Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 129

Θέμα: Λάστιχα για motard

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Οι πιέσεις ελέγχονται σε βενζινάδικο 200 μέτρα από το σπίτι με δικό μου πιεσόμετρο.
    Για να φτάσω στην πιο κοντινή πόλη που είναι η Ελευσίνα κάνω 25 χλμ οπότε το να μην έχουν ζεσταθεί δεν παίζει.

Όταν λες μέχρι που πατάει το πίσω εννοείς αν έχει πατήσει όλο το πέλμα?
    Για μπροστά μιλάς για τον αέρα του ελαστικού?

Μιλάς με γρίφους γέροντα
    ναι ρε για τα πελματα μιλαω αμφοτερα...
    αφου με πιεσεις εισαι κομπλε, κοιτας πελμα και βγαζεις συμπερασμα...

ελπιζω αυτο να στο κανει σε ολες τις στροφες (και αριστερες και δεξιες) και οχι απλα να βρεθηκε μια στροφη που στο εκανε...γιατι μπορει να ειχε κατι ο δρομος εκει...

επειδη ομως παιζει και αυτο που λες για το βαρος της μηχανης, μπορει οντως να εχουν σκληρο σκελετο και να μην "νοιωθουν" οποτε θελουν και αλλο κατεβασμα σε πιεσεις αν τα στριβεις πολυ...

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Επειδή τώρα που ξαναδιάβασα τι έγραψα ξέχασα να αναφέρω ότι το γλίστρημα είναι από τι μπροστινό.
    Το καταλαβαίνω σε στροφές που πάω για το κάτι παραπάνω. Ίσως να έχεις δίκιο και για το οδόστρωμα
    Λες αν ρίξω την πίεση γύρω στο 26-27 να καλυτερέψει ε? θα δείξει
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Μέλος
    καλησπερα ρε μαγκες..!βγαινω λιγο εκτος απο αυτα που γραφετε..αλλα εχω να σας αναφερω την αποψη μου σχετικα με το θεμα των ελαστικων!
    κατοχος yamaha xt 600 motard!ο προηγουμενος φοραγε τα μτ60 και δε ηταν ευχαριστημενος!ο λογος?ειχε αρκετες αυλακωσεις το λαστιχο με αποτελεσμα στις στροφες να ειχε θεματακια!δε κατηγωρω το λαστιχο..ουτε καν το εχω οδηγησει..απλα αναφερω την αποψη του!στο δια ταυτα.. τον φεβρουαριο του 2014 εβαλα pirelli diablo rosso 2..τιμη στα 220Ε
    ομολογω εμφανισιακα ειναι top για μενα προσωπικα!εχω κανει 10.000+ χλμ βολτες-ταξιδια-σπιτι-δουλεια τα παντα..και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!αργει λιγακι να ζεσταθει..αλλα δε ειναι και τοσο τραγικο!σε κανα 2μηνακι που θα τα αλλαξω θα βαλω παλι τα ιδια!για μοταρντ χρηση το συνιστω ανεπιφυλακτα!πιεσεις που εχω 28 μπροστα 30 πισω!ο λογος που εχω μεινει τοσο πολυ ευχαριστημενος ειναι οτι δε με εχει προδωσει ποτε!ειδικα το μποστινο του!! καλες βολτες!!

Υ.Γ devil's animal : η πιστα στο ρυσιο πως σε φανηκε?εχω δει ντριφτ με αμαξια αλλα με το εργαλειο σου θα ειχες βγαλει το χειμωνα..!! χαχα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ironcross Προβολή μηνύματος

Υ.Γ devil's animal : η πιστα στο ρυσιο πως σε φανηκε?εχω δει ντριφτ με αμαξια αλλα με το εργαλειο σου θα ειχες βγαλει το χειμωνα..!! χαχα
    δυστυχως δεν εχω καταφερει να μπω ακομα....

Μέλος
    ελπιζω καποια στιγμη να τα καταφερεις γιατι αξιζει το κοπο..!!

μπηκα και Ρυσιο και πολυ μΕ αρεσε...
    τρομερο κρατημα απο την ασφαλτο, ωραια χαραξη και σχετικα μεγαλη για καρτοπιστα (σε σχεση με τα ελληνικα δεδομενα παντα)...

