Υπηρξα δεινός Gamer όταν ήμουν πιτσιρικάς. Μιλάμε για εποχές Playstation 1. Μεγάλωσα με παιχνίδια όπως GTA 1, Tomb Raider, Resident Evil, Metal Gear Solid, Tekken, Final Fantasy 7 κ.α.
Ειδικά με τα δυο τελευταία δεν μπορώ καν να μετρήσω τις ώρες που έχω αφερώσει.
Έκτοτε ασχολήθηκα για λίγο με ενα ξεχασμένο Playstation 2 που ειχε ενας ναύτης στη θητεία μου στο ΠΝ αλλά πολύ χαλαρά πράγματα και κυρίως με PC gaming GTA, COD, FEAR, Counterstrike και η πιο πρόσφατη επαφή μου ειναι με Battlefield 3 το οποιο εχω να ακουμπήσω κανα 2 χρόνια.
Η αλήθεια είναι οτι δελεάζομαι αυτόν τον καιρό να αγοράσω Xbox one ή PS4 αλλά πολύ φοβάμαι οτι θα κολλήσω πολύ άγρια και θα παρατήσω γκόμενες, γυμναστήρια, φίλους, τα πάντα όλα και δεν είμαι σε ηλικία για τέτοιες κοινωνικές ανατροπές. Βρήκα ενα Playstation 2 emulator για το PC και εβαλα το Final Fantasy X να το τσεκάρω και αν μου αρέσει να πάρω ενα Xbox 360 χειριστήριο για PC να παίζω που και που.Ε λοιπόν έχασα 2 ώρες με το καλημέρα και ουτε κατάλαβα τι έγινε. Είναι μεγάλο κόλλημα το Gaming, είναι μέγας εθισμός και δεν ξεμπλέκεις εύκολα. Το αγαπώ αλλά θα με καταστρέψει.
Σας ζηλεύω εσάς που μπορείτε και παίζετε να ξέρετε