει .....

οκ 2 ερωτησεις...

1. ειδες πως αποξλειστηκαμε?

2. γιατι εσεις παιξατε με καλυτερη ομαδα απο τη ΖΕΝΙΤ στα προκριματικα?

γαυροι εχετε γινει .....
    ΄
    1. είδα πως αποκλειστήκατε...οι άλλοι είχαν χάσει 45 ευκαιρίες στη Ρωσία και εδώ είχαν δοκάρι...εσείς κάνατε πιο πολλές φάσεις παρά πραγματικές ευκαιρίες...τι εννοείς?ότι αποκλειστίκατε άδικα?
    2. δεν μπορώ να προχωρήσεω σε ανούσιες συγκρίσεις δύο ομάδων (ΖΕΝΙΤ-ΣΛΑΒΙΑ) οι οποίες δεν τις έχουμε δει στην Ευρώπη και αγωνίζονται σε διαφορετικά πρωταθλήματα...
    το αποτέλεσμα μετράει και εμείς κουτσά στραβά περάσαμε
    ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ...και δεν νομίζω να σας αδίκησε κ εκεί η διαιτησία
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ΄
    1. είδα πως αποκλειστήκατε...οι άλλοι είχαν χάσει 45 ευκαιρίες στη Ρωσία και εδώ είχαν δοκάρι...εσείς κάνατε πιο πολλές φάσεις παρά πραγματικές ευκαιρίες...τι εννοείς?ότι αποκλειστίκατε άδικα?
    2. δεν μπορώ να προχωρήσεω σε ανούσιες συγκρίσεις δύο ομάδων (ΖΕΝΙΤ-ΣΛΑΒΙΑ) οι οποίες δεν τις έχουμε δει στην Ευρώπη και αγωνίζονται σε διαφορετικά πρωταθλήματα...
    το αποτέλεσμα μετράει και εμείς κουτσά στραβά περάσαμε
    ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ...και δεν νομίζω να σας αδίκησε κ εκεί η διαιτησία
    ναι το αποτελεσμα μετραει εχεις δικιο

3-0

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    idi an kai se pao se merika themata vale ton eyato sou ti tha egrafe an sas akironan esas to goal kai meta oxi na xanate apla na erxotan X.
    tha mas ta eixate kanei tsourekia mexri to 2106,
    eisastan tixeroi, mpala den peksate gia 3-0 kai isos to dikaio skor na itan 1-1 mia kai oi dio omades eixan apo ena imixrono,

apo kei kai pera eleos poia me to CL. tha metragate sfaliares kai den tha pernagate me tipota, o vazelos an kai se group isxiron me to zori prokrithike, an thimase tis omades pou apofigame kai kata pasa pithanotita tha eixate eseis antipalous emeis tha metragame akoma temaxia kai tha paizame uefa, ayto tha to deis tou xronou pou tha pesoume se xamiloteris dinamikotitas group kai tha peksoume me kati alles omadoules pou paizoun prokrimatika px man united.

apla min leme istories gia to ean kai ama kai isos. den exete omada na statheite stin europi. kai emeis den exoume alla eytixos patame stin istoria, vlepe kalo group dinamikotitas.
    ta 5 dis pou sas klepsan einai to idio pragma san na les oti ksereis exasa 1000 euro sto stoixima. tha ta epairna ama erxotan x to mats.

kai den ta xono stin aek logo empatheias, an vlepei kaneis podosfairo mporei eykola na katalavei oti oute kai o gayros mporei na perasei apo prokrimatika kai ayto tha fanei tou xronou pou tha anagastei na paiksei kai aytos mias kai diskola vlepo na kratame tin 8 thesi.
    gia ta anotero mporei kallista na dei kaneis ta apotelesmata tis thun, tis artmedia, kai na sigkrinei amesa me ta dika mas kafeneia.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    [B]ναι το αποτελεσμα μετραει εχεις δικιο

