αμα το εργοστασιο ηξερε τι κανει δεν θα χαλαγανε.........
τωρα οταν χαλασει σου ανοιγουνε το owner s σ αυτη τη σελιδα και σου λενε οτι φταις εσυ
To KTM συγκεκριμενα οταν το σβηνεις απο το kill switch κανει check στα οργανα και οπλιζει η τρομπα ξανα. Εμενα τουλαχιστον σε κανενα μηχανακι μου δε το εκανε αυτο οταν το εσβηνα απο το kill switch
Δηλαδη τα εργοστασια που τα κατασκευαζουν δε ξερουν τι κανουν αλλα ο μεσος Ελληνας αναβατης ΞΕΡΕΙ![]()
Τελευταία τροποποίηση από rock n rolla; 08/03/2017 στις 20:47.
Η απάντηση είναι στα σέρβις μάνουαλ αλλά για όσους δεν πείθονται αρκεί να αναζητήσουν από που και πως κόβει το ρευμα το kill switch.
Sent from me using a computer.
Μια φορά το έκλεισα απ το kill switch στα τόσα μηχανάκια που χα.........δε μου κάτσε καλά και δε το ξανακανα
What's the point of the fucking key then και γιατί να λέγεται emergency kill switch αν δεν είναι μόνο για ανάγκη???δε νομίζω να ταν το πιο πιασαρικο όνομα αυτο![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Το kill switch είναι απλά ένας επιπλέον τρόπος να σβήνεις το μηχανάκι. Το είχαν τα μηχανάκια από παλιά, πριν τους αισθητήρες πτώσεις, στέκας κλπ. Είναι αυτό που θα λειτουργήσει όταν όλα τα άλλα συστήματα χαλάσουν, γιαυτό κι η οδηγία μη το χρησιμοποιείς συχνά, για να μη χαλάσει και να το έχεις.
Δε μπορώ να φανταστώ και κάποια άλλη χρήση εκτός ίσως απο το γρήγορο σβήσιμο που όμως πότε το θες; Δε ξέρω σε περίπτωση στούκας αν το μηχανάκι έχει λιγότερες πιθανότητες ανάφλεξης αν στουκάρει με σβηστή τη μηχανή του.
Οτι έχει κόκκινο χρώμα το πειράζουμε μόνο σε κατάσταση ανάγκης. Αλλιώς θα ήταν μαύρο σαν όλους τους υπόλοιπους διακόπτες.
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
ΡΕ αγαπες, διαβαζετε καθόλουτις αρχικες σελιδες ή δεν μαμιουνται αυτοί που γραψαν τότε..???
Αφήστε τις εκτακτες αναγκες κ.λ.π. και καταλαβετε πρωτα πως δουλευει το kill switch και πως ο κανονικός διακόπτης...
Και μη σπατε τα @@ αυτών που εχουν μηχανακια χωρίς κεντρικό διακόπτη...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Και αυτοί που εχουν Δαλτωνισμό να πανε να μαμηθούνε....!!!!!
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...