στο προκειμενο...
    τα λαστιχα συμπεριφερθηκαν ιδανικα!
    κανενα γλιστριμα, καμια ελλειψη εμπιστοσυνης...
    ζεσταθηκαν γρηγορα...ακομα και απο τους πρωτους γυρους (κρυα και βρωμικα), που δεν πηγαινα βεβαια γρηγορα γιατι δεν την ηξερα την πιστα, αλλα χρειαστηκε να πλαγιασω περισσοτερο και αγαρμπα λογω λαθους γραμμης, δεν προβληματιστηκαν...

βεβαια οι ρυθμοι δεν ηταν τιποτα το τρομερο, γιατι δεν υπηρχε η εμπειρια (ειπαμε, πρωτη φορα μπηκα), αλλα τα δειγματα για τα λαστιχα ειναι πολυ καλα και ελπιζω να μην προβληματισουν στο μελλον που θα αυξηθουν οι ταχυτητες....

btw, μπηκα με πιεσεις 29-27...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν το κάνουμε γενικά "λάστιχα για motard" αυτό εδώ, να λέμε τον πόνο μας;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι το λάστιχο μάλλον προορίζεται για πιο βαριές μηχανές και ίσως γι'αυτό το λόγο έχει τόσο μεγάλη διαφορά η συμπεριφορά του εντός και εκτός πόλης.
    Ιδιοκτήτες DRZ στα εξωτερικά ορκίζονται στα Dunlop Q2. Ωστόσο, αυτή τη φορά, λέω να δοκιμάσω Pilot Power 2ct ή ContiAttack SM. Τώρα φοράω Diablo Rosso του 2012, αλλά μάλλον δε θα αντέξουν ακόμα ένα καλοκαίρι Για πείτε καμιά γνώμη οι γνώστες.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Conti Attack SM φοράω σε Duke 620, υπερευχαριστιμένος τόσο σε track days όσο και στο δρόμο, αρκεί να είναι στεγνός. Στο βρεγμένο δεν τα εμπιστεύομαι τόσο.

Ζεσταίνονται γρήγορα, έχουν πολύ καλό κράτημα και σε σχέση με τα MT60 που φόραγα πριν - σε γρήγορη οδήγηση - είναι η μέρα με τη νύχτα. Τα ΜΤ60 δεν τα ξαναβάζω γιατί με τα τακούνια που έχουν, λαστιχάρουν, σε σχετικά ψηλές ταχύτητες δηλ 90-140χλμ/ωρα και μετά από ώρα υπερθερμαίνονται και γλιστράνε και πέρα από αυτό, δεν πατάω χώμα.

Με τα Conti έχω γράψει 5000χλμ και θα κρατήσουν για 2000χλμ περίπου.

Μάλλον θα ξαναβάλω τα ίδια, μιας και στη βροχή δεν πιέζω την οδήγησή μου.
    Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
    ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα ContiAttack, αλλά, επίσης, ότι τελειώνουν πολύ γρήγορα. 7,000 χλμ σου βγάζουν με επιθετική οδήγηση; Έχω διαβάσει για άτομα που τα άλλαξαν στα μισά...

Τα SportSmart 2, που έβαλε ο devils, φαίνονται καλά, αλλά διαβάζω ότι δίνουν αρκετή έμφαση στο βρεγμένο, κάτι το οποίο δε με ενδιαφέρει. Ισχύει; Devils, πώς τα είδες; Μου κάνουν;

Τα Mutant είναι για εντός/εκτός δρόμου, το οποίο επίσης δε με ενδιαφέρει. Θέλω 100% δρομίσιο λάστιχο, 95% χρήση σε στεγνό, εντός πόλης περιβάλλον, να προλαβαίνει να ζεσταθεί από ένα ελαφρύ μηχανάκι και να μη χρειαστεί να το αλλάξω σε 5 μήνες, ασχέτως τρόπου οδήγησης.

Διαβάζω συχνά ότι η καλύτερη επιλογή για το μηχανάκι μου είναι τα Pilot Power 2ct, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει. Μάλιστα κάποιοι βάζουν Power 2ct μπροστά και Road πίσω, για έξτρα διάρκεια.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα ContiAttack, αλλά, επίσης, ότι τελειώνουν πολύ γρήγορα. 7,000 χλμ σου βγάζουν με επιθετική οδήγηση; Έχω διαβάσει για άτομα που τα άλλαξαν στα μισά...
    1 track day, 1 california, ένα ταξίδάκι στον Πόρο μέσω Επιδαύρου και τα υπόλοιπα στην Αθήνα 1κάβαλος και επιθετικά (κατ' εμέ). Έχει αρχίσει να γλυστράει το πίσω (χωρίς να έχει εξαφανιστεί η χάραξη), αλλά με προσεχτικά ανοίγματα υπο κλίση και χωρίς άλλο track day (αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήγα το Σαβ που μας πέρασε), πιστεύω θα με βγάλει άλλα 2000χλμ. Ίδωμεν..
    Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
    ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Εχω βαλει τα Mutant στο δικο μου και εχω κανει 13.000km. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και στο στεγνο και στο βρεγμενο.
    Δε μπορω να πω οτι αργουν να ζεσταθουν αλλα ουτε ειμαι πολυ επιθετικος οταν οδηγω στη πολη. Σε βολτες που το εχω κυνηγησει λιγο εχει συμπεριφερθει πολυ καλα χωρις να με εχει τρομαξει.
    2 - 3 φορες μου εχει γλυστρισει το μπροστινο σε φρεναρισματα σε δρομους σαν τη Θηβών που ειναι σα γυαλι το οδοστρωμα και παλι δεν μου εφυγε.