[QUOTE]
    οταν μάθουν στην Ευρώπη τι είναι αυτό το πράγμα που λέγεται ΑΕΚ τα ξαναλέμε....όσο για το αποτέλεσμα είναι ένα άκόμα αποτέλεσμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου το οποίο φυσικά δεν αρκεί για να φτάσει η ΑΕΚ το επίπεδο του Παναθηναίκό τόσο σε ελληνικό όσο και διεθνές επίπεδο.
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Οι γαυροι αλλη φαση ρε παιδι μου....απο ομαδα-μοντελο που λεγαν στην αρχη του πρωταθληματος , φτασαν πριν απο τα Χριστουγεννα να βριζουν οι βλακες ακομα και τον Τζορτζεβιτς....που αν εχει εναν παικτη πραγματικα αξιας και σοβαρο ο γαυρος ειναι αυτος.....αρτος και θεαματα

Μια παροιμία λέει "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινι".

Εσείς διώξατε κακήν κακώς ολόκληρους παιχταράδες και λέτε για μας.
    Μαζευτήτε λίγο ρεεεεεεεεε μην τις πετάτε έτσι θα πετύχαιτε κανέναν.

Αλλά ο Νικολάκης δεν συγχωρεί και σας τον "πετάει" κάθε φορά που σας βρίσκει.

Κοιτα ποιοι μιλάνε!!!!

Μην γίνεστε κουρέ...εεεε...βαζέλες
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Κοιτα ποιοι μιλάνε!!!!

οι παιχταράδες ποιοι είναι ακριβώς????
    ο Μπασινάς???ο Καραγκούνης???? σε αυτές τις θέσεις έχουμε ποια παίχτες διεθνούς κλάσης...και δύο πού φερέλπιδες πιτσιρικάδες...
    ο μόνος παιχταράς με σοβαρές προοπτικές που έφηγε είναι ο Σειταρίδης... εκεί όμως ο Παναθηναίκός πήρε πολλά λεφτά ...ίσως και ο Νικοπλίδης αλλά και ο Γκαλίνμοβιτς καλός είναι και φτηνότερος
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

το ιδιο ειναι?

πινετε τιποτα?
    σιγα μην σας κοστισε τον εθνικο προϋπολογισμο.....αλλωστε με την trendy διοικηση που εχετε μαλλον τα χρηματα θα τα εδιναν για να σας συνθεσει τον υμνο ο elton john και να τον ερμηνευσει ο robin williams... :rotflmao: :rotflmao: η θα φτιαχνατε εμπορικο κεντρο αντι του μαγαζιου που ανοιξατε:rotflmao:

εδω μιλαμε οτι ειστε η μονη ομαδα παγκοσμιως που γκρεμισε το γηπεδο της χωρις να εχει εξασφαλισει πρωτα με σιγουρια την ανοικοδομηση του καινουργιου..... ....τα 5 δις σας μαραναν.....

Κοιτα ποιοι μιλάνε!!!!

εμεις ποτε δεν θεοποιησαμε παικτες....ποτε δεν ειχαμε στην ομαδα κακομαθημενους τσογλανους (Καστιγιο-Τζιοβανι-Ζαχοβιτς-Ελευθεροπουλος) που ειχαν καβαλησει το καλαμι.Αν ποτε καποιος δικος μας την εβλεπε βεντετα η δεν απεδιδε αυτα που επερεπε να αποδωσει επερνε τον πουλο.Εσας η παγια τακτικη σας ειναι σαν τα προβατα , πικαρισμενοι απο τις κωλοφυλαδες και τα media να τους προσκυνατε....και μετα να τους βριζετε....ειναι ο τροπος που λειτουργει ο γαυρος βλεπεις λογω επιπεδου των οπαδων του.....περαστικα σας.

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ - ΠΑΟ = 0 - 1....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2006, 20:29
  2. Αεκ-παο
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 07:26
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17