Για Commuter motard που θα περασει και απο κανα χωματοδρομο και θα οδηγησει και σε βροχη τα συνιστω ανεπιφυλακτα.
    Αν το θες για γουστα σε πιστα δε ξερω αν θα σε ικανοποιησει.

Δεν τα θέλω για πίστα, αλλά δεν τα θέλω ούτε για "commuting" Χωματόδρομοι, βροχές κτλ είναι εκτός συζήτησης. Το χαίρομαι σε στεγνό και σε άσφαλτο, τα υπόλοιπα δε με ενδιαφέρουν, καθώς όταν προκύπτει χώμα ή βροχή, οδηγώ επιφυλακτικά.

Διάβασα αυτό μόλις:

"The 2ct’s were the best compromise of feeling both flickable and planted. The conti’s had good grip and felt very light but didn’t feel as planted. The q2’s felt nice and planted but were harder to feel what the tire was doing vs the power 2ct’s. Overall winner: Michelin pilot powers 2ct, The only tire I like as much are the supercorsa’s which is a great tire but are twice the price.

Update/edit: I don’t know if the q2’s just needed more break-in, more heat, etc, but they’ve quickly become the favorite of myself and my students. They have absolutely performed amazing. Peg dragging angles with no surprises, relatively fast heat up, great stick, and equally important, feel very planted. In the meanwhile, the conti’s continue to disapoint. More crashes and slips than the other tires, and just not confidence inspiring at all. I have no idea why these tires have a relatively good reputation on various forums. As for my next set, if they last/wear well it’ll be q2’s all around."

http://socalsupermoto.com/blog/2011/...re-comparison/

Μάλλον στα 2ct θα καταλήξω... Τα οποία, όμως, βλέπω ότι έχουν δείκτη W; Wtf.
    Life begins at 45°.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Νομιζω τα 2ct ειναι πολυ καλη επιλογη για αυτο που ψαχνεις.
    Οταν τα βαλεις γραψε μας και τιποτα να μαθουμε και εμεις!

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Χθες άλλαξα το πίσω και το μήνα που έρχεται θα βάλω το μπροστά.

Τα Dunlop μέσα στην πόλη με απογοήτευσαν. Γλίστριμα του μπροστινού με μηδενικές ταχύτητες και τέτοια. Αν διαβάσεις λίγο πιο πάνω θα δεις που δε μου άρεσαν. Δεν είναι ότι δεν κάνουν, απλά πιστεύω ότι είναι για πιο βαρύ μηχανάκι από τα δικά μας.

Θα σου προτείνω αυτά που ξαναβάζω Bridgestone battlax bt090. Είναι πιο μαλακά από τα Dunlop αν σε ενδιαφέρει αυτό.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Ναι, μετά διάβασα ότι έβαλες τα ίδια κι εσύ και δε σου άρεσαν.

Πραγματικά έχω ρίξει πολύ διάβασμα τους τελευταίους μήνες, ειδικά για το μηχανάκι μας και ΟΛΟΙ προτείνουν κάποιο από τα λάστιχα που έγραψα παραπάνω. Ειδικά για τα Q2, διαβάζω σχεδόν παντού ότι είναι must για το DRZ. Τα 2ct έρχονται δεύτερα από κοντά. Μάλλον κάποιο από αυτά θα επιλέξω. Τα Q2 δε βγαίνουν σε 150, βέβαια, αλλά για να τα συνιστούν τόσο, προφανώς θα χωράνε.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. λάστιχα για XT 600 motard
    από blackpit στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 22:09
  2. Λαστιχα για transalp..
    από derd στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2004, 10:05
  3. λαστιχα για KTM LC4 SM